LIPOTOX/ XS - Page 109
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 109 of 115 FirstFirst ... 95999107108109110111 ... LastLast
Results 1,621 to 1,635 of 1713

Thread: LIPOTOX/ XS

Junior Member
    twra to proseksa....eyxaristw para poly!!!!:starhit:

Junior Member
    Καλημερα,

μια ερωτηση θελω να κανω... εκτος απο λιποτοξ, XS και reductil εχει δοκιμασει καποιος καποιο άλλο σκεύασμα?
    Εγω ειχα παρει lipotox και μου φανηκε αποτελεσματικο, αλλα μου φανηκαν πολλα τα λεφτα και ειπα φετος να δοκιμασω κατι αλλο.. ετσι τον χειμωνα οπου και η λαιμαργια μου ειναι τεραστια ειχα δοκιμασει τα hydroxy citrate απο την solgar. Η κοπελα στο φαρμακειο μου ειπε ότι ειναι για την μειωση της ορεξης.... η ορεξη για εναν μηνα δεν μειωθηκε καθολου, μετα για κανενα 2μηνο μειωθηκε με αποτελεσμα να χασω 2 κιλα σε 2 μηνες (φοβερο!!!)....τα οποια και ξαναπηρα γιατι ξαναρχισα να τρωω πολυ.... τωρα τα ξαναπαιρνω και περιμενω......

Γενικη παρατηρηση για ολα τα χαπια όπως μου ειπε η κοπελα στο φαρμακειο ειναι οτι θα πρεπει να γινεται τουλαχιστον 3μηνη θεραπεια και φυσικα ολα αυτα δεν λειτουργουν απο την 1η μερα, πιθανον 1 μηνα μετα....

και μια συμβουλη ... μην αγχωνεστε να δειτε αποτελεσμα απο την 1η μερα.....

Senior Member
    gbak νομιζω πως εχεισ μεγαλο δικιο που λες οτι ολα αυτα τα σκευασματα λειτουργουν κανονικα μετα απο χρηση 1 μηνα....το εχω παρατηρησει κ εγω με τα λιποτοξ που παιρνω απο αρχεσ απριλιου....μετα απο ενα μηνα μου μειωθηκε πολυ η ορεξη....δεν εχω δοκιμασει κατι εκτοσ απο λιποτοξ...γενικα ειμαι κατα των χαπιων και ολων αυτων για το αδυνατισμα αλλα μονο τα λιποτοξ εμπιστευομαι μετα τα ρεντακτιλ που αποσυρθηκαν....μια φιλη μου πηρε τα σαιζ ουαν...σε ενα μηνα ξαναμπηκε σε ρουχα που δεν της εκαναν...

Member
    εγω παλι ειμαι τελη 2ης βδομαδας και εχω παρατησει μικρη αλλαγη στην κοιλια αλλα μονο εκει! πουθενα αλλου! ουτε στην ζυγαρια!! αλλα θελω να κανω μια ερωτηση.. σημερα θα παω να παρω το 2ο κουτι. κανω το β προγραμμα για 10 κιλα και για τις εβδομαδες 3,4 λεει να κανω απ την αρχη την 1 και 2 ομως την πρωτη βδομαδα πρεπει να παιρνεις την ημερα 4 χαπια και οχι 5 με αποτελεσμα στο τελος να μεινουν περισσεια 6 χαπια! αυτα τι θα τα κανω? μηπως θα πρεπει να ξανακανω τις 2 μερες αποτοξινωσης??

Senior Member
    rania δεν νομιζω οτι χρειαζεται να ξανακανεισ την αποτοξινωση 2 ημερων...συνεχισε ετσι. αλλα τι εννοεισ ειδες διαφορα πουθενα>>?ουτε στην ζυγαρια??επαιρνεσ και τα ροφηματα η μονο τα χαπια?

Member
    anthi1992 η μονη διαφορα που ειδα ηταν λιγο στην κοιλια μου η οποια μπορω να πω πως εχει ξεφουσκωσει αλλα οχι πολυ... στην ζυγαρια πρεπει να ειμαι 1 η το πολυ 2 κιλα κατω(δεν ειμαι σιγουρη γιατι οταν ζυγιστικα πριν παρω το λιποτοξ ειχα περιοδο..) παιρνω μονο τα χαπια!! ναι αλλα τα αλλα 6 χαπια που περισσευουν τι θα τα κανω? μηπως εκει που λεει στην εβδομαδα 3,4 να συνεχισετε την 1,2 εννοει στην 1η να συνεχισω την διατροφη που λεει αλλα με 5 και οχι 4 χαπια την ημερα??

Senior Member
    στισ εβδομαδες 3 κ 4 επαναλαμβανεισ την δοσολογια απο την 1+2 εβδομαδα. δηλαδη στην 3 εβδομαδα 8α πινεισ 2 το πρωι, 1 μεσημερι κ 1 βραδυ, στην 4 εβδομαδα 8α πινεισ 2 το πρωι, 2 το μεσημερι, και 1 το βραδυ. για τα χαπια που περισσευουν απλα συνεχιζεισ...δεν χρειαζεται να τα κανεισ κατι. οχι βρε δεν ξανακανεισ τισ ημερεσ αποτοξινωσης...

Senior Member
    Καλησπέρα σε όλους-ες...

Θα ήθελα να σας επισημάνω ότι είμαι 62 κιλά με 1.66 ύψος, φυσιολογική βάση του ΔΜΣ. Επιπρόσθετα ήμουν ακραίως βουλιμική αλλά τους τελευταίους μήνες οι κρίσεις έχουν μειωθεί αισθητά, θα έλεγα ότι είμαι σε φάση ανάρρωσης. Παρά ταύτα έχω ανάγκη για κυρίως ψυχολογικούς λόγους να χάσω 3-5 κιλά και πάσχω από ελαφρύ υποθυροειδεισμό.
    Σκέφτομαι να ξεκινήσω για αυτό το λόγο το lipotox, τι μου συστήνετε όντας εμπειρογνώμονες; Αξίζει να μπώ στη διαδικασία;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Senior Member
    γεια σου shadowwave!καλωσηρθες. καταρχασ να σου πω πως τα κιλα σου ειναι αρκετα λιγα για να ξεκινησεισ λιποτοξ..συνηθωσ ξεκινουν τα λιποτοξ ατομα που εχουν πολλα κιλα να χασουν...αν ομως επιμενεισ να παρεισ τα λιποτοξ 8α πρεπει να κανεισ και διατροφη παραλληλα με ασκηση...η επιλογη δικη σου...

Junior Member
    καλησπέρα και απο μένα..

ξεκίνησα τα λιποτοξ πριν απο μια εβδομάδα και μόλις πήρα είδηση ότι έπρεπε να χε κωδικό μέσα!!!:shocked2::shocked2::shocked2:

τώρα τι να κάνω??? :sniff:

α κ διαφορά μηδέν..μάλλον γιατί δεν ακολουθώ κάποια συγκεκριμένη διατροφή που θα μου έδινε ο κωδικός?

Member
    anthi1992 ναι μαλλον θα εχεις δικιο... και τωρα που ειπες loca για αποτελεσματα εχω να δηλωσω πως και εγω συνεχιζω να μην εχω διαφορα στην ζυγαρια μου.. συγκεκριμενα σημερα το πρωι ηταν η "επισημη" ημερομηνια ζυγισματος μου γιατι σημερα ξεκινησα την 3η βδομαδα... οχι μονο δεν εχασα κιλα, αλλα με εδειξε και παραπανω!!! βεβαια μπορει να φταιει το γεγονος οτι δεν ειχα παει τουαλετα... για το μονο λογο που πηρα και 2ο κουτι ειναι επειδη εχω δει καποια διαφορα στην κοιλια μου.. αλλα τι να πω εχω απογοητευτει τελειως!!! δηλαδη 2 εβδομαδες τωρα δεν ειναι οτι παιρνω μονο τα χαπια, κανω και διατροφη!!! (ενταξει δεν τηρω και εντελως κατα γραμμα) αλλα και να μην επαιρνα τα χαπια μονο με την διατροφη κατι θα εχανα! δνε ξερω τι μου συμβαινει και γιατι εχω κολλησει τοσο πολυ... δεν ειχα ποτε επισοδεια βουλιμικα η παχυσαρκια ουτε express αδυνατισμα και μετα ξανα να τα παρω! απο παντα ημουν περιπου σ αυτα τα κιλα, ποτε δεν εχανα - ποτε δεν επαιρνα.. ουτε ειχα παρει ποτε χαπια! δηλαδη γιατι τοσο πολυ ο οργανισμος μου εχει κολλησει?? ειμαι πολυ απογοητευμενη και δεν ξερω τι να κανω...

Junior Member
    ουφ! ετσι κ εγώ....κολλημένη!!!

κάνω ήδη διατροφή με διαιτολόγο κ έχω χάσει 10 κιλά ως τώρα....αργά μεν, σταθερά δε! εδώ όμως και 15 μέρες έχω κολλήσει κ δε χάνω γραμμάριο!!! για αυτό το λόγο πήρα κ τα χάπια, μπας κ δώσω ένα ουπς στον οργανισμό μου.... αυτό που έχω καταλάβει πάντως είναι

1.δεν πεινάω με τα χάπια...δηλαδή καθόλου...
    2. βλέπω γλυκό κ κάνω την κινέζα... είτε το βλέπω, είτε όχι, ένα κ το αυτό... εγώ που χωρίς φαγητό ζω, χωρίς γλυκό όχι...

άλλα 10 θέλω γμτ...πρέπει δηλαδή να μου βγάλουν την πίστη ανάποδα για να φύγουν?? δεν καταλαβαίνουν πως είναι ανεπιθύμητα να ξεκουμπιστούν???? ξου λέμε!!!!!:thumbdown::thumbdown:

Junior Member
    ta lipotox ta perno edw kai 2 mines! einai para polu kala! egw exw problimatiko stomaxi kai den me piraksane katholou! oute fouskoma, oute enoxliseis....apla mia estisi oti eimai xortati kai akoma kai ligoura na exw den mporw na faw. einai oti kalitero exei bgei. (kai na fantasteite pernw mono 3 diskia tin imera kai oxi ta 1 to prwi, 2 mesimeri kai 2 bradi pou grafei) kai exw xasei 4 kila. twra tha mou peite den einai polla.... alla apo to katholou xwris ta lipotox.... mia xara einai! Kali epitixia se olous, me i xwris ta lipotox!!!!!!

Junior Member
    Γεια σας!! Ειμαι η Εύη (καινουρια εδω) και οπως ολοι εχω και γω τις αποριες μου! Ειμαι 1,73 και 95 κιλα! Ενω εχω 3εκινησει πολυ υγιεινη διατροφη-οχι αλατι, μακαρονια, ρυζι, γλυκα, ψωμι και λιπαρα- εδω και 3 εβδομαδες δεν εχω χασει γραμμαριο!! και αθλουμαι με προπονησεις βολλευ σχεδον καθε μερα χ1,5 ωρες... Εεε αποφασισα κ γω να καταφυγω στο λιποτοχ! Να παρω μονο τα χαπια η και τα φακελακια για το 'ελευθερο' προγραμμα που λεει να αντικαθιστω το ενα γευμα μερα παρα μερα?? πλζ τα φωτα σας γιατι αρχιζω και απελπιζομαι.. δεν τρωω που δεν τρωω δε χανω κιολας!! ευχαριστω και σορρυ για το κατεβατο! :bouncing:

Member
    loca τα λιποτοξ και μενα μου εχουν κοψει την ορεξη αισθητα, αλλα αυτο που λες με τα γλυκα εμενα δεν μου συμβαινει δυστυχως!!! δηλαδη αμα πειναω και δω γλυκο το θελω!!! και γενικα αμα δω ενα λαχταριστο γλυκο θελω να το φαω! :/