LIPOTOX/ XS - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 115 FirstFirst ... 1321222324253373 ... LastLast
Results 331 to 345 of 1713

Thread: LIPOTOX/ XS

Senior Member
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΓΡΑΨΩ ΕΔΩ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ? ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΦΕΛΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ!!

Senior Member
    το Xs- Xpress το δοκιμασατε? ετυχε πηγα σημερα σε φαρμακειο και το ειδα... διαθετει 3 προιοντα το ενα ειναι για να χανεις κιλα..το αλλο για θερμιδες και το αλλο για ποντους...

Member
    ναι, πεταλουδιτσα, γραψε αν θες εδω...

δεν ξερω ζωιτσα, δυστυχως

Senior Member
    ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΤΑ!!!

ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

1Η ΜΕΡΑ: ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ: 2 ΑΥΓΑ ΒΡΑΣΤΑ, 2 ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ 2%, 2 ΜΕΣΑΙΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΧ 1 ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΛΟ ΤΟ ΠΡΩΙ 2 ΑΥΓΑ ΓΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ 1 ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΛΟ ΓΙΑ ΒΡΑΔΥ
    2η-5η ΜΕΡΑ : ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΨΗΤΟ/ΒΡΑΣΤΟ Η ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΛΑΔΙ. ΜΟΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ
    6η-10η ΜΕΡΑ : ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΑΛΑΤΑ. ΟΤΙ ΣΑΛΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΓΛΥΚΟΥ ΛΑΔΙ . ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ

ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

1Η ΜΕΡΑ: ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ: 2 ΑΥΓΑ ΒΡΑΣΤΑ, 2 ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ 2%, 2 ΜΕΣΑΙΑ ΦΡΟΥΤΑ
    2η-5η ΜΕΡΑ : ΟΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΨΗΤΟ/ΣΧΑΡΑΣ/ΑΤΜΟ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΜΕ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΓΛΥΚΟΥ ΛΑΔΙ. ΟΣΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ
    6η-10η ΜΕΡΑ : 3 ΜΕΡΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΜΕ ΣΑΛΑΤΑ

ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

1Η ΜΕΡΑ: ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ: 2 ΑΥΓΑ ΒΡΑΣΤΑ, 2 ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ 2%, 2 ΜΕΣΑΙΑ ΦΡΟΥΤΑ
    2η-5η ΜΕΡΑ : 1 ΜΕΡΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΑΛΑΤΑ, 2 ΜΕΡΕΣ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΜΕ ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΙ 1 ΜΕΡΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ ΜΟΝΟ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΕΡΑ
    6η-10η ΜΕΡΑ : 2 ΜΕΡΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΑΛΑΤΑ, 2 ΜΕΡΕΣ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΜΕ ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΙ 1 ΜΕΡΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ ΜΕ ΣΑΛΑΤΑ

ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟΤΩΞΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΝΟ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 9. ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 9

ΟΛΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ Η ΖΑΧΑΡΗ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΙΝΑΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΓΙΑ ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΚΑΘΩΣ Η ΔΙΑΙΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΑΛΑ.

ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Member
    ααα, οκ,πρεπει να το εχεις παρει αποφαση για τετοια διαιτα! Δεν εκπλησσομαι που χασατε κιλα!
    Σ' ευχαριστω πολυ πεταλουδακι!

Member
    Ζωιτσα, τι λες, ξεκιναμε; Αν και εγω εχω αρχισει αλλη, πιο light...

Senior Member
    Γειά σου,madame butterfly!
    Δεν πειράζει που δεν ξέρεις.Ψάχνουμε τα topics στο σχετικό forum κι ανάλογα γράφουμε εκεί που του ταιριάζει.
    Αν δεν έχει τεθεί το θέμα στο παρελθόν,ανοίγουμε δικό μας topic.Στο FAQ μπορείς να βρεις αρκετές οδηγίες αν θέλεις να ρίξεις μια ματιά.
    Στα πλαίσια αυτά θα μπορούσες ν'αναρτήσεις τη δίαιτα εδώ: --->ΔΙΑΙΤΕΣ
    Πέρα όμως από τα διαδικαστικά...Είμαι σίγουρη πως έχει ήδη ακούσει αρκετά αρνητικά σχόλια για τις δίαιτες τέτοιου τύπου,
    αντιλαμβάνεσαι πως δε στηρίζονται σε υγιείς μεθόδους,πως δεν έχουν λίπος μόνο για απώλεια,πως μετά τα παίρνεις τα κιλά με τόκο...
    Σου συνέβη εξάλλου και την τελευταία φορά,που την ακολούθησες...Γιατί πάλι εντυπωσιάζεσαι από τα πλασματικά και παραπλανητικά μεγέθη
    και συνεχίζεις με μία ακόμα προκλητικότερη,τύπου 9 κιλά σε 10 μέρες;Δε σου βάζω χέρι,απλά θέλω να καταλάβω το σκεπτικό σου.
    Ασφαλώς η ερώτηση απευθύνεται και σε όσες έσπευσαν να ζητήσουν τη δίαιτα αυτή...Για διαβάστε σχετικές εμπειρίες μελών...

Senior Member
    στο δευτερο δεκαημερο στην 2-5 μερα.... γιαφεισ 3 μερεσ και 2 μερες... δεν βγαινουν.....μηπως ειναι δυο και δυο... και τισ μερες με το μπιφτεκι ειναι χωρις σαλατα?

Senior Member
    δεν ξερω αν θα την ξεκινησω μου ακουγεται πολυ αυστηρη και φοβαμαι πως τα κιλα που θα χασουμε θα τα παρουμε διπλασια πισω.. οπως συνηθως γινεται με τετοιου ειδους διαιτες...

Senior Member
    ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΑΤΑ :

1η ΜΕΡΑ : ΠΡΩΙΝΟ : ΚΑΦΕΣ/ ΤΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΖΑΖΑΡΗ ΚΑΙ ΓΑΛΑ
    ΜΕΣΗΜΕΡΙ : 2 ΑΥΓΑ ΒΡΑΣΤΑ ΚΑΙ ΒΡΑΣΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΛΑΤΙ (ΟΣΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΘΕΣ) ΟΧΙ ΨΩΜΙ
    ΒΡΑΔΥ : 1 ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΚΑΙ ΣΑΛΑΤΑ ΜΑΡΟΥΛΙ (ΟΣΗ ΣΑΛΑΤΑ ΘΕΣ) ΟΧΙ ΨΩΜΙ
    ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ : ΦΡΟΥΤΑ
    2η ΜΕΡΑ : ΠΡΩΙΝΟ :ΚΑΦΕΣ/ ΤΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΖΑΖΑΡΗ ΚΑΙ ΓΑΛΑ
    ΜΕΣΗΜΕΡΙ : 1 ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΚΑΙ ΣΑΛΑΤΑ ΜΑΡΟΥΛΙ (ΟΣΗ ΣΑΛΑΤΑ ΘΕΣ) ΟΧΙ ΨΩΜΙ
    ΒΡΑΔΥ : ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΡΕΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΥ ΛΙΠΟΣ ΨΗΤΟ/ΑΤΜΟ/ΒΡΑΣΤΟ 1 ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΟΧΙ ΨΩΜΙ

3η ΜΕΡΑ : ΠΡΩΙΝΟ : ΚΑΦΕΣ/ ΤΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΖΑΖΑΡΗ ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΚΑΙ 50 ΓΡ ΨΩΜΙ
    ΜΕΣΗΜΕΡΙ : 2 ΒΡΑΣΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΣΑΛΑΤΑ ΜΑΡΟΥΛΙ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ( ΟΣΗ ΣΑΛΑΤΑ ΘΕΣ)
    ΒΡΑΔΥ : ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΣΑΛΑΤΑ ΜΑΡΟΥΛΙ

4η ΜΕΡΑ : ΠΡΩΙΝΟ : ΚΑΦΕΣ/ ΤΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΖΑΖΑΡΗ ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΚΑΙ 50 ΓΡ ΨΩΜΙ
    ΜΕΣΗΜΕΡΙ : 1 ΒΡΑΣΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΒΡΑΣΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ( ΟΣΑ ΚΑΡΟΤΑ ΘΕΣ)
    ΒΡΑΔΥ : ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ ( ΟΣΑ ΦΡΟΥΤΑ ΘΕΣ)
    5η ΜΕΡΑ : ΠΡΩΙΝΟ :ΚΑΦΕΣ/ ΤΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΖΑΖΑΡΗ ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΑ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ
    ΜΕΣΗΜΕΡΙ : ΒΡΑΣΤΟ ΨΑΡΙ ΚΑΙ ΣΑΛΑΤΑ ΝΤΟΜΑΤΑ
    ΒΡΑΔΥ : 1 ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΚΑΙ ΣΑΛΑΤΑ ΜΑΡΟΥΛΙ (ΟΣΗ ΣΑΛΑΤΑ ΘΕΣ) ΟΧΙ ΨΩΜΙ

6η ΜΕΡΑ : ΠΡΩΙΝΟ : ΚΑΦΕΣ/ ΤΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΖΑΖΑΡΗ ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΚΑΙ 50 ΓΡ ΨΩΜΙ
    ΜΕΣΗΜΕΡΙ : ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΒΡΑΣΤΟ/ΨΗΤΟ/ΑΤΜΟ ΟΣΟ ΘΕΣ
    ΒΡΑΔΥ : 2 ΑΥΓΑ ΒΡΑΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΑ (ΟΣΑ ΚΑΡΟΤΑ ΘΕΣ)

7η ΜΕΡΑ : ΠΡΩΙΝΟ : ΤΣΑΙ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ
    ΜΕΣΗΜΕΡΙ : 1 ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ (ΟΣΑ ΦΡΟΥΤΑ ΘΕΣ)
    ΒΡΑΔΥ : ΕΛΕΥΘΕΡΟ - ΤΡΩΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΣΕ ΜΕΣΑΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!

ΜΟΝΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΑΛΑΤΙ
    2 ΛΙΤΡΑ ΥΓΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ( ΤΣΑΙ , ΚΑΦΕΣ, ΝΕΡΟ)
    ΟΧΙ ΑΛΚΟΟΛ
    ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΓΗΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ!

ΑΥΤΑ! ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗ ΣΥΓΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΙΤΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 3 ΚΙΛΑ ....ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ/ΚΑΠΟΙΑ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Υ.Γ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ!!

Senior Member
    η δευτερη διαιτα μου ακουγεται πιο 'φυσιολογικη'

Senior Member
    Ναι!Εγώ διατύπωσα την απορία γιατί τσιμπάτε με τέτοιες δίαιτες ενώ ξέρετε πολύ καλά τι σημαίνουν!

Senior Member
    Originally posted by zwhtsa
    στο δευτερο δεκαημερο στην 2-5 μερα.... γιαφεισ 3 μερεσ και 2 μερες... δεν βγαινουν.....μηπως ειναι δυο και δυο... και τισ μερες με το μπιφτεκι ειναι χωρις σαλατα?

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΑ ΜΕ ΤΟ EDIT!

Member
    Νadine, μιλαει ανθρωπος που εχει κρατησει διαιτα 1 και μοναικη φορα στη ζωη του- δηλαδη χωρις πειρα. Παντως μου ειναι πιο ευκολο να μην τρωω κατι καθολου παρα να τρωω λιγο απ' ολα- αν ας πουμε πρεπει να φαω μια φετα ψωμι με τυρι με ενοχλει- διοτι προφανως θελω να φαω κι αλλο. Δεν με πειραζει ομως αν πρεπει να αποκλεισω εντελως και ψωμι και τυρι απο το διαιτολογιο μου για καποιο διαστημα- Ή όλα ή τιποτα- μονο ετσι λειτουργω- τι λες;

Member
    Νadine, μιλαει ανθρωπος που εχει κρατησει διαιτα 1 και μοναικη φορα στη ζωη του- δηλαδη χωρις πειρα. Παντως μου ειναι πιο ευκολο να μην τρωω κατι καθολου παρα να τρωω λιγο απ' ολα- αν ας πουμε πρεπει να φαω μια φετα ψωμι με τυρι με ενοχλει- διοτι προφανως θελω να φαω κι αλλο. Δεν με πειραζει ομως αν πρεπει να αποκλεισω εντελως και ψωμι και τυρι απο το διαιτολογιο μου για καποιο διαστημα- Ή όλα ή τιποτα- μονο ετσι λειτουργω- τι λες;

Page 23 of 115 FirstFirst ... 1321222324253373 ... LastLast