LIPOTOX/ XS - Page 79
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 79 of 115 FirstFirst ... 2969777879808189 ... LastLast
Results 1,171 to 1,185 of 1713

Thread: LIPOTOX/ XS

Junior Member
    Ποια εγω που τα τσάκιζα...... μαρια 7 μήπως κοπέλα μου περίμενες να αδιαθετήσεις ή μήπως δεν έκανες την αποτοξίνωση των 2 ημερών? η fofoka έχει δίκιο μην απογοητεύεστε καθόλου, θα τα χάσετε σιγά-σιγά !! ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Όχι Ιουλία μου δεν περίμενα να αδιαθετήσω και έκανα και την αποτοξίνωση αλλά και πάλι τίποτα. Ούτε μισό γραμμάριο ρε κορίτσια και έχω απογοητευτεί πολύ. Ο μεταβολισμός μου τα χει παίξει τελείως. Να τις προάλλες έκανα μια μικρή παρασπονδία πίνοντας αναψυκτικό και πάχυνα ακόμα και με αυτό το μικρό ποτηράκι.
    Και δε με νοιάζει τίποτα άλλο ότι χαπακώθηκα τσάμπα. Εν τω μεταξύ διαβάζω και για τα πράγματι εντυπωσιακά αποτελέσματα που είχαν σε άλλα παιδιά και τρελαίνομαι. Αφήστε που υποτίθεται ότι κόβουν και την όρεξη και εμένα όχι μόνο δε μου την έκοψαν αλλά ίσα ίσα ονειρεύομαι ακόμα περισσότερο γλυκά.

Junior Member
    Geia sas! eimai kainouria sto forum kai tha ithela thn voitheia sas!

eimai 25 etwn me ypsos 170 kai varos 63,9 (tha egrafa 64 xarh stroggylopoihshs, alla voithaei psyxologika to 63 mprosta )
    Stoxos mou einai ta 58 kila.
    Ksekinhsa ta lipotox shmera alla mono ta xapia. Mesa to koutaki grafei na syndyasw kai ena rofhma. H alitheia einai to thewrw ypervolh auto. exei dokimasei kaneis mono ta xapia?an nai, eixan apotelesma?
    einai apotelesmatika ta lipotox se mikRh apwleia (theos na thn kanei mikrh) san auth pou epidiwkw egw?

Oufff!Thelw na fygoun auta ta rhmadokila!

Senior Member
    αποφασισα μολις να παω τωρα στο φαρμακειο να παρω το specific cellulite!!και να το ξεκινησω σημερα ή την Δευτερα!με προβληματιζει το θεμα με το σκ που το μωρο μου ολο και απο κατι θα θελει να τρωμε ολη την ωρα και εκει ειναι που τα κανω σκ@τα!αντε να δουμε!!

Senior Member
    λοιπον λοιπον!παω στο φαρμακειο και δεν την ειχε την forte farma,δεν ξερω πως με επεισε αλλα χαιρομαι κιολας αλλα τα εσκασα τα 46 ευρω και πηρα τα celluase gold τα οποια λεει ειναι τα καλυτερα εβερ!εχει μεσα 80 καψουλες,2 την ημερα,αρα θα με βγαλει 40 μερες!πιο φτηνο βγαινει απο τις αμπουλες που ηθελα να παρω αλλα για να δουμε!!!

το ξεκιναω σημερα!ελπιζω επισης να το συνδιασω με μιση ωρα γυμναστικη καθημερινα στο σπιτι!

και ο Θεος βοηθος....

πειτε μου οσες το εχετε παρει τι παιζει,ελπιζω να μην εκανα μαλακι@...

Junior Member
    χμ τωρα γραφω δοκιμαστικα γιατι δε το εχω επιχειρισει ξανα... καλησπερα!

Junior Member
    ειμαι 1,62 και 94,5 κιλα.... ημουν 99,5 αλλα απο μονη μου εχασα 5 κιλα σε 3 εβδομαδες.... μετα ομως τα ψιλοπαρατισα κ εχω αρχισει και σαβουριαζω παλι! ευτυχως δε ταχω ξαναπαρει κ απορω πως και ετσι, μιας κ ειμαι πολυ φαν των γλυκων κ των snack και οχι του κανονικου φαγητου! τελοσπ. μην τα πολυλογω... παραγγειλα απο το νετ τα κιλοκιλερ κ απο τριτη λογικα θα τα ξεκινησω! πρωτη φορα παω να παρω χαπια κ ψιλοφοβαμαι! ελπιζω να μην εχουν καμια παρενεργεια... αν και δεν εχω δει πουθενα γραμμενο κατι τετοιο! θα σας πω εξελιξεις!

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!! ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΓΙΑ!!! α και σορυ για τα ελληνικα μου εχω συνιθισει να γραφω με αγγλικα κ μπερδευομαι!

Member
    λοιπόν έχω αρχίσει και νευριάζω και όταν νευριάζω κάνω παρασπονδίες!δεν χάνονται τα καταραμένα τα κιλά ρε κορίτσια!3 κιλά εδώ και 40 μέρες...ε αυτά μπορώ να τα χάσω και χωρίς τα lipotox νομίζω...βλέπω κάποιες κοπέλες που έχουν τρομερά αποτελέσματα και νευριάζω (φυσικά χαίρομαι για όσες τα καταφέρατε!) μήπως είναι θέμα οργανισμού?λέτε να αλλάξω προϊόν?διάβασα εδώ για τα kilokiller...κάποια που έχει δοκιμάσει και τα δύο μπορεί να μας πει εντυπωσεις και τυχόν διαφορές?

ευχαριστώ!

Junior Member
    εγω απο τριτη θα τα ξεκινησω οποτε ακομα δε μπορω να πω κατι.. παντωσ ειναι καθαρα θεμα μεταβολισμου νομιζω.... πρεπει να ανεβασεις και τις καυσεις σου μαλλον. καμια αεροβιικη ασκηση κανεις?

Junior Member

Member
    καλημέρα κοριτσια! Εγω ενω τα πηγαινα πολυ καλα (7 κιλα σε 4 εβδομαδες) τωρα κολλησα και δεν λεω να ξεκολήσω. Εχθές τελείωσα το 2ο κουτι λιποτοξ χαπια και αποφασισα να μη παρω αλλα γιατι σαν να αισθάνθηκα πρόβλημα με το στομάχι μου. Ελπίζω να ξεκολλήσω αυτη την εβδομαδα γιατι είμαι και ανυπόμονη!!!!. Αλλά γενικώς παω καλά δεν τσιμπολογάω και κρατιεμαι σε σωστη διατροφή (ακομη...).

Junior Member

Member
    Originally posted by absolute
    ... πηρα τα celluase gold τα οποια λεει ειναι τα καλυτερα εβερ!εχει μεσα 80 καψουλες,2 την ημερα,αρα θα με βγαλει 40 μερες!...

Διαβασα οτι ειναι σαν συμπληρωμα τροφής, ειναι νωρίς ακομη να σε ρωτησω αλλά πως παει?
    Εκοψα τα λιποτοξ και θελω να ξεκινησω κατι άλλο γιατι εχω κολλησαει στα κιλα μουα αλλα να ειναι αποτελεσματικο. Τα λιποτοξ μετα απο 2 κουτια μου εφεραν μια μικρη αναγουλα και πονο στο στομαχι.

Senior Member
    παντως εγω τωρα π τελειωνω το πρωτο κουτι δεν μπορω να καταλαβω αν υπαρχει οντως διαφορα... αλλα το κουτι λεει οτι στις 40 μερες βλεπεις διαφορα...

Member
    ξαφνικα θα την δεις την διαφορα την 40η ημερα??? τι να πω, μηπως κοροϊδευόμαστε τελικα βρε κοριτσια?

Member
    αλήθεια αυτό υποτιθεται οτι σε βοηθαει και στα κιλα ή μονο στην κυτταριτιδα?

Page 79 of 115 FirstFirst ... 2969777879808189 ... LastLast