Results 1,456 to 1,470 of 1713
Thread: LIPOTOX/ XS
-
25-02-2011, 19:47 #1456
BLUEBLUE1982 , κατα τη γνώμη μου η εκπαιδευση πρέπει να ξεκινησει απο την ωρα που θα αποφασισεις να χασεις βάρος . Σιγά σιγά και σταθερά αλλαζωντας διατροφικες συνηθειες.........Αν καποιος χασει βαρος με στερητικη διαιτα που οριζει το σκευασμαπου απο την μια και απο την αλλη ισως μειωνουν την ορεξη και απλα τον φουσκωνουν (συμφωνα με μαρτυριες αλλων ατομων που το δοκιμασαν) ειναι σιγουρο οτι μολις καποια στιμγη που σταματησουν θα πεσουν με τα μουτρα σε οτι εχουν στερηθει......Δεν θα εχουν αλλαξει διατροφικες συνηθειες .......... Αν ηταν το lipotox και το καθε lipotox να αδυνατιζει ετσι απλα , τοτε δεν θα έπαιρναν ρισκο οι γιατροι να κανουν χειρουργικες επεμβάσεις παχυσαρκιας θα προτειναν απλα χαπια...........
- 26-02-2011, 14:48 #1457
kalhspera...eimi kainouria edw kai exw kapoies apories pou elpizw na me boh8hsete... 8elw na xasw gyrw sta 25 kila...pote den hmoun adynath alla pote den eixa problhma me to pws fainomai kai to pws eimai...mallon kai ayto htan ena "empodio" pou den exas tosa xronia ta kila mou...telos pantwn..diabazw gia ta lipotox kai den katalaba to exis... yparxei se xapia kai skonh..prepei na parw kai ta dyo h mono me ta xapia eimai ok? panta bebaia me diatrofh diaitologou kai gymnasthrio...eyxaristw
03-03-2011, 18:21 #1458
καλησπέρα σας! νεο μελος εδω... σας βρήκα ψάχνοντας πληροφορίες για το γνωστο λιποτοξ...διαβασα οσα ειχατε γράψει και ειπα να μπω..πως λεμε ειδα φως και μπηκα;εε ενα τετοιο..διαβαζω την ελευθερη ψυχη και μου φαινεται οτι ακουω την διαιτολογο...μεταξυ μας και εγω τα ιδια θα ελεγα .Αλλα ,εδω ερχεται ,δυστυχως παντα αυτο το αλλα.. μαλλον θα ξεχασε πως ειναι να εισαι υπερβαρος και να θες να σου υποσχεθουν οτι βρηκαν το χρυσο χαπι που θα σε αδυνατίσει αμεσως. Το λιποτοξ σκεφτομαι να το παρω οχι επειδη ειναι "μαγικο"χαπι αλλα που ξερεις ισως με βοηθησει ψυχολογικα...οταν ακους μαλιστα και απο καποιους αλλους να λενε οτι το πήραν και εχασαν τοσα κιλα...εεε οσο να ναι σκεφτεσαι οτι θα εισαι και εσυ σε αυτη τη κατηγορια,γιατι οχι αλλωστε;; Το θεμα μας λοιπον δεν ειναι αν οντως κανει δουλεια το λιποτοξ και καθε λιποτοξ στο σωμα αλλα στη ψυχη...Αν λοιπον το παρω και μου δωσει την δυναμη να συνεχίσω να τηρω τη διατροφη μου ,επειδη θεωρω οτι το σκευασμα το κανει αυτο και οχι η θεληση μου ,τοτε γιατι να μη το παρω;; οπως και να εχει ...απλα αυτες τις σκεψεις ηθελα να εκφρασω...γενικα δεν μ αρεσει να στερω αποτον αλλο την ΕΛΠΙΔΑ.. η ζωη αλλωστε ειναι ενα πειραμα:wink2:
Οταν ξεκινησω και δω αποτελεσματα οπου και να οφειλονται αυτα ειτε στο σκευασμα αυτο καθ αυτο ειτε στην δραση του στην ψυχολογια μου.,θα σας ενημερωσω...
Μετα τιμής..Φαγάνας!:eureka:
03-03-2011, 18:53 #1459
Originally posted by φαγανας
.διαβαζω την ελευθερη ψυχη και μου φαινεται οτι ακουω την διαιτολογο...μεταξυ μας και εγω τα ιδια θα ελεγα .Αλλα ,εδω ερχεται ,δυστυχως παντα αυτο το αλλα.. μαλλον θα ξεχασε πως ειναι να εισαι υπερβαρος και να θες να σου υποσχεθουν οτι βρηκαν το χρυσο χαπι που θα σε αδυνατίσει αμεσως. Το λιποτοξ σκεφτομαι να το παρω οχι επειδη ειναι "μαγικο"χαπι αλλα που ξερεις ισως με βοηθησει ψυχολογικα...οταν ακους μαλιστα και απο καποιους αλλους να λενε οτι το πήραν και εχασαν τοσα κιλα...εεε οσο να ναι σκεφτεσαι οτι θα εισαι και εσυ σε αυτη τη κατηγορια,γιατι οχι αλλωστε;; Το θεμα μας λοιπον δεν ειναι αν οντως κανει δουλεια το λιποτοξ και καθε λιποτοξ στο σωμα αλλα στη ψυχη...Αν λοιπον το παρω και μου δωσει την δυναμη να συνεχίσω να τηρω τη διατροφη μου ,επειδη θεωρω οτι το σκευασμα το κανει αυτο και οχι η θεληση μου ,τοτε γιατι να μη το παρω;; οπως και να εχει ...απλα αυτες τις σκεψεις ηθελα να εκφρασω...γενικα δεν μ αρεσει να στερω αποτον αλλο την ΕΛΠΙΔΑ.. η ζωη αλλωστε ειναι ενα πειραμα:wink2:
Οταν ξεκινησω και δω αποτελεσματα οπου και να οφειλονται αυτα ειτε στο σκευασμα αυτο καθ αυτο ειτε στην δραση του στην ψυχολογια μου.,θα σας ενημερωσω...
Μετα τιμής..Φαγάνας!:eureka:
Φαγανα καλησπέρα και καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου .........Δεν ειχα σκοπο να ασχοληθω αλλο με το lipotox ,o καθένας ειναι υπευθυνος για τις επιλογες του.......... Ομως θελω να πω οτι ειμαι υπερβαρη και καθολου δεν ξεχνω πως ειναι να εισαι υπερβαρη.........Εμαθα να ζω με αυτο και καταλαβαινω πολυ καλα όλους ....... επισης σε καμμια περιπτωση δεν μιμουμαι διατροφολογους........Την εμπειρεια μου καταθετω....
Στον παρελθον ειχα παρει χαπια και μαλιστα με συνταγογραφηση γιατρου (πληρωνα πενιχρη συμμετοχη ) οπου με βοηθησαν να χασω βαρος (ανεξαρτητα αν ερεθησαν το εντερο μου ) και εκαναν το μεταβολισμο μου νωθρο......... Καποια στιγμη έπρεπε να τα σταματησω....... φυσικα ξαναπηρα βαρος , γιατι ο οργανισμος μου ειχε επαναπαυτει στο χαπι και ηταν απαιδευτος σε σωστη διατροφη......... Οποτε έκανα μια τρυπα στο νερο....
Απο την αλλη αν καταλαβα καλα , θελεις να παρεις το lipotox για καθαρα ψυχολογικους λογους ? οτι ενα χαπι σε βοηθαει να χασει βαρος και ας ειναι εικονικη αληθεια ? Συγνωμη στη θεση σου απο τη στιγμη που θα ξερεις οτι ειναι ψεμμα θα έπαιρνα καραμελες και θα πιστευα το ιδιο και με τα χρηματα θα έκανα spa ........
Tελος θα σου έλεγα οτι κρατα και μια επιφυλαξη οσο αναφορα τα χαπια , γιατι υπαρχουν ατομα που εχουν γραψει την εμπειρεια τους και εκει μαρτυρουν οτι δεν βοηθηκαν καθολου ......Η αυστηρη διαιτα και το πολυ νερο, συντελεσε να χασουν βαρος που προετρεπε το lipotox .........Μα με αυστηρη διαιτα και νεορ ειναι δεδομενο οτι θα χασεις!!!!!
Μην βλεπεις μονο καποια "καινουργια μελη " που επεφυμουν το lipotox γιατι το marketing και η γκριζα διαφημηση χρησιμοποιουν θεμιτους και αθεμιτους τροπους για να προβάλουν ενα σκευασμα..........και φυσικα αυτο το forum ειναι ο παραδεισος τους........
Δεν ξερω γιατι αλλα εχουντην εντυπωση οτι τα ατομα με προβλημα βαορυς εχουν και χαμηλο ΙQ...............
Απο μενα και παλι καλη επιτυχια οποια μεθοδο και να ακολουθησεις ........Eχεις αρκετα κιλα και τα πρωτα θα τα χασεις πολυ ευκολα παντως........
03-03-2011, 19:06 #1460
Κοιτα το τι πρεπει να τρωμε και τι οχι...το ξερουμε..οποιος δεν ξερει ας σηκωσει το χερι του.Το θέμα ειναι πως θα καταφέρουμε να τηρήσουμε αυτα που ήδη ξερουμε..Σχετικα με τη γκρίζα διαφήμιση ομολογω οτι το σκέφτηκα και εγω και μάλιστα προσπάθησα απο τα γραφόμενα αυτων να καταλάβω αν ηταν οντως υπερβαροι ή απλα ...προωθητες. Δεν κατέληξα :smirk: Ξερεις τι γίνεται οταν εχεις πολλα κιλα δεν εχεις υπομονη ...καποτε ειχα φτασει σε ειδανικο βαρος μεσω καποιου ινστιτουτου ελα ομως που πριν τα τελευταια 5 κιλα ,ναι καλα διαβασες, 5 κιλα πριν το τελος (οπως θα ελεγε και ο Παπακαλιατης)
κολλησα αγρια ομως με αποτελεσμα να κανω τα παντα και αυτη η ζυγαρια να μην ξεκολλαει να μου ανεβασει λιγο τη ψυχολογια...ΤΩΡΑ...κλαιω που δεν μπορεσα να κρατησω εστω αυτα που ειχα χασει...τοτε... καταλαβαινεις τωρα γιατι θελουμε να ακουσουμε και το παραμυθι του λιποτοξ και καθε λιποτοξ;; τεσπα...μη σε πρίζω ...:grin:
03-03-2011, 19:23 #1461
φαγανας εχεις περάσει δια πυρος και σιδηρου ,εχεις αναγκη να πιστεψεις ενα ακομα παραμυθι οπως αυτο του lipotox και του καθε lipotox ? Η πρωτη εβδομάδα ειναι δυσκολη για ολους. Μολις δεις τα πρωτα κιλα να φευγουν θα παρεις τα πανω σου χωρις να χρειαζεσαι ουτοπιες ....... Δυστυχως ειναι ασχημο οταν κολλαει η ζυγαρια αλλα καποια στιγμη θα ξεκολησει .....Τωρα αυτο το ξερεις και οταν ξανασυμβει δεν θα σε αποθαρυνει, θα συνεχισεις μεχρι τελος ....... Φαγανα , δυστυχως ειτε μ΄αρεσει ειτε οχι ειμαστε ατομα που βαζουμε βαρος (αλλοι τρωνε τα διπλα και χανουν κι ολας) ........Πρεπει να μαθουμε να ζουμε με αυτο και να κανουμε οχι διαιτα αλλα ποιοτικη διατροφη ......... Οταν αυτο μας γινει βιωμα τοτε μονο θα λυσουμε το προβλημα του βαρους μας .........
Τέλος , δεν με πρήζεις οπως δεν πρηζω θελω να πιστευω και εγω κανενα εδω μεσα ........ Εδω ειμαστε για να παρουμε βοηθεια ........Εγω προσωπικα εχω παρει αμεριστη .............
03-03-2011, 19:38 #1462
Θα προτεινα να αντιμετωπζουμε με πολυ σκεπτικισμο, ατομα με μολις ενα post που εκθειαζουν μαγικα χαπια.........
04-03-2011, 00:04 #1463
το mood που εχεις βαλει ειναι προκλητικοτατο
04-03-2011, 00:10 #1464
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Originally posted by click
το mood που εχεις βαλει ειναι προκλητικοτατο
04-03-2011, 01:17 #1465
Σε μενα απευθυνεστε; Δεν εχω βαλει κανενα mood ποτε!
04-03-2011, 01:20 #1466
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
στον/ην φαγανα:dork:
04-03-2011, 01:22 #1467
Αντε ρε κοριτσια με τρομαξετε..
04-03-2011, 01:24 #1468
:bigsmile:
04-03-2011, 01:29 #1469
Μολις το ειδα, ενταξει τι να πεις... smartako
04-03-2011, 01:33 #1470
:smilegrin:
Αύξηση δόσης ladose