Results 271 to 285 of 1713
Thread: LIPOTOX/ XS
-
06-01-2009, 21:31 #271
χαχαχαχαχα! Να'σαι καλά,porki! Μ'έκανες και γέλασα! Τι κάνω για ν'αδυνατίσω; Πολύ καλή ερώτηση!Έλα μου ντε!
Πάντως από την τελευταία μου"δίαιτα"πήρα 35 κιλά! Λες να κάνω καμιά άλλη; Σαν να μην έχει αποτελέσματα!
- 06-01-2009, 21:39 #272
Πολυ γενικά ημερησιως 1 παλάμη πρωτεινης 1 σαλάτα και 1 φρούτο και ανά 6 μέρες τρως ότι θες πίνοντας μόνο τα χάπια και όχι το υποκατάστατο γεύματος Το φαγητό είναι δείγμα γιατί τρως το υποκατάστατο και τα χάπια που ουσιαστικά αυτά σε κρατάν
06-01-2009, 22:14 #273
ox sorry νομιζα οτι και εσυ κανεις κατι....
07-01-2009, 00:19 #274
Μ'αρεσει που μου ζητάς και συγνώμη...
Αυτήν την περίοδο χωρίς να το αποκαλώ "δίαιτα"περιορίζω τις διατροφικές μου συνήθειες,έστω σε ποσότητα,σε πρώτη φάση.
Μόλις φύγουν τα πρώτα κιλάκια,θ'αρχίσω διάδρομο και κάποια μέθοδο,που να μην την εκλαμβάνω ως δίαιτα.Μάλλον αυτή των WW.
Εντωμεταξύ δουλεύω μέσα μου τους λόγους για τους οποίους χρειάζομαι το φαγητό(ευτυχώς τελευταία υπάρχει σημαντική εξέλιξη)
Επίσης αποφάσισα να δοκιμάσω τα reductil,αν και δεν τα πολυπιστεύω και στην περίπτωση που όλα τα παραπάνω αποτύχουν
θα αρχίσω να συζητώ για κάποια επέμβαση με προτίμηση την ολική πτύχωση στομάχου και ελπίδα να συνίσταται στην περίπτωση μου...
Αυτό είναι το σχέδιο μου και μόλις ξεκίνησε!Είμαι αισιόδοξη,παρά τις ψυχολογικές κατά περιόδους μεταπτώσεις μου...Θα δείξει...
07-01-2009, 15:04 #275
Να 'μαι πάλι! Πέρασε καιρός, να τα νέα για την προσπάθειά μου: Πριν τις γιορτές είχα ήδη φτάσει στα 79 κιλά με τα lipotox. Μετά, όπως άλλωστε προγραμμάτιζα, σταμάτησα τη διατροφή που ορίζουν για απώλεια 20 κιλών (αυτή συνίσταται σε 1 χάπι το πρωί και μετά από 15 λεπτά 1 μονάδα πρωτεΐνης και 1 φρούτο από τη λίστα που δίνουν, 2 χάπια το μεσημέρι και μετά από μία ώρα 1 φακελάκι και 1 κούπα σαλάτα και το ίδιο το βράδυ- αυτά για την πρώτη εβδομάδα. Τη δεύτερη αλλάζει το μεσημεριανό και γίνεται 1 πρωτεΐνη με μία κούπα σαλάτα. Για τις υπόλοιπες εβδομάδες εναλλάσσονται η πρώτη και η δεύτερη εβδομάδα) Μέσα λοιπόν στις γιορτές έπαιρνα 1 χάπι το πρωί, 2 το μεσημέρι και 2 το βράδυ, και από φαγητό του έδωσα και κατάλαβε! Μιλάμε για ποσότητες. Το αποτέλεσμα, δεν πήρα ούτε γραμμάριο... Ξεκινάω λοιπόν αισίως πάλι σήμερα, από τα 79 κιλά, με στόχο τα 65 (δεν ζητάω και πολλά...)
Όσον αφορά το αν γυμνάζομαι, όχι, δεν γυμνάζομαι. Εκτός του ότι βαριέμαι ασύστολα, έχω μεγάλη οικογένεια (τέσσερα παιδάκια από 10 ετών μέχρι ενός) και αυτό σημαίνει απλά ότι δεν μπορώ να βγω έξω μόνη μου, δεν μπορώ για λόγους ασφαλείας να ενεργοποιήσω το διάδρομο που έχω, αφού τα νινάκια μου έρχονται κι αυτά και μπορεί να τα βρω εκτοξευμένα σε κανέναν τοίχο, και σημαίνει και όλα τα άλλα που έχετε υπόψη οι μαμάδες που δεν έχετε τη σωτήρια και ευλογημένη εναλλακτική λύση της γιαγιάς. Έτσι, το λέω χωρίς περιστροφές, ναι, ό,τι κατάφερα, το οφείλω στα χημικά. Και δεν νοιώθω τύψεις. Και θα συνεχίσω, γιατί αισθάνομαι καλά. Όσον αφορά τις ενστάσεις για τα χημικά, πρέπει να επισημάνω ότι για να φτάσω στα 90 κιλά (100 έγκυος!!!), δεν έχω και πολύ καλή σχέση με την υγιεινή διατροφή. Όχι από άποψη, ούτε από προτίμηση. Κρατήστε όμως κι εσείς ισορροπημένη διατροφή με τους τρελούς ρυθμούς που έχω εγώ, και μετά πέστε μου πώς το κάνατε να το κάνω κι εγώ. Εξάλλου, τα lipototox το λένε στη συσκευασία τους, ότι προορίζονται και για άτομα που δεν μπορούν να ασκηθούν.
Και κάτι άλλο πολύ ενθαρρυντικό: Ζήλεψε και ο άντρας μου, και ξεκίνησε κι αυτός. Και με τον τουρμπομεταβολισμό που έχουν οι άντρες, κατάφερε σε δύο εβδομάδες και έχασε 7 κιλά. Μετά σταμάτησε για τις γιορτές, όπως κι εγώ, και συνεχίζει τώρα. Σημειωτέον ότι κάνει το απλό, εύκολο πρόγραμμα, δηλαδή παίρνει πρωί μεσημέρι βράδυ τα χάπια, τρώει κανονικά αλλά λιγότερο όσο μπορεί και κάθε δεύτερη μέρα αντικαθιστά το κύριο γεύμα με ένα φακελάκι. Αυτά.
08-01-2009, 14:28 #276
το ΜΑΓΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ !!!!!!!!!!ΜΕ ΤΟ LIPOTOX ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΧΑΣΑ 4 ΚΙΛΑ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ 59,6 ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ 63,6
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΣ ΚΑΙ ΖΥΓΙΖΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ 1 ΚΙΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΝΑ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ 53 ΕΧΩ ΥΨΟΣ 1,63
09-01-2009, 18:10 #277
dellirose εννοείς ότι με τα Lipotox είδες σε 4 μέρες , εκτός από -4 κιλά, και διαφορά στην κυτταρίτιδα;;; Εγώ έκανα το πρόγραμμα για 4 μέρες, δεν είδα διαφορά ούτε ενα γραμμάριο , απογοητεύτηκα και το παράτησα!
09-01-2009, 19:20 #278
myrtaki πήρες και τα χαπια και το φακελάκι ? Μου φαίνεται πολύ περίεργο!!!!!!!!!!!!!! Κοίτα την περίπτωση του μέλους ΦΕΘΗ σελίδα 11 έχασε και εκείνη πάρα πολύ γρήγορα κιλά και ο ανδρας της ! Εγω προσπαθώ να κάνω ότι λέει μέσα το διαιτολόγιο που είναι πάρα πολύ αυστηρό κάνω και καμιά παρασπονδοία πχ έφαγα 2 μπισκότα μικρά σήμερα !!! Τέλος πάντων ! Σήμερα δεν έχασα τίποτα ήταν υπερβολή τα 4 κιλά και το περίμενα αλλά είμαι σίγουρη ότι θα συνεχίσω να χάνω ..... αυτοί οι ρυθμοί των πρώτων ημερών ήταν παράλογοι------ Οσο για την κυτταρίτιδα ναι φευγει αλλά πιστεύω ότι δεν είναι θέμα των lipοtox αλλά πάντα με την απώλεια λίπους είναι φυσικό να μειώνεται ................Βέβαια το πιο σημαντικό που γράφουν όλοι και ισχύει και σε μένα είναι ότι δεν πεινάω καθόλου μα καθόλου !!!!!!!!!!!!!!! Αν επιτρέπετε πόσα κιλά και ύψος έχεις ??
Μήπως έκανες κάτι λάθος ή έτρωγες ????????? Δεν ξέρω και εγώ να φανταστείς ανήκω στο γκουπ που αν κάνει 1 μήνα μόνο δίαιτα αυστηρή αντε να χασει 600γρ η το πολύ 1 κιλό Χάνοντας 30 κιλά και στην συνέχεια δίαιτες να τα κρατήσω έχω γαμ* τον μεταβολίσμό μου Θέλω να πω ότι είμαι από τις δύσκολες περιπτώσεις που χάνουν ελάχιστα Αναρωτιέμαι πόσο πιο δύσκολές να υπάρχουν ???? Αναμένω νέα σου ------------
09-01-2009, 23:43 #279
dellirose είμαι 115 κιλά πλέον και έχω ύψος 1,80. Πήρα και τα φακελάκια και τα χάπια για 4 μέρες και το τήρησα το πρόγραμμα σχεδόν απόλυτα, η μόνη παρασπονδία ήταν ένα μικρό κομματάκι φέτα light την 2η μερα. Δεν έχασα ούτε 1 γραμμάριο!! Λες να οφείλεται στο κομματάκι φέτα;
10-01-2009, 04:11 #280
γιατι θελει μαζι με το υποκαταστατο γευματος και τα χαπια? το πρωτο απο μονο του δεν αρκει?
10-01-2009, 11:12 #281
Μην απογοητεύεστε! Κι εγώ τις πρώτες μέρες δεν χάνω τίποτα. Από την έκτη- έβδομη μέρα και μετά αρχίζει η διαδικασία. Προφανώς έχει να κάνει κάτι με την παραγωγή ορμονών, όπως λέει στη συσκευασία. Μετά η απώλεια είναι θεαματική. Να φανταστείτε, τώρα που, μετά τις γιορτές, ξεκίνησα πάλι το αυστηρό πρόγραμμα, και παρ΄όλο που έπαιρνα ανελλειπώς τα χάπια κατά τη διάρκεια της κραιπάλης των διακοπών, έχουν περάσει τρεις μέρες και δεν έχω χάσει τίποτα. Ξέρω όμως ότι σε λίγες μέρες θα αρχίσει ο κατήφορος! ΩΡΑΙΑΑΑΑΑ!!!! Ο αντρούλης μου που κάνει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι βέβαια, χάνει σαν τρελός και προσπαθώ απεγνωσμένα να μην τον μισήσω από τη ζήλεια μου. Δε βαριέσαι όμως, καθένας με την τύχη του. Προσπαθώ λίγο παραπάνω, αλλά έχει αποτελέσματα.
Όσον αφορά τα χάπια, Κώστα, όπως λέει και στη συσκευασία των υποκατάστατων, βοηθάν στη γρήγορη απώλεια σε συνδυασμό, τουλάχιστον για τις δύο πρώτες εβδομάδες. Δεν έχω δοκιμάσει μόνο τα φακελάκια για να έχω γνώμη, πιστεύω όμως ότι ο συνδυασμός είναι αυτός που σώζει. Τα χάπια μη σε φοβίζουν, δεν έχουν παρενέργειες, και φαίνεται να είναι ως επί το πλείστον βιταμινούλες...
10-01-2009, 11:31 #282
θυμιζουν λιγο reductil τα χαπια. κοβουν την ορεξη, αυξανουν τον μεταβολισμο κλπ.
αλλα αμα λαμβανει τα φακελακια καποιος ως υποκαταστατα γευματος(που περιλαμβανονται και ολες οι απαραιτητες βιταμινες) γιατι να κανει χρηση και των χαπιων? μαλλον ασκοπη μου φαινεται η παραλληλη χρηση τους.
αναφερεται καπου για ποσο καιρο πρεπει να λαμβανεται το λιποτοξ?
11-01-2009, 11:57 #283
Myrtaki δεν νομίζω να φταιει η φέτα ----- Δεν ξέρω τι να σου πω δεν είμαι γιατρός Μήπως κάνεις χρήση σντικαταθλιπτικων ή άλλων ουσιών που ίσως εμποδίζουν την διαδικασία. Γενικά πιστεύω πως άν κάποιος έχει να χάσει πάνω από 30 κιλά ίσως θα ήταν καλύτερα να προβεί σε πιο ριζικές λύσεις όπως επεμβάσεις ....... Για να χάσεις τόσα κιλά με δίαιτα και με χάπια είναι πολύ δύσκολό πρέπει να γίνει απόλυτος σκοπός και να έχεις γαιδουρινή υπομονή και γερά νευρα ----Εγώ επί 2 χρόνια, όταν έχασα τα κιλά μόνο με δίαιτα και γυμναστική χωρίς τίποτα άλλο , είχα να φάω γλυκό 24 ΜΗΝΕΣ Συνεχούς δίαιτας Τώρα πλέον δεν θα είχα το κουράγιο ψυχικά και σωματικά να κάνω κάτι τέτοιο. Είναι πολύ σημάντικό τόσο για την σωματική σου όσο και για την ψυχική σου υγεία να χάσεις τα κιλά αυτά........
---- Κώστα εγώ μια μέρα πήρα μόνο το φακελάκι γιατι είχαν τελειώσει τα χάπια στο φαρμακείο και πέθανα της πείνας. Πιστεύω πώς αυτά συμβάλουν κυρίως στο να μην πεινάς. Σίγουρα η εταιρία που τα λανσάρει ενδιαφέρετε για το κέρδος αλλά και για το αποτέλεσμα Λέει στη συσκευασία πως μπορείς να πέρνεις μόνο το υποκατάστατο αλλά δεν θα έχει τα ίδια αποτελέσματα Ο καθένας κάνει το πρόγραμμα που τον βολεύει Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω πως τα χάπια είναι πιο συμαντικά απο τα υποκατάστατο και τα 2 μαζί είναι ( ιδανικός συνδιασμός ) . Το ανώτατο όριο χρήσης που δίνουν είναι 2 Μηνες περίπου δηλαδή 20 κιλά και μετά κάποια συντήρηση ..... Δεν νομίζω οτι μπορεί κανείς και παραπάνω. Πόσο να τρέφεσαι με υποκατάστατα ?? Πόσο να αντέξεις ??? Εσύ πόσα κιλά πρέπει να χάσεις? Αν θέλεις ακριβείς απάντήσεις σε ερωτήτα μπορείς να στήλεις email στην εταιρία
11-01-2009, 12:29 #284
θενξ για την απαντηση dellirose.
12-01-2009, 19:36 #285
Το εχω παρει απο το καλοκαιρι,δεν ξερω αν φερνει αποτελεσματα γιατι δεν ακολουθησα ποτε σωστα το προγραμμα,καθως μου φερνει ναυτια οταν αρχιζει να διαλυεται στο στομαχι,συνηθως δλδ μετα απο 15-20 λεπτα θελω να κανω εμετο.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....