ειμαι καινουρια και ξεκιναω διαιτα... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Senior Member
    να σου ζησει το μωρακι...ολα θα γινουν..θεληση και υπομονη να εχεις(να εχουμε)..20 κιλακια δεν ειναι τιποτα..

Senior Member
    καλωσηρθες σοφουκι!
    καλη αρχη και καλη συνεχεια στην προσπαθεια σου!

Senior Member
    γεια σου κι απο μενα σοφουκι

καλως ηρθες :tumble:

εδω τα παιδια θα σε βοηθησουν πολυ και ψυχολογικα στη διατροφη !

Senior Member
    Originally posted by sofouki
    ασχετο. σε 3 βδομαδες βαφτιζω το γιο μου... ποσα κιλακια λετε προλαβαινω να χασω μεχρι το ευτυχες γεγονος μπας εχω καμια φωτο της προκοπης??:bouncing::bouncing:
    καμια εξαριά προλαβαίνεις!

Junior Member
    λοιπόν sofouki, λέω να ξεκινήσω κι εγώ τη δίαιτα που ξεκινάω και σταματάω κάθε μέρα την τελευταία μία εβδομάδα!!!! Εδω απ'ότι βλέπω μπορώ να βρω την κατανόηση και τη βοήθεια που χρειάζεται, άντε και καλά αποτελέσματα σε όλες μας. (εγω 8 κιλά θέλω να χάσω)

Junior Member
    καλημερα κι ευχαριστω για τις ευχες σας! να ειστε καλα!! κι εγω εκει υπολογιζα... αν καταφερω να χασω γυρω στα 6-7 μεχρι τη βαφτιση θα ναι καλα.. χτες το βραδυ στο γαμο εφαγα αρκετα. ορεκτικα δεν αγγιξα, αλλα εφαγα ολο το κυριως. ψαρονεφρι ψητο με ρυζι κ πατατες φουρνου. τσακισα και το γλυκακι μετα... ηπια και 5-6 ποτηρακια κρασι. σημερα πρεπει να ειμαι πολυ εγκρατης... αυριο ζυγιζομαι..(μερα παρα μερα). για να δουμε...

Junior Member
    Καλη αρχη..!!!! Κ εγω απο αυριο ξεκιναω ξανα αποτοξινωση μετα το break των διακοπων.. Ουφφφφ...!! Καλη εβδομαδα κ καλη αρχη λοιπον!!!!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    sofouki Καλώς ήρθες!Νομίζω πως δεν χρειάζεται να βάζεις συγκεκριμένους στόχους (πχ 6-7 μέχρι τα βαφτίσια) γιατί θα σε αγχώσει περισσότερο με αρνητικά αποτελέσματα!Καλύτερα να ακολουθείς μια σωστή διατροφή και τα αποτελέσματα θα έρθουν από μόνα τους Καλό κουράγιο να έχεις!

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    sofouki Καλώς ήρθες!Νομίζω πως δεν χρειάζεται να βάζεις συγκεκριμένους στόχους (πχ 6-7 μέχρι τα βαφτίσια) γιατί θα σε αγχώσει περισσότερο με αρνητικά αποτελέσματα!Καλύτερα να ακολουθείς μια σωστή διατροφή και τα αποτελέσματα θα έρθουν από μόνα τους Καλό κουράγιο να έχεις!

:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    Καλή αρχή κι από μένα!!!

Junior Member
    ευχαριστω πολυ πολυ!!:smilegrin::smilegrin: προς το παρον καλα παμε, αλλα δεν ενθουσιαζομαι. παντα στην αρχη καλα τα πηγαινα... αν κλεισω μηνα "καθαρη", τοτε θα παρω λιγο τα πανω μου... για να δουμε... σημερα εφτιαξα φασολαδα. αραγε ποσες θερμιδες εχει ξερει κανεις?? (φασολες ασπρες-βραστες, οχι κοκκινες με καροτα και τετοια.)

Senior Member
    Originally posted by sofouki
    σημερα εφτιαξα φασολαδα. αραγε ποσες θερμιδες εχει ξερει κανεις?? (φασολες ασπρες-βραστες, οχι κοκκινες με καροτα και τετοια.)
    sofouki για τις θερμίδες τσέκαρε εδώ (με έχει βολέψει):
    http://www.diet4all.gr/thermides-trofimwn-apo-21phi.php

Φασόλια ξερά σαλάτα (μερίδα) 403 θερμίδες

Page 2 of 2 FirstFirst 12