Results 991 to 1,005 of 1713
Thread: LIPOTOX/ XS
-
30-04-2010, 23:06 #991
Originally posted by ELENA.10
ηθελα να ρωτησω οσες την εκαναν αν ενιωσαν καθολου αδυναμια, εξαντληση κτλ κατα τη διαρκεια του προγραμματος ?
οι μερίδες είναι αρκετά μικρές δεδομένου πως δεν επιτρέπονται ουτε σνακ ουτε καφες. Οχι μόνο νιώθω κάπως κουρασμένη αλλά ξυπνάω και πρωι-πρωι από την πείνα! :P
- 30-04-2010, 23:19 #992
αποτοξινοτικη ομάδα άκουσα και μπήκα να ρωτήσω... της elancyl το global silhouette το εχει δοκιμασει κανείς ? κάνει τπτ ? η θα πάει κι αυτο στα ριμαδοσκουπίδια όπως έκανα και με τα alli?
30-04-2010, 23:22 #993
οχι εγώ...έχω δοκιμάσει τα χς, τα ρεντουκτίλ, τα ξενικάλ, τα...δε θυμάμαι που έχουν ανανά...και σήμερα τα λιποτόξ...αλλά αυτά δεν τ αξέρω...
30-04-2010, 23:27 #994
......μάρεσει που απο δάυτα πήρα 2 κουτια.... φφφφφ.... τι αλλη μλκια θα κάνω στο βωμό της σιλουέτας... την οποία δεν καταφέρνω και να αποκτησω στη τελική... τεσπα΄....μη σας ζαλίζω με τα δικά μου... ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ...
30-04-2010, 23:34 #995
ΓΙΑΤΙ πήρες 2 κουτιά;;;;;;ήταν φτηνά;;
30-04-2010, 23:38 #996
ελα μου ντε....
βασικά το κάθε κουτι ειναι για 14 μέρες οπότε είπα ε, το κάνω που το κάνω να έχω για ένα μήνα.... κατοχικό σύνδρομο απλώς...
01-05-2010, 00:11 #997
συγνωμη αλλά τον καφέ δεν τον κόβω με τίποτα!! δε νομίζω ότι το προβλημα είναι ο καφες...
01-05-2010, 21:09 #998
καλησπέρα σε όλους.
είμαι εντελώς καινούργια οχι μονο στο forum, αλλα γενικοτερα σε αυτού του είδους την επικοινωνία, οπότε συγγνωμη αν κάνω κάτι λάθος...
να ρωτησω καποια πραγματακια μιας που εσεις ξερετε καλύτερα
εχω πάρει ρεντουκτιλ λίγο πριν τα αποσύρουν και πραγματικα με βοήθησαν γιατί έχασα 14 κιλά απλά μειώνοντας (ουσιαστικά κόβοντας με το μαχαίρι) την βραδυνή υπερφαγία
πριν τα ρεντουκτιλ, πηρα μόνη μου λιποτοξ (περισυ τετοιον καιρο) τα οποία δεν βοήθησαν αρκετα και μου δημιουργουσαν εμετους και αναγούλες (όχι ό,τι με τα ρεντουκτιλ δεν ειχα οοοολλλεεες τις παρενεργειες)
εχω ξαναπαρει καποια κιλα(ειμαι 77) και θέλω να χάσω κάποια (κατα προτιμηση 10 και παραπανω να ηταν, δεν θα με χάλαγε)
να δοκιμάσω πάλι λιποτοξ?
τι είναι τα φακελάκια που λέτε?
σε τι σας έχουν βοηθήσει?
αναγούλες - εμετούς με αυτά έχετε?
γενικότερα....τι να κάνω?
01-05-2010, 21:18 #999
Originally posted by sotiv
καλησπέρα σε όλους.
[...]
να δοκιμάσω πάλι λιποτοξ?
τι είναι τα φακελάκια που λέτε?
σε τι σας έχουν βοηθήσει?
αναγούλες - εμετούς με αυτά έχετε?
γενικότερα....τι να κάνω?
τα φακελακια ειναι σκονη με γευση κακαο-που οταν τα διαλυεις σε 240μλ απαχο γαλα γινεται ενα πρωτεινικο γευμα που έχει 232 kcal. είναι ενα μιλκεηκ ουσιαστικά, και σε κρατάει χορτάτη σαν ένα μικρό γευμα.
πιστεύω πως τα λιποτοξ γαι να εχουν αμεσο αποτελεσμα θελουν πολυ αυστηρη διατροφη οπως περιγραφει στο φυλλαδιο. τα χαπάκια δε πιστευω πως κοβουν την ορεξη [τουλαχιστον σε μένα] αλλα ίσως δεν επιτρεπουν να αποροφηθουν οοοολα τα λιπαρα απο τις τροφές,γιατι κάτι τέτοιο έχω δεί στην αφόδευση[όχι κατι ισχυρό]. λεει πως κάνει διαφορα,πως επιταχυνει τον μεταβολισμό κλπ κλπ
01-05-2010, 23:13 #1000
Εγώ κορίτσια, παίρνω τα χαπάκια, δεύτερη μέρα τώρα...αλλά από όρεξη χαμός!!!!!!!!Έτσι, πάει;
02-05-2010, 11:59 #1001
σήμερα είναι η 7η μέρα με λιποτοξ, τι τρώμε?
για πρωινό ήπια καφέ φίλτρου πάντως κανονικό! με το ελάχιστο γαλατάκι+ζαχαρίνη. +έφαγα και 2 ρυζογκοφρέτες με λίγο κατίκι.
Ε ΜΑ ΠΙΑ! είναι λίγο σπαστικό που δεν επιτρέπει καμμία μορφή υδατάνθρακα όπως ψωμί/πατάτα/ρυζι/δημητριακα/μακαρόνια μεχρι και καροτο/καλαμποκι
03-05-2010, 09:44 #1002
κορίτσια καλημέρα! είμαι καινούρια στην παρέα και θα ήθελα να προσθέσω τη δικη μου εμπειρια με τα lipotox. τα πρωτοάκουσα από μια φίλη, η οποία όμως έπαιρνε μόνο τα φακελάκια.. ψάχνοντας για περισσότερες πληροφορίες βρήκα εσάς κι έτσι αποφάσισα να τα πάρω. έκανα 2 μέρες αποτοξίνωση (με 3 χάπια ημερησίως και 1 φακελάκι και την αναγραφόμενη διατροφή). ξεκίνησα 68,3 κιλά και σήμερα είμαι 66! είναι εκπληκτικό, νοιώθω πολύ καλύτερα όσον αφορά το βάρος μου, αλλά το σημαντικότερο για μένα είναι η ψυχολογία, καθώς δεν μπορούσα με τίποτα να ακολουθήσω δίαιτα πάνω από 2 ημέρες!!! ευτυχώς δεν έχω την παραμικρή παρενέργεια και η πείνα έχει πάει περίπατο!! μάλιστα πρέπει να αναφέρω οτι είμαι άτομο που δεν μπορεί να κάνει ούτε μια μέρα χωρίς γλυκό κι επίσης λόγω χαμηλής πίεσης και σιδήρου νοιώθω συχνά ζαλάδες και πονοκεφάλους! αυτά από μένα! ευχαριστώ πολύ που μου δώσατε το κουράγιο να ξεκινήσω κι ελπίζω κι εγω να βοήθησα κάποιον εδω μέσα! θα σας ενημερώνω αν τα πράγματα συνεχίζουν να πηγαίνουν τόσο καλά! καλή δύναμη σε όλους
03-05-2010, 12:04 #1003
Κορίτσια καλημέρα και από εμένα. Διάβασα τις απόψεις σας και θέλω βοήθεια από τις παλιές! Πήρα και εγω τα Lipotox γιατι ε... εχω και εγω καποια κιλακια παραπάνω....Σήμερα είναι η 7η ημέρα, αλλά η ζυγαριά δεν λεέι να κατρακυλήσει, πρεπει να έχασα 1-1,5 κιλό τίποτα δηλαδή. Στα ρούχα μου δεν καταλαβαίνω την παραμικρή διαφορά. Και να πω ότι δεν τρωω σχεδον καθολου, μονο λιγο σαλατα και 2 φρουτο την ημερα. Τις 2 πρωτες ημερες πήρα μονο τα φακελακια ενω τις υπολοιπες αρχισα και τα χάπια (4 χαπια και 2 φακελακια την ημερα). Τρωω πολύ λίγο εως καθόλου, δεν πειναω βεβαια αλλά λεω οτι αν χασω κιλα θα ειναι απο την αφαγία!!!!!!. Αλλά και παλι τιποτα! Εχει μπλοκαρει τοσο ασχημα ο μεταβολισμός μου ή κανω κατι λ α θ ο ς?????
Πέστε μου την γνωμη σας, φοβαμαι και εγω μην παθω και τιποτα γιατι ειμαι μονη με ενα παιδακι. Παντως νιωθω καλα οχι κομμενη.
03-05-2010, 12:26 #1004
Καλησπέρα κι από μένα! Μπορεί κάποιος/κάποια να μου πει απο που, στο ιντερνετ, μπορώ να αγοράσω τα lipotox πιο οικονομικά; Σκέφτομαι να τα ξεκινήσω κι εγώ αλλά οικονομικά είμαι λίγο κάπως.
03-05-2010, 12:32 #1005
Originally posted by fofoka
Κορίτσια καλημέρα και από εμένα. Διάβασα τις απόψεις σας και θέλω βοήθεια από τις παλιές! Πήρα και εγω τα Lipotox γιατι ε... εχω και εγω καποια κιλακια παραπάνω....Σήμερα είναι η 7η ημέρα, αλλά η ζυγαριά δεν λεέι να κατρακυλήσει, πρεπει να έχασα 1-1,5 κιλό τίποτα δηλαδή. Στα ρούχα μου δεν καταλαβαίνω την παραμικρή διαφορά. Και να πω ότι δεν τρωω σχεδον καθολου, μονο λιγο σαλατα και 2 φρουτο την ημερα. Τις 2 πρωτες ημερες πήρα μονο τα φακελακια ενω τις υπολοιπες αρχισα και τα χάπια (4 χαπια και 2 φακελακια την ημερα). Τρωω πολύ λίγο εως καθόλου, δεν πειναω βεβαια αλλά λεω οτι αν χασω κιλα θα ειναι απο την αφαγία!!!!!!. Αλλά και παλι τιποτα! Εχει μπλοκαρει τοσο ασχημα ο μεταβολισμός μου ή κανω κατι λ α θ ο ς?????
Πέστε μου την γνωμη σας, φοβαμαι και εγω μην παθω και τιποτα γιατι ειμαι μονη με ενα παιδακι. Παντως νιωθω καλα οχι κομμενη.
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....