LIPOTOX/ XS - Page 83
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 83 of 115 FirstFirst ... 3373818283848593 ... LastLast
Results 1,231 to 1,245 of 1713

Thread: LIPOTOX/ XS

Junior Member
    Καλημέρα και από εμένα, διάβασα αρκετά σχόλια για το lipotox και είπα να καταθέσω και τη δική μου μικρή εμπειρία με αυτο.

Ξεκίνησα πριν ακριβώς 1 εβδομάδα ( Δευτέρα 31/05/2010) και έχοντας πατήσει τα 124,5 κιλά με ύψος 1,83. Στόχος μού είναι τα 24,5 κιλά τα οποία δεν είναι και λίγα..

Λοιπόν πήρα και τα χάπια και τα φακελάκια (30+30 ευρω) και ξεκίνησα....

δεδομένου ότι η διαδικασία της απώλειας κιλών με οποίο τρόπο και αν αυτό επιλέξουμε να γίνει, δεν είναι κάτι ευχάριστο έτσι ώστε να το διαιωνίζουμε, επέλεξα τον τρόπο που θα μου δώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο λιγότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Για αυτό επέλεξα τη δίαιτα που αναφέρεται μέσα στα lipotox έτσι ώστε να έχω πραγματική εικόνα για το αν κάνουν δουλειά. Η πρώτη εβδομάδα που μόλις τελείωσε με βρήκε 6 κιλά ελαφρύτερο... η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν εύκολη εβδομάδα για ένα άνθρωπο που του αρέσει το φαγητό... είναι ζόρικα. Η δεύτερη εβδομάδα που ξεκινάει μεθαύριο (αύριο έχω ημέρα χάριτος!!) σίγουρα θα είναι λίγο πιο εύκολη γιατί μεταφέρει τη μερίδα πρωτεΐνης το μεσημέρι και πιστεύω ότι θα με "κρατάει" καλύτερα, την πρώτη εβδομάδα την έχει το πρωί και μετά μεσημέρι και βράδυ ψωμόλυσσας με μονό μια κούπα λαχανικών. Να σημειώσω ότι από το φυλλάδιο κάνω τη δίαιτα από το πίνακα Γ που είναι για 20 κιλά.

Παρενέργειες ευτυχώς δεν έχω μέχρι στιγμής από τα χάπια (μια φίλη μου ανέφερε ταχυκαρδίες 2 ημέρες που τα πήρε) και αν εξαιρέσουμε τη πείνα και τα γουργουρητά στο στομάχι όλα πάνε καλά.

Τα 6 κιλά τα έχασα κάνοντας κατά γράμμα την δίαιτα του πίνακα Γ, χωρίς όμως να πίνω όσο νερό θα έπρεπε πίνω περίπου 2 λίτρα την ημέρα ενώ χρειάζεται περισσότερα και πολλές ημέρες τα χάπια δεν τα έπαιρνα 1 ώρα πριν το μεσημεριανό και το βραδινό αλλά λίγο πριν το φαγητό (δεν ξέρω πόσο επηρεάζει αυτό αλλά σίγουρα κάποιο λόγω θα έχει που το γράφει).

Σε γενικές γραμμές λοιπόν είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αλλά περιμένω και την επόμενη εβδομάδα όπου και τελειώνει το πρόγραμμα των 2 εβδομάδων για να έχω μια πιο ασφαλή και ολοκληρωμένη άποψη.

Στα κορίτσια που αισθάνθηκαν το φούσκωμα κατά τη λήψη των χαπιών να πω ότι και εγώ το είχα για τις 2 πρώτες ημέρες (μετά τις 2 της αποτοξίνωσης) αλλά υποχώρησε.

Τέλος να προτείνω σε όσες και όσους ξεκινήσουν τη διαδικασία επειδή ακριβώς δεν είναι μια ευχάριστη διαδικασία να προσπάθησαν να την κάνουν κατά γράμμα για να ελαχιστοποιήσουν τη διαδρομή προς το στόχο.

Σκεφτείτε το στόχο (τα επιθυμητά κιλά ) σαν ένα προορισμό που πρέπει να πάμε με το λεωφορείο (δίαιτα) , τι πρέπει να κάνουμε ; πρέπει να πάρουμε τα εισιτήρια (τα χάπια στην προκειμένη περίπτωση) και να επιβιβασθούμε στο λεωφορείο για να φτάσουμε στον προορισμό μας (τα επιθυμητά κιλά ), η διαδρομή σίγουρα δεν είναι εύκολη? όπως κάθε διαδρομή με ένα λεωφορείο? (συνωστισμός, ταλαιπωρία, στάσεις κλπ) αλλά στο τέλος θα φτάσουμε. Αν πάρουμε τα εισιτήρια και τελικά επιλέξουμε να πάμε με τα πόδια στον προορισμό μας (κάνοντας δηλαδή ότι κάναμε και πριν στο θέμα της διατροφής μας) και μάλιστα στο δρόμο χαζεύουμε και καμιά βιτρίνα (κάνουμε δηλαδή και καμιά επιπλέον ατασθαλία λόγω εξόδου, γιορτής, παρέας, λιγούρας) το αποτέλεσμα ποιο θα είναι ; Στη καλύτερη περίπτωση να φτάσουμε τελικά στο στόχο μας αργοπορημένοι και εξουθενωμένοι από το οδοιπορικό της προσπάθειας?. Στη χειρότερη....Να επιστρέψουμε πάλι μετα από "ώρες" (εβδομάδες,μήνες) στη στάση να περιμένουμε το νέο λεωφορείο....έχωντας ψωνίσει και κάνενα ακόμα κιλό από τα μαγαζιά

Φιλικά
    Batidas

Senior Member
    Mπράβο...όμως μάλλον δε λειτουργούν σε όλους με τον ίδιο τρόπο και ίσως και καθόλου...πράγμα που πρέπει να γίνει εξίσου σεβαστό. καλη συνέχεια...

Member
    Originally posted by Batidas

Σκεφτείτε το στόχο (τα επιθυμητά κιλά ) σαν ένα προορισμό που πρέπει να πάμε με το λεωφορείο (δίαιτα) , τι πρέπει να κάνουμε ; πρέπει να πάρουμε τα εισιτήρια (τα χάπια στην προκειμένη περίπτωση) και να επιβιβασθούμε στο λεωφορείο για να φτάσουμε στον προορισμό μας (τα επιθυμητά κιλά ), η διαδρομή σίγουρα δεν είναι εύκολη? όπως κάθε διαδρομή με ένα λεωφορείο? (συνωστισμός, ταλαιπωρία, στάσεις κλπ) αλλά στο τέλος θα φτάσουμε. Αν πάρουμε τα εισιτήρια και τελικά επιλέξουμε να πάμε με τα πόδια στον προορισμό μας (κάνοντας δηλαδή ότι κάναμε και πριν στο θέμα της διατροφής μας) και μάλιστα στο δρόμο χαζεύουμε και καμιά βιτρίνα (κάνουμε δηλαδή και καμιά επιπλέον ατασθαλία λόγω εξόδου, γιορτής, παρέας, λιγούρας) το αποτέλεσμα ποιο θα είναι ; Στη καλύτερη περίπτωση να φτάσουμε τελικά στο στόχο μας αργοπορημένοι και εξουθενωμένοι από το οδοιπορικό της προσπάθειας?. Στη χειρότερη....Να επιστρέψουμε πάλι μετα από "ώρες" (εβδομάδες,μήνες) στη στάση να περιμένουμε το νέο λεωφορείο....έχωντας ψωνίσει και κάνενα ακόμα κιλό από τα μαγαζιά
    μου άρεσε η περιγραφή σου! η αλήθεια ετσι είναι αλλά αν εχεις λιγο αυτοέλεγχο (και εισαι και μπατιράκι...) δεν θα κανεις πολλές στασεις στον δρομο με τα ποδια....
    καλη συνεχεια

Junior Member
    ξεκινάω και εγώ αυριο!!!

Junior Member
    Διάβασα καπου οτι ο καφες απαγορευεται!!! ισχυει????????

Senior Member
    παιδια εδω ειναι tοπικ τον XS?
    τελικα το σκεφτηκαμε με την φαρμακοποιο (που ειναι κ φιλη)κ πηρα τα XS...
    τα λιποτοξ μου φερνουν αηδια...+ οτι ειναι προ γευματος κ τα ξεχναω μονιμως!

ειμαι στην πρωτη μερα κ νιωθω τελεια!
    το μεσηριανο αναβραζον εχει απαισια γευση ομως μπλιαχ

α προσοχηηηηηηηηηηηη παροτι ακινδυνα λοφω φυσικων συστατικων δεν επιτρεπονται σε περιπτωση εγγυμοσυνης οποτε προσοχη προσοχη προσοχη στα ΧΣ
    αν ψαχνεστε για μωρο!
    (αυτα απο την φαρμακοποιο)!

Senior Member
    Originally posted by fofoka
    Originally posted by Batidas

μου άρεσε η περιγραφή σου! η αλήθεια ετσι είναι αλλά αν εχεις λιγο αυτοέλεγχο (και εισαι και μπατιράκι...) δεν θα κανεις πολλές στασεις στον δρομο με τα ποδια....
    καλη συνεχεια
    καλη συνεχεια αν κ διαφωνω με τις σκονες οπως επισης κ με την γρηγορη απωλεια κιλων...υγρα ειναι.
    πιστευω σαν πλασεμπο λειτουργουν τα χαπια, πχ σημερα εφαγα σωστα επειδη δεν ηθελα να χαλασω την χαποδιαιτα

Member
    Originally posted by natassa10
    Διάβασα καπου οτι ο καφες απαγορευεται!!! ισχυει????????

καλημερα, δεν ξερω αν ισχυει. Εγώ τις πρωτες 2 εβδομαδες δεν επινα καφε γιατι ετσι πιστευα (και δεν μνπορουσα να ανοιξω τα ματια μου!!!!) αλλά μετα τον αρχισα παλι σκετο. Δεν το εμαθα ποτε αν τελικα απαγορεύεται. Καλό είναι να πινεις ενα καφεδακι το πρωι σκετο οχι παραπανω.

Senior Member
    η ιδια ερωτηση που ειχα κανει για τα λιποτοξ:
    το πρωινο χαπι του ΧS εχει θερμιδες? θεωρειται οτι "εφαγες"?

σορυ αν δεν ειναι εδω το τοπικ των XS εχω μπερδευτει!

Senior Member
    ειναι ενα τοπικ οπου συγκρινουμε το λιποτοξ με το χs.ελπιζω να σου κανουν δουλεια γιατι οσοι το πηρανε δεν ειχαν πολυ καλα αποτελεσματα.παντως δεν νομιζω να χει παρενεργειες καθολου κ σου ευχομαι να σε βοηθήσει.εξαλλου στον καθενα μας λειτουργουν διαφορετικα πράγματα.
    φιλάκια!

Senior Member
    nai parenergeies δεν εχουν εξου κ τα δοκιμασα, τωρα που εχω "κολλησει", οχι τοο σωματικα αλλα πνευματικα!
    seyxaristw θα σας ενημερωνω!
    μετα δεν μενει κατι αλλο να δοκιμασω, τα 3 φυσικα τα εχω εξαντλησει...

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    !
    Tι λες βλασφημη?

Senior Member
    Originally posted by penelope1985
    Originally posted by badgirl11
    !
    Tι λες βλασφημη?
    χαχαχαχαχ σου αρεσει? θυμαμαι σε μια κοπελα αρεσε...
    χαχαχαχ
    οχι μονο δε μαρεσει αλλα εχω κ το γιαννη να φωναζει οσο το πινω "ναι ναι ναι ναι" λες κ πινω μπυρα!
    μπλιαχ, κλεινω κ την μυτη!

σκεψου οτι πλεον οταν εχω ορεξη κ για δευτερη μεριδα θα το πινω να αηδιαζω κ θα τελειωνει το θεμα!

Senior Member
    παιδια μονο διαιτα δεν εκανα κ εχω αδυνατισει κ αποπανω...περιεργο! λετε ναν τα χαπια?

Junior Member
    Originally posted by tidekpe
    Mπράβο...όμως μάλλον δε λειτουργούν σε όλους με τον ίδιο τρόπο και ίσως και καθόλου...πράγμα που πρέπει να γίνει εξίσου σεβαστό. καλη συνέχεια...
    Φυσικά και δε λειτουργούν σε όλους και όλα το ίδιο , αλίμονο αν χάναμε τη διαφορετικότητα μας ακόμα και σε ότι έχει να κάνει με την όποια δίαιτα. Για αυτό και υπάρχουν πολλές και διάφορες λύσεις για να δοκιμάσουμε ποια μας ταιριάζει περισσότερο.

η αλήθεια ετσι είναι αλλά αν εχεις λιγο αυτοέλεγχο (και εισαι και μπατιράκι...) δεν θα κανεις πολλές στασεις στον δρομο με τα ποδια.... καλη συνεχεια
    Για να ήμαστε σε αυτό το σημείο όλοι μας, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο αυτοέλεγχος δεν είναι από τα δυνατά μας σημεία, τουλάχιστον στην απόλαυση που λέγεται φαγητό.. εξαιρούνται φυσικά παθολογικές περιπτώσεις.

διαφωνω με τις σκονες οπως επισης κ με την γρηγορη απωλεια κιλων...υγρα ειναι.
    πιστευω σαν πλασεμπο λειτουργουν τα χαπια, πχ σημερα εφαγα σωστα επειδη δεν ηθελα να χαλασω την χαποδιαιτα
    Θα συμφωνήσω εν μέρη μαζί σου για τη γρήγορη απώλεια κιλών και τα υγρά, αφορά όμως περιπτώσεις απώλειας λίγων κιλών (συνολικά) σε σύντομο χρονικό διάστημα., για παράδειγμα αν πρέπει να χάσεις 5 κιλά συνολικά και τα χάσεις σε μια εβδομάδα είναι αδύνατο αυτό να έχει γίνει σωστά, Είναι λογικό όταν η ζυγαριά δείχνει 15-20 κιλά παραπάνω αυτά να μην είναι όλα λίπος, ορισμένα από αυτά είναι και υγρά, συνεπώς ο στόχος της απώλειας τους (για το σύνολο των περιττών κιλών) συμπεριλαμβάνει και υγρά και αυτό είναι θεμιτό.

ʼλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι σωστές δίαιτες αλλά και οι ισορροπημένες διατροφές απαραίτητα συμπεριλαμβάνουν τη λήψη τουλάχιστον 2 λίτρων νερού την ημέρα ίσως και περισσότερο για όποιον μπορεί.

Τώρα για το placebo που αναφέρεις και εδώ θα με βρεις εν μέρη σύμφωνο, με τη λογική του ότι δεν διαφοροποιώ τον παχύσαρκο εαυτό μου από τον εξαρτημένο από αλκοόλ, ναρκωτικά , τσιγάρο κλπ, με τις όποιες συγκριτικές διαφορές τους φυσικά, όλες οι εξαρτήσεις αλλά και συμπεριφορές όπως η βουλιμία είναι ψυχογενής και έτσι πρέπει να τις αντιμετωπίζουμε, ακριβώς λοιπόν επειδή η βουλιμία είναι μια ψυχογενής κατάσταση πιστεύω ότι και χάπια τύπου ?placebo? βοηθούν. Δεν ξέρω αν θυμάσαι μια παλιά ταινία με τον Κώστα Βουτσά και τη «Σουπερμαντολίνη» αυτό φυσικά σε ότι έχει να κάνει με το αίσθημα της πείνας που «υποτεθείτε» δεν αισθάνεσαι παίρνοντας τα liotox, αυτό πιστεύω ότι είναι πραγματικά placebo και για αυτό άλλωστε σε άλλους λειτουργεί και σε άλλους όχι αυτή ι ιδιότητα του χαπιού.

Κακά τα ψέματα κορίτσια (αλήθεια που είναι οι άντρες, μόνος μου έμεινα και δεν σας καταφέρνω ) το πρόβλημα του παχύσαρκου ΔΕΝ είναι ένα χάπι που τον κάνει να μην πεινάει?. (ακόμα και να υπήρχε αυτό) Γιατί πολύ απλά ΔΕΝ τρώμε ΜΟΝΟ όταν πεινάμε, αυτό είναι το πρόβλημα. Αν τρώγαμε μόνο όταν πραγματικά πεινούσαμε στη χειρότερη περίπτωση θα είχαμε 5 άντε 10 κιλά παραπάνω, πόσες φορές καταναλώσατε ακόμα και σε μεγάλες ποσότητες φαγητό, γλυκά, παγωτά χωρίς ουσιαστικά να το θέλατε; Προσωπικά το έχω κάνει πολλές φορές?

Για παράδειγμα μόλις έχω φάει και είμαι μια χαρά, έρχονται φίλοι για επίσκεψη και σε καμιά ώρα πετάει ένας «ρε παιδιά θα παραγγείλουμε τίποτα ; είμαι νηστικός όλη μέρα» και ναι σωστά μαντέψατε?. Παραγγέλνω και εγώ!!!! Να χαλάσω την παρέα ;

Κλείνοντας γιατί πάλι μυθιστόρημα έγραψα ?.. να προσθέσω ότι αν κάποιος είναι ψυχολογικά έτοιμος να ξεκινήσει δίαιτα, όποια και να επιλέξει όσο δύσκολη και να είναι σίγουρα θα τα καταφέρει.

Page 83 of 115 FirstFirst ... 3373818283848593 ... LastLast