LIPOTOX/ XS - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 115 FirstFirst ... 412131415162464114 ... LastLast
Results 196 to 210 of 1713

Thread: LIPOTOX/ XS

Junior Member

LIPOTOX

Δεν μάρεσει έτσι όπως είμαι τώρα.Θέλω να γυρίσω στα παλιά καλά.Κάνω ανα διαστήματα γυμνάστηριο αλλα το βαριέμαι μωρε...Προτιμώ την άθληση γιαυτό τρέχω στα γήπεδα...Πάντως ελπίζω μέχρι τον Αύγουστο να έχω χάσει ενα 5κιλο με τα Lipotox... Λες???

Senior Member
    θα ξεκινησω και γω τα λιποτοξ ευχομαι να μην εχουν και αυτα παρενεργειες μεχρι να χασω αλλα τοσα κιλα όσα εχασα.Αλαλουμακι πως τα πας εσυ?ποσες μερες τα περνεις εχασες κιλα?

Junior Member
    egw pantws ta epairna 3 meres... diafora sta kila den eida...alla oute kai sto na min trww...mporw na sas pw pws trww perrisotero...to mono provlima einai pws exw pristei kai apo toualeta...tipota, enw pigaina kai 3 fores tin mera! mporei omws na einai kai psixologiko...eipa na ta stamatisw gia s/k kai 8a ta ksekinisw apo deytera

Senior Member
    Παιδακια γεια σε ολους και καλη δυναμη.Δημητρη μεχρι τον αυγουστο μπορεις να χασεις και παραπανω απο 5 κιλα και χωρις τα lipotox.Εχεις διαλεξει τον σωστοτερο τροπο ηδη με την ασκηση και την διατροφη και απο αυτα τα 2 θα ειναι τα αποτελεσματα που θα δεις και ισως βοηθησουν και τα χαπια.
    Εγω τα πηρα τα lipotox αλλα οχι παραπανω απο 2 εβδομαδες δεν μπορω να πω οτι παρατηρησα μεγαλες διαφορες και φυσικα ακολουθουσα διαιτολογιο 1200 θερμιδων χωρις καθολου υδατανθρακες.Το μονο καλο που τους αναγνωριζω τελικα ειναι οτι επινα παραπανω νερο(κανονικα δεν πινω καθολου)αφου η ληψη του δισκιου πρεπει να πινετε με 2 ποτηρια νερο.Δεν ακυρωνω το συγκεκριμενο σκευασμα μπορει να σε οφελησει εσενα,σε μενα παντως δεν δουλεψε πχ εμενα με βοηθησαν τα xs που σε αλλα παιδια δεν ειχαν κανει τιποτα.Αποψη μου ειναι πως ηδη κανεις το σωστο με την διατροφη και την κινηση και σιγουρα θα ανταμειφθεις.Καλη συνεχεια στην προσπαθεια σου

.

Junior Member
    hi!!ειμαι κ εγω νεα στην παρεα.εχω παρει τα lipotox εδω κ μια βδομαδα αλλα αποτελεσματα δεν εχω δει ιδιατερα.τισ πρωτεσ τρεις μερες μου εκοβαν την πεινα αλλα τωρα οχι κ τοσο..θα συνεχισω να τα παιρνω κ θα σας λεω τισ εντυπωσεις μου...

Junior Member

LIPOTOX

Για να δούμε θα κάνουν τίποτα.... Παρενέργειες δεν έχω δεί ακόμα....Όποιος έχει ακούσει κάτι να το πει εγκαίρως!Πάντως φοβάμαι μήπως υπερλειτουργούν τα νεφρά με τους λιποδιαλύτες...
    Από κιλά πάντως δεν έχω χάσει αλλά αρχίζω να ξεφουσκώνω σιγά σιγά...Υπομονή.

Junior Member
    Κορίτσια καλημέρα!

Μια ξαδέρφη μου μου πρότεινε το reductil.
    Ευτυχώς έπεσα πάνω σας κι έτσι αποφάσισα να μην το πάρω μιας και δεν πρόκειται για πολλά κιλά.

Είμαι 1.70 - 73kg, ποτέ δεν ήμουν έτσι. Καθιστική ζωή τελευταία. Με δίαιτα δεν καταφέρνω όμως τίποτα.
    Αποφάσισα λοιπόν να ξεκινήσω γυμναστήριο αν κ μου τη δίνει για διάφορους λόγους αλλά η λύση είναι μονόδρομος.

Θα ήθελα τη γνώμη σας για το lipotox, διάβασα ότι είναι φυτικό προϊον.
    Χορηγείται χωρίς ιατρική συνταγή και πόσα δισκία χρειάζομαι την ημέρα?

ΥΓ: Gourounitsa σε παρακολουθώ - συγχαρητήρια!

Junior Member
    Μμμμ και αγόρια - με συγχωρείτε!

Senior Member
    Λοιπόν εγώ τα σταμάτησα γιατί ξέχναγα να τα παίρνω μία ώρα πριν το φαγητό και δεν είδα και τίποτα. Η δική μου άποψη όμως για Lipotox δεν νομίζω να είναι υπολογίσιμη γιατί δεν έκανα σωστή χρήση. Η φίλη μου που τα παίρνει συστηματικά είδε διαφορά στην όρεξη μετά μία εβδομάδα. Το σίγουρο είναι ότι δεν είχα καμία απολύτως παρενέργεια ίσα ίσα επειδή έχουν πολλές βιταμίνες ένοιωθα πολύ καλά. Εγώ ξαναξεκίνησα σήμερα τα reductil. Εχω να τα πάρω 2 εβδομάδες οπότε ίσως να με πιάσουν τώρα....

Member
    Originally posted by hopa
    Το μονο καλο που τους αναγνωριζω τελικα ειναι οτι επινα παραπανω νερο(κανονικα δεν πινω καθολου)αφου η ληψη του δισκιου πρεπει να πινετε με 2 ποτηρια νερο
    ρε παιδιά, 2 ποτήρια νερό πριν από κάθε γεύμα, φουσκώνουν έτσι κι αλλιώς...

μήπως είναι κι αυτό ολίγον μπλέ χαπάκι;
    ...καλά όχι οτι δεν έχω πάρει κι εγώ ανα καιρούς....

Senior Member
    change τι εννοείς μπλε χαπάκι...

Junior Member

LIPOTOX

Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω,παίρνω lipotox σχεδόν μια εβδομάδα και κάνω σχετικά προσεκτική διατροφή και πάω κα για τρέξιμο συχνά και ειμαι 2kg παραπάνω απο όταν ξεκίνησα!!!Μήπως έχει χαλάσει η ζυγαριά?την έχω πάνω απο 6 έτη!Πάντως με τα lipotox παω πολυ συχνά τουαλέτα,πίνω και λίγο νερό παραπάνω και παω ίσα και με 15 φορες την μέρα!Πολλά υγρά και ελπίζω να δουλέυει ο μεταβολισμος.....

Senior Member
    τρως περισσότερο ή όπως έτρωγες ?

Junior Member

LIPOTOX

Τρώω λιγότερο!Δεν τρώω διαιτιτικά γεύματα αλλά μειωμένες ποσότητες,και το βράδυ ή τίποτα ή μια σαλάτα ή κάτι παρόμοιο,όχι κανονικό φαγητό πάντως...Θα περιμένω ακόμα λίγες μέρες να δω τι παίζει...

Member
    Originally posted by alalumaki
    change τι εννοείς μπλε χαπάκι...
    ετσι δε το λενε... εχει κι αλλη ονομασια... placebo? που ειναι σκετη ζαχαριτσα και στο πασαρουν για φαρμακο και δουλευει μονο επειδη πιστευεις πως θα σε βοηθησει