LIPOTOX/ XS - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 115 FirstFirst ... 816171819202868 ... LastLast
Results 256 to 270 of 1713

Thread: LIPOTOX/ XS

Junior Member
    καλησπέρα! εγώ ξεκίνησα την τρίτη τα χάπια, αλλά το πολύ 3 την ημέρα. ισχύει ότι κόβουν την όρεξη πάρα πολύ! ούτε λιγούρες, ούτε τίποτα!! αλλά επειδή διάβασα διάφορα εδώ΄, είμαι επιφυλακτική...ελπίζω να κάνουν δουλεία!! το κακό είναι ότι έχουν μία περίεργη γεύση (όσο γρήγορα κι αν τα καταπιώ!!)..ισχύει το ίδιο και για άλλα σκευάσματα;

φιλιά! καλή συνέχεια σε όλους!

Junior Member
    Καλημέρα! Παίρνω τα lipotox, χάπια και φακελάκια, εδώ και τρεις εβδομάδες, και από 89,5 κιλά έχω κατέβει στα 81,5. Είναι καταπληκτικό! Δεν πεινάω, δε με νοιάζει πια το φαγητό, και κάθε 7η μέρα που είναι μέρα χάριτος (κατά το πρόγραμμα), τρώω μέχρι και γλυκά. Βέβαια, εκεί που έτρωγα άνετα ένα κουτί ντόνατς, τώρα στο μισό καημένο ντονατσάκι δεν αντέχω άλλο, οπότε, για τα δικά μου δεδομένα, ακόμα και η 7η μέρα είναι μέρα δίαιτας. Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα.
    Και κάτι άλλο, τρομερά σημαντικό: Επειδή, ούσα λαίμαργη και παχύσαρκη, η διατροφή μου απείχε πολύ από το υγειινό και ισορροπημένο, έχω παρατηρήσει τορμερή διαφορά και στη γενικότερη κατάσταση του οργανισμού μου. Νοιώθω καλύτερα, έχω περισσότερες δυνάμεις, δεν έχω νεύρα πια, πάει η κατάθλιψη, παίζω με τα παιδιά μου... εγώ, που, για να σηκωθώ από τον καναπέ, έπρεπε να κάνω μισή ώρα για να το πάρω απόφαση και να έχω πιει τρεις εσπρέσο (α, έκοψα και τον καφέ! δεν έχω ανάγκη τον καφέ! και τα αναψυκτικά! απίστευτο!). Αντέχω! Και συνεχίζω! Και προπαντός, εύκολα. Να φανταστείτε, μαγειρεύω για την υπόλοιπη οικογένεια και δεν έχω επιθυμία ούτε να δοκιμάσω το φαγητό. Ούτε το γλυκό!
    Σημειωτέον ότι, στα χρόνια που παλεύω με τα κιλά μου, έχω δοκιμάσει τα πάντα. Από τελείως στέρηση φαγητού, μέχρι ινστιτούτα αδυνατίσματος (τρία διαφορετικά) και εταιρία διανομής διαιτητικού φαγητού. Τίποτα, και το λέω με πλήρη συνείδηση, δεν είχε αυτά τα αποτελέσματα. Και είναι γρήγορο! Μεγάλο πράγμα να μη βλέπεις μπροστά σου το απογοητευτικό χάος του χρόνου για να χάσεις βάρος. Επίσης, είναι σημαντικό ότι δεν φοβάμαι τα Χριστούγεννα που έρχονται. Θα παίρνω τα χαπάκια μου και θα τρώω κανονικά (δεδομένου βέβαια ότι μου έχει κοπεί η όρεξη) και θα κάνω το πιο ελαφρύ πρόγραμμα που γράφει μέσα η συσκευασία (δηλαδή ένα φακελάκι κάθε δύο μέρες ως υποκατάστατο του κύριου γεύματος) για τις ημέρες των γιορτών.
    Αυτά. Θα σας ενημερώσω για την πορεία μου στο μέλλον. Πάντως, δοκιμάστε το, αξίζει τα λεφτά του. Σκεφτείτε μόνο ότι κοστίζει πολύ λιγότερο από την τυρόπιτα, τον καφέ και το γλυκάκι που τρώγαμε στο δρόμο...

Junior Member
    Καλησπέρα Φέθη! κατ'αρχάς μπράβο για τα αποτελέσματα!! αλλά και για την ανεβασμένη διάθεση σου!! σου είναι εύκολο να περιγράψεις το διατροφικό σου πρόγραμμα; είναι πολύ σημαντικά τα 8 κιλά, και θέλω να δω αν μπορώ κι εγώ να το εφαρμόσω..αλήθεια, αν δεν σε πειράζει, πόσο χρονών είσαι; κι επίσης γυμνάζεσαι παράλληλα;

Junior Member
    καλησπερα !!! και χρονια πολλα!!!
    ειμαι 1.69 και 123 κιλα τα οποια τα πηρα τα 35 σε ενα χειμωνα μετα εμεινα εγκυος πηρα αλλα 12 μετα εχασα σε ινστιτουτο καποια κιλα (δεν ετρωγα τιποτα !!! και το εννοω μολις αρχισα να τρωω παλι τα ξαναπηρα συν καποια επιπλεον.) τελος παντων .Δεν ημουν ποτε υπερβαρη ουτε σαν παιδι παντα μετρια γυμναζομουν ,μετα ανακαλυψα οτι εχω υποθυρεοειδισμο δεν εξηγουταν αλλιως τοσα κιλα ετσι ξαφνικα ενω παντα ημουν απο 65 μεχρι 75 .Η ενδοκρινολογος μου ειπε οτι για να χασω πρεπει να να τρωω μεχρι 1000 θερμιδες το πολυ για ολη μου την ζωη συν την αγωγη που παιρνω και ασκηση δυο φορες την μερα.(ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΥΤΟ?) τελος παντων μου εδωσε πριν λιγα χρονια τα ΞΕΝΙΚΑΛ τα οποια δεν ειχαν καμμια μα καμμια επιδραση σε μενα δεν εχασα ουτε γραμμαριο!!! ειχε και διαφορες παρενεργιες εντερικες :ρ ετσι ειπα οτι δεν θα ξαναχρησιμοποιησω χαπια κτλ κτλ εδω ενα ντεπον να παρω και το σκεπτομαι δυο τρεις φορες. Πριν απο μια εβδομαδα βρεθηκα στο φαρμακειο να κοιταω τα λιποτοξ ρωτησα την φαρμακοποιο μου ειπε οτι τα παιρνουν καποιοι και ειναι πολυ ευχαριστημενοι ,τις ζηταω να δω το χαρτι που εχει μεσα κοιταω δεν εγραφε παρενεργειες πουθενα !!! μονο γενικες πληροφοριες και το προγραμμα που πρεπει να ακολουθησει κανεις.ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΠΩΣ!!! ΟΥΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΓΡΑΦΕ !!! ΟΥΤΕ ΑΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ!!! ΑΥΤΑ ΟΛΑ με εκαναν να αφησω κατω το κουτι και να ψαξω στο ιντερνετ να δω τι μπορω να βρω,ετσι βρηκα αυτο το φορουμ που μου αρεσε πολυ και ειπα να γραψω και εγω την αποψη μου.Οποιος γνωριζει κατι αλλο ας το προσθεσει.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

Member
    Χρόνια Πολλά και καλά και από μένα.

lola, τα lipotox τα γνώρησα και εγώ από forum αδυνατίσματος ψάχνωντας στο Internet διάφορες πληροφορίες για τους παχύσαρκους.

Έχω σκοπό να τα ξεκινήσω αμέσως μετά τις γιορτές μαζί και με μια ακόμα προσπάθεια αδυνατίσματος ελπίζω και η τελευταία.

Έτυχε όμως σε αυτό το διάστημα να συναντηθώ με φίλη από τα παλιά και μιλώντας για τα κιλά μας μου είπε ότι ήταν περίπου 4 μέρες που τα είχε ξεκινήσει.
    Ήταν πολύ νωρίς για να μου πει βέβαια αποτελέσματα (μόλις 4 ημέρες) αλλά όσον αφορά παρενέργιες δεν έχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ και μάλιστα παρατήρησε το γεγονός ότι από τό τέλος της δεύτερης ημέρας δεν ήταν τόσο πολύ έντονο το αίσθημα της πείνας της και η διάθεση για τα γλυκά της έχει κοπεί τελειώς.

Το εν λόγω άτομο πήρε και τα χάπια lipotox αλλά και τα φακελάκια και το βράδυ μου είπε εκτός απροόπτου (έξοδο, γιορτή, συνάντηση με φίλους) το γεύμα της είναι το φακελάκι lipotox.

Εγώ θα έχω προσωπικές εντυπώσεις σε λίγες μέρες από τώρα

Εύχομαι τα καλύτερα για αυτές τις γιορτινές ημέρες με υγεία και αγάπη.!

Junior Member
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!! καλη αρχη Τονια !! μεσα απ την καρδια μου ευχομαι να μην χρειαστει αλλη προσπαθεια να ειναι η τελευταια αυτη και να απαλαγεις για παντα !!! :-)

Junior Member
    καλημερα

Junior Member
    Καλημέρα και χρονια πολλά με υγεία και λιγότερα κιλά !!!!!!!!!!!
    Κάποτε στη ζωή μου υπήρξα το ασχημόπαπο που έγινε κύκνος κατάφερα μέσα σε 2 χρόνια να χάσω 30 κιλααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Από τα 85 έφτασα 55 με ύψος 1,63 Αγγιξα όμως τα όρια της ανορεξίας γιατί σταδιακά δεν έτρωγα σχεδόν τίποτα και γυμναζόμουν πολύ....αυτά σε ηλικία 17 χρονών, αργοτερα έβαζα και έχανα συνέχεια κιλά γιο-γιο μια 70 κιλα μια 58 μια 65 Πλέον χάνω κιλά πάρα πολύ δύσκολα κανένας διαιτολόγος δεν κατάφερε να μου δώσει ιδανικές συμβουλές όλα αυτά που λένε για κάποιον που σε όλη του τη ζωή προσπαθει να κρατήσει το ιδανικό βάρος είναι γνωστά. Εχω δόσει πολλά χρήματα υποτιθετε σε πολυ μεγάλους διαιτολόγους με μεταπτυχιακές σπουδές κτλ Το μεγάλο μου ερώτημα που το θέτω και σε σας ήταν και είναι πως μπορώ να αυξήσω περα από την γυμναστική τις καυσεις ? ? Γιατι έπρεπε με δίαιτες δεν έχανα παρά ένα κιλό το μήνα και αν ? Δεν θα ξεχάσω ποτέ μια διαιτολόγο που μου είπε μπορείτε να ξαναπάτε στα 55 κιλά αλλά πως θα τα κρατήσετε???? ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ εμένα ρωτάει εκείνη τη δουλειά κάνει. Τέλος πάντων το τελευταίο χρόνο το παλεύω καλύτερα πριν 3 μήνες ήμουν 58 κιλά έβαλα πηγα στα 61 και προσπαθώ παλι να κατέβω άρχισα δίαιτες τίποτα κάτι γραμμάρια ............ώσπου θυμίθηκα τα LIPOTOX τα είχα πάρει ξανά όταν είχαν πρωτοβγεί αλλά επειδή τότε ήθελα να χάσω 2-3 κιλάκια και είχα πολύ δουλειά δεν έδωσα συμασία στη θαμαυτουργή δράση τους ( έχω δοκιμάσει ό,τι σχεδόν κυκλοφορεί τσάγια, βότανα, χάπια ανανά, βρωμελίνη τιποταααααααα !!!!!!! ) Οτι λέει η Φέθη ισχύει Μπορείς να συνδιάσεις τα φακελάκια με τα χάπια για απόλυτα σιγουρα αποτελέσματα και φυσικά τρώγοντας μόνο ότι σου λέει μέσα στον οδηγό τίποτα παραπάνω----- Το ξέρω είναι λίγα αλλά κορίτσια καμία όρεξη για φαί πρωσοπικά αν εξαιρέσουμε την συχνουρία καμιά παρενέργια Οπως γράφουν όλοι σχεδον επειδη δεν πεινάς μπορείς να κάνεις την αυστηρή δίαιτα Σκεφτείται πόσες απο εμάς έχουν λομοκτονήσει και δεν δεν έχουν χάσει ΔΕΝ ΖΗΤΩ ΠΟΛΛΑ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΛΕΩ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΗ ΔΙΑΙΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΧΑΣΩ /// ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ///. Ζυγίστηκα μετά τις αμαρτωλές μέρες των γιορτών έφτασα 63,6 κιλαααα !!!!! κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό μετά από μια μερά LIpotox φακελάκι και χάπια έχασα 2 ΚΙΛΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!! Σαν αύριο ήμουν 61,6 κιλά ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕΕΕΕ ????????????/
    Είναι ΛΙΓΟ ακριβό τα 10 κιλά κοστιζούν κάπου 150 ευρω χονρικά Σκεφτητε όμως πόσα μας έχουν πάρει κατά καιρούς τα ινστιτούντα -- Αξίξει να δοκιμάστε αλλά χωρίς ατασταλείες ---- ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΉ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ -------
    ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΗΣΩ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ!!!!!!!

Senior Member
    καλη χρονια παιδακια..
    Τι διαιτολογιο δηνουν με το lipotox?

Senior Member
    Originally posted by dellirose

Είναι ΛΙΓΟ ακριβό τα 10 κιλά κοστιζούν κάπου 150 ευρω χονρικά
    Τι σημαίνει αυτό;Αν αντιλαμβάνομαι σωστά μιλάς για τα LIPOTOX.Πώς εγγυάται η συγκεκριμένη απώλεια σε σχέση με την τιμή;

Senior Member
    κανεις εδω????

Senior Member
    Έλα,porki
    Τι συμβαίνει;

Senior Member
    θελω να μαθω ποια διατροφη ακολουθεις αν περνεις lipotox

Senior Member
    Λυπάμαι,αλλά προσωπικά δε γνωρίζω...Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ χημικά σκευάσματα αδυνατίσματος...Ελπίζω κάποιος να απαντήσει...

Senior Member
    εσυ nadine τι κανεις για να αδυνατισεις?εγω και παλι σ...α τα εκανα

Page 18 of 115 FirstFirst ... 816171819202868 ... LastLast