LIPOTOX/ XS - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 115 FirstFirst ... 567891757107 ... LastLast
Results 91 to 105 of 1713

Thread: LIPOTOX/ XS

Senior Member
    αλεξ τελικα μπορει να εχεις δικιο.αλλα διαφονω μαζι σου στις συνι8ειες διατροφης μετα την 8εραπεια.δλδ γιατι σου ειναι τοσο δυσκολο νακαταλαβεις οτι προσωπικα εγω εχω αλλαξει εντελως τροπο διατροφης?δεν τροω τπτ απο οσα παχενουν κ εχω συνη8ισει.

Senior Member
    Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις χτύπα...... Αλεξ δίκιο έχεις μα που να το βρεις ........ Συμφωνώ αλλά υπάρχει και ένα αλλά ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΙΤΑ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΗ ΣΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ. Εμένα μέχρι στιγμή με βοήθησαν παρακάτω δεν ξέρω, βλέποντας και κάνοντας...... Αλλά δεν περιμένω μόνο τα χάπια το έχουμε ξαναπεί ακολουθώ και πρόγραμμα διατροφής από διαιτολόγο.

Senior Member
    Επίσης αυτά που γράφεις για το LIPOTOX θετικά μου φαίνονται... είναι φυτικό τελικά 100% ξέρεις κανείς?

Senior Member
    ο αλεξ εχει δικιο αλλα ας καταλαβει οτι δεν ειμαστε χαζουλες.εγω παντος δινω μαχες να παλεψω τις λιγουρες και την ταση να τροω λιπαρα πραγματα και τα καταφερνω μια χαρα.αλλα καμια φορα μπορει να φαω ενα κομματακι σοκολατα κλπ αλλα σε γενικες γραμμες τα παω καλα.αλεξ χαλαρωσε λιγακι γιατι 8α βαλω το γουρουνακι μου να σε παρει κινηγι.

Senior Member
    ειπαμε μιας που γιναμε πατσας τον τελευταιο καιρο λιγο τρεξιμο δεν βλαπτει ,οποτε αμολα το!

Senior Member
    και απ' ότι φαίνεται είναι τρελογούρουνο!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    alex gia ton eayto sou les fadazome oti giname patsas e?egw exw arketa sfikto soma.
    ink!!!!ink!!!

Junior Member
    Originally posted by alex1970
    ειπαμε μιας που γιναμε πατσας τον τελευταιο καιρο λιγο τρεξιμο δεν βλαπτει ,οποτε αμολα το!
    επειδή φαίνεσαι ψαγμένο άτομο σχετικά με αυτά, να σε ρωτήσω και αν ξέρεις καλώς. Το xs, γιατί απαγορεύεται σε εγκύους αφού υποτίθεται ότι είναι φυσικό;

Senior Member
    maroulaki παίρνεις ακόμα τα lipotox? πως πας?

Senior Member
    Σας στέλνω μερικές πληροφορίες για τα lipotox μιας που το ψάχνω και εγώ τώρα, Καλά είναι δυνατόν να τα κάνει όλα αυτά, αν ναι πρέπει να είναι πιο ισχυρό από το Reductil, και είναι δυνατόν αυτό γιατί το ένα είναι υποτίθεται φυτικό και το άλλο χημικό.......

Αυτό που καθιστά το LIPOTOX τόσο μοναδικό και αποτελεσματικό είναι ότι:

1.Έχει σχεδιαστεί με την συμβολή ιατρών , διατροφολόγων και ειδικών στην παχυσαρκία

2.Περιέχει 29 δραστικά συστατικά και βιταμίνες τα οποία έχουν αποτελέσει αντικείμενο εκτεταμένωων διεθνών ιατρικών επιθεωρήσεων και κλινικών μελετών , όσον αφορά την επίδραση τους : στην απώλεια σωματικού βάρους , στην ενίσχυση της θερμογένεσης, στην οξείδωση (κάψιμο) του λίπους , στο μεταβολισμό και την λιπόλυση , στην αναστολή της απορρόφησης του λίπους , στην καταστολή της όρεξης και της επιθυμίας για <<κάτι γλυκό>>, στην αύξηση της κατανάλωσης ενέργειας / κάψιμο θερμίδων μέσα στο 24ωρο και διατροφική ισορροπία.

3.Επιπροσθέτως , περιλαμβάνει ειδικά ενεργά συστατικά ('LIPOLYSIC ACCELERATE X 4'), για τα οποία οι πιο πρόσφατες κλινικές μελέτες έχουν καταλήξει ότι συνεργιστικά ενισχύουν την απώλεια βάρους σε σημαντικό βαθμό (μέχρι 4 φορές περισσότερο ) από ότι μονάχα η δίαιτα και η άσκηση.

Junior Member
    Μια ημερησια δοση Lipotox (δηλ. 6 χαπια) περιλαμβανει τα εξης

camellia sinensis (κατεχινες) 1060mg
    L-γλουταμινη 200mg
    Panax Ginseng 30mg
    garcinia cambogia 1200mg
    L-καρνιτινη 300mg
    cinnamommum zeylanicum 42mg
    ινοσιτολη 50mg
    gymnema silvestre 400mg
    συνενζυμο Q10 5mg
    συν 20 αλλες βιταμινες κ ιχνοστοιχεια

Junior Member
    Simera mou eipane gia to xapi redouctil kai mou eipa oti exei polu kala apotelesmata..alla fovamai tis parenergeies...fovamai min pathw tipota.. ti na kanw?

Junior Member
    γιατι δεν μου απαντάει κανείς?

Senior Member
    lipotox και εγκυμοσυνη δεν δινεται γιατι αλλες οι αναγκες μιας εγκυου σε ιχνοστοιχεια ,αλλα μιας γυναικας και φυσικα ενος εμβρυου και μιας που η κυκλοφορια του αιματος ειναι κοινη για μητερα και παιδι ,δεν θελουμε να περασουν στην κυκλοφορια του αναπτυσομενου εμβρυο ,εξαλου ουτε αντιοξειδωτικα χρειαζεται το εμβρυο ουτε λιποδιαλυση χε χε
    οσο αναφορα το ρεντουκτιλ και τις παρενεργειες του εχουν γραφει στο φορουμ
    οποτε οταν ειμαστε σε ενδιαφερουσα δεν παιρνουμε λιποδιαλυτες !

Senior Member
    alex to gourounaki an se piasei 8a se kanei pita.einai kai 76 kila an katsei pano sou 8a se kanei xalkomania...........

Page 7 of 115 FirstFirst ... 567891757107 ... LastLast