LIPOTOX/ XS - Page 66
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 66 of 115 FirstFirst ... 1656646566676876 ... LastLast
Results 976 to 990 of 1713

Thread: LIPOTOX/ XS

Senior Member
    Καλημερα και παλι απο μενα!

Pinksophaki συγνωμη που σε ξαναρωταω αλλα μπορεις να μου γραψεις αναλυτικα τι εκανες? Δηλαδη εκανες την αποτοξινωση των 2 ημερων που λεει μεσα (πολυ σκληρη) και μετα εκανες την διατροφη που λεει οταν θελεις να χασεις 10 κιλα? Για ποσο καιρο αυτο? Γιατι εμενα μου φαινεται παρα πολυ δυσκολο να ακολουθησεις τοσο αυστηρη διαιτα... Σκεφτομουν να κανω την διατροφη που κανω τωρα (πολυ προσεκτικη διαιτα) και να παιρνω τα χαπια (1-2-2). Λες να μην λειτουργησει??

Τον τελευταιο μηνα που εχασες 10 κιλα τι ακριβως ακολουθησες? Πηρες καθολου και τα φακελακια?

Συγνωμη για τις τοσες ερωτησεις αλλα πραγματικα ειμαι περιπου στο βαρος που ξεκινησες και θελω τοοοοοοοοοοοοσο πολυ να φτασω στο βαρος που εισαι!!

Σε ευχαριστουμε!!!

Senior Member
    Γεια σας σε ολους και ολες!!

Τελικα αποφασισα να ξεκινησω κι εγω τα lipotox. Ειχα τα χαπια (δεν τα ειχα παρει βεβαια) και πηρα και τα φακελακια σημερα. Οποτε σημερα ξεκινησα με την αποτοξινωση των δυο ημερων που λεει μεσα στο κουτι. Ελπιζω να εχω καλα αποτελεσματα και να παρω λιγο τα πανω μου. Θα με βοηθησει πααααρα πολυ!!!

Θα σας λεω την εξελιξη μου που ελπιζω να ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!

Junior Member
    kalispera kai pali sunagwnistries
    Brazilianaki ekana opws ta eipes ,tis 2 prwtes meres apotoxinwsis, kai meta to programma pou grafei gia ta 20 kila. Omws epeidi einai pragmatika paaaaara polu duskolo otan xekinas prwti fora giauto opws eipa kai pio panw ekana tis 10 prwtes meres(mazi me tin apotoxinwsi diladi) kai meta epeidi efrita i kaimenoula ekana gia kapoies meres dialleima mexri na xanaparw dunami. Alles fores ekana 10 meres na erthw sta isa mou alles fores ekana 15 meres,mou exei tuxei na araxw kai gia kana mina. Ti na ekana re koritsia,oti mporw kathe fora.Paratirisa omws oti sta dialeimata auta den epairna kila.Isws epeidi kai pali den etrwga anexelegta.alla exw dei pws kialles kopeles pou exoun kanei me ta lipotox na lene pws afou ta exasan meta den ta xanapiran...edw sto forum to exw dei auto.kai ta fakelakia ta epairna etsi opws leei mesa otan imoun se diaita

Evaki
    egw imoun sti zwi mou konta sta 95 kila(1.55 upsos) kkai to prwto vima egine prin kana pentari xronia pou eftasa sta 85 kila.meta emeina ekei kai ton proigoumeno noemvri xekinisa ti diaita tou lipotox
    Sta lew auta giati gia na xasoume kilakia prepei na katalavoume to exis. To fai den einai kati toso aplo,kai o logos pou mas einai toso duskolo na to kopsoume den einai oti eimaste gourounia alla oti prokalei exartisi kai malista teleytaies erevnes lene pws otan trwei kaneis eleftherwnontai ousies ston eggefalo pou einai san tis opiouxes. Apotelesma autou einai oti otan den trwme ektos apo tin peina exoume na antimetwpisoume kai stoixeia katathlipsis. Episis kalo einai na xereis kai to existan xekiname mia prospatheia sti zwi(kai malista toso duskoli) to na kanoume pisw i na tin patame kai na xekiname kai pali kai ante pali pisw kai outw kathexis einai mesa stin poreia kai den einai apotuxia!!! psaxe des anthrwpous pou kataferan kati duskolo kai an to psaxeis tha deis oti i poreia tous eixe mpros kai pisw!!! gia na min tin xanapatiseis xanontas kai meta xanapernontas ta kilakia auto pou prepei na kaneis einai na to pistepseis!!! katse mprosta ston kathreyti kai agapise ton eauto sou,fantasoy to pws tha eisai kai krata tin eikona ayti sunexeia sto myalo sou,mi skeftesai ti xaneis na skeutesai pou thes na pas!!
    Egw thymamai stis arxes eidika(pou einai polu pio duskola ta pragmata!!) pernousa polles fores apo ton kathreyti tou mpaniou kai stekomoun kai elega ston eauto mou: Ela re sofaki,koita ti kouklitsa pou eisai...sou axizei na fanei auto...eisai omorfi mi feresai ston eauto sou san na einai skoupidotenekes,mporeis re sofaki...ola ta mporeis...orma... kai diafora tetoia.Vasika ekana oti itan dynaton,oti mporousa na skeutw... kai akoma etsi kanw evaki.Oti mporw...Opws mporw.kouvalaw ta kilakia mou apo 5 xronwn,i apexartisi mou apo to fai einai megalo louki alla egw tha pw ti tha ginei egw tha apofasisw...etsi skeutomai kai pernw tharros sunomilise me ton eayto sou,vaze mikrous stoxous, kai koita na ftiaxeis tin psuxi sou apo ekei xekinoun ola
    Xasimo kilwn tha simainei anagastika allagi stasis kai tropou zwis kai skepsis genikotera...Den einai t9o fai to provlima...ola ta alla pou anexomaste einai pou mas odigoun ekei...tespa. Psaxou Evaki kai tha tin vreis tin akri...mporeis!
    oloi mporoume!

Junior Member
    a kai mia akoma sumvouli!!petaxte tis zugaries apo to spiti!!!

Senior Member
    Γεια σου pinksophaki!!

Οπως εγραψα και πιο πανω ξεκινησα σημερα την αποτοξινωση των 2 ημερων. Και θα κανω μετα μια εβδομαδα και οσο αντεξω! Ελπιζω να χασω 3-4 κιλα ετσι!! Λες να ειναι εφικτο?? Θα σου πω!! Ευχαριστουμε συναγωνιστρια!!

Junior Member
    3 kila einai efikto eidika an xekinas twra prwti fora giati einai kai to prwto xefouskwma mesa!! alla Brazil xese ta kila!!! oi pontoi metrane!! kai apo pontous pistepse me an tin akolouthiseis tha goustariseis trella!!!!!!! kali eputixia!!!

Senior Member
    Κορίτσια σας είναι πολύ δύσκολο να γράφετε Ελληνικά? Γιατί για να διαβάσει κανείς τόσο μεγάλα πόστ σε greeklish είναι πάρα πολύ δύσκολο....

Senior Member
    Μακαρι!!! Το εχω πιστεψει, αντε να το δω κιολας και θα πεταξω απο την χαρα μου!!

Junior Member
    αυτες τις τελευταιες μερες εχω παρει τοσο πολυ 8αρρος απο αυτα που μου λες κ συνεχεια με φανταζομαι πως θα ειμαι αμα φτασω τα 68 κιλα κ τρελενομαι...μου φαινεται οτι ειναι τοσο κοντα ξερω γω.οτι πλησιαζει.εγω αυτα τα κιλα τα εχω απ 1η γυμνασιου απο τοτε που σταματησα μπαλετο.γνκ ειμαι του φαγητου.λατρευω τα γλυκα.δεν υπαρχει περιπτωση να πω οχι.κ συνεχισα να τρωω χωρις να σκεφτομαι τιποτα κ ετσι μπηκαν τα κιλακια.τωρα ομως δε μπορω αλλο.κουραστηκα.ειμαι ωραια κοπελα κ αδικουμαι παρα πολυ με τα κιλα.αυτες ειναι οι τελευταιες μερες φαγητου.απο δευτερα σε προγραμμα.σου εστειλα και σε email απο δω να με κανεις add στο msn.εχεις?

Senior Member
    Γειά σας κοριτσάκια,
    να ρωτήσω κ εγώ κάτι με τη σειρά μου.. η προβληματική..?? Δυσκολεύομαι εντόνως στην κατάποση χαπιών και συνήθως τα σπάω. Αυτά σπάνε ή είναι κάψουλες?? κ τι μέγεθος?? Υπάρχουν και σε μορφή σκόνης σε φακελάκια???? εγώ είμαι 110 κιλά και ίσως χρειαστεί να τα πάρω για ένα μεγάλο διάστημα. ... έχει τίποτε παρενέργειες???

Ευχαριστώ πολύ και καλή επιτυχία σε όλες!!

Junior Member
    γεια σας και από εμένα..
    εχω ξεκινήσει τα lipotox απο την προηγούμενη Πέμπτη 22 απριλίου. Εκανα κανονικα το προγραμμα της αποτοξίνωσης και συνέχισα την 1η εβδομάδα όπως λέει μέσα,δηλαδή 2 φακελάκια και ένα γεύμα. Δεν είναι τόσο δύσκολο, βέβαια το φαγητό που προτείνει είναι ελάχιστο, αλλά στην ουσία δεν πέινάς γιατι και τα χαπάκια και τα φακελάκια σε φουσκώνουν.
    Η αλλάγη που έκανα εγώ στο πρόγραμμα και μπορεί να ειναι λάθος είναι ότι το γεύμα που μου δίνει το έτρωγα βράδυ, και έτρωγα μία μερίδα ψητό(μπριζόλα,κοτόπουλο..) με λίγο σαλάτα και όχι μια μερίδα πρωτεϊνης με ένα φρουτο όπως έλεγε.. Το αποτέλεσμα σήμερα το πρωί που ζυγίστηκα είναι 1,3 κιλα μείον.. δεν έίναι κανα φοβερό επιτευγμα, αλλά επειδή χάνω υπερβολικά δύσκολα κατι είναι κι αυτο.
    το ξεφούσκωμα που διαβάζω είναι πραγματικότητα, εγω αμέσως ξεφουσκώνω και στο πρόσωπο, αλλα δεν ξέρω αν προσθέσω κι άλλο γεύμα τι θα γίνει..
    μήπως δε θα έχω αποτέλεσμα? και θέλω να χάσω 20 κιλά συνολικά, είναι αρκετα.
    Υπ'οψιν σήμερα έχω μέρα χάριτος, αλλά λέω να την κάνω αυριο που είναι και σάββατο.
    Εσυ pinksophaki έκανες τη μέρα χάριτος ή θα παρω κανα μισόκιλο και θα πάω πισω?

Junior Member
    oxi mitsik mou
    Egw tis meres xaritos tis ekana kai tis kanw kanonikotata
    Mi sou pw oti sinithws auti ti mera tin perimenw pws kai pws!!!!kai tin timaw deontos!!!pote den eida kanena provlima
    xilia sugxaritiria pou ta kataferneis!!1,3 kilo se mia vdomada einai mia xaroula!! mpravo!! kiegw xefouskwsa para para polu sto proswpo kai einai teleio auto!!
    kali sunexeia!!

Senior Member
    Originally posted by eugenia_
    Γειά σας κοριτσάκια,
    να ρωτήσω κ εγώ κάτι με τη σειρά μου.. η προβληματική..?? Δυσκολεύομαι εντόνως στην κατάποση χαπιών και συνήθως τα σπάω. Αυτά σπάνε ή είναι κάψουλες?? κ τι μέγεθος?? Υπάρχουν και σε μορφή σκόνης σε φακελάκια???? εγώ είμαι 110 κιλά και ίσως χρειαστεί να τα πάρω για ένα μεγάλο διάστημα. ... έχει τίποτε παρενέργειες???

Ευχαριστώ πολύ και καλή επιτυχία σε όλες!!
    ειναι σαν το πονσταν!νομιζω μπορεις ν το σπασεις στη μεση!

Junior Member
    λοιπον κοριτσια...ξεκινησα κ εγω με τα φακελακια σημερα ( 1η μερα αποτοξινωσης)

επειδη νιωθω αρκετα καλα δηλ. δεν πειναω πολυ κ σκεφτομαι να συνεχισω με την 1η εβδομαδα του διαιτολογιου που προτεινουν ( 2

φακελακια τη μερα) ηθελα να ρωτησω οσες την εκαναν αν ενιωσαν καθολου αδυναμια, εξαντληση κτλ κατα τη διαρκεια του προγραμματος ?

θα σας κρατω ενημερες για τ΄αποτελεσματα...

Senior Member
    ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑ...κι εγώ στη Λιποτοξική ομάδα...ξεκίνησα με τα χάπια γιατί η αφαγία στα φακελάκια με φόβισε...μην πάθω τίποτε κι έχω και παιδάκια που εξαρτώνται από μένα...για να τα δούμε κι αυτά γιατί, όπως έχω ξαναπεί, έχω δοκιμάσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ, αλλά....για να δούμε αυτά τα χαπάκια

Page 66 of 115 FirstFirst ... 1656646566676876 ... LastLast