LIPOTOX/ XS - Page 27
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 27 of 115 FirstFirst ... 1725262728293777 ... LastLast
Results 391 to 405 of 1713

Thread: LIPOTOX/ XS

Senior Member
    Ναι αλλα η μποχα απο τον αστεγο που με κυνηγα δεν παλαιβετε!!!

Senior Member
    Λυπάμαι,αλλά τ'αγαθά κόποις κι ενίοτε μπόχα κτώνται...

Senior Member
    Λυπάμαι,αλλά τ'αγαθά κόποις κι ενίοτε μπόχα κτώνται...

Junior Member
    ευχαριστω mtsek να σαι καλα!!!! well ειναι 3η μερα κ να πω την αληθεια δεν αισθανομαι να αλλαξε κατι χεχεχε! αυτο που αναρωτιεμαι τωρα ειναι....πρεπει να τρως οσες φορες παιρνεις κ το χαπι, δλδ 3-4? γιατι εμενα δν μου χει κοψει την ορεξη καθολου....!!!!

Senior Member
    καλημερα καλή μου! ναι θα πρέπει να το παίρνεις μια ώρα πριν κάθε γεύμα (πρωινό, απογευματινό, βραδυνό) πρωτιμότερο είναι να το παίρνεις 3 φορές την ημέρα και όχι μέχρι 4 που γράφουν οι οδηγίες. + το νερό που αναφέρει. Αν το κάνεις αυτο, θα δείς πως όταν περάσει η ώρα κ έρθει η στιγμή του φαγητου, θα νιώθεις χορτασμένη από τις πρώτες μπουκιές. είναι καλό για αρχή... εγώ το πήρα μέχρι να τελειώσει το πρώτο κουτάκι και μετά βρήκα τους ρυθμούς μου...

φιλιά πολλά!!!! και καλη επιτυχία!

Senior Member
    καλημερα καλή μου! ναι θα πρέπει να το παίρνεις μια ώρα πριν κάθε γεύμα (πρωινό, απογευματινό, βραδυνό) πρωτιμότερο είναι να το παίρνεις 3 φορές την ημέρα και όχι μέχρι 4 που γράφουν οι οδηγίες. + το νερό που αναφέρει. Αν το κάνεις αυτο, θα δείς πως όταν περάσει η ώρα κ έρθει η στιγμή του φαγητου, θα νιώθεις χορτασμένη από τις πρώτες μπουκιές. είναι καλό για αρχή... εγώ το πήρα μέχρι να τελειώσει το πρώτο κουτάκι και μετά βρήκα τους ρυθμούς μου...

φιλιά πολλά!!!! και καλη επιτυχία!

Junior Member
    καλημερα σε ολους!!! λοιπον εχει περασει 1 εβδομαδα κ εχω χασει μονο εναμιση κιλο loool!! ασε που ζυγιστηκα παλι σημερα κ με εδειξε με το 1μιση κιλο πισω!!! ποσα να μαι τωρα? χαχα!! δν ξερω τι κανω λαθος, παντως σιγουρα δν τρωω οπως ετρωγα κ την ορεξη δν μου την εκοψε καθολου αλλα τελοσπαντων..!!! ε λεω να παρω αλλο ενα κουτι κ αν δω παλι 1 κιλο μειον τα κοβω....lol! οι υπολοιποι πως πατε?? φιλια!!!

Senior Member
    1 κιλο ειναι λιγο δηλαδη???ξερεις εγω ποσο παιδευομαι να το χασω και δεν χανεται με τπτ??? θα το κανω κ εγω αν χασω 1 1/2 κιλο σε 1 εβδομαδα!!! ποσο κοστιζει ειπαμε???

Senior Member
    κοριτσακια καλημερα
    τα lipotox τα χαπια τα εχω αγορασει και εγω αλλα δεν τα εχω παρει ακομα...ψιλοφοβαμαι να πω την αληθεια...αν ξεκινησω να τα περνω πως να τα καταναλώνω γιατι έχασα το κουτάκι που γραφει τις οδηγίες

Senior Member
    ΕΠΕΡΝΑ TA LIPOTOX ΓΙΑ 30 ΗΜΕΡΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ,ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΝΕΡΟ,ΚΡΕΑΣ ΚΤΛ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ, ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥ,ΟΤΙ ΧΑΝΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΦΤΕΞΕ ΜΕ ΤΑ LIPOTOX,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ ΓΙΑ 30 ΜΕΡΕΣ,ΠΑΛΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕ!

Junior Member
    καλησπερα! για μενα ναι ειναι λιγο γιατι φαινεται πως τη δουλεια δεν την κανουν τα χαπια αλλα το οτι σταματησα να τρωω οπως πριν....δλδ κανονικα θα πρεπε να χω χασει παραπανω.....θα δουμε! θα τα παρω 1 μηνα να σιγουρευτω. κοστιζει περιπου 28-30 ευρω και κραταει 15 μερες. porki παιρνεις τα χαπια 1 ωρα πριν καθε γευμα (1 το πρωι, 2 το μεσημερι και 2 το βραδυ). γλυκουλα εχεις πλακα, απο τσιμεντο δε νομιζω χεχεχεχε αλλα ναι εχει να κανει με τον καθε οργανισμο....κ μενα μου ειναι δυσκολο να χασω...μπορει να ναι κ ο συνδυασμος τροφων που επηρεαζει το μεταβολισμο καθε φορα...τουλαχιστον δοκιμασες κ δεν εμεινες με την απορια....οποτε τωρα καλη επιτυχια στην επομενη προσπαθεια σου!

Senior Member
    Σημερα ξεκινησα να παιρνω τα ExcellenceDuo φυσικα προσεχω και τι τρωω...
    δε ξερω τι 8α γινει..αλλα σκεφτομαι μηπως αυτα τα φαρμακα στηριζονται και στο placebo,δηλαδη εμ τα παιρνουμε, κανουμε και μια πιο σωστη διατροφη για να τα "βοηθησουμε",ειναι φυσικο να νουμε εφοσον το εχουμε στο μυαλο μας...ε;;;

Senior Member
    ξαναξεκινάω από αύριο το πρωι τα lipotox αγκαζέ με την δίαιτα μου
    τελευταία φορά που τα είχα πάρει είδα διαφορά στον καθρέφτη μου περισσότερο από ότι στην ζυγαριά μου
    αλλα ανοιγει ο καιρός ρε παιδιά κ δεν θα χωράω στα καλοκαιρινά μουυυ

Junior Member
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!
    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΑ XS Κ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ XL ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!
    ΕΤΣΙ ΠΗΡΑ ΤΑ DUO EXCELLENCE ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ NORMAL ΜΕΓΕΘΟΣ!!!
    ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΕΡΕΣ Κ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΚΟΒΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΠΟΝΤΩΝ ΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!

Junior Member
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!
    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΑ XS Κ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ XL ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!
    ΕΤΣΙ ΠΗΡΑ ΤΑ DUO EXCELLENCE ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ NORMAL ΜΕΓΕΘΟΣ!!!
    ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΕΡΕΣ Κ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΚΟΒΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΠΟΝΤΩΝ ΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!

Page 27 of 115 FirstFirst ... 1725262728293777 ... LastLast