Results 286 to 300 of 1713
Thread: LIPOTOX/ XS
-
12-01-2009, 22:48 #286
Τα Lipotox τα φλερτάρω κι εγώ όποτε τα πετυχαίνω σε κάποιο φαρμακείο. Με απογοητεύει η τιμή τους και το πολύ χαπάκωμα που έχει κι έτσι τα ξεχνάω. Αυτά που με βοήθησαν είναι τα XS ως προς την όρεξή μου. Φυσικά προτείνουν να κάνεις υγιεινή διατροφή και να τα πέρνεις. Δεν σου λέει να στερήσε για να χάσεις. Θα ψάξω να δω αν υπάρχουν παρόμοια χάπια σαν το XS έστω με περισσότερες ταμπλέτες στην συσκευασία, γιατί η συσκευασία των XS έχει διάρκεια 15 ημερών.
- 13-01-2009, 12:18 #287
Καλημέρα συνοδοιπόροι,
Μετά από πολύ καιρό ξαναγράφω, άρχισα κι εγώ σήμερα το LIPOTOX.
Ο φαρμακοποιός μου, μου είπε τα καλύτερα. Αλλά μου είπε να παίρνω ένα το πρωί
και ένα πριν από το φαγητό, μήπως είναι λίγο?
Τι μου προτείνετε εσείς που το έχετε δοκιμάσει??
13-01-2009, 18:11 #288
Μαριούλα αν ο φαρμακοποιός σου είπε να κάνεις έτσι, βεβαίως και θα τον ακούσεις. Ο κάθε οργανισμός δεν είναι το ίδιο και δεν αντιδρά το ίδιο. Αν εγώ για παράδειγμα χάνω 10 κιλά την ημέρα, δεν γίνεται να χάνεις κι εσύ το ίδιο.
20-01-2009, 10:12 #289
καλημέρα !! δεν ξέρω ακόμα δεν έχω πειστεί για τ α συγκεκριμένα .......όλο φτάνω στο φαρμακείο και δεν τα πέρνω ....είμαι και κατά των χαπιών κτλ.γενικά .
Είναι και το θέμα του θυρεοειδή που έχω και φοβάμαι και λίγο
πάντως είπα φέτος θα απαλλαγώ οριστικά περπατάω 5 χλ. κάθε πρωί και κάνω και το ίδιο το απόγευμα η μια ώρα ποδήλατο .Π ΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ...ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΓΚΡΡΡΡ
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Η αλήθεια είναι ότι το ποστ της ΦΕΘΗ και της ΝΤΕΛΙΡΟΖΕ πολυ καλό για να ναι αληθινό μου ακούγετε.......
θα ρωτήσω την γιατρό μου και θα σας πω ..........
καλή προσπάθεια σε όλους....
20-01-2009, 10:28 #290
ΟΣΟ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗΝ ΦΕΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΕΛΙΡΟΖΕ ΤΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΕΙΘΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΝΕ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......................... ....ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.....ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ.....
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ; ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΕ ΟΤΙ ΧΗΜΙΚΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ....................ΝΤΕΠΟΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑ ΦΡΙΚΑΡΕΤΕ .....ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟ.......ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ...( ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ) .....ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ....ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΕΞΩ ΑΠ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΑ ΛΙΠΑΡΑ ΜΕΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!!!!
ΜΗΝ ΧΑΠΑΚΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ!!!!
ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΧΑΠΙ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ!!!!
ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ!!!
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Ν ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ !!! ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΙΣΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ .....
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ
....
21-01-2009, 01:43 #291
Βρε παιδιά να πω κάτι χαζό? Ας δεχτούμε ότι τα χάπια δεν έχουν παρενέργειες οκ ως εδώ.
Εγώ σκέφτομαι ότι οποιοσδήποτε άνθρωπος πιεί 2 ποτήρια νερό πριν το πρωινό του και 4 ποτήρια πριν το γεύμα του ε είναι αδύνατο να φάει πάνω από μερικές μπουκές. Θέλω να πω δηλαδή μήπως το χάπι δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο και τη δουλειά την κάνει το νερό?
Μήπως να αφήναμε το χάπι και να κρατούσαμε το νεράκι που και φθηνό είναι και καλό μας κάνει? Την έχετε σκεφτεί αυτή την πλευρά?
21-01-2009, 10:15 #292
Πάμπολες φορές faye! ʼσε που μοιάζει λίγο με την κατάληξη του ανέκδοτου αυτό που λες: "τελικά δεν πείναγες, δίψαγες"!
Ακόμη και βαρέλι να πιεις όταν νιώθεις ότι η πείνα (στέρηση) εκτός απ'το στομάχι έχει καρφωθεί και στο μυαλό κάπως πρέπει να το πολεμήσεις. Δεν γίνεται συνέχεια αυτό. Όταν γίνεται όμως θέλεις να βρεις τι πραγματικά γίνεται. Κι εκεί είναι που συνήθως πισογυρίζουμε και χάνουμε τον έλεγχο και η προσπάθεια μας πάει χαμένη.
Για μένα προσωπικά βρήκα ότι η φόρμουλα των XS είναι η καλύτερη γιατί με βοήθησε να ελέγξω την ορέξη μου. Ίσως επειδή τα συστατικά του να μην καλύπτονται απ'την διατροφή μου. Για την ώρα δεν έχω την ανάγκη κάποιου χαπιού. Το πρόγραμμα ww με υπερκαλύπτει και γενικώς δεν νιώθω πείνα. Μπορεί να μη μου αρέσει ότι οι μερίδες του κυρίως φαγητού είναι μικρές, όμως ένα μπολ με σαλάτα (μια γαβάθα στην ανάγκη) γεμίζουν το στομάχι κι αυτό έχει αρκετό απόθεμα να ασχοληθεί μέχρι να ξαναπεινάσει.
Το Lipotox που χρησιμοποιούν τα κορίτσια παραπάνω παρά το ότι τα έχω φλερτάρει αρκετές φορές στο φαρμακείο, όταν διάβασα τις οδηγίες στο κουτί του, ακύρωσα την σκέψη να το αγοράσω γιατί μες την ημέρα πέρνεις ένα σωρό ταμπλέτες και θα πρέπει να ακολουθήσεις συγκεκριμένο διατροφικό πρόγραμμα ολίγον αυστηρό. Η τιμή του όσο ελκυστική κι αν φαίνεται τελικά έχει το κόστος του γιατί μέσα στην βδομάδα θα πρέπει να έχει φύγει όλο και μέσα στο μήνα να'χει ελαφρύνει η τσέπη σου κατά 100 ευρώ περίπου (γιατί κάθε βδομάδα θα πρέπει να αγοράζεις νέο κουτί).
Νομίζω ότι ψάχνοντας ο καθένας μπορεί να βρει τι είναι καλό για τον οργανισμό του. Για μένα βρήκα κι όταν νιώσω ότι πεινάω τότε θα βάλω το χέρι στην τσέπη, για την ώρα απολαμβάνω τα αποτελέσματα της διατροφής ww που ακολουθώ!
22-01-2009, 11:05 #293
ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ...
ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ LIPOTOX ΕΠΕΣΑ ΠΑΝΩ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM. ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ SITE ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ. ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΩΣΤΗ (ΑΠΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ) ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ. ΕΓΩ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΒΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΔΙΑΙΤΕΣ ΧΑΝΩ, ΠΕΡΝΩ, ΧΑΝΩ, ΠΑΙΡΝΩ ΚΛΠ. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 1,5 ΧΡΟΝΟ. ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 2Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΕΟΝ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΖΥΓΙΖΟΜΑΙ!!! ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΩ. ΕΧΩ ΥΠΟΨΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Η ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ!!!
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΟΥΤΕ LIPOTOX ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΛΥΣΗ.
ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ!!!....
Α!!!!! ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ ΕΙΜΑΙ 38 ΧΡΟΝΩΝ 1,64 ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΙΛΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 78. ΟΠΩΣ ΛΕΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΖΥΓΙΖΟΜΑΙ ΠΙΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ. (ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩΝ ΤΑ 4 ΚΟΜΜΑΤΙΑ, ΕΛΕΟΣ.....)
22-01-2009, 14:14 #294
Γειά σου,ΑΜΑΝ!
Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξες είναι ακριβέστατο,αλλά δυστυχώς ταλαιπωρούμαστε αρκετά χρόνια μέχρι να καταλήξουμε
στην αλήθεια του κι όταν επιτέλους φτάνουμε εκεί έχουμε κατά πολύ εξαντλήσει τα περιθώρια υπομονής κι επιμονής μας!
Ας αξιοποιήσουμε τη χρονιά αυτή κάθε πρότερη εμπειρία μας,ώστε στην πορεία της να βρεθούμε πιο κοντά στα αληθινά μας θέλω!
26-01-2009, 21:29 #295
Καλησπέρα!
Παρακολουθώ εδώ κ καιρό την κουβέντα σας για τα lipotox, από τότε που τυχαία έψαχνα πληροφορίες. Όλο ήθελα να γράψω, αλλά κολλούσα. Τελικά αποφάσισα γιατί πήρα τα lipotox να κάνω μια δοκιμή. Όσες δίαιτες κ αν προσπάθησα να κάνω αποτύχανε, γι αυτό κ είπα -τι έχω να χάσω; Είμαι 1, 66 κ πριν 2 βδομάδες που ζυγίστηκα έδειξε 89,5... άρχισα τα lipotox, οπως μου είπε η φαρμακοποιός 1 πρωί, 2 μεσημέρι κ 1 βράδυ. Μέσα σε 2 βδομάδες, η ζυγαριά δείχνει 86,5.. θέλω να επλίζω γμτ.. αλλα αυτά τα χάπια, άρχισαν κ μου προκαλούν αηδία. Δεν είδα κ τα θεαματικά αποτελέσματα κ πεινάω σαν τρελή. Προσέχω πολύ τι τρώω, ακολουθώ δηλ. την ανάλογη διατροφή. Είμαι 27 χρονών κ τα τελευταία 3 χρόνια, έχω πέσει σε καταθλιψη, αυτή ήταν κ η αιτία που έβαλα 20+ κιλά.. ξαφινικά ξύπνησα κ είπα, μα τι κάνω στον εαυτό μου; πόσο ακόμα θα με καταστρέφω.. τεσπα, δεν ξέρω αν φταίνε τα αντικαταθλιπτικά, η ψυχίατρος με διαβεβαιώνει πως όχι.. δεν ξέρω αν φταίει ο θυροειδής, ο ενδοκρινολόγος μου λέει απλά πρόσεχε τι τρως.. το δύσκολο είναι η μειωμένη - σχεδόν ανύπαρκτη διάθεση για οποιαδήποτε κίνηση, με δυσκολία το παλεύω κ κάνω μια ωρα γυμναστικη το πολύ 2 φορές τη βδομάδα. Βασικά, στη φαση που ήμουνα.. είμαι λίγο καλύτερα.. δεν με ενοιαζε καθόλου.. ουτε με πολυ νοιάζει.. απλά βλέπω, ότι με το βάρος που κουβαλάω εξτρα, κουράζομαι, δεν εχω πια τις ίδιες αντοχές. Δεν είμαι σίγουρη ότι φταίνε τα κιλά ή η κατάθλιψη ή η ζωή μου.. πάντως προσπαθώ να αλλάξω κάτι μπας κ δω τον κόσμο με άλλα μάτια.
Καλή συνέχεια κ κουράγιο σε όλους!
27-01-2009, 13:40 #296
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
@mmar ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ 27 ΧΡΟΝΩΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ??? ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑΤΙ??? ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ 20 ΚΙΛΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΙΣ, ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ "ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ" ΑΠ΄ΤΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ.
ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΟΠΤΙΚΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΘΑ ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΑ ΑΚΟΜΑ.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ
ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ ΚΛΠ.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΡΙΘΜΗΣΩ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΔΙΑΙΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ (ΓΙΑ ΑΡΧΗ) ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΑΝΕΒΩ" ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΧΑΠΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΑ.
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΩΣ ΤΡΩΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΜΕ!!!
27-01-2009, 23:20 #297
Μπα.. δεν έχει σχέση Αμαν το ένα με το άλλο.. τώρα το αντιμετωπίζω, τα τελευταία 3 χρόνια όπως είπα είχα παραιτηθεί απ τη ζωή κ έβαλα κιλά, ελπίζω να μην είναι αργά για να τα χάσω. Κ για την εμφάνιση δεν έχω πρόβλημα, κοινώς χ....... αν δεν αρέσει ο κ...... μου, αυτος είναι δεν αλλάζει. Για όλα τα προβλήματα υγείας που ακόλουθούν με την παχυσαρκία τρομάζω κ αν συνεχίσω έτσι σε 10 χρόνια, τι χαμπάρια που λένε; Όπως κ να το κάνεις το φαγητό είναι απόλαυση κ παράλληλα καλύπτει πολλες άλλες ανάγκες που δεν παίρνουμε ειδηση, αλλα μπουκωνόμαστε.
28-01-2009, 12:40 #298
mmar,ασφαλώς και δεν είναι αργά όσο χρονών κι αν είσαι...(που διαισθάνομαι πως είσαι και μικρή...)
Όσα μέχρι τώρα πέρασες σε καθιστούν πιο έτοιμη και σοφή να διαχειριστείς όσα καιρό σε τλαιπωρούνε...
Σημασία έχει πως τώρα είσαι εδώ,παρούσα και ενεργή στη ζωή,χωρίς κόμπλεξ κι αρνητισμούς
και τακτοποιούμε όλοι μαζί τις εκκρεμότητες μας,ώστε να χαρούμε το σήμερα,το αύριο, ό,τι τυχόν ακολουθεί...
ΑΜΑΝ,η κατάθλιψη ως ασθένεια και όχι ως απλή έκφραση άσχημης ψυχολογικής διάθεσης δεν είναι αστεία υπόθεση
και ούτε αντιμετωπίζεται με εκλογικεύσεις...Δεν είναι κακό αν χρειαστεί ν'ακολουθηθεί φαρμακευτική αγωγή,αν αυτό κρίνει ο ειδικός.
Και δυστυχώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι και δη γυναίκες πέφτουμε θύματα της...Δεν το βάζουμε κάτω!Αλίμονο!
Παλεύουμε με όποια μέσα και εστιάζουμε στο να πάμε μπροστά!Μακάρι κάποια στιγμή όλοι να βρούμε την ισορροπία μας!
08-02-2009, 19:38 #299
Hi! εχθες αγορασα τα XS. τα ειχα δει σε διαφημίσεις από το καλοκαιρι, αλλά δεν τα είχα δοκιμάσει. Μετά όμως ψάχνοντας στο ιντερνετ ανακαλυψα το φορουμ και έμαθα για τα lipotox, θα πήγαινα τα XS πισω αλλά ήταν πια αργά! Ελπίζω να κάνουν και αυτά τίποτα γιατί πρέπει να χάσω κιλακια και δεν τα καταφέρνω!πριν 5 χρόνια ημουν 22 χρονων, 1,67 και 83 κιλα και δεν είχα κάνει ποτε πριν δίαιτα. Ημουν πάντα ενα χοντρο παιδί, έτσι ζουσα αυτός ηταν ο εαυτός μου. Μετα επιασα δουλεια γραφειου και πήρα αλλα 4 κιλά τα οποια μου εφερναν πια δυσφορια. Έτσι έκανα δίαιτα με διαιτολόγο και με απίστευτη ευκολία έχασα 25 κιλά από απρίλη μέχρι αύγουστο. Από 88 πήγα 63, οποτε και σταματησα να χανω. Ο διατολογος με πέρασε στη συντηρηση. Από τοτε χάνω και παίρνω συνεχεια λιγα κιλά. το πιο πολύ που έχω φτάσει ειναι 67 και το πιο λιγο 59. Ομως το τελευταιο εξαμηνο, λόγω της καθιστικης δουλειας και διαφορων προβλημάτων που αντιμετώπιζα αρχισα να παιρνω γρήγορα και να αποθηκευω κιλά. από 61 που ημουν το καλοκαιρι τωρα ειμαι παλι 67. και πια δεν χανω γραμμαριο. Ο διαιτολογος μου ειχε πει οτι ο μεταβολισμος δεν αλλαζει και οτι για ολη μου τη ζωη θα πρεπει να προσεχω τι τρωω. και το πιστευω.εχω προδιάθεση για αυξηση βάρους.ετσι γεννηθηκα. Τρομαζω ομως στην ιδεα οτι θα ξαναπαχυνω και θα γίνω οπως παλια. Και μην με παρεξηγησετε. Μου πηρε πολύ καιρο να συνηθισω τον εαυτο μου μετα τη διαιτα, και ποτε μου δεν αισθανηκα αδυνατη ακομα και στα 59 αισθανομουν παχουλη, άλλωστε το σωμα ποτε δεν εφτιαξε, μετα τη διαιτα ημουν χειροτερα! Είχα ακομα και κυταρριτιδα γιατι το δερμα ειχε πια χαλαρωσει. Στα 85+ κιλά η κυταρριτιδα δεν φαινοταν!! ημουν και 22 τοτε! Τωρα χρειαζομαι συσφίξεις, πολύ πιθανως και πλαστικές.Το θεμα δεν ειναι να φυγουν τα κιλά απο πανω μας, δυστηχως η κατασταση παραμενει απελπιστικη και στα - 25 κιλά.και ο αλλος μου τρομος ειναι τι θα κανω οταν θα μεινω εγκυος αλλά και μετα. Ο γυναικολος μιλαει για 15 κιλά + απο τα οποια τα 6-7 θα μεινουν μετα την εγκυμοσυνη. Ολη μου τη ζωη ημουν η χοντρουλα και μολις καταφερα να αλλάξω θα έρθει το παιδακι μου και θα με κανει παλι χοντρουλα. Τόσος κοπος...Είναι παραληρημα τα όσα έγραψα, σκεφτηκα να τα σβησω για να μην μου την πει και κανεις αλλά παταω post, ανεβαζω τις χαζομαριτσες μου στο φόρουμ και μπαινω και εγω στον αγωνα με στοχο τα 57!!
08-02-2009, 22:06 #300
Γειά σου,elenipe και καλώς σε βρίσκουμε!
Ο,τιδήποτε σε προβληματίζει και ταλαιπωρεί δεν είναι σε καμία περίπτωση "χαζομαρίτσες"!
ʼσε που,όταν μας κατακλύζουν οι σκέψεις αυτές,είναι που έχουμε εμγαλύτερη ανάγκη μοιράσματος.
Το ότι ακόμα και στα 59 σου κιλά συνέχιζες να αισθάνεσαι παχουλή είναι αναμενόμενη οπτική του εγκεφάλου,
που για χρόνια πολλά έχει συνηθίσει σε μια άλλη εικόνα και χρειάζεται το δικό του χρόνο να εκοικειωθεί με τη νέα εικόνα.
Δεν κατάλαβα αν οι σκέψεις τεκνοποίησης σε συνάρτηση με τις συνέπειες της στο σώμα σου είναι επίκαιρες ή γενικότερες,
πάντως πιστεύω πως,αν έρθει με το καλό εκείνη η στιγμή,θα έχεις μια οπτική περισσότερο εστιασμένη στο μωράκι σου.
Εξάλλου δεν είναι λίγες οι γυναίκες,που ενδιαφέρονται για την αποκατάσαση του σώματος τους και φροντίζουν,
ώστε πολύ σύντομα να έχουν ένα σώμα,που απορείς αν πρόσφατα όντως κυοφορούσε!Επομένως είναι και αυτό εφικτό.
Νομίζω θα σε βοηθούσε να αρχίσεις να γυμνάζεσαι (αν δεν το κάνεις ήδη) και να εστιάσεις στο καλύτερο,που τώρα μπορείς να κάνεις.
Είσαι νέα κοπέλα,τα 29 κιλά ανάμεσα στο περισσότερο και λιγότερο σου δεν είναι λίγα,ώστε να μην έχουν αφήσει κανένα σημάδι,
αλλά ούτε και τόσα πολλά για ν'απελπίζεσαι και να μιλάς για πλασικές επεμβάσεις...Πιστεύω το σώζεις με κάποιας μορφής άσκηση.
Κι αν θέλεις να χάσεις λίγο ακόμα βάρος,μην το κάνεις με τρόπο που θα σε πιέζει και θα σου καταστήσει το στόχο αυτό εμμονή,
αλλά με κατά το δυνατόν χαλαρό και διασκεδαστικό τρόπο(ως προς επιλογή άσκησης) χωρίς να στερείσαι τις χαρές της ηλικίας σου!
Μ'αυτά που σου λέω σε καμία περίπτωση δεν υποτιμώ αυτό που νιώθεις κι ούτε το συγκρίνω με όσους έχουν δεκάδες κιλά να χάσουν.
Είναι που με λυπεί η προβαλλόμενη εμμονή με το τέλειο σώμα,δέρμα,διαστάσεις κλπ,να μας αποσυντονίζει τόσο πολύ από την ισορροπία μας,
που ν'αποκτάμε διατροφικές διαταραχές,να καταβαλόμαστε με ατέρμονες δίαιτες,να στερούμαστε τη χαρά της ζωής,που προσπερνά!
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία