Results 316 to 330 of 1713
Thread: LIPOTOX/ XS
-
24-02-2009, 21:14 #316pegyGuest
Καλή αρχή mtsek85,
Να μην πάρεις ποτέ περισσότερα από 5 χάπια ημερησίως-συμβουλή από το φαρμακοπειό μου.
- 24-02-2009, 22:18 #317
euxaristo gia ti sumbouli pegy!
pantos, de xero an tha prepei na exo kapoio apotelesma simera i kapoio simadi, pantos gia proti mera xrisis de mou meiothike oute i peina, oute eniosa fouskoma oute kati allo...
mono tin ora pou ta pira, me epiase mia anakatosoura, sa geusi sto stoma einai athlia.. kai tpt allo...
tha sas po se liges meres an do apotelesma...
pantos me ta xs pou eixa parei pro kairou den eida kamia diafora, oute me diafora rofimata tsagiou i botanon,,,
as elpisoume pos tha exo k ego kapoio thetiko apotelesma...
25-02-2009, 18:38 #318
mtsek85 καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου με τα Lipotox. Τα είχα πάρει και εγώ μαζί με τα φακελάκια αλλά άντεξα μόνο 3 1/2 μέρες, μου είχε φανεί σκληρό το συγκεκριμένο διαιτολόγιο. Εύχομαι εσύ να τα πας καλύτερα. Αν μπορείς γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες γιατί τα greeklish είναι δύσκολα και κουραστικά στην ανάγνωση
25-02-2009, 20:50 #319pegyGuestmtsek85 πραγματικά η γεύση τους είναι σαν μουρουνέλαιο, και τα φακελάκια σαν σοκολάτα που δεν δυαλύοταν με τίποτα.
Πάντως myrtali, το διαιτολόγιο κι εγώ δεν κατάφερα να το ακολουθήσω.
26-02-2009, 22:16 #320
well... πήρα συνολικά 2 κουτιά lipotox, απο 4 χαπάκια κάθε μέρα, δεν θυμάμαι πόσα σε σύνολο χάπια έχει το κουτί για να σας πω το ακριβές διάστημα. έχασα 6 κιλά...
τιποτα μπροστά στα άλλα 15 που πρέπει να χάσω, αλλά είναι μια αρχη. Τα σταμάτησα, γιατί φοβόμουν να παρατείνω την λήψη τους.. μετά απο κανά μήνα πάλι κ αν έχω διατηρήσει το βάρος..
σημαντικό: συνεχίζω πάνω κάτω την διατροφή που ακολουθούσα κ εξακολουθώ να πίνω την ιδια περίπου ποσότητα νερό, έχασα άλλο ενα κιλό μέσα σε δύο εβδομάδες, χωρίς τα lipotox.
θέλει πολύ υπομονή κ πολύ κουράγιο για να αντέξεις!
να σημειώσω ότι δεν μου κόψαν καν την πεινα τα lipotox κ ακόμα συνεχίζω να πεινάω.. αποφεύγω να τρώω τροφές που "δεν κάνουν", αν κ οι ατασθαλίες είναι στο πρόγραμμα!
συνεχίζω.. πφφφφ!!! κουραγιο σε όλους μας!
01-03-2009, 13:33 #321
kalispera k apo mena... na rwtisw k egw kati.. pairnw ta reductil kai vlepw arketa kala apotelesmata ston elegxo tis orexis kai ithela na mathw an se sundiasmo me ta lipotox tha exw kalitera apotelesmata i an tha pesoun kai t duo polu varia gia ton organismo mou?
01-03-2009, 13:34 #322
kalispera k apo mena... na rwtisw k egw kati.. pairnw ta reductil kai vlepw arketa kala apotelesmata ston elegxo tis orexis kai ithela na mathw an se sundiasmo me ta lipotox tha exw kalitera apotelesmata i an tha pesoun kai t duo polu varia gia ton organismo mou?
01-03-2009, 13:35 #323
03-03-2009, 02:28 #324
Γειά σου,mtsek85!Έχεις μέρες να μας ενημερώσεις για τα νέα σου...
Ελπίζω να συνηθίζεις το νέο σου εγχείρημα και να το βιώνεις λίγο πιο θετικά!
Μην ξεχνάς πάντως πως όσο κι αν τα κιλά είναι νούμερα κι αλλάζουν,έστω και βασανιστικά αργά,
οι ανθρώπινες σχέσεις και η καλή μας ψυχολογία θέλουν θάρρος,αλήθεια,δουλειά και χρόνο!
Ελπίζω να βρεις τη δύναμη ν'αντιμετωπίσεις όλα όσα απειλούν το σημερινό και μελλοντικό σου χαμόγελο!
Καλή σου δύναμη!Καλά αποτελέσματα!Και περιμένουμε τις εξελίξεις στη ζωη σου(μ'ελληνικούς αυτή τη φορά χαρακτήρες!)
mmar ,συγχαρητήρια για τη μεγάλη σου προσπάθεια ως στάση αλλά και ως αποτέλεσμα!
Δεν καταλαβαίνω γιατί υποτιμάς τα 6 κιλά απώλειας βάρους,όταν είναι τα 2/7 του συνολικού σου στόχου;
Επιβράβευσε τον εαυτό σου,όπως άλλωστε του αξίζει,και πάρε τη δύναμη να συνεχίσεις και για τα υπόλοιπα...
malinaki ,αφού διαπιστώνεις πως τα πας αρκετά καλά με τα reductil,γιατί αγχώνεσαι τόσο,ώστε να σκεφτείς να επιβαρύνεις κι άλλο τον οργανισμό σου με χημικά;
Δε νομίζω να είναι ζητούμενο σου να χάσεις ακόμα μια φορά εντυπωσιακά γρήγορα και με λανθασμένο τρόπο το επιπλέον βάρος σου,
με τη δυσάρεστη συνέπεια να βρεθείς ίσως αργότερα σε ακόμα μια προσπάθεια...πάλι απ'την αρχή,νέα απογοήτευση,επιπρόσθετα αυξημένο άγχος και πίεση...
Είναι συγκεκριμένα τα κιλά μηνιαίας απώλειας κι όποτε τα ξεπερνάμε και την υγεία μας βλάπτουμε και τον μεταβολισμό μας μπλοκάρουμε
και υπογράφουμε τη σύντομη επανάκτηση τους!Μήπως να το ξανασκεφτόσουν και να εστιάσεις σ'αυτό που ήδη κάνεις;
04-03-2009, 17:45 #325
καλησπερά σας και παλι!
Όντως είχα αρκετές ημέρες να σας μιλήσω, γιατί βρισκόμουν εκτώς Αθηνών... Εχω να κανω την εξής παρατήρηση : από τις 23 του μηνα που ξεκίνησα τα lipotox, δεν εχω χάσει δυστυχός κανένα κιλό... Προσπαθώ να ακολοθήσω τη διατροφή, αλλά λόγω των ωραρίων μου δεν είναι εύκολο... Το μονο σίγουρο είναι πως αυτές τις ημέρες τρώω λίγες θερμίδες μέσα στη μερα (περίπου 1000) και πως έχω κόψει εντελώς τα γλυκά, τα αναψυκτικά, παραπανίσια γεύματα και τροφές που έχουν πολλά λίπη και που είναι παχυντικά και περπατούσα καθημερινα σε ανηφοροκατηφόρες για τουλάχιστον 2 ώρες... Δυστυχώς απογοητεύθυκα με το αποτέλεσμα (γιατί είχα από τις 23 του μήνα να ζυγιστώ και είδα το ίδιο νούμερο) γιατί ούτε τα κιλά έπεσαν και συν της άλλης η πεθερά μου πιστεύει πως πήρα κιόλας... Θα συνεχίσω την προσπάθεια και θα σας ενημερώνω.προσπαθώ πάντως να δω θετικά την όλη φάση και ας μη μου κάνουν τα τζινακια μου...
04-03-2009, 17:53 #326
Σημείωση... η όρεξη μου έχει κοπεί κάπως, φουσκώνω πολύ εύκολα αλλα η τάση να θέλω να φάω γενικά δεν έχει φύγει....
04-03-2009, 19:27 #327
Originally posted by mtsek85
Δυστυχώς απογοητεύθυκα με το αποτέλεσμα (γιατί είχα από τις 23 του μήνα να ζυγιστώ και είδα το ίδιο νούμερο) γιατί ούτε τα κιλά έπεσαν και συν της άλλης η πεθερά μου πιστεύει πως πήρα κιόλας...
Δεν είναι τυχαίο,καλή μου,πως η πεθερά είναι απλοποίηση της λέξης "πενθερά" ,της προερχόμενης από το "πένθος" του ρήματος "πάσχω" !
04-03-2009, 21:48 #328
Ασε nadine, η πεθερά μου είναι... περίπτωση μεγάλη και μπορείς απλά να της δώσεις συνώνιμο το φαρμάκι...
Πάντως από πόντους έχω πέσει 3 και κάτι είναι κι αυτό!!!
05-03-2009, 20:32 #329
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΕΨΑΧΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ LIPOTOX ΕΠΕΣΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ LIPOTOX...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ
ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧS. ΤΟ ΠΗΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΗΜΟΥΝ 83 ΚΙΛΑ ΜΕ ΥΨΟΣ 1,63. ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΣΥΝΙΣΤΟΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΚΟΥΤΙ, ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ "ΔΙΚΙΑ" ΜΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΑΛΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ. ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΑΣΑ 3 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΧΑΡΗΚΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ! ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΚΡΑΤΗΣΑΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΜΕΙΝΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΝΑΠΗΡΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΥΤΙ. ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΤΡΩΩ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΕΤΡΩΓΑ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ!
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ. ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ 20 ΚΙΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!! ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΤΟΝΗ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΡΕΛΑ! ΕΧΑΣΑ 5 ΚΙΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΠΟΝΤΟΥΣ ΕΦΟΣΟΝ ΜΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ 75 ΚΙΛΑ (ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ 80)! ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΚΟΛΛΗΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 5 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ΔΙΑΙΤΑ ΜΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ...
ΜΕΤΑ ΕΦΤΑΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΑ 90 ΚΙΛΑ...ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΙΤΑ ΟΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΧΑΝΕΙΣ 9 ΚΙΛΑ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 3 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ΝΙΩΘΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΕΞΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ : ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΦΑΩ ΓΛΥΚΑ !!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!! ΠΕΙΝΑΩ ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ. ΕΛΕΓΑ ΜΗΠΩΣ ΒΟΗΘΟΥΣΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΜΕ ΤΟ LIPOTOX ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΛΕΟΝ!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ/ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΤΗ ΓΡΑΨΩ
05-03-2009, 20:37 #330
Γεια σου πεταλουδιτσα!
Ναι βρε συ, αν δεν σου κανει μεγαλο κοπο γραψε τις διαιτες μηπως πεσουμε κανενα γραμμαριο!
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....