Results 601 to 615 of 1713
Thread: LIPOTOX/ XS
-
03-05-2009, 21:33 #601
Geia mpempa
Thelo na xaso alla 1-2 kila.Imoun 68 kila. Pio einai afto pou leo pou den to ehis diavasi?
- 03-05-2009, 21:43 #602
lipotox
Posa kila thelis na hasis? To lipotox extreme 7 day einai fakelakia se rofima kai ehi poli orea gefsi kai einai hortastiko. Ego ekana to programa pou anaferi mesa sto kouti alla to sindiasa kai me ta lipotox xapia kai etsi ehasa pio grigora ta kila. Pantos opos egrapsa epina kai pino poli nero.
Kali epitihia!
03-05-2009, 21:43 #603
lipotox
Posa kila thelis na hasis? To lipotox extreme 7 day einai fakelakia se rofima kai ehi poli orea gefsi kai einai hortastiko. Ego ekana to programa pou anaferi mesa sto kouti alla to sindiasa kai me ta lipotox xapia kai etsi ehasa pio grigora ta kila. Pantos opos egrapsa epina kai pino poli nero.
Kali epitihia!
03-05-2009, 21:44 #604
lipotox
Kali epitihia!
03-05-2009, 23:35 #605
Originally posted by tulipe75
Kali epitihia!
Tulipe, εγώ θέλω να χάσω 25 κιλά και δεν το βάζω κάτω. Είμαι μετά απο γέννα και 7 μήνες τώρα μου την έχει βαρέσει που δεν έχανα γραμμάριο. Τώρα σα να βλέπω φως στο τούνελ κάπως. Αρχίζω και χάνω. Τετάρτη θα ζυγιστώ δεν ξέρω ακόμα. Και θέλω και 1 βδομάδα ακόμη για να τελειώσω τα lipotox για να έχω πλήρη εικόνα.
04-05-2009, 10:45 #606
στα lipotox, δεν αναφέρει κάτι για θυποειδή, το μόνο που αναφέρει είναι πως σε περίπτωση που κάποιος ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή για χρόνιο πρόβλημα, καλό είναι να πάρει πρώτα τη συμβουλή του γιατρού του...
04-05-2009, 15:48 #607
Originally posted by efi2
Κatherine γράφουν ότι δεν πρέπει να τα παίρνουν άνθρωποι με θυρεοειδη?Εγώ παίρνω τ4 των 75 και δεν ξέρω αν επιτρέπεται να τα πάρω.Δεν είναι πειραγμένος ο θυρεοειδής μου.Τα χάπια τα παίρνω γιατί έχω όζους και εμποδίζουν την ανάπτυξή τους.Να σε ρωτήσω και πόσα έχει μέσα το πακέτο?
1 μια ωρα πριν το πρωινο
2 μια ωρα πριν το μεσημεριανο
2 μια ωρα πριν το βραδυνο
04-05-2009, 16:58 #608
Γειά σας και από εμένα. Διαβάζω το forum αρκετό καιρό και πήρα σήμερα απόφαση να ξεκινήσω τα Lipotox. Μέχρι στιγμής τα ψιλοκαταφέρνω με μπόλικη γυμναστική τα τελευταία χρόνια αλλά δυσκολεύομαι να το ράψω το ρημάδι. Εν πάσει περιπτώσει, το προβλημά μου είναι ότι είμαι διαβητικός, ευτυχώς πολύ ελαφριάς μορφής, και έχω μερικές επιφυλάξεις για το συνδυασμό Extreme 7 και χαπιών. Δεν αναφέρουν κάτι σχετικό στο πακέτο. Γνωρίζει κανένας/καμία σχετικά. Παλιότερα είχα πάρει τα χάπια αλλά δεν είχα δει και κανένα θεαματικό αποτέλεσμα.
Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους/όλες στους στόχους σας.
04-05-2009, 23:31 #609
Καλώς ήρθες,
εγώ στη θέση σου, θα ρωτούσα τη γνώμη του γιατρού μου. Κανένας από εδώ δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά τι είναι σωστό να γίνει στη δική σου περίπτωση..... καλά θα σου απαντήσουν και τα κορίτσια που έχουν ξεκινήσει καιρό με τα lipotox.
Καλή συνέχεια!
05-05-2009, 18:55 #610
έχω να πω το παρακάτω σχετικα με τα lipotox...
την περασμενη βδομαδα έπαιρνα 2 φορες τη μερα το φακελάκι κ κανονικα τα χαπια....
δεν ετρωγα πολυ, αλλά δεν πειναγα...
αυτη τη βδομαδα η διατροφή αναφέρει 1 φακελάκι το βραδυ μονο... και πρωι και μεσημερι μονο χαπι...
δε μπορω να ακολουθησω πιστα τη διατροφη που αναφερει και πειναω....
πχ σημερα το πρωι δεν εφαγα τπτ και με σκετο το χαπι πειναγα, ενω με φακελακι κ τπτ να μην ετρωγα δεν πειναγα...
αντε να περασει αυτη η βδομαδα.... να δουμε το αποτελεσμα...
ρε γμτ, Κυριακη εδειχνε η ατιμη 87,2 και χθες κ σημερα 88, 5.... γιατι ρε γμτ....? δε βλεπω, να βλεπω 86 συντομα,,,
δε βλεπω να φοραω τα τζιν μου το καλοκαιρι....
10 κιλακια θελω ακομα ρε γμτ.....
οχι πολλα...
05-05-2009, 20:10 #611
Σου εύχομαι να τα χάσεις όλα!Μακάρι όλοι μας!Παιδιά περνάω δύσκολα!Δεν αντέχω άλλο να είμαι έτσι καιέχω μια τεράστια όρεξη γιά φαγητό και μια τέλεια εξάρτηση απο την κόκα κόλα.Πραγματικά η περίπτωσή μου είναι απελπιστική!Δεν βλέπω φώς και δεν μπορώ άλλο .Εχω αρχίσει να μισώ τον εαυτό μου.Του μιλάω λες και είναι αντίπαλός μου!Πάει παιδιά λάλησα!!!!!!!
05-05-2009, 20:11 #612
Σου εύχομαι να τα χάσεις όλα!Μακάρι όλοι μας!Παιδιά περνάω δύσκολα!Δεν αντέχω άλλο να είμαι έτσι καιέχω μια τεράστια όρεξη γιά φαγητό και μια τέλεια εξάρτηση απο την κόκα κόλα.Πραγματικά η περίπτωσή μου είναι απελπιστική!Δεν βλέπω φώς και δεν μπορώ άλλο .Εχω αρχίσει να μισώ τον εαυτό μου.Του μιλάω λες και είναι αντίπαλός μου!Πάει παιδιά λάλησα!!!!!!!
06-05-2009, 00:29 #613
γεια σας κοριτσια!!!
εγω παιρνω τα lipotox χαπια και φακελακια μια εβδομαδα τωρα και ειδα αποτελεσματα....απλωσ υπαρχουνε στιγμες που πειναω αλλα επειδη ακολουθω την διατροφη που υπαρχει μεσα στο κουτι δεν τρωω κατι. υπαρχει καμια που να παιρνει τα lipotox και τα φακελακια να μου πει οτα πεινουσε τι εκανε..δεν θελω να κανω κατι που να χαλασει ολη αυτη την προσπαθεια
καλη επιτυχια σε ολες
06-05-2009, 00:32 #614
γεια σας κοριτσια!!!
εγω παιρνω τα lipotox χαπια και φακελακια μια εβδομαδα τωρα και ειδα αποτελεσματα....απλωσ υπαρχουνε στιγμες που πειναω αλλα επειδη ακολουθω την διατροφη που υπαρχει μεσα στο κουτι δεν τρωω κατι. υπαρχει καμια που να παιρνει τα lipotox και τα φακελακια να μου πει οτα πεινουσε τι εκανε..δεν θελω να κανω κατι που να χαλασει ολη αυτη την προσπαθεια
καλη επιτυχια σε ολες
06-05-2009, 12:57 #615
geia sas....! thelw na prosthesw....kai an oi parenergeies den emfanistoun twra??? to riskarete?? oxi oti den eixa dokimasei k egw kata kairous! epipleon thelw na sas rwthsw gia tis adunatistikes kremes an exete kamia kalh gia susfuxh...
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....