Results 1,321 to 1,335 of 1713
Thread: LIPOTOX/ XS
-
13-07-2010, 15:22 #1321
Κορίτσια, χαιρομαι πολύ που το μήνυμά μου σας "είπε" όντως κάτι!
Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο και πολλή αγάπη στη ζωή σας!
Φιλιά! Θα τα ξαναπούμε...
- 19-07-2010, 14:43 #1322
geia sas...eimai nea sto site k simera prwth mera pairnw lipotox...aporia...to diaitologio mesa sto kouti leei mono 1 frouto h laxanika h prwteines...egw pairnw mono xapia...me exei berdepsei ligo...
20-07-2010, 21:44 #1323
και εσύ μας μπέρδεψες nansyafs...τι εννοείς ακριβώς?αν ισχύει το διαιτολόγιο αν παίρνεις μόνο τα χάπια και όχι φακελάκια?φυσικά και ισχύει...
καλή αρχή!
21-07-2010, 09:21 #1324
se euxaristw gia thn apantisi...apla ithela na dieukrinisw an isxiei to diaitologio tou enthetou h mporeis na kaneis kati allo giati leei gia snak pswmia kai tetoia alla genika to diaitologio dinei mono frouta laxanika kai prwteines. to kirio thema pou me apasxolise omws htan kata poso tha kanei kalo metepeita mia toso sterhtiki diaita oxi ston organismo (kai ligh apotoxinwsi den blaptei) alla sto oti sinithws meta mpainoun dipla ta kila...fisika exei kai sintirisi meta alla akomi kai an teleiwsei diladi ta pairneis kai otan trws fisiologika?anyway akolouthisa to diaitologio auto....pairnw mono ta xapia...eimai sthn 3h mera simera....den mporw na pw oti den peinasa an kai pio poli auto mou to prokalese to nero giati den epina toso poli...alla an den epairna ta xapia sigoura tha eixa lipothimisei kana 2 fores...opote...boithane poli...xepristike kai i koilia epitelous...anebike ligo kai i psixologia...
21-07-2010, 18:45 #1325
εγώ δεν ακολουθούσα ακριβώς το διαιτολόγιο, ούτε στην ποσότητα καθώς τη θεωρώ πολύ λίγη, και επίσης έφαγα και δημητριακά πολλές φορές και καλαμπόκι...γενικά δεν μου άρεσε γιατί αποκλειει αρκετά που δεν μπορώ να τα βγάλω από τη διατροφή μου εύκολα...
22-07-2010, 08:06 #1326
h alitheia einai oti otan blepeis ena tetoio diaitologio les...na pidixw apo to parathiro?eixa balei mexri kai ton arrabwniastiko mou na to diabasei mipws kai kati den katalaba kala...telika katalaba kala....poli steritiki...alla an den epairna ta xapia sigoura tha limoktonousa....afou kratithika xthes kai den efaga me thn parea pou eixame spiti auta ta super rolinia mpougatsinia kai kaseropitakia....pali kala...egw etrwga frouta kai autoi xlapakiazane....ma den einai krima na prepei mia zwi na prosexeis to baros sou?kala ta leei telika i vandi pws oi ginaikes pote den tha euxaristithoune fagito...mono gia tous antres einai i apolausi....akomi kai an fame mas kataklizoune oi tipseis....i moni apolausi einai otan anebaineis sthn zigaria kai blepeis na katebainoun kila!!!
22-07-2010, 08:07 #1327
Γεια σας και απο εμενα.Ειμαι η Χρυσα κ για πρωτη φορα αντιμετωπιζω τετοιο κομπλεξ με το βαροσ μου και κυριως,με το σωμα μου.Ειμαι 17 χρονων και δεν ειχα ποτε προβλημα ορμωνικο κτλ ομως παντοτε αντιμετωπιζα προβλημα με τα κιλα μου.Τον τελευταιο καιρο ομως ειμαι σε αθλια κατασταση,οχι τοσο σε θεμα βαρους οσο ψυχολογιας.Περυσι ειχα φτασει 80(!) κιλα.χωρις κοπο η στερησεις επεσα στο πολυ ωραιο 67...Ομως μετα απο υπερβολικο αγχος διαβασμα και προσωπικα προβληματα ''σκαρφαλωσα'' για ακομη μια φορα στα ψηλα επιπεδα.εφτασα 75 κιλα και σιχαθηκα τον εαυτο μου.παθαινα κρισεις αγχουσ και πανικου απ τ πουθενα και ενω ηθελα πολυ να συμβουλευτω ψυχολογο δεν ειχα ΚΑΝ τον ελευθερο χρονο..(!)(!)
Μετα απο 2 εβδομαδεσ που ειμαι πλεον αποφασισμενη να ξεφυγω απο τη μιζερια μου,εχω χασει 3 κιλα.στοχοσ μου ειναι τα 65 κιλα,καθως ενω ειμαι σχετικα κοντη(1,62) εχω βαρυ σκελετο και αρκετα ωραια δομημενο σωμα.Το προβλημα μου ειναι πως το κοντινο μου περιβαλλον αντι να με βοηθα με καθησυχαζει για αυτες μου τισ ατελειες και ειλικρινα,βαρεθηκα.
Γι'αυτο το λογο πηρα το θαρρος να μπω στο forum σας.
Απ'ο,τι βλεπω πολλες κοπελες ειχαν θεαματικα αποτελεσματα και θα ηθελα λοιπον την αποψη σας!Οχι μονο απο εκεινες που χανουν ευκολα,αλλα κ απο εκεινες που ταλαιπωρουνται γιατι πλεον πιστευω πως ο λογος που δε χανουμε ειναι γιατι το φελουμε τοοσο πολυ που απο επιθυμια γινεται εμμονη και επειτα εφιαλτης.
Συγγνωμη για την υπερβολικα μεγαλη μου αφηγηση...Δ θελω να σασ κουρασω.
Εχετε να μου προτεινετε καποια λυση??καποιο χαπι που με αυτο θα χασω γρηγορα κιλα??
ευχαριστω παρα πολυ....
xxx
22-07-2010, 11:21 #1328
Originally posted by chrissa008
Γεια σας και απο εμενα.Ειμαι η Χρυσα κ για πρωτη φορα αντιμετωπιζω τετοιο κομπλεξ με το βαροσ μου και κυριως,με το σωμα μου.Ειμαι 17 χρονων και δεν ειχα ποτε προβλημα ορμωνικο κτλ ομως παντοτε αντιμετωπιζα προβλημα με τα κιλα μου.Τον τελευταιο καιρο ομως ειμαι σε αθλια κατασταση,οχι τοσο σε θεμα βαρους οσο ψυχολογιας.Περυσι ειχα φτασει 80(!) κιλα.χωρις κοπο η στερησεις επεσα στο πολυ ωραιο 67...Ομως μετα απο υπερβολικο αγχος διαβασμα και προσωπικα προβληματα ''σκαρφαλωσα'' για ακομη μια φορα στα ψηλα επιπεδα.εφτασα 75 κιλα και σιχαθηκα τον εαυτο μου.παθαινα κρισεις αγχουσ και πανικου απ τ πουθενα και ενω ηθελα πολυ να συμβουλευτω ψυχολογο δεν ειχα ΚΑΝ τον ελευθερο χρονο..(!)(!)
Μετα απο 2 εβδομαδεσ που ειμαι πλεον αποφασισμενη να ξεφυγω απο τη μιζερια μου,εχω χασει 3 κιλα.στοχοσ μου ειναι τα 65 κιλα,καθως ενω ειμαι σχετικα κοντη(1,62) εχω βαρυ σκελετο και αρκετα ωραια δομημενο σωμα.Το προβλημα μου ειναι πως το κοντινο μου περιβαλλον αντι να με βοηθα με καθησυχαζει για αυτες μου τισ ατελειες και ειλικρινα,βαρεθηκα.
Γι'αυτο το λογο πηρα το θαρρος να μπω στο forum σας.
Απ'ο,τι βλεπω πολλες κοπελες ειχαν θεαματικα αποτελεσματα και θα ηθελα λοιπον την αποψη σας!Οχι μονο απο εκεινες που χανουν ευκολα,αλλα κ απο εκεινες που ταλαιπωρουνται γιατι πλεον πιστευω πως ο λογος που δε χανουμε ειναι γιατι το φελουμε τοοσο πολυ που απο επιθυμια γινεται εμμονη και επειτα εφιαλτης.
Συγγνωμη για την υπερβολικα μεγαλη μου αφηγηση...Δ θελω να σασ κουρασω.
Εχετε να μου προτεινετε καποια λυση??καποιο χαπι που με αυτο θα χασω γρηγορα κιλα??
ευχαριστω παρα πολυ....
xxx
εννοειται πως δεν υπάρχουν χάπια να παρεις για να χάσεις γρήγορα κιλά και πχ τα λιποτοξ απλα μας φουσκώνουν λίγο να μην νοιωθεις εντονη πεινα αλλα δε θα στα συμβούλευα πρωτον γιατι εισαι μικρή και εχεις πολύ καλο μεταβολισμό και δευτερον γιατι αν δεν αποφασισεις οτι θα κανεις σωστη διατροφη οτι κ να παρεις δε θα σε βοηθήσει.
οποτε το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να βρεις μια σωστη διατροφούλα που να μη στερείσαι τίποτα και να σου ταιριάζει!εισαι μικρούλα και τα κιλάκια σου θα χαθούν σωστά και όμορφα οποτε μην ανησυχεις για τπτ.εξαλλου εμεις ειμαστε εδω για να βοηθαμε και να στηριζουμε ο ενας τον αλλο.σε φιλώ!
22-07-2010, 12:35 #1329
ευχαριστω πολυ
ειδικα τον τελευταιο καιρο εχω αγχωθει παρα πολυ γιατι θελω να χασω αρκετα κιλα μεχρι τον οκτωβρη επειδη μετα θα εχω παρα πολυ διαβασμα.../
Εχω ακουσει οτι τα χαπια αυτα ''χτυπανε'' στο συκωτι...αληθευει??:/
22-07-2010, 16:03 #1330
chrissa exei dikio se auto pou leei h granita...mou thimises emena me thn perigrafh sou otan hmoun ki egw se auth thn hlikia...exeis ena megalo pleonektima tou metabolismou...thelei apla ligo sprwximo gia na energopoihthei...egw sthn hlikia sou apo 83 kila pou hmouna me ipsos 1.75 eftasa mesa se enamisi xrono ta 58...xwris diaita kai tetoia...pisteuw pws an baleis sto programma sou thn askisi tha swtheis...me ta xronia meta ligo san foithtria ligo apo ta proswpika ebala kapoia kila...kai molis xekinisa gimnastirio (ipopsin to sixainomouna) siga siga mpike sthn zwi mou kai meta epaniltha se fisiologika kila...oxi ta 58 giati hmoun gia na me klaine oi regges tote...apo thn mia me fwnazan pio mikri xontri kai tetoia...kai meta mou legane pws egines etsi bale kanena kilo...bale thn askisi sthn zwi sou...exeis poli kalo metabolismo se auth thn ilikia tha exeis theamatika apotelesmata...xerw oti to diavasma einai thema...alla mia wra kathimerina aksizei na klebeis gi auto...i kai 3 fores thn ebdomada...tha se boithisei poli sthn psixologia akomi kai sto diabasma...egw akomi den exw teleiwsei to tei mou kai pragmatika einai to monadiko pou sou dinei euexia kai euxaristisi...ekmetaleusou to oti eisai mikri akomi kai mhn katafeugeis se xapakia kai diaites...kai tis diaites dokimasa se diatrofologo k to mono pou katafernan htan na mou rixnoun thn psixologia...kai gliko tha fas kai garidakia...kai saxlamares...ola omws me metro...ligo ligo tha ta katafereis...ipomoni thelei...egw apo tote pou ekleisa ta 25 prepei na prospathw dipla giati pleon o metabolismos arxizei kai mas xaireta...
22-07-2010, 18:52 #1331
chrissa καλησπέρα, καλώς ήρθες και καλή αρχή!
όσα σου είπαν τα κορίτσια πιο πάνω αληθεύουν..δεν υπάρχει χάπι για να αδυνατίσεις...στο μυαλό μας είναι όλα..πχ τα lipotox εγώ τα πήρα δύο μήνες και έχασα ότι θα έχανα και με σκέτη δίαιτα...δεν αξίζει να πειράξεις το μεταβολισμό σου έστω και στο ελάχιστο...
πρόσεχε τι τρως και πότε το τρως και εδώ είμαστε και εμείς!
23-07-2010, 04:36 #1332
σας ευχαριστω ολες παρα πολυ
Η αληθεια ειναι πως το εχω παρει αποφαση πλεον και πιστευω πως με προσπαθεια και πανω απο ολα καλη ψυχολογια,κατι θα καταφερω...
27-07-2010, 21:01 #1333
Originally posted by chrissa008
σας ευχαριστω ολες παρα πολυΗ αληθεια ειναι πως το εχω παρει αποφαση πλεον και πιστευω πως με προσπαθεια και πανω απο ολα καλη ψυχολογια,κατι θα καταφερω...
η ψυχολογία είναι το κλειδί chrissa! πάρε τη φορα σου και όρμα!
29-07-2010, 10:30 #1334
kalimera sas!!!egw 8a xeksisw apo aurio ta lipotox ....prwti fora einai pou pairnw ''xapia'' gia dyantisma...exw megali aporia na dw ta apotelesmata p 8a exei....
04-08-2010, 01:39 #1335
λοιπον μου ειχαν μεινει τα χαπια, κ πηρα τις σκονες μηπως κ τα αξιοποιουσα ολα μαζι,
ο διαιτολογος ειπε δεν κανουν τιποτε,
απλα οι σκονη ειναι τιγκα στις βιταμινες ωστε να αντεξεις την εξανλτητικη διαιτα που προτεινει.
αφου δεν παιρνεις τα θρεπτικα που πρεπει μεσω διατροφης στα δινει σε σκονη.
εν ολιγοις τσαμπα παλι τα λεφτα μου, τωρα θα πανε κ οι σκονες χαμενες κ τα χαπια.
βεβαια λεει οτι μπορεις καθε λιγες μερες να αντικαθιστας ενα γευμα με λιποτοξ σκονη
σκεφτομαι ισως καποτε (οταν χασω κι αλλα απτα κιλα που θελω κ ενδεχομενως κολλησω) να το δοκιμασω.
αφου δε ληγουν παλι καλα!
τωρα δεν το τολμω μη με ριξει ξανα στα βουλιμικα.
τοσο κοπο κανω να τρωω σωστα,
αμα στερηθω παει θα ξανακυλησω!
τοχει κανει καποια το ανα λιγες μερες υποκατασταση γευματος με φακελακι?
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....