LIPOTOX/ XS - Page 57
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 57 of 115 FirstFirst ... 747555657585967107 ... LastLast
Results 841 to 855 of 1713

Thread: LIPOTOX/ XS

Senior Member
    ετσι γραφουν οι οδηγιες και απλα το μεταφερω.... ειναι νορμαλ σχετικα, γιατι αν σκεφτεις πως οι μεριδες ειναι παρα πολυ μικρες, θες κατι να νοιωθει χορτασμενη....

σημερα αποφασισα να ξεκινησω το πρωτο 2ημερο του προγραμματος, μονο με τα φακελακια ομως, για να ξεφουσκωωσ λιγο (2 μερες νιωθω πως το παρακανα........!) μετα το Πασχα θα μπω κανονικα στο προγραμμα για τα 15 κιλα. βλεπουμε τωρα τι θα γινει.....! θελω το καλοκαιρο να ειμαι τουλαχιστον 75 κιλααααααα (μειον 11 κιλα μεχρι τον Ιουλιο σε 4 μηνες δλδ...)

θα μπορεσω???????????????????????????????????? ?????????????
    οριακα νομιζω.......

Senior Member
    εγω νομίζω οτι προλαβαίνεις μια χαρά αν το πάρεις απόφαση!Σε ρώτησα για τα φακελάκια γιατι εξω απο το κουτι με τα φακελάκια γράφει ότι αν το κάνουμε μαζί με τα χάπια τοτε πρεπει να τα πάρουμε 4 φορές τη βδομάδα.Μου φαίνεται υπερβολή κ χάπια κ φακελάκι κ φαγητο.Δε ξέρω απλά ρωτάω,εγω βασικά αυτοσχεδίασα.Κάνω το πρόγραμμα για τα 20 κιλά!

Senior Member
    τι να σου πω.... εγω διαβαζω το χαρτι που εχει μεσα στο κουτι... και το γραφει ετσι... ειχα ρωτησει και το φαρμακοποιο κ μου ειπε να ακολουθησω τις οδηγιες απο το χαρτι.. βλεπουμε...!

Senior Member
    το χεις κανει αυτο κ με τα χάπια κ με τα φακελάκια?μήπως είναι καλυτερο να το κάνω κ εγω!χιχιχι

Originally posted by mtsek85
    (μειον 11 κιλα μεχρι τον Ιουλιο σε 4 μηνες δλδ...)

θα μπορεσω???????????????????????????????????? ?????????????
    οριακα νομιζω.......
    κ εγω τον ιδιο στοχο εχω!!! θα τα καταφερουμε...

Senior Member
    Originally posted by semie
    το χεις κανει αυτο κ με τα χάπια κ με τα φακελάκια?μήπως είναι καλυτερο να το κάνω κ εγω!χιχιχι
    το ειχα κανει πριν μερικους μηνες και ειχα δει αποτελεσμα, αν και ετρωγα οτι ηθελα και οχι οτι λει το προγραμμα... δεν εκανα οσο καιρο λεει, μονο για ενα μηνα και ειχα χασει περιπου 6 κιλα.... απλα το σταματησα για οικονομικους λογους και γιατι κουραζομαι με τις διαιτες.....

ελπιζω αυτη τη φορα να αντεξω και να πετυχω... σνιφ...

Senior Member
    δεν πειραζει να παιρνεις κουραγιο απο μενα κ εγω απο σενα!!!!

Senior Member
    ok deal semie!

αλλα θα ξεκινησω εγω την Τεταρτη μετα το Πασχα! για να δουμε απο εκεινη τη στιγμη τι αποτελεσμα θα εχουμε.... παντως σημερα λες και ειμαι εγκυμονουσα αισθανομαι, μου μοιριζει πουρες, μπιφτεκακια, καρμποναρα... πο πο εχω πεθανει απο τις μοιροδιες και νομιζω πως θα παρασυρθω... αχ αχ αχ

Senior Member
    εγω δεν πειναω μονο οταν βαριεμαι κ σκεφτομαι τι να κανω τι να κανω!!!!!δειξε θαρρος κ θα τα καταφερουμε!!

Junior Member
    Semie!!! ειμαι στην 5η μερα με lipotox χαπια και φακελακι...ζυγιζομαι κ δν εχω δει διαφορα. Την 2η μερα αδιαθετησα, υπαρχει περιπτωση να φταιει αυτο? Επισης γυμναζομαι. Γενικα παντως νιωθω χορτατη ειδικα με το φακελακι που εχει και τελεια γευση )

Junior Member
    angel νομιζω οτι εχει απολυτη σχεση. 4-5 μερες πριν η ζυγαρια με εδειχνε 76 απο 80 κιλα..τωρα που περιμενω περιοδο πηγα στα 78. Το εψαξα λοιπον στο ιντερνετ και διαβασα οτι πριν την περιοδο κανουμε κατακρατηση υγρων και περνουμε γυρω στα 2 κιλα τα οποια λιγες μερες μετα την εναρξη περιοδου αυτα φευγουν. οποτε κανε υπομονη και συνεχισε την διαιτα σου και θα σου προτεινα να μην ζυγιστεις καθολου μεχρι να σου τελειωσει η περιοδος για να μην σου πεσει το ηθικο.

εγω περιμενω απο την Παρασκευη να μου ερθει και ακομα και μου εχει σπασει τα νευρα. Συνεχεια νιωθω οτι μου ηρθε η περιοδος και τζιφος. Τα κιλα ακομα σταθερα στα 78 καθε μερα. κανω υπομονη να μου ερθει να δω επιτελους τι εχω χασει.

Διαφορα στα ρουχα σου εχεις δει?

Senior Member
    εγω βασικά αδιαθέτησα τη μέρα που ζυγίστηκα.αλλά πιστεύω οτι θα με δείξει λιγότερο με το που ξεφουσκώσω απ την περιοδο.Ασε που γενικά πιστεύω οτι ο οργανισμός θέλει λίγο τον καιρό του να αρχίσει να χάνει!Δε ξέρω ίσως να λεω και βλακείες ετσι εχω ακουσει.

Junior Member
    κοριτσια ειχε καμια σας καθυστερηση στην περιοδο οσο επαιρνε τα λιποτοξ?

Senior Member
    εγω όχι, αλλα τα΄παίρνω μόνο 10 μέρες.Βέβαια η περίοδος μου ήρθε κανονικά.

Senior Member
    εγω δεν ειχα προβλημα οσο καιρο τα επαιρνα!!!!