LIPOTOX/ XS - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 115 FirstFirst ... 210111213142262112 ... LastLast
Results 166 to 180 of 1713

Thread: LIPOTOX/ XS

Senior Member
    ok koristia :P

Originally posted by alalumaki
    Λοιπόν εμένα το στομάχι μου πρέπει να εξεταστείς και επιστημονικός..... Εμένα τα lipotox δεν μου έκοψαν την όρεξη καθόλου αλλά όταν λέμε καθόλου, καθόλου, αφού όμως φάω νοιώθω ένα τεράστιο φούσκωμα. !
    Eισαι σιγουρη οτι δεν σου εκοψαν την ορεξη;
    Ενιωθες δηλαδη πεινα;
    Γουργουριζε το στομαχι σου;

Ξερεις ποιο ειναι το σημαντικοτερο προβλημα μας που
    δεν μπορει να λυσει ουτε το lipotox ουτε το reductil ουτε
    τιποτα;
    Η συναισθηματικη πεινα
    Εστιασε εκει και θα καταλαβεις πολλα.

Senior Member
    Εχεις δίκιο και το έχω σκεφτεί και εγώ ότι νοιώθουμε ότι βάζουμε μέσα στο κεφάλι μας με το ζόρι!!!!!!!!!! Δεν ξέρω αν είναι συναισθηματική πείνα αλλά ναι πείναω, πονάει το στομάχι μου από την πείνα μέχρι να φάω, και μόλις φάω φουσκώνω πολύ΄... Πάντως και η φίλη μου μετά από μία εβδομάδα που τα έπαιρνε σταμάτησε να πεινάει όχι αμέσως. Ενώ με τα reductil άρχισα να μην πεινάω δύο ώρες μετά που τα πήρα. Τέτοια δράση...... Εσύ ξεκίνησες τα ρεντουκτιλ ή όχι ακόμα?

Eχω ξεκινησει τα ρεντουκτιλ εδω και 5 μερες και με εχουν πιασει.
    Με εχουν πιασει με την εννοια οτι δεν πειναω.
    Η συναισθηματικη πεινα ομως ειναι παντα εκει και θελει
    πολυ δουλεια και προσπαθεια να την αποβαλλεις.
    Μπορει να μην πειναω ,δηλαδη να μην νιωθω βιολογικη πεινα αλλα ειμαι σιγουρη
    πως αν ειχα καποια λιχουδια μπροστα μου θα τη καταβροχθιζα
    Οποτε ,ειναι παρα πολυ σωστη η παρατηρηση στις οδηγιες πως δεν κανει
    να το παιρνουν ατομα με βουλιμικες διαταρραχες.Πραγματικα δεν θα τους
    κανει τιποτα...τζαμπα οι παρενεργειες!

Eχω την εντυπωση πως για να φτανεις στο σημειο να ποναει το στομαχι σου
    απο τη πεινα ,και μολις τρως να φουσκωνεις αμεσως φταιει ισως το ποσο
    συχνα τρως.
    Αληθεια,καθε ποση ωρα τρως;Αφηνεις μηπως πολλη ωρα νηστικο τον οργανισμο σου;
    Μηπως ετσι αδειο π ειναι το στομαχι σου τρως αποτομα και σου "καθεται";

Junior Member
    Originally posted by marou_laki
    Eχω ξεκινησει τα ρεντουκτιλ εδω και 5 μερες και με εχουν πιασει.
    Με εχουν πιασει με την εννοια οτι δεν πειναω.
    Η συναισθηματικη πεινα ομως ειναι παντα εκει και θελει
    πολυ δουλεια και προσπαθεια να την αποβαλλεις.
    Μπορει να μην πειναω ,δηλαδη να μην νιωθω βιολογικη πεινα αλλα ειμαι σιγουρη
    πως αν ειχα καποια λιχουδια μπροστα μου θα τη καταβροχθιζα
    Οποτε ,ειναι παρα πολυ σωστη η παρατηρηση στις οδηγιες πως δεν κανει
    να το παιρνουν ατομα με βουλιμικες διαταρραχες.Πραγματικα δεν θα τους
    κανει τιποτα...τζαμπα οι παρενεργειες!

Eχω την εντυπωση πως για να φτανεις στο σημειο να ποναει το στομαχι σου
    απο τη πεινα ,και μολις τρως να φουσκωνεις αμεσως φταιει ισως το ποσο
    συχνα τρως.
    Αληθεια,καθε ποση ωρα τρως;Αφηνεις μηπως πολλη ωρα νηστικο τον οργανισμο σου;ρι
    Μηπως ετσι αδειο π ειναι το στομαχι σου τρως αποτομα και σου "καθεται";
    Καλησπέρα είμαι καινούρια στο forum και δεν ξέρω και πολλά. Διάβασα σχεδόν όλα τα μηνύματά σας και πραγματικά νόμιζα ότι τα περισσότερα τα είχα γράψει εγώ.
    Είστε μες στο μυαλό μου.
    Λοιπόν είμαι 30 ετών ύψος 1,62 και πλέον έχω φτάσει τα 90 κιλά. Ποτέ δεν ήμουνα αδύνατη, αλλά πάλευα πάντα στα 69 με 73 κιλά. Ως εγκυμονούσα έφτασα στα 95 κιλά. Μετά τη γέννα κατέβηκα στα 82 και εδώ και ένα χρόνο παίζω πάνω κάτω πάνω κάτω μέχρι που έφτασα στα 90. Είπα τέλος και πλέον εδώ και 2 εβδομάδες ξεκίνησα γυμναστήριο και λίγο διατροφή. τα ρεντουκτίλ τα έχω δοκιμάσει τον ιανουάριο του 2006 (1 χρόνο μετά τη γέννα). Η αλήθεια είναι ότι μου έκοψαν την όρεξη αλλά μου προκάλεσαν αυπνίες, νεύρα κτλ, οπότε τα σταμάτησα. Δοκίμασα και το ακόμπλια πρίν 5 μήνες αλλά τίποτε. Τώρα λέω να αγοράσω το lipotox, μήπως και είναι πιο καλό. Κουράγιο παιδιά κουράγιο. Α πείτε μου πως βγάζετε αυτό με τη ζυγαριά??

Senior Member
    kalliergeo λαώς ηρ8ες.πατα πανο στο τικερ μου (ετσι λεγετε αυτο που 8ες) και φτιαξε το δικο σου και καντο επικολιση στο προφιλ σου στο signature .μαρουλακι εχεις καπου δικιο στο οτι απο στνει8ια τρωμε κ οχι απο πεινα πραγματικη αλλα με τα ρεντουκτιλ εμενα προσωπικα στην αρχη μου κοβοταν ακομα κ αυτη η συνει8εια να τσιμπολογαω οτι βρω.καπια στιγμη 8α ξεκινησω κ τα λιποτοξ ευχομαι να χασω αλλα 5-6 κιλα το λιγοτερο ακομα κ με εκεινα και ειμαι οκ.διατροφικες συνει8ιες εχω αλλαξει παντος εντελος κ αυτο πυστευω ειναι πολυ σιμαντικο κ ισως δεν ξαναχριαστει να παρψ φαρμακα πλεον.

Senior Member
    μαρουλάκι, τώρα είδα το μήνυμα σου. Λοιπόν όταν ξεκίνησα τα ρεντουκτιλ δεν είχα ούτε συναισθηματική πείνα, ούτε λιγούρες, τίποτα, δεν με ενδιέφερε το φαγητό, έτρωγα μόνο για να ζήσω στην κυριολεξία. Αυτό όμως κράτησε μόνο 10 μέρες. Μετά για άλλες 10 μέρες πείναγα αλλά δεν είχα λιγούρες. Μετά σιγά σιγά άρχισε να εξασθενεί η επίδραση του φαρμάκου. Τώρα, επειδή είχα μεγάλο ενθουσιασμό στην αρχή μπορεί να είχα και μεγαλύτερο αυτοέλεγχο. Τώρα έχω ξεκινήσει πάλι να σκέφτομαι συνέχεια το φαγητό και να βρίσκω πάντα ένα λόγω να φάω. Εχω πάρτι, έχω έξοδο, κλπ. Ενώ πριν έλεγα ΟΚ θα φάω ανάλογα ότι έχει πιο ακίνδυνο και λίγο. Εχω αρχίσει πάλι και χάνω τον έλεγχο και ανησυχώ γιατί όχι απλώς δεν θέλω να πάρω τα κιλά που έχασα αλλά πρέπει να χάσω και άλλα. Πρώτα απ' όλα για λόγους υγείας.....
    Κατά τα άλλα κάνω ένα πολύ καλό πρόγραμμα από διαιτολόγο με 3 κύρια γεύματα και 2 σνακ.

Junior Member
    Gias sas,
    Epsaxna na vro plirofories gia to LIPOTOX kai epesa sto forum sas. Apistefto san den to ixera oti ypirxe, nomizo oti diavazo tis skepseis mou se kathe apantisi. F O V E RO

Junior Member
    Me ayta pu diavasa nomizo oti tha to paro ki ego, an kai einai akrivo. Exo omos kolissei meta apo diaita pou ekana (moni mou) gia ena xrono sxedon kai exasa 25 kila kai tora thelo alla 10 alla den mporo na ta xaso me tipota.

Junior Member
    An kapoios diavazei as mou apantisei isa isa na xero oti exo bei sosta.

Eyxaristo

Senior Member
    Μαριούλα καλωσήρθες, πόσο χρονών είσαι και πόσα κιλά.

Junior Member
    Eimai 38 kai tora emai ... 88, exo kolisei apo ton Febrouario kai den leo na xaso gramario. Ase pou kata diastimata ftano kai ta 90

Senior Member
    ποιά χάπια σκέφτεσαι να πάρεις?

Junior Member
    [quote]Originally posted by Marioula
    An kapoios diavazei as mou apantisei isa isa na xero oti exo bei sosta.

Eyxaristo[/quote

ένα έχω να σου πω Μ Π Ρ Α Β Ο που κατάφερες να χάσεις αυτά τα κιλά μόνη σου και που είχες υπομονή και κουράγιο να το κάνεις.
    Εγώ πλέον δεν έχω τίποτε απο τα 2 τί θα κάνω?
    έχω ξεκινήσει γυμναστήριο και λίγο διατροφή (έκοψα γλυκά, βραδινό κτλ), αλλά δεν έχω καλή ψυχολογία. γιαυτό και αινθουσιάστηκα που βρήκα αυτό το φόρουμ.
    αλλά μάλλον δεν ταιριάζουν οι ώρες μας ρε παιδιά
    κάτι πρέπει να κάνουμε
    φιλάκια

Yπομονη για τη συνεχεια Μαριουλα..

Το γεγονος του οτι κολλησες το θεωρω φυσιολογικο μετα απο τοσα
    κιλα που εχασες.
    Αυτο που εχεις να κανεις τωρα ειναι να αλλαξεις την διατροφη σου ποιοτικα
    και να προσθεσεις περισσοτερη κινηση !

Καλη συνεχεια!