LIPOTOX/ XS - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 115 FirstFirst 12341252102 ... LastLast
Results 16 to 30 of 1713

Thread: LIPOTOX/ XS

Senior Member
    Μαρουλακι σ'ευχαριστω προσωπικα που καταθετεις την εμπειρια σου με τα λιποτοξ γιατι με ενδιαφερει πολυ η γνωμη καποιου που τα πηρε
    ,αυριο θα τα αγορασω κι εγω!Please οτι παρατηρεις γραφε το πχ,αν χανεις ευκολοτερα-γρηγοροτερα,αν μαζευεις σε ποντους κτλ.ευχαριστω και παλι καλη δυναμη στις προσπαθειες ολων μας.

Senior Member
    gourounaki αυτα που γραφεις ,που μολις τωρα ειδα ,ειναι σοβαρα και μπραβο σου που μας ενημερωνεις.Το φαρμακο που αναφερεις εσυ ομως λεγεται lipodox και μεις λεμε για το lipotox(με t )accellerate.Mηπως δεν ειναι το ιδιο ?

Originally posted by gourounaki
    maroulaki τι φαρμακα ειναι αυτα?ειναι σαν το reductil .εχει παρενεργεις?εγω με το ρεντουκτιλ εχασα 10 κιλα περιπου αλλα τραβιξα πολλα με τισ παρενεργειες.
    Δεν εχουν καμια σχεση με τα reductil.Δεν τα εχω παρει ποτε αυτα αλλα εχω ακουσει για τις παρενεργειες που εχουν.

Με τα lipotox δεν εχω παρατηρησει καμια παρενεργεια.Το μονο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΩ.Και δεν ειναι μονο η πεινα,αλλα δεν νιωθω ουτε αυτη τη λαιμαργια που ειχα του στυλ να θελω να φαω γλυκο εδω και τωρα!!Αυτο ειναι το παν για μενα!

Οσο αφορα τα κιλα και ποντους θα σας πω σε 1-2 βδομαδες ακομη που θα εχω πληρη εικονα

Originally posted by hopa
    gourounaki αυτα που γραφεις ,που μολις τωρα ειδα ,ειναι σοβαρα και μπραβο σου που μας ενημερωνεις.Το φαρμακο που αναφερεις εσυ ομως λεγεται lipodox και μεις λεμε για το lipotox(με t )accellerate.Mηπως δεν ειναι το ιδιο ?
    Ακριβως!!Αυτο που λεμε εμεις λεγεται Lipotox

Eπισης ξεχασα να πω οτι ειναι και εγκεκριμενο απο τον ΕΟΦ και χορηγειται και χωρις ιατρικη συνταγη!

Senior Member
    maroulaki ακριβος τα ιδια ειχα με τα δικα μ που επερνα αλλα ειχα απρενεργειες.και πιο πανο εγραψες lipodox και περδεθτικα

Senior Member
    [quote]Originally posted by marou_laki
    Παιδια,εδω και 2 βδομαδες περιπου παιρνω τα lipodox!

Kαταρχην αυτο που εχω να πω ειναι οτι δεν ξερω για τα υπολοιπα που υποσχεται,αλλα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κοβει την ορεξη!Εχω ηδη χασει 2μιση κιλα αλλα αυτο μπορει να οφειλεται και στη διαιτα που κανω .Το οτι ομως κοβει την ορεξη ειναι γεγονος και με εχει βοηθησει απιστευτα καθως ειμαι πολυ λιχουδο και παντα χαλουσα τη διαιτα για αυτο το λογο!

πανω-πανω

Senior Member
    οκ σας ευχαρηστω κοπελιες 8α μα8ω και γιαυτα και μπορει να τα παρω αν δεν τα καταφερω μονη μου

εχεις δικιο γουρουνακι!!!!Δικο μου λαθος!!!Το διορθωσα για να μην υπαρχουν παρερμηνειες!!!!

Και για να μην υπαρξουν αλλες αμφιβολιες για ποιο ακριβως σκευασμα εννοω,παραθετω και φωτογραφια για να ειστε απολυτα καλυμενοι!!

Senior Member
    euxomai na exei apotelesaata diabasa kai gia ta x/s einai endiaferon k ekeina .grafe mas se parakalw pos ta pas an exeis parenergies oso pernaei o keros k an xaneis kila mipos ta paroume k emeis.

Senior Member
    παιδακια τα xs τα πηρα και παρατηρησα οτι με διαιτιλογιο 1200 θερμιδων με βοηθησαν μονο στη διουρηση η οποια ηταν περισσοτερο αυξημενη απο πριν τα παρω.Αλλα λιγουρες για γλυκο ειχα!νομισω οτι τα lipotox ειναι καλυτερα εντος των ημερων θα τα παρω και θα σας πω οτιδηποτε παρατηρησω.Φιλακια.

Senior Member
    hopa πως τα πας με τα lipotox?

Senior Member
    gourounaki δεν τα ξεκινησα ακομη,τα εχω αγορασει αλλα ακομα δεν εχω οργανωθει θα ενημερωσω αμεσα μολις εχω τις πρωτες ενυπωσεις.φιλακια θα τα πουμε

Senior Member
    ok filakia

Junior Member
    Καλησπέρα, καινούρια εδώ.
    Πήγα σήμερα και αγόρασα το ΧS.
    Έχω κάποιοες απορίες, αρχικά: 1) Σε πόσο διάστημα περίπου βλέπεις αποτελέσματα. 2) Πως χρησιμοποιούνται. Εννοώ, τα παίρνεις με νερό, τα βάζεις μέσα σε νερό, απλά τα τρως χωρίς τίποτα, τα καταπίνεις ξεροσφύρι; Τι;
    Τhanks, εκ των προτέρων.

Page 2 of 115 FirstFirst 12341252102 ... LastLast