LIPOTOX/ XS - Page 75
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 75 of 115 FirstFirst ... 2565737475767785 ... LastLast
Results 1,111 to 1,125 of 1713

Thread: LIPOTOX/ XS

Senior Member
    Το καλύτερο αργά κ σταθερά

Junior Member
    brazil έκανα τη διαιτα που αναγράφεται στη συσκευασία των χαπιών και προσπαθησα να μην τρώω παραπάνω παρα μόνο σαλάτα, ομολογουμένως ήταν δύσκολο αλλά έπρεπε να προσπαθήσω γιατι τοο χρωστάω στον ευατό μου!(στην τελική όταν τα χρήματα τα δίνω στο διαιτολόγο είναι καλύτερα?)
    eirini 7 ξεκινήσαμε μαζι και διαπιστώνω ότι χάσαμε το ίδιο. και εγώ σημερα έφαγα ελεύθερα και νιώθω τύψεις αλλά αυτό που διαπίστωσα είναι ότι δεν είχα πολύ όρεξη και χόρταινα εύκολα!

Junior Member
    ioulia κι εγω εχω τυψεις!! αλλα απο αυριο σταθερα στο προγραμμα!! θα μιλαμε να βλεπουμε τι καναμε πιστευω οτι ο ρυθμος απωλειας σιγουρα θα πεσει αυτη τη βδομαδα αλλα ελπιζω παλι να κανουμε κατι! ποσα κιλα εισαι αν επιτρεπεται και ποσα θελεις να χασεις; εγω ξεκινησα 68.3 κ σημερα ημουν 64. στοχος ειναι καπου στα 50, γι αυτο και κανω το προγραμμα για τα 20 κιλα!! λοιπον καλο κουραγιο σε ολες! φιλακια πολλα

Junior Member
    eirini 7 είμαι 31 ετών -ξεκίνησα τη δίαιτα 82 κιλά και πολύ απογοητευμένη. από σήμερα προσοχή και βλέπουμε , ναι και εγώ κάνω το πρόγραμμα των 20 κιλών, αντε και καλή μας δύναμη για τη συνέχεια! ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Senior Member
    Ιουλια και Eirini7 καλημερα και απο εμενα! Θα μπορουσατε να μου περιγραψετε μια τυπικη σας μερα με τα lipotox της εβδομαδας που χασατε 4 κιλα??? Γιατι πραγματικα μου φαινεται τρομερη απωλεια και θελω να το κανω κι εγω!

Senior Member
    καλημερ ακ απο εμενα κ παλι!!!
    να σας μεταφερω τη δικη μου εμπειρια απο τα Lipotox... οντως οσα λενε στο κουτι ειναι αληθεια, μπορεις να χασεια αυτα τα κιλα, αλλα το θεμα ειναι το μετα...
    εγω εκανα με τον τροπο αυτο... αλλα μολις σταματησα οτι και να ετρωγα το επαιρνα πισω.... ακομα κ τον αερα που λενε τον επαιρνα σε βαρος......

οποτε, καλυτερα να προσεξετε οσοι το κανετε, το μετα.... ειναι πιο καλος ο τροπος με το δαιτολογο, γιατι χανεις αργα και σταθερα....

Originally posted by brazil
    Ιουλια και Eirini7 καλημερα και απο εμενα! Θα μπορουσατε να μου περιγραψετε μια τυπικη σας μερα με τα lipotox της εβδομαδας που χασατε 4 κιλα??? Γιατι πραγματικα μου φαινεται τρομερη απωλεια και θελω να το κανω κι εγω!

Junior Member
    εκανα ακριβως οτι λεει το εντυπο της συσκευασιας, με τη μονη διαφορα οτι ετρωγα παραπάνω σαλάτα και φρούτα. μετα τη διαιτα εχει και πρόγραμμα σταθεροποίησης όπως και οι δίαιτες εχουν πρόγραμμα συντηρησης! εγω εχω κανει διαιτες σε διαιτολογο και δεν τα ξαναπηρα , μονον στην εγκυμοσυνη πηρα 30 κιλα και προσπαθω να χασω τα 20 που μου εμειναν! αλλα η εγκυμοσυνη μου συνοδευοταν από καταθλιψη για καποιους λογους προσωπικους.ειπα λοιπον ναδοκιμασω και τα χαπια αυτη τη φορα και να δουμε πως θα τα πάω......

Member
    κορίτσια γεια σας. Εγώ πια τελείωσα και την 2 εβδομάδα (σήμερα είναι η ημερα χαρριτος της δεύτερης). Δεν πεινάω, κρατι'εμαι στα γλυκά όλα καλα. Έχασα περίπου 4 κιλά ΑΛΛΑ δεν ξέρω από που τα εχασα! Στα ρούχα μου δεν βλέπω καμία διαφορά, ουτε στο σώμα μου (καλα οταν εχεις να χάσεις 15 κιλά....), ουτε στο πρόσωπο μου. ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ??? πάντως είμαι καλά δεν ζαλίζομαι και δεν πειναω τρομερα. Θα συνεχίσω 2 ακομα εβδομαδες και βλεπουμε. Αλήθεια ξερετε αν στον μηνα πρεπει να σταματήσουμε?

Senior Member
    Κορίτσια γειά σας, και συγχαρητήρια για τα κιλά που χάσατε. Θέλω να ρωτήσω αν έχει ψάξει κάποια από εσάς να βρει τα lipotox εκτός Ελλάδας στο διαδίκτυο. Δεν τα βρίσκω πουθενά ούτε στο cambridge που θα έπρεπε να είναι κανονικά. Θυμάμαι ότι και παλαιότεραο το είχα ψάξει αλλά δεν τα βρήκα. Μήπως ξέρετε αν έχουν και άλλη ονομασία ?

Junior Member
    ΝΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΣΑ ΑΠΟ 93,100 ΣΤΑ 92,3 ΟΧΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ 42,1% ΕΠΕΣΑ ΣΤΑ 39,2% ΛΙΠΟΣ ESAPSA TO FRAGMA TON 40% SE LIPOS....ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 9 ΚΙΛΑ ΛΙΠΟΥΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ...........ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΑNΑ ΣΕ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΕ ΛΙΠΟΣ.ΑΡΑ...ΕΛΠΙΖΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΕΣΩ ΣΕ ΚΙΛΑ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΩΝ 90!!!!!!!!!!!!!....KALH SYNEXEIA KORITSIA.....................

Junior Member
    Originally posted by mtsek85
    να σας μεταφερω τη δικη μου εμπειρια απο τα Lipotox... οντως οσα λενε στο κουτι ειναι αληθεια, μπορεις να χασεια αυτα τα κιλα, αλλα το θεμα ειναι το μετα...
    εγω εκανα με τον τροπο αυτο... αλλα μολις σταματησα οτι και να ετρωγα το επαιρνα πισω.... ακομα κ τον αερα που λενε τον επαιρνα σε βαρος......

οποτε, καλυτερα να προσεξετε οσοι το κανετε, το μετα.... ειναι πιο καλος ο τροπος με το δαιτολογο, γιατι χανεις αργα και σταθερα....

Senior Member
    Originally posted by pinksophaki
    Originally posted by mtsek85

Μαλλον ηθελες να γραψεις κατι και δεν γραφτηκε..

Junior Member
    Mtsek85
    Γεια και απο μενα. Ειδα που εγραψες πωσ εχεις εμπειρια απο τα lipotox.
    Εγω μολις εχασα 20 κιλακια με τα χαπια αυτα και με τη διατροφη που γραφουν πανω και η αληθεια ειναι πως ανησυχω γιατι ειναι πραγματικα κριμα να τα ξαναπαρω Αν ειναι ευκολο γραψε μου λιγο πιο αναλυτικα τι συνεβη σε σενα και αν εχεισ καποια συμβουλη να μου δωσεις. παρακολουθω το forum αυτο αρκετο διαστημα αλλα πρωτη φορα βλεπω να γραφει καποια που να εχει μεγαλη εμπειρια απο τα λιποτοξ,γιαυτο αποφασισα να σου γραψω.

Junior Member
    pinksophaki θα ηθελα να μου ελεγες σε παρακαλώ σε ποσο χρονικο διαστημα εχασες τα 20 κιλα και με ποια διαιτα? εγω ακολουθω το ιδιο προγραμμα για τα 20 κιλα με τα χάπια Lipotox και με ενδιαφερει να μαθω αν εκανες την διατροφη που αναγράφεται στη συσκευασια και ποσο χρονο σου πηρε να τα χασεις? σε ευχαριστω

Junior Member
    ioulia μου καλησπερα, πως εισαι;; πως πανε τα κιλα;; εγω ζυγιστηκα μετα την ελευθερη μερα και με εδειχνε καπου στο μισο κιλο πιο πανω, σημερα ομως εξαφανιστηκε χαρηκα πολυ που διαβασα για την pinksophaki, άρα όλες εχουμε ελπιδα να τα καταφερουμε!!

Page 75 of 115 FirstFirst ... 2565737475767785 ... LastLast