Results 1,156 to 1,170 of 1713
Thread: LIPOTOX/ XS
-
21-05-2010, 12:04 #1156
κοριτσια γεια σας! τι γινεται?? Καταφερατε κατι περισσότερο? Εγω συνεχίσω στην 4η εβδομάδα και παω καλα. Τωρα αρχισαν να μου φαινοται τα χαμένα κιλάκια και χαιρομαι. εχω δρομο ακομα αλλά συνήθισα πια.
- 21-05-2010, 14:06 #1157
καλησπέρα σε όλους!Ειμαι 1,63 και 67 κιλά. Στόχος μου είναι τα 55 κιλά. Δεν εχω πάρει ποτέ χάπια και δεν είμαι σιγουρη ακόμα αλλα έχω απελπιστεί απο τις διαίτες που προσπαθω εδω και χρόνια.Μπορεί καποιος να μου πει ποιο είναι ακριβως το πρόγραμμα για τα φακελακια λιποτοξ και αν θα το προτείνατε γενικά?Και τη διαφορά μεταξυ των χαπιων μονο και των χαπιων μαζι με τα φακελακια? Δεν εχω καταφέρει να καταληξω σε συμπερασμα μετα απο όλα οσα γραφονται εδω μεσα.
23-05-2010, 08:52 #1158
καλημέρα σας! θα ήθελα να καταθέσω και εγώ την εμπειρία μου καθότι ελείωσε σήμερα και η 3 η εβδομάδα: 1η εβδομάδα έχασα 4.200 κιλά , τη 2η 1.200 και αυτή την εβδομάδα έδειξε το πρωί η ζυγαριά ότι πήρα 900 γραμμάρια. μα καλά δεν το καταλαβαίνω πήρα 900 γραμμάρια γιατί 2 ημέρες που είμαι κρυωμένη και έχω πυρετό εφαγα τη μια ενα τοστ επιπλέον το βράδυ και εχθές εφαγα μιση κούπα μακαρόνια το μεσημέρι και λίγο ψητό φιλέτο το βράδυ για να πάρω παυσίπονα. δεν ειναι λίγο τραβηγμένο? τι πιστεύεται κορίτσια είναι πλασματικά ή αληθινά τα 900 γραμμάρια? το πόσο έχω στενοχωρηθεί δε περιγράφεται ? ευελπιστώ μήπως τα χάσω την επόμενη εβδομάδα μαζεμένα?! βέβαια οφείλω να ομολγήσω πως όλοι μου λεν πως έχω αδυνατίσει αιθητά και βέβαια εγώ που είχα τρομερό πρόβλημα με την κυταρρίτιδα βλέπω μια μικρή βελτίωση.
ειρινι που ξεκινήσαμε μαζί πως τα πηγαίνεις? τα υπόλοιπα κορίτσια ? συγνώμη αν σας κούρασα!
24-05-2010, 09:43 #1159
τζίφος κορίτσια. Δε με έπιασαν ούτε τα χάπια. Μια βδομάδα τα παίρνω τώρα και δεν έχω χάσει γραμμάριο και ακολουθώ το πρόγραμμα κατά γράμμα. Έχω απελπιστεί. Εσείς πότε αρχίσατε να βλέπετε τη διαφορά στα κιλά σας; Από τη μία μέρα στην άλλη;
Όσο για την περίπτωση σου Ιουλία μου νομίζω ότι είναι πλασματικά αποκλείεται να πήρες 900 γραμμάρια. Ίσως είναι θέμα κατακράησης υγρών και να δεις που σε λίγες μέρες θα επανέρθεις.
Δε μου λες την πρώτη εβδομάδα που έχασες τα 4 κιλά τι διατροφή έκανες αν επιτρέπεται; Μου χουν παίξει τα νεύρα μου ρε γαμώτο. Λιμοκτονώ και να μη χάσω ούτε γραμμάριο; Τσάμπα το χαπάκωμα.
24-05-2010, 10:04 #1160
Μαρια καλημέρα....για τον ίδιο λόγο σταμάτησα και αυτά...δεν έχανα τίποτε για τρεις εβδομάδες! Τώρα, μόνη μου, αν και δεν καταφέρνω και τίποτε....
24-05-2010, 10:34 #1161
Καλημέρα!Εγώ τα πέρνω από την Τετάρτη και εχω χάσει 1,8 κιλά!Εντάξει να πω την αλήθεια εκανα κατι χαζο-παρασπονδίες! Αλλά (ακόμα) δεν πτοούμαι!!! αν με παρασπονδιες εχασα 1,8 σε 5 μέρες ,πάω καλα... τα κιλά θα χαθούν με ρυθμό και δεν θα ξανα έρθουν!!! Να σημειώσω εδώ οτι δεν έχω γυμναστεί καθόλου αυτές τις μέρες ...ούτε πήγα για περπάτημα!!
Σκεφτείτε ΘΕΤΙΚΑ κορίτσια και συνεχίστε!!!
24-05-2010, 21:08 #1162
κορίτσια καλησπέρα!εγώ πάντως έχω απογοητευτεί, και το κακό είναι ότι όσο απογοητεύομαι, τόσες παρασπονδίες κάνω...τι να πω...εντάξει,το πρόγραμμα δεν το κρατάω κατά γράμμα (πχ το πρωί τρώω ένα κουλούρι και πίνω χυμό) αλλά και πάλι τρώω πολύ λίγο...έχω κόψει και τα γλυκά,και εδώ και ένα μήνα πάνω κάτω έχω χάσει 3 κιλά...δηλαδή το επί 4 που λένε τα χάπια που είναι?γιατί πιστεύω ότι 3 κιλά σε ένα μήνα δεν είναι και τίποτα ακατόρθωτο,μπορώ και χωρίς να χαπακώνομαι να φτάσω αυτό το αποτέλεσμα...μίλησε κάποια κοπέλα για τα νεύρα της?γιατί νομίζω ότι και τα δικά μου έχουν πειραχτεί,αλλά μάλλον φταίει το ότι δεν βλέπω το αποτέλεσμα που περίμενα...έχω απογοητευτεί πάρα πολύ...οκ μπορεί να μην πεινάω (φυσικά βοσκάω τόσο που στο τέλος θα κατεβάσω και γάλα),αλλά πότε πια θα φανεί κάποια αισθητή διαφορά?αυτά τα ολίγα απελπιστικά από εμένα...αν κάποια έχει αποτελέσματα που την ικανοποιούν ας ενημερώσει και εμάς πως ακριβώς τα καταφέρνει!ευχαριστώ πολύ!
25-05-2010, 10:28 #1163
καλημέρα κοριτσια! Λοιπον μην απογοητεύεστε γιατι θα χαθουν σιγα σιγα και θα φανει ξαφνικα οτι χαθηκαν κιλα. Ακριβως και εγω πριν 2 εβδομαδες κλαιγόμουν ότι χανω αλλά δεν φαινονται τα κιλα. Τελείωσα εχθές την 4η εβδομαδα και εχασα 7 κιλά. Την πρωτη εβδομάδα ειχα χασει 4 κιλά αλλά δεν φαινοταν ουτε στα ρουχα μου ουτε σρτο σωμα μου και ξαφνικα εφυγαν ποντοι μπηκα με ανεση σε ρουχα που φορουσα πιο αδυνατη και εχθες οσοι με ειδαν μου ειπαν τι καλή που εγινα και ποσο αδυνατη!! ΧΑΡΑ μεγάλη ε? Υπομονή λοιπον και οχι πολλες στερήσεις, απλά σωστη διατροφή και ΛΙΓΟ.
Εγώ συνεχισα μονο με χαπια απο την 3η εβδομαδα.
Καλή συνεχεια λοιπον...
25-05-2010, 11:18 #1164
καλημερα κοριτσια! πως πατε ? εγω σταματησα τα χαπια απο εχθες γιατι εχω μια βαρια ιωση και παιρνω αντιβιωση, για ακόμη 3 ημέρες, όμως μόλις τελειώσω την αγωγη θα ξαναρχίσω τα χάπια, απλά θελω να σας ρωτησω μήπως ξέρετε όταν τα ξαναρχίσω πρέπει να κάνω και τις 2 ημέρες αποτοξίνωσης? εαν ξέρει κάποια κοπέλα ας μου πει !maria 7 έπαιρνα τα χάπια μόνον και έκανα τη διατροφη που έλεγε στις οδηγίες το κουτί, η μόνη παρασπονδία είναι ότι έτρωγα παραπάνω σαλάτα και φρούτα το απόγευμα. Η αλήθεια είναι ότι μου φαινόταν λίγη η ποσότητα της σαλάτας και όπως έχω ξαναπεί έχω ένα παιδάκι και φοβόμουν μην μου τυχει κάτι! πάντως αυτό που έχω να σας πώ είναι ότι αντικατέστησα τον ελληνικό καφε με ντεκαφεινε και τον τελευταιο καιρό μου έτυχε το εξής: ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΓΛΥΚΟ ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ ....ΜΕ ΑΗΔΙΑΖΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ!!!! Ποια εγω που τα τσάκιζα...... μαρια 7 μήπως κοπέλα μου περίμενες να αδιαθετήσεις ή μήπως δεν έκανες την αποτοξίνωση των 2 ημερών? η fofoka έχει δίκιο μην απογοητεύεστε καθόλου, θα τα χάσετε σιγά-σιγά !! ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!
25-05-2010, 13:54 #1165
συμπληρωσα σημερα ενα 10ημερο forte farma specific cellulile με πολυ καλα αποτελεσματα συγχρονως με διατροφη,αφου τα παντελονια μου πεφτουν,το δερμα εχει σφιξει και οι λακουβιτσες απο κυτταριτιδα ηδη μειωθηκανε,θα το συνεχισω για ενα μηνα σιγουρα,ισως ειναι απο τα καλυτερα προιοντα που δοκιμασα
25-05-2010, 18:47 #1166
πειτε και αλλες που το αγορασατε τις εντυπωσεις σας!!ψηνομαι να βγω τωρα να το παρωωωωω!αλλα σκεφτομαι οτι θελω να το συνδιασω με διαιτα η οποια καθε πσκ χαλαει γιατι ειμαι συνεχεια με το αγορι μου και τρωμε τα παντα!!
επιπλεον αυτο το σκ στανταρ στη γιουροβιζιον εχει να γινει το ελα να δεις και μεγαλη παραγγελια γιατι θα ειμαστε πολλα ατομα και εγω δεν ειμαι απο τα καλα κοριτσακια που ψιλοκρατιουνται!!
αχ,θελω και εγω να φυγει η καταραμενη η κυτταριτιδα.........
25-05-2010, 18:57 #1167
Litsaki 28 , αν θες, γραψε την προοδο σου με το specific cellulite και στο τοπικ "κυτταριτιδα"
Εκει περιμενα να τη δω, εδω την ανακαλυψα κατα τυχη..!!
Μ ενδιαφερει ιδιαιτερα γτ λεω να το ξεκινησω κι εγω... κι αποτι λες εχει πολυ καλα αποτελεσματα! Μπραβο!! Αυτα ειναι ευχαριστα νεα!!Συνεχισε...δωστης να καταλαβει!!! (της κυτταριτιδας εννοω!)
26-05-2010, 10:40 #1168
πες μου μια και το ανεφερες τι ειναι αυτο το specific celluite? ειδα στο ιντερνετ οτι το διαλυεις σε νερο και το πινεις? Ειναι καλο? πινεται ευκολα? Υπαρχει προβλημα συνδυασμου με το λιποτοξ?
26-05-2010, 21:07 #1169
paidia kalispera..... eimai kainourgia sto forum kai thelw tin voitheia sas......einai i prwth mou mera pou pairnw ta lipotox kai mesa sthn siskeuasia exei diko tou programma....gia tin dio prwtes meres kai meta apofaseis posa kila thes na xaseis kai sou sisthnei to bhma 2...telos pantwn egw den katalava ektos apo frouta kai laxanika den mporw na faw kati allo.?????? pls
27-05-2010, 01:00 #1170
α παιρνω κ γω λιποτοξ αλλα χαπακια...καλωσηρθες!
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....