LIPOTOX/ XS - Page 24
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 24 of 115 FirstFirst ... 1422232425263474 ... LastLast
Results 346 to 360 of 1713

Thread: LIPOTOX/ XS

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Ναι!Εγώ διατύπωσα την απορία γιατί τσιμπάτε με τέτοιες δίαιτες ενώ ξέρετε πολύ καλά τι σημαίνουν!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ.
    ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΕΓΡΑΨΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΚΑΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΕΧΩ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ.
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ ΑΦΟΥ ΕΤΡΩΓΑ 7 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΗΤΑΝ ΓΛΥΚΑ

Member
    Νομιζω πως τα πιο σοφα λογια εχουν ειπωθει στο τοπικ "συναισθηματικη υπερφαγια"...

Senior Member
    Λέω πως εγώ έχω πολύ μεγάλη πείρα στις μ@λ@κ#δίαιτες(δεν υπάρχει κάτι που να μην έχω κάνει)
    και κατάφερα να χαλάσω τον μεταβολισμό μου,τη σχέση μου με τη σωστή διατροφή,το δέρμα μου
    από το άνοιξε-μάζεψε,τα χρόνια μου,τις επιλογές μου!Δεκάδες κιλά κάτω και αμέσως μετά τα ίδια συν άλλα δέκα πάνω!
    Και ξέρω πολύ καλά πόσο πιο έυκολο είναι να κάνεις το στομάχι σου να κλείσει τελείως από το να έχεις μέτρο,
    ευκολότερο να μην ανοίγεις το πηγάδι για να φας κάτι λίγο γιατί μετά γίνεται απύθμενο και δε χορταίνει με τίποτα!
    Τα χρόνια του γυμνασιολυκείου με τις τόσες εγκεφαλικές απαιτήσεις και τις πολλές αθλητικές δραστηριότητες,
    ζούσα από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή με νερό και Σαβ/κυριακο με λίγο από το φαγητό των άλλων στο σπίτι
    κι έτσι διατηρούμουν!Μία μέρα θυμάμαι είχα φάει μία μπριζόλα και καμιά 15 τηγανητές πατάτες και φέτα και πήρα 4,5 κιλά!
    Ακόμα δυσκολεύομαι να κάνω όσα πρέπει(καλά έχω κι άλλους λόγους εγώ)αλλά δεν είναι τυχαίο που όλοι φωνάζουν το ίδιο!
    Διατροφή απ'όλα τα είδη της διατροφικής πυραμίδας,πιο πολλές σαλάτες,λαχανικά,φρούτα,γα� �ακτοκομικά με λίγα λιπαρα(όχι 0%)
    ψάρι,άσπρο κρέας,σπάνια κόκκινο,δημητριακά,ξηρούς καρπούς...και φαγητά μαγειρεμένα όχι όμως σούπες λαδιού,ε;
    ʼσκηση,έστω περπάτημα κάποια λεπτά κάθε μέρα,πέντε μικρά γεύματα να ενεργοποιείται ο μεταβολισμός,νερό πολύ...
    Αν θέλεις ρίξε μια ματιά και στα άρθρα του τόπικ αυτού:--->ΝΕΑ,ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΑΡΘΡΑ,ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ
    Ίσως βρεις κάποια λάθη που κάνουμε όλοι,ίσως κάτι που δεν ξέραμε μάθουμε...Και αναλογίσου παράλληλα με την προσπάθεια αυτή,
    ποιά είναι η σχέση σου με το φαγητό.Παρατήρησε τη συμπεριφορά σου κι εστίασε στα προβληματικά σημεία.Μήπως τρώς συναισθηματικά;
    Μήπως το φαγητό σου καλύπτει άλλες ανάγκες;Μήπως σε βολεύει;Μήπως το χρησιμοποιείς για βαθύτερους δικούς σου λόγους;
    Αλλαγή στις καθημερινές μας συνήθειες και δουλειά στο ψυχολογικό σχετικό μας κομμάτι,χωρίς χρονοδιαγράμματα και πιέσεις καταλήγουν σε μόνιμα αποτελέσματα!
    Μέχρι τότε...χάσιμο χρόνου,ψυχικών αποθεμάτων...τα γνωστά σε όλους μας!Αντί να πλησιάζουμε ουσιαστικά απομακρυνόμαστε όλο και πιο πολύ!
    Όσο πιο μεγάλο θέμα έχουμε με το φαγητό,τόσο πιο μακριά καταλήγουμε!Εγώ έφτασα στα 180 κιλά,αν σου λέει κάτι αυτό!
    Κι ακόμα δυσκολεύομαι για το δρόμο του γυρισμού,26 χρόνια μετά την πρώτη μου "δίαιτα".Είστε όλοι ελεύθεροι να κάνετε τα λάθη σας!
    Όλοι είμαστε!Κι αν κάπου φωνάζουμε μερικοί,είναι για να σας προστατέψουμε από όσα κι εμείς κάναμε και ακριβά πληρώνουμε!
    Ξέρω όμως πως δυστυχώς τα ολόδικά μας λάθη ίσως κάτι μας διδάξουν κι όχι αυτά των άλλων,η άμεση κι όχι η έμμεση πληροφόρηση...
    ʼλλο πράγμα ο πόνος του δικού σου χτυπημένου σώματος κι άλλο ν'ακούς τις κραυγές πόνου και να βλέπεις το χυμένο αίμα του άλλου...
    Οπότε είστε ευπρόσδεκτοι αν θέλετε να πείτε"Τι ξέρει τάχα κι αυτή η αποτυχημένη;Δεν κοιτάει καλύτερα τα χάλια της να το βουλώσει και μας πρήζει;"
    Είναι υπέροχο πράγμα να έχεις τη διακριτική ευχέρεια των επιλογών σου,αλλά μετά να έχεις και τη δύναμη ν'αναλάβεις το αντιστοιχο τίμημα!

Senior Member
    Originally posted by Pink_Butterfly
    Originally posted by NADINE
    Ναι!Εγώ διατύπωσα την απορία γιατί τσιμπάτε με τέτοιες δίαιτες ενώ ξέρετε πολύ καλά τι σημαίνουν!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ.
    ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΕΓΡΑΨΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΚΑΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΕΧΩ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ.
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ ΑΦΟΥ ΕΤΡΩΓΑ 7 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΗΤΑΝ ΓΛΥΚΑ
    Μα δε φταις εσύ,καρδιά μου,που μετά έπεσες με τα μούτρα στο φαγητό και δη τα γλυκά!
    Η δίαιτες αυτές είναι τόσο στερητικές και σου αφήνουν τέτοια απωθημένα,που νομοτελειακά μετά σε ρίχνουν εκεί με τα μούτρα!
    Δεν είναι δικό σου κομμάτι ευθύνης και αποτυχίας αυτό!Κι ούτε έχασες λίπος καθαρό,ώστε να μη δεις τα νούμερα στη ζυγαριά
    όσο γρήγορα κατέβαιναν να εκτοξεύονται σαν πύραυλος μετά!Δε θέλω να θεωρείς πως τα βάζω μαζί σου!Σε καμία περίπτωση!
    Απλά τρελαίνομαι που τα νεαρά παιδιά παρασύρεστε από αυτές τις μ@λ@κίες κι η εύκολη πλέον πρόσβαση στο δίκτυο
    εξαπλώνει τις λανθασμένες αυτές πρακτικές επικίνδυνα ανεξέλεγκτα κι ύστερα συχνά καταλήγουμε με σοβαρό πρόβλημα,
    ίσως ακόμα και διατροφική διαταραχή από κει που ήμασταν πολύ καλύτερα!Σας θερμοπαρακαλώ να προσέχετε πολύ!

Senior Member
    +1000,πεστααααα.

Member
    Nadine, ειλικρινα, ευχαριστω! Χειμαρρωδης ο λογος σου και να εισαι σιγουρη, δεν θελουμε να το βουλωσεις. Καληνυχτα γλυκια μου

Senior Member
    πάντως εγω κορίτσια, όταν προσπάθησα να ακολουθήσω ανάλογη δίαιτα δε κατάφερα το παραμικρό... ισως επειδη γενικά μέσα στη μέρα δε τρωω πολύ, αλλά τρώω το βράδυ και παχαίνω, και σε τέτοιου είδους δίαιτες τρώς πολλές φορές μέσα στη μέρα κ δε με βοηθά... ισως κ να κάνω λάθος δε ξέρω.... πάντως για την ώρα η διατροφή μου είναι περιορισμένη γιατί μου έχει κοπεί η όρεξη (δλδ πρωί ενα χυμό κ ένα γιαουρτάκι 2%, μεσημέρι μια ΄καλή σαλάτα και ίσως μακαρόνια ή ρύζι και βράδυ ενα γιαουρτάκι...)

Senior Member
    και τώρα αγαπητοί φτάνουμε στο ερώτημα.... Τα χαπάκια σε 1-2 μέρες τελειώνουν... Να τα συνεχίσω η τζάμπα τα ευράκια μου....? Επίσης, λέτε να έχω καλύτερο αποτέλεσμα αν τα πάρω ξανά σε συνδιασμό με τα φακελάκια? Διάβασα πως ο συνδιασμός κάνουν δουλειά... Επίσης, έχω να κάνω μια παρατήρηση... Κρατάω το ζύγισμα της Κυριακής σα βάση (τα 88,4), αλλά οποιαδήποτε στιγμη της ημέρας αν ζυγιστώ, μπορεί να φανώ 88, 89, 91.... why....? που βρίσκομαι τελικά??? Επίσης, τις πρώτες ημέρες ένιωθα πολύ καλύτερα με το ΄σωμα μου, αλλά τις 3 τελευταίες μέρες νιώθω πολύ προσμένη... γιατί να συμβαίνει αυτό?

ευχαριστώ πολύ!!!! χχχ Ρία

Junior Member
    kalhmera saw eimai nea edw...diavazw meres tis apopseis sas gia to lipotox....to epsaksa para poly to thema kai apofasisa ki egw na to parw se sindiasmo me ta fakelakia kai apo ayrio to ksekinaw.thelw na xasw to polu 7 kila....vevaia imoun 71.5 kila kai me diatrofi (i opoia perieixe t a panta kai tipota de mou eleipse) exasa apo autin10.5 kila...twra eimai 61 kila. diatiroume se ayta edw kai 1.5 mina kai thelw na dokimasw to lipotox se sindiasmo me diatrofi kai tha sas enimerwsw ki esas gia ta apotelesmata.

h alitheia einai pws ama yparxei thelisi mesa mas kai to paroume apofasi mporoume na kataferoume pragmata apithana...einai diskolo tha mou peis alla pisteyw pws telika ola mia sinitheia einai...kai i ousia den einai oti stin leksi diaita (kata tin gnwmi mou) yparxei i ennoia tis organikis sterisis alla i ennoia tis psixikis sterisis mesa apo tin opoia mathainoume polles fores na eyxaristoume ton eayto mas mesa apo ypervoles ......kai meta na exoyme ektos kai apo 2,3,4,5....10 parapanisia kila....kai allla 10 kila apo typseis(stis perissoteres periptwseis milaw_)

Egw proswpika exw edw kai 6,7 mines pou diavazw vivlia peri diatrofis...thermidwn ,metavolismou,ygeias kai suneiditopoihsa pws telika gia na kaneis mia diaita swsti kai xwris katapiesi prepei na gnwrizeis kai tin simasia tis leksis diaita....Exw mathei ti thermides exei to katheti (ap eksw),oxi gia na ginw usteriki me ayto to thema alla gia na mporw na elenksw ti prepei na faw......p.x. etrwga polu apo fast food....gyros xoirinos se pita....miam!! miam!!! omws twra skeftomai kai lew giati na faw ena gyro se pita o opoios periexei toulaxisto 550 thermides....kai na mi faw px 2 souvlakia me lemonaki kai mia plousia salata laxanikwn na piw kai ena potiraki krasi kai na xortasw me 500 thermides kai na faw kati pou safestata exei ligotero lipos ktl? den einai diskolo!!

tha mou peite ta les ayta kai aptin alli agorazeis kai lipotox? e ....oloi ligo poly mpainoume se tetoio peirasmo voithitikis diaitas,,,niwthwntas oti exoyme kinitro kai stirigma gia na petixoume.Thelw na to parw thelw na dw poso tha voithisei kai emena kai giati oxi kai esas mesa apo tin empireia mou!!

KAI H ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Senior Member
    Καλημερα rose!Συμφωνω με ολα οσα λες! Εχεις πιασει το νοημα βλεπω, μπραβο! Εξαλλου θελει θεληση και αποφασιστικοτητα , πραγματα τα οποια για να τα αποκτησουμε, χρειαζομαστε ενα σπρωξιμο ειτε απο καποιον ανθρωπο ειτε απο καποιο βιβλιο..
    Ολοι εχουμε τις ανασφαλειες μας, ειτε εχουμε να χασουμε 5 ειτε 10 ειτε 30 κιλα.
    Εγω θελω να χασω 10-12 κιλα κι ειπα να ξεκινησω το λιποτοξ αλλα επειδη εχω μια ελαφρα ανεβασμενη τιμη στο θυρεοειδη, λεω πρωτα να το τσεκαρω και μετα να το αρχισω. Προς το παρον, κοβω τις βλακειουλες(γυρους, μπισκοτακια και γλυκακια) κι εχει ο Θεος..

Junior Member
    geia sou chrys!!

pisteyw pws isws kai na exw piasei to nohma twra pia....den sinithiza na eimai poly paxoyli alla oyte kai lepti apo palia...exw ipsos 1.62 kai me ta 71.5 kila poy eixa ftasei (ekton opoion ta 50 kila itan stin perifereia) eixa ftasei sto amin...den eniwtha kala me tin eikona mou.....ma etrwga gyrous pitsa souvlakia kai tzatzikia...kai alla tetoia nostima kai ypoula fagita...oxi kathe mera alla arketa vevaia kai logw douleias ...eleipsis xronou gia mageirema....
    kai mias kai eipa elleipsi xronoy gia mageirema...dikaiologia einai ki ayto.!! apla voleuomoun stin idea tou etoimoy kai kala...i ousia einai telika oti ithela na faw tetoia!

mporw na kanonisw px.an prepei na katanalwnw 1250 thermides tin imera ,moni mou to programma mou kai na periexei ap ola! diavaste ..psakste prwta oti afora tis diaites tin diatrofi kai thn ugeia tou metavolismou roufikste tin gnwsi kai tha me thimithite..!

den einai wra gia dikaiologies tou tupou variemai.ama variesai min paraponiesai eisai upaitios gia thn katastasi sou..emeis plathoume to swma mas kai thn psixologia mas....akomi kai me provlima thiroidi osoi exoune (kata tin tapeini mou apopsi) den tha prepei na katapiezontai sthn idea ayti kai na ta paratane.

Kai kati simantiko,,DEN yparxei logos viasinis.an theloume na xasoume kila as ta xasoume arga kai stathera den prepei na sokaroume ton metavolismo mas..einai pera apo tin fusi mas ayto...g ayto kai ta kila epistrefoun sto 90% twn periptwsewn. arga kai stathera xwris agxos! as xasw kai 10 kila se 1 xrono ti egine? simasia exei oti tha eimai elafriteri kata 10kila apo persi...enw to upoloipo 90% tha leei oti pire alla 5!

giati na fas tiganites patates me tin mprizola sou kai na mi fas prwta mia salata me diafora laxanika i psita laxanika kai epeita ti mprizola me mia parata psiti me tin flouda tis kai lemonaki?..dokimaste to...an den xortasete etsi peite to!
    Poses fores efaga chips(i adunamia mou....i prwin!!) kai meta elega ..efaga...kai den me xortasan..thelw ki alla! twra oses fores exw ligoyra treli pernw tin megalyteri mpanana tin psilokovw kai tin trww me guaourtaki 2% kai vazw kai mia koutalia meli!....poly xortastiko!

Yparxoun toses luseis!! ma prwta prepei na mpoume sthn thewria kai meta stin praksi!! den prepei na allazoume dedomena trofwn kathe ligo....

h epivraveusi?
    einai i aytopepoithisi mas pisw
    h anagnwrisi apo tous gyrw mas gia ton kopo kai to apotelesma!
    o thaumasmos!
    h eikona tis zygarias me katiforiki klisi kilwn mas anevazei kai mas dinei kouragio!
    o sevasmos ston eayto mas!
    terna ta parapona tou typou...paxyna ti tha kanwwww?????pws tha ta xasw???giati egw ??

filoi mou den prepei na stirizomaste eksoloklirou se ena proion se enan diaitologo se mia eikona sto mualo mas!
    ola exoun sxesi me to egw mas kai einai ola mesa sto mualo mas...apo ekei pernaei prwta kai i oreksi kai i xwnepsi!

egw tha eimai edw kai oti lew den simainei oti thelw na to epivalw oute na to paiksw kserolas..giati den eimai..lew apla oti pisteyw kai afou einai gia kalo skopo ta moirazomai me esas !!!

Senior Member
    έχει δοκιμασει κανεις τα φακελάκια Lipotox? αποτι διάβασα σε φυλλάδια ειναι για μια εβδομαδα η χρηση του, αλλα μεσα σε μια βδ τι αποτελεσμα θα υπαρχει?

αν γνωριζει κανεις, ας πει μια κουβεντουλα...

φιλια!!!

Senior Member
    Ροζάκι,καλώς μας ήρθες!Σε παρακαλώ μόνο,γράφε μας στα ελληνικά!

Junior Member
    OK...ελληνικα!

Junior Member
    OK...ελληνικα!

Page 24 of 115 FirstFirst ... 1422232425263474 ... LastLast