LIPOTOX/ XS - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 115 FirstFirst ... 456781656106 ... LastLast
Results 76 to 90 of 1713

Thread: LIPOTOX/ XS

Senior Member
    τα lipotox δεν μπορεί δηλαδή να στα καλύψει το ταμείο. τι γνώμη έχει ο γιατρός σου για αυτά τον έχεις ρωτήσει? Ρωτάω γιατί τα reductil με μου κόβουν πια την όρεξη οπότε λέω μήπως πάρω lipotox και μετά βλέπω....

Originally posted by alalumaki
    τα lipotox δεν μπορεί δηλαδή να στα καλύψει το ταμείο. τι γνώμη έχει ο γιατρός σου για αυτά τον έχεις ρωτήσει? Ρωτάω γιατί τα reductil με μου κόβουν πια την όρεξη οπότε λέω μήπως πάρω lipotox και μετά βλέπω....
    Oχι,δεν τα καλυπτει το ταμειο τα lipotox...ειναι σκευασματα σαν τα συμπληρωματα που πωλουνται στο φαρμακειο ...

Ο γιατρος μου ειπε οτι δεν εχει ασχοληθει μαζι τους οποτε δεν ηξερε να μου πει περισσοτερα...Παντως θεωρω πως τα reductil ειναι πιο ισχυρα...

Ποσο καιρι παιρνεις reductil;Μηπως πραγματικα δεν τρως πολυ και γιαυτο νομιζεις οτι δεν σου εχει κοπει η ορεξη;

Senior Member
    Tα παίρνω από 12 Μαρτίου και πραγματικά με έχουν βοηθήσει, τον πρώτο καιρό δεν πείναγα, αργότερα πείναγα αλλά δεν είχα τρελές λαιμαργίες, τώρα έχω και λαιμαργίες αλλά δεν μπορώ να φάω πολύ μεγάλες ποσότητες όπως παλιά.

Κάνω ένα συγκεκριμένο διαιτολόγιο από διαιτολόγο για χάσιμο βάρους, που ΟΚ δεν είναι της πείνας σίγουρα αλλά πεινάς, εγώ τουλάχιστον. Τα χάπια σίγουρα με βοήθησαν αλλά νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός εξασφαινεί η δράση τους..

Εσύ πόσα κιλά είσαι γιατί δεν βλέπω το tickeraki sou?

ειμαι 74 και θελω να παω 67 για αρχη!

1.71 υψος...

Θα δειξει!!

Junior Member
    Εγώ δοκίμασα τα xs δεν είδα ουσιαστική διαφορά παρόλο που εδώ και μήνες η διατροφή μου είναι στα καλύτερα που θα μπορούσε να είναι. Χάνω μεν αλλά χάνω όπως έχανα.
    Κάτι άλλο που θέλω να δοκιμάσω σαν φανατική αμυλοφάγος είναι τα carboslim της Healthaid. Συμπλήρωμα έιναι κι αυτό που δεσμεύει τους υδατάνθρακες και είναι καλό και για διαβητικούς που θέλουν κάποια στιγμή να φάνε κάτι πολύ αμυλώδες όπως μια φουλ μακαρονάδα κλπ.κλπ.
    Διαφορά στο μεταβολισμό μου είδα με τη σπιρουλίνα που την πήρα πριν καιρό και εκτός του ότι με ανέβασε πολύ (γιατί την πήρα σαν συμπλήρωμα βιταμινών επειδή ήμουν χώμα) νομίζω ότι κάνει καλή δουλειά και στο μεταβολισμό.
    Τα reductil πιστεύω ότι ανήκουν σε άλλη κατηγορία και πρόκειται για χημικό σκεύασμα και όχι για συμπλήρωμα διατροφής βασιζόμενο σε βότανα κλπ.κλπ. Γι'αυτό και χρειάζεται η σύμφωνη γνώμη γιατρού για να τα πάρεις.

Senior Member
    Δοκίμασε και το πράσινο τσαι σε απόσταγμα, είναι καλό...

Junior Member
    Απ' αυτά που διαβάζω..τσάμπα μου φαίνεται έδωσα 38 ευρώ για το xs, και το ξεκίνησα και σήμερα.. :/

Senior Member
    ΚΟΡΙΤΣΙΑ
    ΟΣΟΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΑ REDUCTIL ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΡΝΑ
    ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΟ ΜΕ 2 ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΕΝΑ ΜΕ ΕΝΑΜΙΣΗ
    ΜΗΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ
    ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
    ΔΗΛΑΔΗ
    ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 2-3 ΜΗΝΕΣ
    ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΛΥΣΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ
    ΜΕΤΑ ΕΙΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΗΣΗ ΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΙΑΚΟΨΕΙς ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙς ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΙΔΙΕΤΕΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΟΡΕΞΗ
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑΣ ΞΗΡΟΣΤΟΜΙΑΣ
    ΚΛΠ ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΠΕΜΗΝΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ
    ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΙΝΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΔΙΚΗ
    ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΙΤΙΣ
    ΠΑΡΑΠΑΝΩ
    ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΥΤΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ

Senior Member
    ΟΥΠΣ!!!!!! ΙΣΩΣ ΑΛΛΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΟ

Senior Member
    tzenh exw filh p ta pire prin 2 xronia exase 16 kila kai einai akoma lepth 2 xronia argotera.

Senior Member
    ΤΙ ΝΑ ΠΩ
    ΕΓΩ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Senior Member
    posa kila eisoun k posa exases tzenh?

Senior Member
    τοτε ειμουν αρχικα 78 βαση διαιτολογιου κατεβηκα στα 69 αλλα μετα κολησα και τοτε μου τα εγραψε ο γιατρος κατοπιν εχασα αλλα 13 και ειχα φτασει στο αξιαγαπητο νουμερο 56 οπου ειμουνα κατσε καλα
    τα κρατησα κανενα χρονο καιιιιιι εκατσαν κατι απανωτες καταστασεις που μου δειχναν συνεχως το δρομο για το ψυγειο
    μ αυτο τον τροπο εφτασα 83 παρακαλω και παχαινα κι ασ επαιρνα και τα reduktil κατοπιν αυτου εεε τα εκοψα

Senior Member
    τζένη, δεν κατάλαβα τα κιλά τα έχασες με τη βοήθεια του reductil και μετά ενώ τα έπαιρνες ξαναπάχυνες?
    και τι εννοείς ότι σου δημιούργησαν πρόβλημα με την καρδιά γιατί αυτό είναι πολύ σοβαρό?

Senior Member
    ρε κοριτσια αθλητριες να ησασταν θα ειχατε πεθανει στη ντοπα!
    την αποψη μου για τα φαρμακα την εγω διατυπωσει πολλες φορες
    ειπαμε REDUCTIL -> μειωση ωρεξης μονο για το χρονικο διαστημα λειψης .καμια (αλλαγη στην διατροφικη συμπεριφορα ) + παρενεργειες
    ΧΕΝΙCAL-->προκαλει δυσαπορροφηση του λιπους που λαμβανουμε μεσο της διατροφης -->προκαλει στεατορρια .Παρατεταμενη στεατορροια οδηγει σε δυσαπορροφηση λιποδιαλυτων βιταμινων και βιταμινων συμπλεγματος Β ,δυσπαπορροφηση ασβεστιου ->πιθανη οστεοοπορωση .Εκλεκτικη χρηση μετα απο ενα πολυ λιπαρο γευμα ενταξη
    LIPOTOX --> περιεχει CLA (απαραιτητο λιπαρο οξυ ) το απαραιτητο με την αποψη οτι πρεπει να φας λιπαρα και απο αυτα να το συνθεσεις ,καλη δραση για την ενισχυση του ανοσοποιητικου ,αντιφλεγμωνοδες ,πιθανη αντικαρκινικη δραση ,μειωση λιποδους ιστου σε ερευνα σε ποσοστο 0,5%-1 % ,εδω μιλαω για την δραστικη ουσια του φαρμακου ακριβος τη αλλο περιεχει το λιποτοξ δεν ξερω θα το δω

Page 6 of 115 FirstFirst ... 456781656106 ... LastLast