LIPOTOX/ XS - Page 52
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 52 of 115 FirstFirst ... 242505152535462102 ... LastLast
Results 766 to 780 of 1713

Thread: LIPOTOX/ XS

Junior Member
    λοιπον εδω και μια εβδομαδα παιρνω τα χs και εχω χασει μοναχα 1 κιλο..αλλα παιδια...μου κοπηκαν οι λιγουρες...και πανω απ ολα..χανω ποντους...ειναι φανερο...μην φανταστηται τρελα πραγματα..αλλα υπαρχει καπια διαφορα...παντως ειναι πολυ απαλα αυτα.

Senior Member
    Καλησπέρα σε όλους!

Λοίπον, βρήκα αυτο το forum σημερα. Αρχισα σήμερα τα Lipotox τα χαπια αφου χθες τελειωσα μια συσκευασια XS-XPRESS απο την οποια εμεινα απολυτως ικανοποιημενη. Τα ειχα αλλωστε χρησιμοποιησει και αλλες φορες με πολυ καλα αποτελεσματα και μηδενικη προσπαθεια εκ μερους μου.

Εγω είμαι τωρα στα 74 κιλα. Το καλοκαιρι ημουν 85 και χωρις, ομολογουμένως καμια επισταμενη προσπαθεια καταφερα να φτασω στα 77 γύρω στη πρωτοχρονια. Για να μην πει κανεις οτι δεν γινονται αυτα πρεπει να πω οτι σε αυτα τα κιλα δεν ειχα φτασει ποτε στη ζωη μου και ηταν μαλον πιο ευκολο να χαθουν ενω τωρα είμαι σε κιλα που τα εχω 4 χρόνια και είναι πολυ πιο δυσκολο να κατεβω απο αυτα.

Απο τισ 15 Γεναρη αρχισα σοβαρη προσπαθεια με διαιτολογο και γυμνστικη και ελαχιστες παρασπονδιες. Είμαι ακομα αρκετα αυστηρη. Κανω airwalker καθημερινα 30 λεπτα αλλα οταν λεω καθημερινα εννοώ καθημερινα. 7 days a week! Χθες πηγα στον διαιτολογο στον οποιο περισσοτερο πηγαινω για να μου δινει ενα κινητρο να μην αφηνομαι και ημουν 3 κιλα κατω σε 3 βδομαδες. Είμαι αρκετα ευχαριστημενη αλλα τωρα ανησυχω για το παρακατω γιατι δεν θελω να μειωθει η απωλεια βαρους γεγονος που θα με κανει να αρχισω τις εκπτωσεις...

Αρχισα λοιπον σημερα τα lipotox τα οποια μεχρι στιγμης μου εχουν φερει μια αηδια. Δεν εκανα το προγραμμα που λενε οι οδηγιες γιατι πραγματικα δεν παιζει... Το πρωι εφαγα ενα κομμάτι κεικ που εχω φτιαξει μονη μ εχοντας αντικαταστησει τη ζαχαρη με canderel τα αυγα με μονο ασπραδι, το γαλα 0% και το αλευρι ολικης άλεσης . Μια χαρα είναι... Το μεσημερι δε, εφαγα μια μπριζολα με σαλατιτσα... Και ενα μικρο κομματακι σοκολατα Sweet and Balance. Το βράδυ θα φάω ενα γιαουρτι μαλον....

Θα ενημερώσω πως προχωραει το lipotox και αν είχα αποτελεσματα....

Senior Member

Senior Member
    Originally posted by zoyzoyna
    λοιπον εδω και μια εβδομαδα παιρνω τα χs και εχω χασει μοναχα 1 κιλο..αλλα παιδια...μου κοπηκαν οι λιγουρες...και πανω απ ολα..χανω ποντους...ειναι φανερο...μην φανταστηται τρελα πραγματα..αλλα υπαρχει καπια διαφορα...παντως ειναι πολυ απαλα αυτα.
    1 κιλο την βδομάδα είναι τελεια απώλεια. Και υγειινη...

Senior Member
    ΠΗΝΕΛΟΠΗ, καλώς ήρθες και συγχαρητήρια για την έως τώρα απώλεια...το περιγραφείς σαν κάτι απλό...μπράβο γιατί ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι...για τα συγκεκριμένα χάπια δεν ξέρω..εγώ έχω πάρει ρεντουκτίλ που δε μου προξένησαν καμια παρενέργει αλλά ούτε και αποτέλεσμα, όμως..επίσης παίρνω και ξενικάλ αλλά μόνο που με βοηθάνε στο θέμα της δυσκοιλότητας...τίποτε από τα ακραία που έχω διαβάσει σε άλλες κοπέλες...αλλά και πάλι απώλεια ελάχιστη...Θα προβώ μάλλον και στα lipotox...ενημέρωσέ μας...καλή συνέχεια και καλώς ήρθες!

Senior Member
    Originally posted by tidekpe
    ΠΗΝΕΛΟΠΗ, καλώς ήρθες και συγχαρητήρια για την έως τώρα απώλεια...το περιγραφείς σαν κάτι απλό...μπράβο γιατί ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι...για τα συγκεκριμένα χάπια δεν ξέρω..εγώ έχω πάρει ρεντουκτίλ που δε μου προξένησαν καμια παρενέργει αλλά ούτε και αποτέλεσμα, όμως..επίσης παίρνω και ξενικάλ αλλά μόνο που με βοηθάνε στο θέμα της δυσκοιλότητας...τίποτε από τα ακραία που έχω διαβάσει σε άλλες κοπέλες...αλλά και πάλι απώλεια ελάχιστη...Θα προβώ μάλλον και στα lipotox...ενημέρωσέ μας...καλή συνέχεια και καλώς ήρθες!

σ'ευχαριστω πολυ.

Senior Member
    Λοιπον!

Πρωινό ζυγισμα μετα απο μια μερα Lipotox: -1,3 κιλα.

Θα θεωρησω οτι τπτ απο ολο αυτο δεν ειναι λιπος αλλα υγρα και συνεχιζω...

Senior Member
    Πηρα ενα χαπι το μεσημερι στη 1:30 και καθησανα φαω 2:20 και στα μισα της μεριδας δεν μπορουσα να φαω αλλο. Αρα οντως τα χαπια προκαλουν φουσκωμα....

Member
    Καλησπερα ηθελα να κανω μια ερωτηση μια και μιλαμε για τα lopotox.Εχει παρει κανεις τα φακελακια η μονο τα χαπια παιρνετε;Γιατι ακουσα οτι και τα φακελακια κανουν δουλεια.Θα ηθελα να μαθω μηπως τα ξεκινησω

Senior Member
    Originally posted by joval
    Καλησπερα ηθελα να κανω μια ερωτηση μια και μιλαμε για τα lopotox.Εχει παρει κανεις τα φακελακια η μονο τα χαπια παιρνετε;Γιατι ακουσα οτι και τα φακελακια κανουν δουλεια.Θα ηθελα να μαθω μηπως τα ξεκινησω
    εγω μονο χαπια. Για τα φακελακια δεν ξερω....

Junior Member
    ego pantos ta lipotox ta psilofobamai...pos ginete na nanoyn toses kaysis?prepei na einai poli dinato ximiko ayto poy exoyn.ti na po...

Senior Member
    Originally posted by zoyzoyna
    ego pantos ta lipotox ta psilofobamai...pos ginete na nanoyn toses kaysis?prepei na einai poli dinato ximiko ayto poy exoyn.ti na po...

εγω παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενη μεχρι στιγμης... και δεν εχω καμια παρενεργεια...

Senior Member
    Εγώ που είχα ρωτήσει μια φαρμακοποιό, φίλη της πεθεράς μου πάνω από
    20 χρόνια, μου είπε ότι είναι ακίνδυνα, και γενικά ότι είναι φυτικό όπως αυτά να μην τα φοβάμαι....
    Δεν τα πείρα γιατί 30.00ε μου φάνηκαν πολλά....
    και πιστεύω επίσης ότι άμα τα ξεκινήσω μετά θα θέλω να τα παίρνω συνέχεια......
    Είναι στο χαρακτήρα μου, αν κάτι με διευκολύνει μετά δεν θέλω να
    γυρνάω πίσω

Senior Member
    Παιδια εγω παντως Παρασκευη τα αρχισα και τωρα ειναι Τριτη και ειμαι 2 κιλα κατω. Αλλα με φερμουαρ στο στομα και γυμναστικη.

Junior Member
    Καλημέρα σε όλους και συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας. Μήπως ξέρει κάποιος να με διαφωτίσει αν το LIPOTOX μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα αν πέρνω και 2 ταμπλέτες Spirulina την ημέρα μαζί;