Results 301 to 315 of 1713
Thread: LIPOTOX/ XS
-
08-02-2009, 23:58 #301
elenipe σκέφτηκες την γυμναστική καθόλου, πριν σκεφτείς την πλαστική χειρουργική; Είτε σου αρέσει είτε όχι, θα δεις μεγάλη βελτίωση κάνοντας γυμναστική. Μια εγκυμοσύνη δεν σημαίνει ότι αναγκαστικά θα σου αφήσει κιλά. Γνωστή μου μετά από εγκυμοσύνη και φεύγοντας απ'το μαιευτήριο, γύρισε στο σπίτι με -11 κιλά που σε αυτά τα 5 ήταν της εγκυμοσύνης. Ειλικρινά τα έχασα όταν την είδα. Οπότε μην απογοητεύεσαι με αυτό το ενδεχόμενο. Και προς Θεού όπως καλά στα λέει και η NADINE μην κάνεις τα περιττά σου κιλά, εμμονή. Αγάπησε το σώμα σου έτσι όπως είναι. Είτε με τα επιπλεόν κιλά είτε με τα λιγότερα. Φρόντισε να έχεις ένα σταθερό διαιτολόγιο κι όλα θα πάνε καλά. Τα XS ελπίζω να σε βοηθήσουν. Εμένα με βοήθησαν σε περίοδο που το μυαλό είχε την αίσθηση της πείνας και φυσικά ακολουθόντας ένα νορμάλ διαιτολόγιο κι όχι αυτό το αυστηρό των Lipotox!
Μην αγχώνεσαι κι όλα θα πάνε καλά! Γράφε εδώ τις "χαζομαρίτσες" σου για να σε στηρίζουμε!
- 09-02-2009, 10:47 #302
elenipe τα δύο παιδιά μου με έχουν φορτώσει με 30 παραπάνω κιλά, και δεν έχω μετανιώσει ούτε στιγμή, και 60 παραπάνω να είχα δεν θα με ένοιαζε.... Και αυτά τα 30 τα πήρα γιατί έκανα εγώ βλακείες, αν θέλεις μπορείς να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί χωρίς να πάρεις και 30 κιλά, όλα είναι θέμα μυαλού που δυστυχώς δεν χρησιμοποιούμε πάντα !!!!
09-02-2009, 13:36 #303
ΑΧ! ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ Τ Ι Π Ο Τ Α!!!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΡΩΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΕΣΤΩ 10 ΚΙΛΑ. ΕΧΩ ΓΑΜΟΥΣ, ΘΑ ΓΙΝΩ ΝΟΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΝΤΥΘΩ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ???
ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΖΥΓΙΖΟΜΑΙ ΠΙΑ (ΚΑΘΟΤΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ...) ΑΛΛΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ! ΕΛΕΟΣ... ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΓΛΥΚΑ, ΨΩΜΙΑ, ΔΕΝ ΒΟΥΤΑΩ, ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΛΑΔΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟ ΚΑΙ Τ Ι Π Ο Τ Α . ΤΣΑΜΠΑ Ο ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΚΑΤΩ. ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ...!!!... ΛΙΓΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ "ΞΥΠΝΗΣΕΙ"Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΜΟΥ.
ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ.
*elepine ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ. ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ... ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΤΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ.... ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΕΛΕΙ....
09-02-2009, 20:51 #304
Κορίτσια έχετε ακούσει ένα σκεύασμα Malibu; Υποτίθεται ότι πίνεις μόνο αυτό 2 μέρες και χάνεις μέχρι 4,5 κιλά. Φυσικά ξέρω ότι θα χάνεις υγρά και ότι πρέπει να προσέξεις μετά, αλλά θέλω ένα σπρώξιμο, γι' αυτό το σκέφτηκα. Το δοκίμασε μήπως καμία;
09-02-2009, 21:20 #305
να κάνω μια ερώτηση...
με το XS εννοείται της Power Health: Xs Clarinol (χάνετε τοπικό λίπος και πόντους) κ Xs Fruit Complex (χάνετε περιττά κιλά);
Τρόπος χρήσης :
1 κάψουλα Xs Fruit Complex πριν το πρωινό και 2 κάψουλες Xs Clarinol, μία μετά το μεσημεριανό και μια μετά το βραδινό γεύμα
11-02-2009, 14:06 #306
Καλησπέρα και απο εμένα..
Είμαι 32 χρονών 1.60 ύψος και 72 κιλά (τόσο ήμουν όταν βγήκα απο το μαιευτήριο όταν γέννησα το παιδάκι μου).. ποτέ στη ζωή μου, υπο κ.σ. (κανονικές συνθήκες) δεν είχα πάρει τόσο βάρος.
Πήρα την απόφαση λοιπόν να ράψω το βρωμόστομά μου μας και επανέλθω στα φυσιολογικά μου, τα οποία είναι 58 κιλά max. ʼρχισα το lipotox απο την Δευτέρα μαζί με το συμπληρωμα. Σαν διατροφή αυτό που ακολουθώ είναι.
8:30 :1 lipotox
11:00: 1 μέτριο φρούτο
14:00: 1 τοστ με μαύρο ψωμί, 1 φέτα γαλοπούλα καπνιστή και 1 φέτα μοτσαρέλλα
16:00: 2 lipotox
17:00: Ή μπριζόλα ή ψάρι ή μπιφτέκια (2) ή τόνο σε νερό με σαλάτα
19:30: 2 lipotox
20:30 - 21:00: Ένα γιαούρτι activia
END OF THE DAY.
Το Σάββατο ή την Κυριακή δίνω δώρο στον εαυτό μου ένα γεύμα free (χωρίς υπερβολές όμως) εάν έχω ακολουθήσει πιστά το παραπάνω πρόγραμμα καθώς πίνω και 2lt νερό ημερησίως.
Με αυτό το διαιτολόγιο λοιπόν (πριν απο 4 χρόνια και χωρίς το lipotox) είχα χάσει 8 κιλά σε 2 μήνες. Τότε σταμάτησα τη δίαιτα γιατί έμεινα έγκυος στο κοριτσάκι μου.
Χτες πήρα το συμπλήρωμα βράδυ, δηλαδή αντί να φάω το γιαούρτι, πήρα το συμπλήρωμα. Μάλλον πατάτα έκανα, ε?
Προς το παρόν δεν μου έχει παρουσιαστεί καμιά παρενέργεια και δεν έχω ανέβει ακόμα στη ζυγαριά, αυτό το κάνω συνήθως στη βδομάδα ακριβώς.
Έχετε να μου προτείνετε ή να σχολιάσετε κάτι για τα παραπάνω?
By the way μόλις σήμερα ανακάλυψα το συγκεκριμένο forum και θα γίνω τακτικήΜπράβο σε όλα τα μέλη για τις άμεσες απαντήσεις τους!
------------------------------------------------------------------------------
11-02-2009, 17:30 #307
καλησπερα!!μετα απο ερευνα που εκανα εμαθα οτι το lipotox δεν πρεπει να λαμβανεται απο ατομα τα οποια εχουν προβληματα με τον θυρεοειδη!!!!
οποτε προσοχη!!! για το XS δεν γνωριζω.
13-02-2009, 15:30 #308
KALISPERA PAIDIA!!!
eimai kainourgia sto forum, diavasa oti mexri twra exete pei gia ta LIPOTOXkai etsi piga kai ta pira!
ego ta perno edo kai 10 meres twra, kai i alithia einia oti mou exoun kopsi tin orexi, kai exo xasi 3 kila!
sinexizo tin prospathia, pernontas omws 3 mono tin imera kai oxi 6 pou leei mesa stis odigies,
kai auto giati trww mono proino kai mesimariano, tin ipolipi mera den trww meta tipote allo,
opote den thelo na prostheto alla 2 xapia ston organismo mou to bradi.
19-02-2009, 15:48 #309
MAKRIAAAAAA
MIN PISTEYETE TIPOTA OLA EINAI NA MIN PO TI.... TA EPERNA KAI EGO TA LIPOTOX GIA KAMIA EBDOMADA MEXRI POU KONTEYA NA PAO APO KARDIA! TAXAPALMIA STO EPAKRO DEN MPOROUSA NA KATSO STO KOLO MOU OLI TIN ORA IPERENTASI MEXRI POU ROTISA ENA FARMA KOPEIO KAI POU EIPE OTI GIA TIN ILIKIA MOU EPITREPONTAI DIO ME TRIA TIN EBDOMABA OXI PARAPANO GIA TOUS EKSI LOGOUS POU EIPA PRIN, E META APO AYTOP PAEI TA STAMATISA KAI PINO PRASINO TSAI DEN NOMIZETE OTI EINAI KALITERO?
21-02-2009, 23:02 #310pegyGuestʼν υπήρχε φάρμακο ή σκεύασμα που αδυνατίζει :
--Δεν θα ψάχνανε ακόμα τόσα επιστημονικά εργαστήρια να το βρουν
--Αύτος που θα το είχε βρει θα είχε γίνει του παμπλούτου.
--Δεν θα υπήρχαν πλούσιοι και διάσημοι με παραπάνω κιλά!!!
Προσωπικά έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλά τίποτα δεν με έκανε να πάψω να αγαπώ και να ζητάω το φαί, τα γλυκά ή να με κάνει έστω να αδυνατίσω!!! ʼσε που είναι πανάκριβα!
21-02-2009, 23:02 #311pegyGuestʼν υπήρχε φάρμακο ή σκεύασμα που αδυνατίζει :
--Δεν θα ψάχνανε ακόμα τόσα επιστημονικά εργαστήρια να το βρουν
--Αύτος που θα το είχε βρει θα είχε γίνει του παμπλούτου.
--Δεν θα υπήρχαν πλούσιοι και διάσημοι με παραπάνω κιλά!!!
Προσωπικά έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλά τίποτα δεν με έκανε να πάψω να αγαπώ και να ζητάω το φαί, τα γλυκά ή να με κάνει έστω να αδυνατίσω!!! ʼσε που είναι πανάκριβα!
23-02-2009, 22:24 #312
kalispera sas!!! nea sta meri sas alla epeidi i parea sas einai poli zesti thelisa na mpo k ego na po to diki mou istoria kai na matho nea pragmata apo tous "sunagonistes"!
prin apo 3 xronia eixa ftasei ta 95 k (ilikia 20 xronon). Meta apo mia polu asximi stigmi sti zoi mou, xoris na to katalabo eftasa ta 58 kila se 6 mines. Mporo na po pos den itan oti pio omorfo, giati eimai 1,68 ipsos k edixna gia ta matia mou polu "kokalo". Me to perasma auton ton 3 eton, afou eftiaxe arketa i psixologia mou, proxorisa kai sti zoi mou (arraboniastika), katafera na ftaso pali ta 93 kila... exo mpei se diatrofi, basi ton dikon mou skepseon k oson diabazo se diafora site, me apotelesma se 3 peripou bd na xaso 4 kila... pragmatika niotho tromeri apogoiteusi giati pleon de mou kanoun ta rouxa mou, o arraboniastikos mou kanei perierga sxolia kai kathe mera apogoiteuomai k olo leo tha stamatiso... pos mporo na proxoriso dunamika kai na xaso ta kila mou xana? mpika se auti tin koubenta giati skeftomai na arxiso ta lipotox. ta xs de mou eixan kanei tipota pou ta eixa dokimasei pro kairou...
euxaristo gia to xrono!!!
23-02-2009, 22:36 #313
μην ανησυχεις mtsek85
αν η στεναχωρια σε αδυνατιζει δεν προκειται να τα κρατησεις τα κιλα για πολυ
εισαι απλα σε μια ευτυχισμενη περιοδο της ζωης σου και πηρες
οταν παντρευτεις και αρχισει η ρουτινα και οι υποχρεωσεις θα γινεις κορμαρα
23-02-2009, 22:40 #314
to thema einai tzeni mou pos de skopeuo na pantreuto sintoma!!! kai o arraboniastikos mou, an deite to ti troei pragmatika tha ton skotonate...
einai 63, 1.90ipsos k troei oli mera ta panta k oti pio paxintiko kai de pernei grammario...
pantos exo arxisei k gumnastirio, an kai pao 2 fores ti bdomada, den exo xrono gia perissotero logo tis douleias...
24-02-2009, 19:43 #315
simera ekana tin arxi me ta lipotox! an kai basi ton odigion pou exei, de blepo polu skliri ti diaita pou protinei na akolouthithei (troo polu lugotero mesa sti mera logo tis douleias)
elpizo i arxi na einai kali kai na do opos k polla alla atoma edo ti diafora pou tha me kanei na apoktiso xana anebasmeni psixologia... giati mporo na po, pos an kai exo kanei tin arxi de to exo parei toso zesta, oute me tosi megali xara...
tha enimerono gia nea!!!
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....