Results 211 to 225 of 1713
Thread: LIPOTOX/ XS
-
26-05-2008, 17:30 #211
αρχισαν να μη με πιανουν τα ρεντουκτιλ των 10... ενς παλαιοτερα δεν πεινουσα τωρα κατα το μεσημερακι αρχιζω και πειναω...
οχι βεβεαια να με πιασει λαιμαργια... αλλα πειναω..
ξσεκινησα και γυμναστηριο σημερα
αντε να δουμε
- 27-05-2008, 15:02 #212
το γυμναστήριο σε βοηθάει, γιατί εμένα όταν το ξεκινάω με δίαιτα με κάνει να πεινάω περισσότερο και μου φέρνει εξάντληση.
27-05-2008, 17:36 #213
εχω δυο μερες που ξεκινησα το γυμναστηριο κ μου εχει κοπει παλι η ορεξη...
χθες ημουν με ενα γιουρτακι και ενα φρουτο και σημερα με ενα χυμο και ενα κουλουρι.....
27-05-2008, 17:51 #214
Ρεα μεχρι 6 δισκια την ημερα μπορεις να παιρνεις απο τα λιποτοξ.ζωητσα καλη δυναμη και καλη αρχη στο γυμναστηριο.Εγω εχω χασει το κουραγιο μου και δεν ξερω αν θελω να το ξαναβρω...Μια ζωη σκεφτομαι συνεχεια τα κιλα..βαρεθηκα κουραστηκα αηδιασα αυτη η εμμονη ειμαι εγω...δεν ξερω πως ειναι ο εαυτος μου χωρις αυτην την σκεψη των κιλων..δεν τον ξερω αλλιως τον εαυτο μου,δεν ετυχε να γνωριστουμε..μονο ακουσαμε ο ενας για τον αλλον αλλα δεν συναντηθηκαμε ποτε..αν ποτε τελικα ξαναδυνατησω ισως πεθανω απο πληξη που δεν θα εχω κατι να με βασανιζει τοσο πολυ..παντου μαζι εγω και το προβλημα...στη δουλεια,στις διακοπες στις γιορτες,στις καθημερινες,στα σαββατοκυριακα στις αναμνησεις του χθες στα ονειρα του αυριο...μαλλον θα πρεπει να ακρωτηριασω τον μισο μου εαυτο μαζι με τις σκεψεις του αν ποτε αδυνατησω..και τοτε ποια θα ειμαι?
καποια που πολυ επιθυμω μα δεν την ξερω..θα ειμαι αυτο που μου χει κλεψει την πραγματικη μου ζωη..το ονειρο μου..Δεν ξερω αν αξιζει να μην ζω και να περιμενω αυτο το ονειρο να ρθει..μα ελα και που δεν ξερω να ζω χωρις να το περιμενω...λαλησα παιδες ιπως θα εχετε ηδη αντιληφθει..
28-05-2008, 11:07 #215
εγω εστω και με αυτα τα 5 κιλα που εχω χασει νοιωθω καλυτερα..
ασε που βρηκα ενα μαγαζι στο βολο με νεανικα ρουχα σε μεγαλα νουμερα και αγορασα καμποσα... με κανουν και νοιωθω τοσο ομορφα.. δεν χρειαζεται να φοραω κελεμπιες πια. εχει ρουχα που πραγματικα σου καλυπτουν περιφερεια κοιλιεσ... και οτι αλλο ...
ελπιδουλα ελα Βολο.. ενα σκ να δεις πως θα ξαναποκτησεις την θεληση να τα χασεις.. θα σε παω στα μπουζουκια να ξεφαντωσεις :P και θα σε γνωρισω στις φιλες μου. εμενα αυτες με βοηθησαν πολυ να ξαναπαρω τα πανω μου
και να κοιτιεμαι στον καθρεφτη και απο εκει που ελεγα χριστε μου τι χαλια που εισαι.. τωρα να λεω χμ.. τρωγεσε( θελω πολυ ακομη βεβαια για να φτασω στο σημειο να μου λεω τι κουκλαρα εισαι ...)
28-05-2008, 16:20 #216
Δύο διαφορετικές ματιές του ιδίου προβλήματος, ο ένας νοιώθει τη ζωή να φεύγει και το πρόβλημα να μένει και ο άλλος με 5 κιλά λιγότερα νοιώθει ότι ξανακέρδισε τον κόσμο...... Αχ, ζωίτσα πόσο χαίρομαι που είσαι αισιόδοξη και σκέφτεσαι με το ποτήρι μισογεμάτο, θα τα καταφέρεις αλλά το σημαντικότερο είναι ότι θα απολαύσεις και τη διαδρομή.
Εγώ είμαι σαν την ελπιδούλα που είπε μεγάλη αλήθεια:
"Δεν ξερω αν αξιζει να μην ζω και να περιμενω αυτο το ονειρο να ρθει..μα ελα και που δεν ξερω να ζω χωρις να το περιμενω".
Πόσες αλήθειες έχω διαβάσει εδώ μέσα που δεν τόλμησα ποτέ να πω σε κανέναν.........
28-05-2008, 16:29 #217
Ελπιλίλα μου,σε νιώθω!Κι εγώ αναρρωτιέμαι...Δεν ξέρω...
Ζωήτσα,πολύ χαίρομαι για την ανεβασμένη σου διάθεση!Κράτα την εκεί ψηλά!
28-05-2008, 17:37 #218
κορίτσια (αλλά και αγόρια) όλες αξίζετε συγχαρητήρια και όλες είσαστε μοναδικές. Το μόνο παράπονό μου είναι που δε συμπέφτουν οι ώρες μας. Σας διαβάζω ανελιπώς κάθε μέρα και παίρνω κουράγιο. Τώρα βέβαια είμαι αρρωστούλα και δεν έχω διάθεση ούτε για γυμναστήριο ούτε για φαί ούτε για τίποτα. έχω και τη μικρούλα μου που θέλει συνέχεια παιχνίδι ενώ εγώ θέλω να είμαι συνέχεια στο κρεβάτι....
Καλά που είσαστε κι εσείς ρε παιδιά..
Έχω παραγγείλει τα lipotox αλλά ακόμα δε μου έχουν έρθει. άντε να γίνω καλά (καλοκαιριάτικο βρήκα κι εγώ να κρυώσω), να
μου έρθουν κι αυτά, να ξαναπάω γυμναστήριο, πας κι ανέβει λίγο η διάθεση...
Φιλάκια σε όλους...
28-05-2008, 18:05 #219
Καλή αρχή Kallirgeo...
29-05-2008, 10:54 #220
Περαστικά σου,KALLIGREO!Γρήγορα να επιστρέψεις σε παιχνίδια,διάδρομο κι ό,τι άλλο σου ανεβάζει τη διάθεση!
29-05-2008, 17:53 #221
Καλησπέρα παιδιά,
Αναφορικά με το LIPOTOX, σκέφτηκα να σας μεταδόσω και τη δική μου εμπειρία... μόλις το πήρα για πρώτη φορά (2 χάπια πρίν το μεσημεριανό) και ομολογώ πως μου έχει κόψει μαχαίρι την όρεξη! Νιώθω στον λαιμό μου ένα μούδιασμα, σαν να αισθάνομαι ότι δεν θέλω να ποτέ να ξανακαταπιώ φαγητό! Τώρα το καταπόσο αυτό είναι παρενέργεια δεν ξέρω...
Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με τα κιλά μου (είμαι και μικρή ακόμα), απλά το 8μηνο πήρα 10 κιλά λόγω εργασιακού άγχους.. (ξες τι είναι να κάνεις έρευνα και να μη βρίσκεις τίποτα.. :Ρ) ε και το 'ριξα στο φαί και τώρα νιώθω λίγο αποσυντονισμένη.
Παρακολουθούσα τόσο καιρό τη συζήτηση παιδιά.. και ένα έχω να πώ : Συγχαρητήρια για το κουράγιο και την δύναμη που αποπνέετε, με την αλληλουποστήριξη και την αισιοδοξία μπορούμε να κάνουμε θαύματα!!! Το κλίμα του forum είναι πολύ ζεστό!
Θα σας ενημερώσω μέσα στις επόμενες μέρες πως εξελίσσεται το πείραμα με τα LIPOTOX :)
Καλή προσπάθεια σ'όλους μας!!!
22 ετών / 158 cm / 70 kg
29-05-2008, 18:43 #222
Καλώς μας ήρθες,afro!
Καλή επαναφορά στην πρότερη της έρευνας κατάσταση!
Καλή σου δύναμη! Περιμένουμε ευχάριστες εξελίξεις...
30-05-2008, 17:52 #223
καλησπέρα παιδιά,,,
τί κάνετε?? Ξεκίνησα το LIPOTOX χτες (29/05) το βράδυ. Αυτό που είπε η AFRO το αισθάνθηκα και εγώ. Επίσης νοιώθω να με μπουχτίζει τόσο με το που το καταπίνω που δεν μπορώ να πιω και το προβλεπόμενο νερό. Πίνω κάτι άλλο (γάλα ή καφέ ή χυμό) για να μου αλλάξει η γεύση. Είναι φυσιολογικό αυτό??
Για το αν μου κόπηκε η όρεξη θα σας πω από αύριο. Επειδή είμαι και κρυωμένη δεν μπορώ να καταλάβω. Είμαι βέβαι αρκετά καλύτερα και απο Δευτέρα λέω να επιστρέψω και στο γυμναστήριο.
Αfro καλή σου δύναμη και από εμένα παιδιά κουράγιο.. είμαστε τα παιδιά του lipotox, Ε όλο και κάτι θα καταφέρουμε
04-06-2008, 14:23 #224
[test
04-06-2008, 17:57 #225
paidia kalispera... egw pernw 2 bdomades ta LIPOTOX ... alla i zigarisa sta8eri...apo peina, ok peinaw ligotero kai trww ligotero alla i zigaria kollimeni!!!! eseis pou pairnete LIPOTOX exete dei kammia allagi?
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....