LIPOTOX/ XS - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 115 FirstFirst ... 345671555105 ... LastLast
Results 61 to 75 of 1713

Thread: LIPOTOX/ XS

Senior Member
    Liberty καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου αν και με κάνεις να νοιώθω ότι θέλω να αλλάξω κανάλι ...... Υπάρχουν και άλλα site πάντως για τα προβλήματα που έχουν οι αδύνατες.........

Alex, όσον αφορά τα reductil αν διαβάσεις αυτά που μας έστειλες γράφουν "μείωση του φαινομένου της ελάττωσης ρυθμού του βασικού μεταβολισμού, που παρατηρείται κατά την απώλεια βάρους" άρα τι σημαίνει αυτό??????

Εγώ δεν συνιστώ τα reductil σε κανέναν, ευχαριστώ όμως που υπάρχουν και με έκαναν να πάρω εμπρός και να χάσω 9 κιλά σε σύντομο διάστημα και να απαλλαγώ λίγο από τη δύσπνοια, από τους πόνους στα γόνατα και από το φούσκωμα που είχα. Και ναι σίγουρα το καλύτερο είναι να χάσεις τα κιλά με δίαιτα και γυμναστική αλλά αν δεν μπορείς για οποιονδήποτε λόγο, εξάλλου αν μπορούσαν όλοι δεν θα υπάρχαν παχύσαρκοι άνθρωποι, είναι καλύτερο να χάσεις κάποια κιλά για λόγους υγείας με χάπια από το να παραμείνεις παχύσαρκος μια ζωή. Αρκεί να αλλάξει βέβαια και συμπεριφορά. Μην τα ισοπεδώνεις όμως όλα, γιατί υπάρχει κόσμος που έχει ανάγκη να κρατηθεί από κάπου.....

Senior Member
    bravo alalumaki.emeis den ptooumaste apo tpt.egw edw k 4 xronai me diaites den exasa oute miso kilo.kai exw dosei sxedon 5 xil euro se diaitolgous k herbal live m%^&%^&es mono ta reductil einai apotelesmatika.den eipame se kanena na ta parei gia emas sizhtame ego k to alalumaki pou ta pernoume mirazomaste tisempiries mas apla k leme pos ta pame.

Senior Member
    και εγώ το ίδιο έχασα με τα χάπια 9 κιλά και άρχισα από ντουλάπα να μοιάζω με σημαδούρα....και δεν έχω και παρενέργειες, ακόμα τουλάχιστον. ε, και αν αποκτήσω θα τα σταματήσω.... μη μας τρελάνουνε κιόλα....γιατί αν κάνω δηλαδή μόνο δίαιτα και χάσω κιλά πάλι δεν κινδυνεύω μετά να τα πάρω, πόσες φορές το έχουμε πάθει? το να αλλάξεις διατροφική συμπεριφορά ισχύει για όλες τις περιπτώσεις.....

Junior Member
    9 κιλά; Με ποιά χάπια και για πόσο καιρό τα έπαιρνες;

Senior Member
    xasame 9 kila se 3 mhnes

Junior Member
    Με xs?

Senior Member
    reductil

Τα XS σε βοηθουν να χασεις ποντους!Δεν κοβουν την ορεξη και αν δεν προσεξεις την διατροφη σου δεν χανεις γραμμαριο!!

Τα πινεις σαν χαπια μαζι με νερο αν υπαρχει ακομα απορια!

Τωρα για τα Lipotox κοριτσια ,εχω να πω οτι σε 2 βδομαδες εχασα 3 κιλα αλλα με κανονικοτακη -σκληρη-διαιτα!
    Ισως να βοηθησαν και αυτα ,δν ξερω!Αλλα την πεινα σιγουρα μου την εκοψαν!

Senior Member
    maroulaki έχω μπερδευτεί τα lipotox παίρνεις ή τα reductil ή και τα δύο?

Member
    Δοκιμασε κανεις το σκεύασμα vitaslim 10/10?

Originally posted by alalumaki
    maroulaki έχω μπερδευτεί τα lipotox παίρνεις ή τα reductil ή και τα δύο?
    Eπαιρνα τα Lipotox για δυο βδομαδες(οσο κραταει δηλαδη ενα κουτι) και τωρα που τελειωσαν θελω να παρω τα ρεντουκτιλ.
    Τη δευτερα που θα εχουν βγει ολες οι εξετασεις θα μου πει η γιατρος τι θα κανουμε..

Originally posted by annoula
    Δοκιμασε κανεις το σκεύασμα vitaslim 10/10?
    Πρωτη φορα το ακουω!

Member
    Απο περισυ διαφημιζεται αυτο το σκευασμα και υποσχεται ότι και τα υπολοιπα τετοιου ειδους.Οποιος εχει περισσοτερες πληροφοριες, απο προσωπικη πειρα, ας ενημερωσει.

Senior Member
    maroulaki αφού είδες αποτέλεσμα με τα lipotox γιατί θέλεις τα reductil?

Originally posted by alalumaki
    maroulaki αφού είδες αποτέλεσμα με τα lipotox γιατί θέλεις τα reductil?
    Για πολλους λογους...

Καταρχην γιατι το lipotox στοιχιζει...σχεδον 70 ευρω το μηνα δεν ειναι λιγα.

Απ την αλλη ,προτιμω να κανω κατι με τη συναινεση του γιατρου μου ,να με παρακολουθει και να με καθοδηγει παρα να κανω του κεφαλιου μου!!

Page 5 of 115 FirstFirst ... 345671555105 ... LastLast