LIPOTOX/ XS - Page 102
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 102 of 115 FirstFirst ... 25292100101102103104112 ... LastLast
Results 1,516 to 1,530 of 1713

Thread: LIPOTOX/ XS

Junior Member
    kristirc αυτα τα 10 κιλα τα εχασες σε 2 μηνες σε συνδυασμο με τα lipotox?

Junior Member
    Καλημέρα και από μένα!!! Επιτέλους ξεμπλόκαρα :roll:
    Αν και από όσα διαβάζω, κανονικά θα έπρεπε να είχα καλύτερα αποτελέσματα.. Dimix πως τα αντέχεις αυτά τα φακελάκια? Έχω δοκιμάσει παλιότερα και άλλα ροφήματα,αλλά τα συγκεκριμένα πραγματικά είναι απαίσια.

Junior Member
    el_ena87 δεν τα αντεχω.. κα8ε φορα κλεινω την μυτη και τα κατεβαζω μπαμ μπαμ... αλλα αφου πρεπει ?? τι να κανω ?
    τουλαχιστον ευχομαι να εχουν αποτελεσμα! και να μην αηδιαζω τσαμπα καθε βραδυ...
    τα χαπια σε 4 μερες θα τα ξεκινησω..

Junior Member
    Το ίδιο ακριβώς κάνω κ εγώ..όποτε έρθει η μέρα για το φακελάκι το σκέφτομαι από το πρωί
    ʼσε που μετά πρήζομαι αφάνταστα,χωρίς ουσιαστικά να νιώθω χορτασμένη. Αν το δοκιμάσεις σε νερό είναι πιο ελαφριά η γεύση πάντως!
    Εγώ τα πίνω παράλληλα τα χάπια,αλλά δεν έχω δει διαφορά στο θέμα πείνας ή σε κάτι άλλο.

Senior Member
    egw den exw provlima me ta fakelakia an kai den ta pairnw pia////afoy latryew thn sokolata akoma kai ayth h geysi den me enoxloyse ka8olou....
    el_ena87 sta apotelesmata ths zygarias den eisai eyxaristhmenh???thn prwth fora poy ta xekinhsa den eixa dei diafora sthn zygaria alla eixa dei sta royxa moy xwris diatrofi kiolas!!
    tora exw 1 mina kai parapanw poy pairnw ta xapia mono alla kanw kai diaita atkins.!!poly kala apotelesmata kai sthn zygaria kai sta royxa moy!!episis mono me thn diaita poy kanw twra otan peinaw kai pairnw ta xapia((syni8ws einai oi wres toy fagitoy otan peinaw)), moy feygei amesws i peina...oxi pws den skeftomai to fai...apla den gourgourizei to stomaxi moy!!:lol::lol:

Junior Member
    Να σου πω την αλήθεια,σε πόντους βλέπω διαφορά,στη ζυγαριά όμως όχι τόσο όσο οι άλλοι που ενθουσιάζονται!
    Εγώ κάνω τη δίαιτα των 24 ημερών και μετά θα συνεχίσω με άτκινς ή ducan.
    Την όρεξη ναι τη μειώνει την ώρα που τα παίρνω,αλλά γενικά δεν είναι ότι δεν θα πεινάσω μετά μέχρι το επόμενο γεύμα όπως αναφέρουν άλλα άτομα! Το μόνο καλό είναι πως έπαψα να σκέφτομαι το φαγητό προς το παρόν!

P.S. λάτρης σοκολάτας κ εγώ..αλλά μην γελάσεις,το ρόφημα μου θυμίζει ζωμό γαρίδας

Senior Member
    axaxxaxax!!!ζωμο γαριδας λεει!!!:lol::lol::lol:ουτε που το ειχα σκεφτει!!!!

ναι καταλαβαινω τι εννοεις....να σου πω εγω πως λειτουργω...οταν αρχιζω και πειναω πχ. το μεσημερι, 8α παρω 2 χαπια μια ωρα πριν φαω, 8α πιω πολυ νερο, θα φουσκωσω, αλλα 8α σταματησω μετα απο λιγο να πειναω τοσο πολυ!!μολις φαω, 8α πιω επισης νερο και 8α νιωθω υπερχορτατη !!αλλα μετα αυτο με κραταει 4-5 ωρες το πολυ!!να 8υμασαι ο κα8ε οργανισμοσ λειτουργει ΠΟΛΥ διαφορετικα απο τον αλλον!!

Junior Member
    Καλά σίγουρα διαφέρει το κάθε σώμα!
    Εγώ βασικά κάνω μόνο 2 γεύματα τη μέρα, μεσημέρι-βράδυ κ για πρωί-απόγευμα πίνω πράσινο τσάι για να κρατηθώ. Οπότε έχω βάλει στάνταρ ώρες για τα γεύματα μου καθημερινά κ λίγο πολύ λογικό είναι να πεινάσω στο τέλος!
    Νεράκι δεν μπορώ να πιω πολύ ακόμα γμτ..ελπίζω αν πιάσουν οι ζέστες να αλλάξει αυτό.

Junior Member
    Paratirw ola ta sxolia olwn twn koritsiwn kai nomizw pws uparxei mia sinxisi....to lipotox apoklisthka kaiei lipos oxi mus gia afto to logo den fenete megalh diafora stin zugaria alla stous podous.To lipos einai elafri alla exei ogko se adithesh me tous mus ....opote kalutera na xaseis 200 gr lipous para ena kilo stin zugaria....

Junior Member
    Μακάρι να είναι έτσι Koutsoubilo! Από σήμερα θα μετράω τους πόντους λοιπόν κάθε βδομάδα να βλέπω κ εκεί τη διαφορά!
    Αν και γενικά με νιώθω πολύ πρησμένη.

Junior Member
    Λοιπον σημερα ειναι η 4η μερα που περνω τα φακελακια... παρατηρησα το εξης....
    αφου τρωω μονο μεσημερι (το βραδυ πινω μονο αυτη την αηδια ..)
    σημερα στο σπιτι παραγγειλανε σουβλακια τα τερατα!!
    λεω ας φαω 1.. 1 σουβλακι στον μηνα πανω δεν βλαπτει...
    σας πληροφορω οτι ουτε το μισο απο αυτο δεν μπορεσα να φαω.. και ειμαι νηστικη απο χτες το μεσημερι... λετε να δουλευουν ???????? να μ εκοψαν την ορεξη ??? τι να πω... δεν πειναω ειλικρινα...
    ελενα νιωθω κ γω πρισμενη .. δεν ξερω που οφειλεται..
    σε λιγες μερες θα ξεκινησω και τα χαπια και απο κει και μετα θα αρχισουμε καθε βδομαδα μετρημα και ζυγισμα!!!!

Member
    γεια σας κοριτσια και αγορια! και εγω λοιπον καινουρια (αν και στην ουσια δεν ειμαι και τοσο, αφου εδω και πολλες μερες καθομαι και διαβαζω ολες τις σελιδες παιρνωντας κουραγιο!) ψαχνοντας για το xs βρηκα αυτο το forum και τελικα καταλαβα οτι αυτο δεν κανει τιποτα ενω το lipotox ειναι αυτο που κανει δουλεια :P αποφασισα κ εγω λοιπον να το παρω και να ξεκινησω απο εβδομαδα, ωστε το καλοκαιρακι να βγω στην παραλια κορμαραα!! :wink2: (λεμε τωρα!) θα παω λοιπον μια απ αυτες τις μερες στο φαρμακειο και θα το αγοραω και θελω να ακολουθησω το προγραμμα των 10 κιλων.. ομως θα ηθελα να κανω μια ερωτηση: εγω ειμαι 17 χρονων και αναρωτιεμαι μηπως πρεπει να εισαι ανω των 18 για να παρεις τετοιου ειδους χαπια... θελω να πω δηλαδη ο φαρμακοποιος θα μου το δωσει η θα πρεπει να ειναι μαζι μου και η μανα μου?

Member
    ειμαι 1.68 και 67 κιλα!

Senior Member
    κοιτα κανονικα δεν επιτρεπεται να παρεισ τα λιποτοξ. εγω τα ξεκινησα στα 18 μου. πολυ πι8ανο να σε καταλαβει ο φαρμακοποιος και να μην στα δωσει αν του πεις οτι ειναι για σενα. αν εχεισ βεβαια την εγκριση των γονιων σου η πηγαινε μαζι με την μαμα σου η πεσ του οτι ειναι για την μαμα σου.

Senior Member
    εγω ειχα παρει λιποτοξ πριν 2.5 χρονια παιδια και μου δημιουργησαν προβλημα στο θυρεοειδη μου.....