LIPOTOX/ XS - Page 114
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 114 of 115 FirstFirst ... 1464104112113114115 LastLast
Results 1,696 to 1,710 of 1713

Thread: LIPOTOX/ XS

Junior Member

lipotox

Ακολουθώ διατροφή διαιτολόγου. θέλω να χάσω 6 κιλά.χρησημοπιω΄τις ταμπλέτες λιποτοξ σαν συμπλήρωμα εδώ και 2 μέρες γιατί διαβασα οτι μειώνουν την 'ορεξη. Αυτο ισχυει?
    παιρνω 2 ταμπλετες 1 ώρα πριν το βραδυνό για αρχή. ΜΕ το πρωινό μου μπορω να πίνω ένα καφέ? ή απαγορευεται?

Senior Member
    Έγινε συνένωση με το παλαιότερο τόπικ

Senior Member
    γεια σου ακη

η γνωμη μου ειναι να μη τα παιρνεις αυτα τα κερατα γιατι μπορει να σου κανουν χειροτερο κακο.

εγω προσωπικα δεν τα γουσταρω καθολου αυτα τα χαπακια και ολα τα συναφη ,φοβαμαι μηπως χαλανε τον μεταβολισμο η κανουν αλλες παρενεργειες.

Junior Member
    Lipotox σαφως καλυτερο απο xs...

Πάντως Εγω σωθηκα με το Son formula ..........

Senior Member
    Τι ειναι αυτο το son formula θα με φαει η περιεργεια

Senior Member
    Originally posted by Louloulou
    Ρένα ζυγίσεσαι κάθε μέρα?
    Louloulou κάθε μέρα ζυγιζόμουν, αλλά πήγα διακοπές 3 εβδομάδες και δεν είχα ζυγαριά...πήρα 4 κιλά

Junior Member
    οτι χημικο στον οργανισμο μας και καταστροφικο πιστευω εγω...και εγω θελω να τα παρω τα χαπια για να τα χασω ευκολα...αλλα η ευκολη λυση δεν ειναι παντα και η καλυτερη μην σας πω σχεδον παντα ειναι η χειροτερη...ειναι τωρα δυνατον ρενα75 μεσα σε 3 εβδομαδες να παρεις 4 κιλα???νομιζω οτι ειναι αδιανοητο...καλυτερα λοιπον σε εναν διατροφολογο να τα χασουμε αργα και σταθερα και να μην τα ξαναπαρουμε παρα να χανουμε κ μετα ξανα μανα τα ιδια για να χασουμε αφου τα παρουμε...

Senior Member
    Originally posted by snoopaki
    ...ειναι τωρα δυνατον ρενα75 μεσα σε 3 εβδομαδες να παρεις 4 κιλα???νομιζω οτι ειναι αδιανοητο......
    δυστυχώς snoopaki τα παίρνω τα κιλά πολύ εύκολα

Junior Member
    δυστυχώς snoopaki τα παίρνω τα κιλά πολύ εύκολα [/quote]

αστα να πανε εγω να δεις πως τα παιρνω...τωρα κανω μια διαιτα μεταβολισμου και μετα εφυγα για διατροφολογο....

Senior Member
    τωρα κανω μια διαιτα μεταβολισμου και μετα εφυγα για διατροφολογο....
    δίαιτα μεταβολισμού τι είναι; ειδική για να στον ξυπνήσει; πες πες!

Junior Member
    μου την εδωσε μια φιλη μου η οποια μου ειπε οτι απο τοτε που την εκανε της ειναι πιο ευκολο στο να χασει κιλα (μην φανταστεις βεβαια θαυματα) αλλα το πιο σημαντικο σε 8 μερες χανεις 7 κιλα και δεν τα ξαναπαιρνεις...στανταρακι αυτο...ειναι λιγο σκληρη ομως αλλα ολα μια ιδεα ειναι που λενε!!!!

Senior Member
    μου την εδωσε μια φιλη μου η οποια μου ειπε οτι απο τοτε που την εκανε της ειναι πιο ευκολο στο να χασει κιλα (μην φανταστεις βεβαια θαυματα) αλλα το πιο σημαντικο σε 8 μερες χανεις 7 κιλα και δεν τα ξαναπαιρνεις...στανταρακι αυτο...ειναι λιγο σκληρη ομως αλλα ολα μια ιδεα ειναι που λενε!!!!
    μακάρι βρε παιδί μου...καλή επιτυχία. αν και λένε οτι δεν μπορείς να χάσεις 7 κιλά λίπους σε 8 ημέρες. ίσως θα ήταν καλό να κάνεις λιπομέτρηση πριν και μετά, just in case

Junior Member
    καλησπερα και απο εμενα.εχω μερικες αποριες και θα χαρω αν μου λυθουν.υπαρχει καποιος που να παιρνει καιρο το lipotox να μας πει για τυχων παρενεργειες?απο επιστημονικης πλευρας τα συστατικα που αναγραφονται στο κουτι προκαλουν φοβο ασ μιλησει καποιος που να το κατεχει για το συγκεκριμενο.ειμαι αναμεσα σε lipotox και lipotropic factor της solgar ποιο προτεινεται?

Member
    Γεια σας! Είμαι νέα στην παρέα και ξεκίνησα στις 14/06 το πρόγραμμα Lipotox χάπια και σκόνες και το ακολουθώ κατά γράμμα. Ξεκίνησα με 99 κιλά και θέλω να πετύχω τον στόχο μου. Το καλό είναι ότι δεν πεινάω καθόλου και ότι σήμερα που ζυγίστηκα είμαι 97.7 κιλά. Μακάρι να ξεπρηστώ και να αρχίσω να χάνω τα περιττά κιλά μου...

Senior Member
    Originally posted by hopa
    τα xs τα πηρα ενταξει δεν τα τελειωσα κι ολα για να εχω πληρη εικονα αλλα τα lipotox ακουγονται πολυ καλα για να ναι αληθινα. 1) μειωση ορεξης 2) 4 φορες περισσοτερο βαρος ,4φορες πιο γρηγορα 3) καυση επιπλεον θερμιδων δηλαδη μονο καφε δεν ψηνει!
    πέθανα στα γέλια
    αξίζει βραβείο το παραπάνω ποστ

τί άλλο θα μας τάξουν για να πουλήσουν ????