LIPOTOX/ XS - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 115 FirstFirst ... 715161718192767 ... LastLast
Results 241 to 255 of 1713

Thread: LIPOTOX/ XS

Junior Member
    καλησπερα παιδια ειμαι νεο μελος εδω και θελω να σας πω και εγω την εμπειρια μου.Ειμαι 25 χρονων και ημουν 115 κιλα με υψος 1.68.Εχασα αποτον Γεναρη 35 κιλα μονη μου και τωρα εχω κολλησει.Αποφασισα να παρω τα lipotox για να χασω τα τέλευταια 10 κιλα τα ξεκινησα την δευτερα.Κοβουν οντως την ορεξη και προς το παρον δειχνουν να εχουν αποτελεσματα.Παρενεργειες δεν εχω δει ακομα αν και μια γνωστη που εχω και τα πηρε λεει οτι κανουν μελαγχολια προς το παρον ειμαι μια χαρα.

Senior Member
    Παρασκευη καλως σε
    καλη επιτυχια στον στοχο σου και κυριως σου ευχομαι μια επιτυχημενη και σταθερη συντηρηση.
    εκανες τεραστια προοδο και μπραβο σου!
    ελπιζω και ευχομαι να τα καταφερες με ισορροπημενη διατροφη κι οχι με στερητικες διαιτες κι ανθυγειινες επιλογες.

η απορια μου και αντιρρηση μου ειναι, γιατι καταφευγεις στα χαπια τωρα, ενω τα καταφερνεις τοσο καλα!
    1)τα κολληματα που ανεφερες ξεκολλανε μονα τους με ηρεμια και σταθεροτητα.ηταν αδυνατον να μην κολλησεις σε καποια φαση με τοσο μεγαλη απωλεια.
    2)μετα τοσο καιρο διατα που ειναι μια δοκιμασια του οργανισμου,βαζεις ξαφνικα και τα χαπια
    που ισως απορρυθμιζουν τις ισορροπιες..
    3)και μονη σου το λες οτι κοβουν την ορεξη, οποτε δεν κανουν τπτ στο κολλημα, που ειναι αντιδραση του μεταβολισμου, δεν εχει να κανει με την ορεξη.

αυτα και ευχομαι να πανε ολα καλα και να σταθεροποιηθεις στο νεο σου βαρος.

Junior Member
    Ξεκίνησα με τα LIPOTOX εδώ κ 2 μέρες κ πρέπει να ομολογήσω ότι νιώθω σαφώς πολύ καλύτερα και όντως κόβουν την όρεξη, ίσως όχι από την πρώτη μέρα αλλά μετά συμβαίνει. Νιώθω ότι είναι η τελευταία μου ελπίδα για να συνεχίσω την δίαιτα που μώλις ξεκίνησα αφού το μόνιμο πρόβλημα το τελευταίο καιρό είναι ότι δεν έχει διάρκεια. Για να δούμε.. πρέπει να χάσω 10 κιλά!

Junior Member
    Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!!!

Έχω δοκιμάσει και τα δυο χαπάκια.

Tα ΧS τα ξεκίνησα πέρσι τον Ιούνιο κι ενώ ήμουν στα 91 κιλά με ύψος 1,64.Χρησιμοποίησα 3 κουτιά σε συνδυασμό με δίαιτα (μια παραλλαγή Ατκινς) και έχασα σε 1,5 μήνα 9 κιλά.
    Δεν ξέρω αν οφείλεται στα χάπια ή στην δίαιτα μόνο πάντως το ψυχολογικο τρικ των χαπιών με βοήθησε να συνεχίσω.
    Πιστεύω πως χωρίς αυτά ίσως να είχα χάσει 1με 2 κιλά λιγότερο.
    Κι ενώ στόχευα ολοταχώς και με ψυχολογία σούπερ να φύγω απο την δεκάδα των 80 (άλλο ψυχολογικό μου τρικ αυτό να μετράω τα κιλά σε δεκάδες η δεκάδα των 90,των 80,των 70) μένω χωρίς δουλειά και βρίσκω παρηγοριά στον καλό μου φίλο το φαγητό......

Φέτος το καλοκαίρι και ενώ είμαι 95 κιλά μια φίλη μου σύστησε τα Lipotox.
    Σε εκεινη είχαν αποτελέσματα, σε μένα παρόλο που ένα ολόκληρο χρόνο δεν είχα κάνει καμμία δίαιτα και υποτίθεται ο οργανισμος μου ήταν ξεκούραστος, δεν είδα αποτέλεσμα.
    Πήρα ένα κουτί χωρίς καμμία παράλειψη χαπιού και με την ίδια διατροφή κι έχασα μόλις 2 κίλα.

Δεν λέω πως δεν έχουν αποτελέσματα απλά κατέληξα στο ότι κάθε οργανισμός ανταποκρίνεται διαφορετικά.

Junior Member

:)

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!
    ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ LIPOTOX ΟΜΩΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑ!!
    ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!

Senior Member
    Καλύτερα να ρωτήσεις την γυναικολόγο σου φαντάζομαι
    Τώρα από την άλλη φυτικά είναι... δεν ξέρω
    παρεπιπτόντως να πω όσον αφορά τα lipotox
    ότι ναι μεν δεν έχω δει μεγάλη διαφορά στη ζυγαριά αλλά εχω δει διαφορά στο σώμα και στα ρούχα μου. Ξεπρήστικα ρε παιδί μου. Στο τέλος του κουτιού θα σας ξαναπώ

Junior Member
    na sas pw k egw ti 3erw gia ta lipotox...gnwrizw kopela i opoia mesa se 4 mines enw itan xontri..exei ginei agnwristii!!!!tis exei pesei i koilia k ta kreata tis exoun fugei!!se sundiasmo me gumnastiki tin exoun voithisei para polu k exei ginei allos anthropws!!!! to mono einai ta neura pou exei alla itan neuriki apo panta,den nomizw na ftaiei auto!!!k oso gia tis zugaries min dinetai simasia... metrithite me mia mezoura k an xanetai pontous ti sas noiazoun ta kila...oi pontoi metrane.. gw einai i deuteri mera pou pernw ta lipotox alla se skoni me geusi sokolata.. i alithia einai oti mou kovoun tin ore3i k kanw to programma pou exei mesa mporeis na xaseis se duo mines mexri 10 kila.. auto to rofima se krataei oli mera sxedon k exei apisteuti geusi...twra gia to an tha adynatisw...tha sas pw.....oti alli erwtisi exete peite mou...

Junior Member
    Καλημέρα σε όλους!

Έχει ακούσει κανείς κάτι για τα Lipotox extreme 7 day ή τo έχει δοκιμάσει?

Junior Member
    καλησπέρα σας !!! είμαι καινούρια στο forum και θα ήθελα να ρωτίσω κάτι σχετικά με τα lipotox..
    αγόρασα τα lipotox χτές και γράφει πάνω ένα δισκίο το πρωί, 2 δισκία μια ώρα πριν απο κάθε ημερήσιο κύριο γεύμα..
    η φαρμακοποιός που τα πήρα, μου είπε να παίρνω ένα το μεσημέρι και ένα το βράδυ.. αλλά ένας φίλος μου είπε να τα παίρνω κανονικά όπως γράφει στο κουτί.. εγώ πρωινό δεν τρώω, να παίρνω ένα δισκίο το πρωί? ή μήπως δεν είναι καλά να το παίρνω χωρίς να έχω φάει?

Junior Member
    Εγω πηρα το Lipotox extreme 7 day , ειναι υποκαταστατο γευματος και μεσα στο κουτι σου λεει πως πρεπει να παιρνεις και τα χαπια.... κατα τα αλλα εχει πολυ ωραια γευση σοκολατας και σε χορταινει αρκετα .. εχει καθε φακελακι 147 θερμιδες και αν το πιεις με γαλα 232 . Εγω λογο δυσανεξιας στο γαλα το πινω με νερο και ειναι πολυ καλο και ετσι. τωρα για αποτελεσματα ειναι πολυ νωρις αλλα αν ενα γευμα σου εχει μονο 147 θερμιδες κατι θα χασεις...

Senior Member
    Γειά σας και από μένα!

Σήμερα άρχισα να χρησιμοποιώ το Lipotox, και τα δισκία και το υποκατάστατο γεύματος. Ελπίζω να φέρει κάποιο αποτέλεσμα γιατί χρειάζομαι να πάρω κουράγιο από κατι καλό να πάρω κουράγιο.Θα σας ενημερώσω πως πάει!

Senior Member
    καλημερα. τι ειναι το υποκαταστατο?
    αντι για φαγητο δλδ? πινεις αυτο?και σε κραταει???

Junior Member

LIPOTOX

Καλημερα σε ολους.μολις τωρα σας ανακαλυψα ψαχνωντας στο διαδυκτιο πληροφοριες για το lipotox.Βρε παιδια μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει?Αγορασα χθες το lipotox extreme 7(φακελακια υποκαταστατα γευματος)τα οποια δεν ξερω πως να τα παρω.Ενω ο φαρμακοποιος μου ειπε 1 φακελακι την ημερα αντι για γευμα..μεσα διαβαζω οτι τις 2 πρωτες μερες πρεπει να παρω 3,και τις υπολοιπες απο 2.και κατι αλλο:οσο καιρο τα παιρνω,τι θα πρεπει να τρωω?Υπαρχει καποιο συγκεκριμενο πλανο?οι οδηγιες στο κουτι ειναι πολυ μπερδεμα....HELP!!!(Υ.Γ:ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΩ 8-10 ΚΙΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ)

Senior Member
    Πρόκειται για φακελάκια που διαλύεις τη σκόνη σε νερό ή γάλα άπαχο και έχεις ένα υποκατάστατο γεύματος με όλα τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός.Το αν σε κρατάει έχει να κάνει με το πως έχεις συνηθίσει να τρως. Τις 2 πρώτες μέρες δεν είχα κάποιο πρόβλημα, σήμερα , 3η μέρα είχα μια λιγούρα στη δουλειά. Για μένα δεν είναι πρόβλημα η πείνα όσο η επιθυμία μου για γλυκά και ζυμαρικά. Για πολύ καιρό ήταν τα αντικαταθλιπτικά μου και δυσκολεύομαι να τα κόψω

Junior Member
    εστειλα mail στην εταιρια και μου απαντησαν οτι μαζι με τα φακελακια,πρεπει να παιρνω και τα χαπια.ΚΟΥΦΟ?δεν το ηξερα...και κατι ακομα:η διατροφη που δινει ειναι πολυ πολυ αυστηρη παιδια.ελεος...ασε το οικονομικο.δηλαδη για 2 εβδομαδες 30+30 και αν πας για μηνα..120 ευρω.τελος παντων..εγω θα το δοκιμασω και βλεπουμε.
    οποια και οποιος θελει ας μου στειλει στο msn
    [email protected]
    filia polla

Page 17 of 115 FirstFirst ... 715161718192767 ... LastLast