LIPOTOX/ XS - Page 112
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 112 of 115 FirstFirst ... 1262102110111112113114 ... LastLast
Results 1,666 to 1,680 of 1713

Thread: LIPOTOX/ XS

Junior Member
    Καλημέρα παιδιά,
    σήμερα λοιπον ξεκινησα την πρωτη μερα αποτοξίνωσης με Lipotox. Δεν μπορώ να πω μια πεινα μου εχει ερθει (αφου να φανταστείτε λιγουρευομαι τα βραστα κολοκυθακια που θα φαω το μεσημερι). Απλα μου κανει εντυπωση που εχω παει απο το πρωι απειρες φορες στην τουαλέτα. Φερνει συχνουρία ή ειναι η εντυπωση μου;;

Senior Member
    τα xs τα πηρα μια φορα... κι αυτο γιατι τα χε δωρο ενα περιοδικο:lol:
    σορρυ αλλα δε σκαω 35 ευρω για παπατζιλικια:lol:
    δε ειδα καμια αισθητη διαφορα... εχανα μεν κιλα αλλα σαφως αυτο οφειλοταν στη διατροφη μου. αν ετρωγα σουβλακια κ επερνα τα καψουλακια σιγα μην εχανα.

Junior Member
    Astarte μετα απο μια εβδομαδα σχεδον τεινω να πιστεψω οτι εχεις δικιο. καταρχην αν κανεις την διαιτα που προτεινει το λιποτοξ ΜΟΝΟ χωρις χαπια και ροφημα στανταρακι εχεις χασει κιλα απο μονη σου...επειδη βλεπω οτι εσυ εχασες αρκετα τι διατροφη εχεις ακολουθήσει;

Senior Member
    να με ακουτε εμενα... ειμαι ψαγμενη κ εχω δοκιμασει διαφορα....... κ λεκιθινη..... (παει το εικοσαευρω κλαψ) κ αποσταγμα πρασινου τσαγιου κ μηλοξυδο και κοκκινο τσαι ... δε ειδα κατι .... κι αν εκαναν κατι ηταν απειροελαχιστο που δε το καταλαβαινεις καν. σου λεω αυτο το xs το πηρα γιατι το χε δωρο 1 περιοδικο.. που κοστιζε γυρω στα 5 ευρω... αλλιως σιγα μη εδινα 35 ευρω !!!! μη πιστευετε χαπακια κ κρεμες δυνατισματος... κυτταριτιδας γενικα. ειναι μουφες δεν κανουν απολυτως τιποτα/

Senior Member
    εγω κανω διατροφη απο διατροφολογο...
    τα εχασα μονο με τη διατροφη. ειμαι τεμπελα δε γυμναζομουν..... μονο αραιο περπατημα...
    συχνα μικρα γευματα... κ πραγματικα μικρες μεριδουλες... παιδικες που λεμε.

Senior Member
    θες να αφδυνατισεις κυρια μου ? (γενικα το λεω ) :lol:

το ραβεις..... τερμααααα αυτα που ηξερες!!!:shocked2:

πας σε διατροφολογο.. τα σκας... περνεις διατροφη 4 εβδομαδων.. την ακολουθεις πιστα... μαθαινεις τη λειτουργια του οργανισμου κ του φερεσαι οπως πρεπει.... μαθαινεις να μαγειρευεις σωστα...κ υγιεινα.... κινεισαι...... κ αδυνατιζεις...:wow:

Senior Member
    Aσταρτη σβησε τις τοσες φωτογραφιες που εχεις κ ασε μονο το τικερακι σου.Ειναι κριμα να γεμιζουν οι σελιδες τσαμπα σε ενα τετοιο φορουμ κ πολυ κουραστικο για μας να γυριζουμε να γυριζουμε για να βρουμε μια κουβεντα.Ευχαριστω.

Senior Member
    το καταλαβα κ μονη μου οτι δε ειναι ωραιο κ τις εσβησα πριν δω τα σχολια .

Member
    Γεια σας ,

είμαι 34 χρονών,1.78 και κοντά στα 140 κιλά.
    Κατάφερα μέσα σε 10-12 χρόνια από 90 κιλά να πάρω 50-60 κιλά.
    Δοκίμασα δίαιτες,γυμναστήρια αλλά το αποτέλεσμα ήταν πάντα προσωρινό,δηλαδή μπορεί να έχανα 10-15 κιλά
    αλλά στην συνέχεια έπαιρνα 20-25 κιλά.Χαμένος κόπος...
    Τα 2 τελευταία χρόνια δέχομαι προσβολές από ανθρώπους για την σωματική διάπλαση μου και φυσικά απορρίψεις από το γυναικείο φύλλο
    με την δικαιολογία ότι μετράω σαν άντρας,αδικώ τον ευατό και με θέλουν αδύνατο.
    Από 15 Μαίου ξεκίνησα προσπάθειες για να αλλάξω συνήθειες , να τρώω πολλές φορές την ημέρα αλλά με μικρές μερίδες γιατί η συνήθεια μου
    ήταν να τρώω μόνο το βράδυ και σε μεγάλες ποσότητες συν η αδυναμία που είχα στα γλυκά.
    Εν μέρη κάτα 70-80% έχω καταφέρει να αλλάξω συνήθειες και να μην τρώω το βράδυ.
    Χωρίς την υπερβολική δίαιτα (κόψιμο ψωμιού,γλυκών,ζάχαρης,τηγα� �ιτών) κατάφερα από 150 κιλά να πάω στα 140 κιλά.
    Θα μπορούσα να είμαι λιγότερα κιλά εάν δεν έπινα και μπύρα στις εξόδους μου και έπινα για παράδειγμα ένα perier.
    Ξεκίνησα κι εγώ το lipotox και ελπίζω να έχω καλά αποτελέσματα μαζί με αυτό το σύστημα διατροφής που ακολουθώ.
    Είμαι πάρα πολύ αγχωμένος γιατί η παχυσαρκία (ειδικά τα 2 τελευταία χρόνια) μου έχει κάνει κακό και παράτησα τον ευατό μου.
    Είναι πολύ άσχημο να σε κρίνουν φαινομενικά από την εμφάνιση σου , μα από την άλλη , οι ανθρώποι έχουν το κόλλημα.
    Γενικά απογοητεύομαι και πολλές φορές δεν έχω πίστη στον ευατό μου.Ελπίζω να οπλιστώ με υπομονή και να καταφέρω
    να νικήσω τον ευατό μου που είναι αυτή την στιγμή ο μεγαλύτερος αντιπαλός μου.
    Ευχαριστώ πολύ!

Senior Member
    οποιος θελει να αδυνατισει πρεπει να

παει σε διατροφολογο να παρει διατροφη 4 εβδομαδων

να τη ακολουθει πιστα

μια στο τοσο μπορει να τρωει κ κατι που λαχταρα.. αλλα μια στο τοσο κ μετα να συνεχιζει τη διατροφη

να μαγειρευει υγιεινα.. ψητα βραστα με λιγο ωμο λαδι στο τελος

να τρωει μικρα συχνα γευματα ανα 4 ωρες

μικρες παιδικες μεριδες

να κινειται

πολυ νερο κ βοτανα

δε θελει κοπο θελει τροπο.

οποιος ειναι γλυκατζης ειδικα το καλοκαιρακι με τα τοσα ωραια φρουτα του.. καρπουζακι πεπονακι.. μπορει να τρωει φρουτα αντι γλυκο η ζελε. τροπο θελει οχι κοπο.

Senior Member
    Astarte βλεπω εχεις πιασει το νοημα κ εγω πρεπει να χασω κιλα αλλα δεν το εχω δει τοσο ζεστα το θεμα τρελαινομαι στην ιδεα να μην τρωω γλυκο καθε μερα

Member
    Αυτή είναι η αλήθεια αρκεί να μην βαρεθείς και τα παρατήσεις.
    Η προσωπική καλή ψυχολογία και η στήριξη από άλλους ανθρώπους είναι το βασικό συστατικό της συνέχισης της προσπάθειας!

Senior Member
    αννα .... αν δε το χα πιασει πως θα εχανα κοντα 20 κιλα?
    κι εγω ηθελα να τρωω σουβλακια.. πιτσες.. παγωτα καθε μερα καλη μου... κι εγω στερουμαι.... αλλα ειναι θεμα προτεραιοτητων. ξεκαθαρισε μεσα στο μυαλο σου τι θες.
    μα κανεις υπομονη... να στερηθεις για καμποσο καιρο τα γλυκα κι οτι σ αρεσει... ακολουθωντας μια διατροφη κ να εχεις ενα ομορφο υγιες σωμα....?

(που μετα θα τρως κ τα γλυκα σου.... κι οτι θες.. αλλα μια στο τοσο.... μιας κ μετα θα κανεις συντηρηση)

η να τρως τα γλυκα σου κ να σαι παχια...? να μη μπορεσεις να βαλεις οτι θες.... να σε κοιτουν περιεργα.. να μην εισαι αρεστη στο αντιθετο φυλο.. να περπατας κ να κουραζεσαι...?

θες γλυκο? φαε καρπουζι.. πεπονι....2 κομματακια μικρα παστελι.. ενα πολυ μικρο κομματακι ( οσο ενα σπιρτοκουτο) χαλβα...ενα κομματακι μαυρη σοκολατα... γιαουρτι με φρουτα....λιγες σταφιδες....
    στη αρχη ισως δυσκολευτεις. μετα ομως θα συνηθισεις κ να σου πω κ κατι? μεινε καιρο χωρις ζαχαρη, ωστε να ΄΄απεξαρτηθεις ΄΄ απο αυτην... μετα θα δεις οτι αν φας μια κουταλια γλυκο... θα σε λιγωσει... θα σε χαλασει.... τουλαχιστον σε μενα αυτο συμβαινει. δε τρωω καιρο ζαχαρη κ αν δαγκωσω μια σοκοφρετα με λιγωνει τοσο που μου ειναι αδυνατον.. δε γουσταρω να τη φαω ολοκληρη.

Senior Member
    Originally posted by thakis7
    Η προσωπική καλή ψυχολογία και η στήριξη από άλλους ανθρώπους είναι το βασικό συστατικό της συνέχισης της προσπάθειας!

σε πληροφορω οτι δεν εχω παντα καλη ψυχολογια.
    αντιμετωπιζω διαφορα προβληματα στη ζωη μου .
    κ στηριξη δεν εχω απο κανεναν.
    μονη μου κανω οτι κανω.
    κι ομως τα καταφερα κ θα καταφερω κι αλλο.
    το μυστικο? να μην εχεις αναγκη κανεναν.... να παλευεις μονος σου.

Senior Member
    Originally posted by thakis7

να βαρεθω κ να τα παρατησω ??? δεν υπαρχει τετοια περιπτωση. η εικονα που αντικρυζω στον κατρεφτη που ειναι μειον 17 ολοκληρα κιλα.... με αποζημιωνει. δεν λεω.. τσαντιζομαι οταν κολλα η ζυγαρια.. αλλα επιμενω γιατι ξερω οτι θα ξεκολλησει.
    δε ξαναγυρναω στα παλια.