ειμαι καινουρια και ξεκιναω διαιτα...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27
    Junior Member

ειμαι καινουρια και ξεκιναω διαιτα...

καλημερα σας! σημερα αποφασισα δυναμικα να ξεκινησω διαιτα-διατροφη. το εχω ξαναπει βεβαια αυτο πολλες φορες στο παρελθον αλλα δυστυχως κραταει πολυ λιγο...
    αυτη τη φορα νομιζω πως το εχω αποφασισει πραγματικα και ελπιζω να τα καταφερω. ειμαι 30 χρονων, 1.67 και 84 κιλα. θελω να χασω γυρω στα 20 για να νιωθω οκ.
    εχω παλιες διαιτες απο διαφορους διαιτολογους που θα μπορουσα να κανω παλι, ομως νομιζω οτι δε μποω να ακολουθησω πιστα κανενα τετοιου ειδους προγραμμα κι ετσι σκεφτηκα να αρχισω να μετραω θερμιδες για αρχη και βλεπουμε.
    εδω ψαχνω παρεα, υποστηριξη, βοηθεια, συμβουλες, γενικα οτι εχετε ευχαριστηση!!
    καλημερα και καλη αρχη!!

Senior Member
    Kαλημερα καλως ηρθες πραγματικα εδω θα βρεις την υποστηριξη που χρειαζεσε κ εγω πρεπει να χασω γυρω στα 10 κιλα think positive

Junior Member
    ευχαριστω για το καλωσορισμα. εχεις χασει κι αλλα και σου εχουν μεινει τοσα η τωρα ξεκινας??? με διαιτολογο η μονη σου?? πολλες αποριες..

Senior Member
    λοιπον εγω κανω (εκανα για την ακριβεια προ διακοπων :wink2: κ ξαναρχιζω σημερα) διατροφη απο διαιτολογο που να περιεχει τα παντα, ομως ως λιχουδα κανω τις κουτσουκελες μου κ ετσι μετραω παραλληλα κ θερμιδες ωστε να καλυπτω τις ατασθαλειες κ να μενω εντος θερμιδικων οριων...

το μονο που εχω να σου πω για τις θερμιδες ειναι να προσεξεις το τι τρως γτ μπορεις πανεύκολα να παρασυρθεις κα να τρως ολη μερα ζαχαρη κ υδατανθρακες κ ενω θα εισαι πχ κατω των 1200 θερμ εσυ δεν θα βλεπεις απωλεια....

φροντισε να εχεις 5 γευματα τη μερα (3 μεγαλα, 2 σνακ) να μαγειρευεις/τρως υγιεινα, να εχεις φρουτα κ λαχανικα καθημερινα (βοηθουν στο μεταβολισμο κ τα φρουτα του καλοκαιριου εχουν ελαχιστες θερμιδες), περιορισε τους υδανατανθρακες, κ αν σου ερθει να φας κατι "απαγορευεμενο" καν'το, απλα αφαιρεσε θερμιδες απο αλλο γευμα...πχ εγω όταν προκειται να βγω το βραδυ για ποτο , δεν βαζω λαδι στη σαλατα το μεσημερι κ δεν τρωω απογευματινο σνακ (-250 Θ σύνολο) οπότε έχω περιθωριο να πιω 1 μπουκαλι μπυρα (~250 θ) χωρις να επηρεασω τις συνολικες θερμιδες...περιοριζομαι ομως στο 1 μπουκαλι κ δεν πινω 3 ωστε να διαταραχτει η διατροφη...αυτα...ελπιζω να βοηθησα...ότι χρειαστεις εδω ειμαστε..

καλη μας επιτυχια

Senior Member
    sofouki μου θυμιζεις τον εαυτο μου εναν χρονο πριν. καθε μερα διαιτα ξεκινουσα...
    σου ευχομαι αυτη η αρχη να ειναι και αυτη που θα σε οδηγησει στον στοχο σου!!!

Senior Member
    Καλή αρχή και από μένα sofouki!!! Το σίγουρο είναι ότι εδώ θα βρεις καλή παρέα και υποστήριξη!

Senior Member
    psaraki σου εχω στειλει μηνυμα

Senior Member
    Sofouki οχι δεν εχω μπει στον κοπο να κανω διαιτα αντεχα παντα για μια μερα κ μετα την χαλουσα επειτα αγορασα καψουλες cla για να χασω κιλα ακολουθωντας την ευκολη λυση ετσι το ειχα στο μυαλο μου κ το μονο που καταφερα ειναι να ξοδεψω τα χρηματα μου να μου ανοιξει η ορεξη κ να βαλω κ 1,5 κιλα περιπου μετα απο ολα αυτα καταληγω στο συμπερασμα οτι δεν υπαρχουν μαγικα χαπια αν δεν αλλαξεις τροπο σκεψης με υγιεινη διατροφη (ενταξει μια παρασπονδια μια στο τοσο δεν χαλασε κ ο κοσμος) αλλα θελει δουλεια ,πρωτα στον τροπο σκεψης κ μετα ολα τα υπολοιπα αν εχεις βαλει σκοπο να τα χασεις, σου ευχομαι να πανε ολα καλα κ να συνεχισεις να μην το βαλεις κατω .Σας κουρασα sorry

Senior Member
    Καλή αρχή Σοφία, για οτι θελήσεις πάντα θα υπάρχει κάποιος εδώ να βοηθήσει πιστεύω.

Senior Member
    Originally posted by anna9
    psaraki σου εχω στειλει μηνυμα
    Το είδα ʼννα μου σου απάντησα!
    Γενικά πάντως βρε πουλάκι μου για να φύγουν τα κιλά η σωστή διατροφή είναι απαραίτητη....! Κ ακόμα πιο απαραίτητη είναι για να διατηρηθούν! Λογικό δεν είναι? Ανάλογα με τα κιλά μας είναι κ οι ανάγκες που έχει ο οργανισμός σε καύσιμα! Δίαιτα κάνουμε για να φύγουν τα κιλά κ διατροφή μετά για να μην ξανάρθουν!
    ʼτιμη κοινωνίααααααααα! :P :P :P

Senior Member
    καλή αρχή και απο μένα!! αυτο το σάιτ μπορώ να σου πω οτι βοηθάει, ψυχολογικά, γιατί νιώθεις οτι έχεις συμπαράσταση και ανθρώπους που ξέρουν τι παιρνάς και πως νιώθεις, γιατι απλα βρίσκονται και αυτοί στη θέση σου! ελπίζω να πάρεις θάρρος απο τις προσπάθειες πολλών εδω μέσα που έχουν χάσει τα τριπλάσια απο αυτα που θέλεις να χάσεις! εγω τουλάχιστον με αυτό το θάρρος και τη πίστη πορεύομαι, για κάτι που τελικά είναι εφικτο!!

Junior Member
    παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους... σημερα αν και πρωτη μερα αποφασιστικης διαιτας, εχουμε το βραδυ να παμε σε ενα γαμο. το χειροτερο βεβαια ειναι οτι εχουμε να παμε μετα και στο τραπεζι του γαμου!!!:P:P
    ολη μερα ειμαι με ενα τοστ, μια μπαρα δημητριακων και 4 κριμ κρακερς, γιατι σιγουρα το βραδυ ολο και κατι παραπανω θα τσιμπησω η λιχουδα...:crazy::crazy:
    πραγματικα απο το λιγο που ψαχτηκα στο φορουμ, βλεπω ανθρωπους να εχουν καταφερει το ακατορθωτο για μενα κι ακομα παραπανω!! τι να πω?? τα συγχαρητηρια ειναι πολυ λιγα...
    παιζει τεραστιο ρολο και η ψυχολογια... η δικη μου ειναι λιγο καπως, ειδικα τωρα το καλοκαιρι που δε μπορω να βαλω τα ρουχα που μου αρεσουν... που οι παραλιες ειναι γεματες με καλιγραμμα σωματα κι εγω ξαφνικα προτιμω και καλα να καθομαι στη σκια... παλιοτερα θα ελιωνα στον ηλιο με το μπικινακι μου... οχι οτι ημουνα ποτε μοντελο βεβαια αλλα τωρα ειδικα μετα την εγκυμοσυνη (εβαλα 23 κι εχασα 10,πανε τωρα 5 μηνες που γεννησα) με εχει παρει λιγο απο κατω... κλεισμενη και στην αρχη μεσα στο σπιτι με ενα νεογεννητο, το φαγητο εγινε ακομα καλυτερος φιλος-γιατι καλος ηταν παντα!:P:P τελος παντων... ελπιζω να τα λεμε... παω να βρω και τικερακι...

Junior Member
    προσπαθησα να βαλω τικερακι... για να δω... τα καταφερα?

Senior Member
    Nα σου ζησει το μωρακι σου γερο κ καλοτυχο

Junior Member
    ασχετο. σε 3 βδομαδες βαφτιζω το γιο μου... ποσα κιλακια λετε προλαβαινω να χασω μεχρι το ευτυχες γεγονος μπας εχω καμια φωτο της προκοπης??:bouncing::bouncing:

Page 1 of 2 12 LastLast