Results 361 to 375 of 1713
Thread: LIPOTOX/ XS
-
12-03-2009, 11:39 #361
Rose καλημερα! Συμφωνω απολυτα με τις αποψεις σου σχετικα με το φαγητο.Κι εγω, τοσα χρονια τα εχω .."σπουδασει" ολα αυτα! Το τι βιβλια , οχι μονο για διαιτες, αλλα και για τον τροπο που αντιμετωπιζουμε εν γενει το φαγητο, το τι περιοδικα διαβαζα επι χρονια..(στιβες τα ειχα στο σπιτι!), το τι μελετη εχει πεσει απο τοτε που αρχισα να εχω επαφη και με το internet , δε λεγεται!
Μπορω να πω οτι εχω πλεον πολυ καλη γνωση του θεματος. Τοτε λοιπον ,γιατι αντι να αδυνατιζω παιρνω κιλα? Γιατι αφου εχω τοσες γνωσεις(θερμιδες, μεταβολισμος, ασκησεις γυμναστικης,"καλες" και "κακες" τροφες, γλυκαιμικος δεικτης τροφων, αντιοξειδωτικα και παει λεγοντας...)παχαινω??????? Γιατι αραγε? Νομιζω οτι η απαντηση ειναι απλη. Ειναι αυτη που εδωσες κι εσυ! Το μυαλο μας ειναι αυτο που μας παιζει τα παιχνιδια, οπως αυτο ειναι που "φταιει" εν μερει και για πολλα ψυχολογικα προβληματα. Ειναι ολα μεσα στο μυαλο μας. Ειναι επισης, κατι πολυ πολυ σημαντικο! Η δυναμη της ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ! Η εξη ειναι φοβερο πραγμα...
Αρα λοιπον ας μην κατηγορουμε τα πατατακια και τις σοκολατες(οπως εκανα εγω! ελεγα δηλαδη "ατιμη σοκολατα τι μου εχεις κανει? ατιμο μπισκοτο, γιατι να σε εχουν εφευρει?" κ.τ.λ)
Πρεπει και οι ιδιες να μαθουμε να ¨μαλωνουμε¨,οπως συνηθιζω να λεω, τον εαυτο μας και να μην τον δικαιολογουμε. Δεν εννοωω να γινουμε δικτατορες του εαυτου μας!Αλιμονο! Εννοω, να κραταμε με ολες μας τις δυναμεις τον εαυτο μας, το μυαλο μας, πειθαρχημενο, κι αν ξεπεσουμε και καποιες φορες, σιγα τα αυγα! Καλα να ειμαστε και θα ξανασηκωθουμε! Να μαθαινουμε απο τα γλιστρηματα μας και να μαθουμε επισης-πολυ σημαντικο!!!- να επιβραβευουμε τον εαυτο μας.Ειτε αυτο ειναι ρουχο, ειτε κοσμημα , ειτα ακομη κι ενα γλυκο η φαγητο που μας αρεσει! Ενταξει, δε θα μετοικησουμε και σε αλλο πλανητη πια!! Ουτε θα ξεχασουμε τι ειναι το παστιτσιο λογου χαρη! Απλα πρεπει να το εχουμε αυτο και αλλα παχυντικουλια, στην ακρη του μυαλου μας και για ειδικες περιστασεις.
Γενικα, για να μη σας κουραζω πολυ, πιστεθω οτι καθεμια/καθενας μας , αυτο που εχει να κανει ειναι να κατσει να αναλυσει λιγο την κατασταση της/του και μονος αλλα και με βοηθεια απο αλλα ατομα, να ...βαλει μπρος! Κι αν ολα αυτα μας φαινονται βουνο, εδω ειναι κι αλλα ατομα που εχουν ολη την καλη διαθεση να μας δωσουν ενα χερακι να ξεκινησουμε τον αγωνα μας!
Προσωπικα, θελω να εκφρασω για αλλη μια φορα το μεγαλο μου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για ολα τα ατομα με τα οποια μιλησα και για ολα τα topic τα σχετικα με το βαρος. Με ωθησαν πραγματικα να παρω την αποφαση να αλλαξω...οσο μπορω καιο,τι μπορω!
Ελπιζω ολα να πανε καλα ..
ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΤΕ, ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ Θ-Ε-Λ-Ο-Υ-Μ-Ε!
- 12-03-2009, 16:26 #362
Μη στεναχωριέσαι...Μακάρι όλα να διορθώνονταν τόσο εύκολα!Ρίξε μια ματιά,αν θέλεις,εδώ --->ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ...
12-03-2009, 17:41 #363
ROSE,καλώς σε βρίσκουμε!
Ακούγεσαι αρκετά συνειδητοποιημένο άτομο και πέρα από τα της διατροφής
κι ελπίζω ν'απολαμβάνεις πλέον χωρίς ενοχές όλες τις απολαύσεις που η ζωή σου προσφέρει!
Η παρουσία σου είναι πολύ σημαντική και για μας καθώς κι η εμπειρία σου κι η καλή σου διάθεση!
Καλή σου δύναμη,όπου την χρειάζεσαι!Και μη σε χάσουμε από πελάτη,ε;
chrys,πολύ χαίρομαι που βρήκες εδώ την ώθηση που χρειαζόσουν!
Όπως είπες λοιπόν,σύμφωνα με τις δυνάμεις και τις ανάγκες σου,τις συνθήκες της ζωής σου,
χωρίς υπερβολές και πιεστικά χρονοδιαγράμματα,με αρωγό τις επιπλέον γνώσεις που αποκόμισες
και πάνω απ'όλα την καλή σου ψυχολογία,εύχομαι ολόψυχα να κατακτήσεις κι εσύ τον προσωπικό στόχο σου!
12-03-2009, 21:44 #364
Nadine σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια ! Ευχαριστω και για τη βοηθεια σου σχετικα με τα επαναλαμβανομενα posts!Οπως θα ειδες, τα εχω ηδη διαγραψει.
13-03-2009, 08:47 #365
nadine,καλημερα ευχαριστω για το καλοσορισμα και θελω να ξερετε οτι θα προσπαθω να ειμαι ''κοντα σας'' χωρις ρατσισμους χωρις να επιβαλω αυτα που λεω και σεβομενη παντα τις αποψεις των αλλων!
α...και να σας πω ξεκινησα και το πληρες προγραμμα λιποτοξ...εχω κανει τις 2 πρωτες μερες αποτοξινωσης .....η συνεχεια ..επι της οθονης.
chrys τα παντα εξαρτωνται απο εμας.η εξαρτηση ειναι κι αυτη ενας ψυχολογικος πειρασμος.ενα εχουμε εμεις το κοντρολ το παιχνιδι ειναι δικο μας.
κι αμα μια,καποια μερα,ξεφυγω και φαω ενα γυρο δεν πειραζει.εγω το αποφασησα να τον φαω και εγω αποφασιζω οτι θα φαω μετα απο καιρο παλι γυρο!
μια συμβουλη διατροφικη: βαλτε σιγα σιγα στη ζωη σας τα λαχανικα και τα οσπρια πιο συχνα...υπαρχουν χιλιαδες συνταγες να κανεις πχ με ενα κουνουπιδι και ελαφριες συνταγες.!!μακρυα απο αναψυκτικα,προτιμιστε τα light.........και τα γλυκα με μετρο...!! αυτα αν τα κανουμε οχι μονο βοηθανε στα κιλα να τα ελλατωσουμε (αν παρουμε υποψιν οτι πιο πριν καναμε υπερβολες),αλλα βοηθανε και την υγεια μας!!
μια απλη κ χορταστικη συνταγη ειναι αυτη:
ενα φιλετο σωλομου ψημενο στο φουρνο με 1 κ.γλυκου ελαιολαδο.και μισο ποτηρι νερο.
συνοδευομενο στο πιατο μας απο ενα ματσακι ψιλλοκομενο μαιντανο και μια σαλατα λαχανο με τριμμενη κοκκινη πιπερια και 1κ.γλυκ. ελαιολαδο με λιγο ξυδι μπαλσαμικο και αλατακι.(Η ΣΑΛΑΤΑ ΟΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ). Ειναι πολυ χορταστικο!! και νοστιμο!! δοκιμαστε το οσοι δεν το κανατε! και εχει μεσο ορο γυρω στις 400-450 θερμιδες μονο!!
φιλακια!
13-03-2009, 12:18 #366
Γεαι σου Rose! Συμφωνω με ολα τα λεγομενα σου. Εχεις απολυτο δικιο οσον αφορα τα λαχανικα και τα οσπρια.Να φανταστεις οτι ποτε δεν τα ειχα βγαλει απο τη διατροφη μου.Τα περιελαμβανα ακομη κι οταν εκανα διαιτα(απο διαιτολογο). Ηταν ενα πληρες, απο ολες τις αποψεις προγραμμα διατροφης, και γι αυτο το λογο εχασα σταθερα και χωρις κανενα προβλημα τα εξτρα κιλα που ειχα πριν μερικα χρονια. Στο ενδιαμεσο, τα απεκτησα παλι..σιγα σιγα.. περιπου 2 κιλα το χρονο αρχισα να παιρνω παλι. Τελοσπαντων, σημασια εχει οτι τωρα ξεκινησα και παλι, μετα απο αρκετες αποτυχημενες προσπαθειες. Ελπιζω πως αυτη τη φορα θα τα καταφερω.Μου εδωσαν ωθηση πολλα απο αυτα που εχω διαβασει εδω καθως και η συνομιλια μου με καποια κοριτσια , που ηταν κατι παραπανω απο ενθαρρυντικη!
Οσον αφορα τα αναψυκτικα και τα σχετικα "κακα" στη διατροφη, ευτυχως, δεν ειμαι και πολυ φαν του ειδους , κι ετσι καπως ...σωζομαι. Αλλα βλεπεις...με εφαγαν(και τα εφαγα!!) τα ατιμα τα γλυκα! Και δε μιλαω για παστες, μπακλαβαδες και γενικα γλυκα ζαχαροπλαστειου!Οοοοοοοχι! Μιλαω για "καθημερινα" γλυκακια, τυπου κουλουρακια με τον καφε, μπισκοτακια, γλυκο κουταλιου που τελειωνε εντος εβδομαδας... light πραγματα δηλαδη, αν τα συγκρινεις με αυτα του ζαχαροπλαστειου. Κι ομως!!!! Μ ε τα χρονια, ηρθαν και σωριαστηκαν πανω στην περιφερεια και παντου! Μεχρι και στα γονατα εφτασε το ατιμο το λιπος...που δεν ειχα ποτε!! Αστα!
Θα ηθελα , αν μπορεις, να μου πεις πως τα πας με το lipotox.Το εχω στα αμεσα σχεδια μου..
Εξαλλου ηταν και η αφορμη για να μπω σε τουτη την παρεα! Απλα θελω να τσεκαρω πρωτα μια ψιλοανεβασμενη τιμη της TSH και μετα θα δω αν θα μου επιτρεψει η γιατρος να το παρω. Προς το παρον ξεκινησα κοβοντας τα γλυκα παντος ειδους(χτες εκανα γλυκο κουταλιου, αλλα δεν εφαγα! αυτο κι αν ειναι προοδος για μενα! χιχι!) Θ α το μοιρασω σε...αλλους που δεν εχουν προβλημα.
Η συνταγη σου ειναι καταπληκτικη! Θα την κανω οπωσδηποτε! Μου αρεσει ο σολωμος και η σαλατιτσα που τον συνοδευει...μμμμ. Αν εχεις κι αλλες τετοιες ιδεες να τις βαζεις.Πιστευω οτι πολλοι εδω στο forum θα το εκτιμησουν.Γιατι οχι?
Πολλα φιλια και καλη δυναμη σε ολες μας!
16-03-2009, 14:09 #367
chrys !! ευχομαι να τα χασεις τα κιλα που θελεις ...μην αγχωνεσαι....γιατι το αγχος στην ουσια μας το δημιουργουνε και τα οσα βλεπουμε καθημερινα στην τv και γυρω μας........κορμαρες και μπικινι και πω πω πω και τα σχετικα και μετα λεμε και εμεις .....αχ ποτε θα τα χασω κι εγω ...και να σου οι διασημες διαιτες που χανεις κιλα σε 3 και 5 μερες.....αυτες ειναι πιο δυστυχησμενες απο μας γιατι για να τα χασουν πιεζονται πραγματικα περισσοτερο....ενω εμεις ειμαστε χαζουλες που αγχωνομαστε βλεποντας αυτα!!
το λιποτοξ λοιπον εχω καπου 6 μερες που το παιρνω ...πινω πολυ νερο εχω συχνοουρια ...η ορεξη μου δεν ανοιξε αλλα νιωθω οτι κοβεται αλλα μεχρι ενα οριο ετσι?και κατεβηκα στη ζυγαρια μισο κιλο...περιπου...ειμαι 60 κ κατι γραμμαρια...αναλογα την ωρα που θα ζυγιστω.... βασικα περιμενα να αδιαθετησω και επαιξε ρολο πιστευω οπως μου ειπε κ η γιατρος μου...Α! και μη ζυγιζεστε καθημερινα!!! 1 φορα την εβδομαδα!!
θα περιμενω να δω σε λιγες μερες να τελειωσει και το ''γραμμα''!!
συνταγες???? και βεβαια..
μια πολυ χορταστικη σαλατα που μπορει να γινει και κυριως γευμα:
στηθος απο κοτοπουλο(ολο το στηθος!!!) βρασμενο (οχι να στεγνωσει εντελως!)
μαρουλι , λαχανο, πιπερια κοκκινη,κιτρινη,πορτοκαλι, λιγα κρουτον ολικης αλεσης,
κοβουμε το στηθος σε κομματια(οχι πολυ μεγαλα!) το ανακατευουμε με τα λαχανικα (μια σαλατερια γεματη λαχανικα),και τα κρουτον!
παιρνουμε ενα ποτηρι βαζουμε μεσα 2 κουτ.σουπας ελαιολαδο 1 κουτ.σουπας ξυδι μπαλσαμικο και 1 κουτ.γλυκου μελι. τα χτυπαμε στο μιξερ η με το κουταλι καλα και τα περιχυνουμε στη σαλατα μας!!!!στοχος ειναι το μιγμα να εχει γλυκοξινη γευση ποτε δοκιμαζουμε και αν θελει λιγο ξυδι παραπαναω η λιγο μελι βαζουμε!
καλη ορεξη με περιπου 500 θερμιδες κυριως γευμα!!!!!!!!!!
16-03-2009, 14:10 #368
chrys !! ευχομαι να τα χασεις τα κιλα που θελεις ...μην αγχωνεσαι....γιατι το αγχος στην ουσια μας το δημιουργουνε και τα οσα βλεπουμε καθημερινα στην τv και γυρω μας........κορμαρες και μπικινι και πω πω πω και τα σχετικα και μετα λεμε και εμεις .....αχ ποτε θα τα χασω κι εγω ...και να σου οι διασημες διαιτες που χανεις κιλα σε 3 και 5 μερες.....αυτες ειναι πιο δυστυχησμενες απο μας γιατι για να τα χασουν πιεζονται πραγματικα περισσοτερο....ενω εμεις ειμαστε χαζουλες που αγχωνομαστε βλεποντας αυτα!!
το λιποτοξ λοιπον εχω καπου 6 μερες που το παιρνω ...πινω πολυ νερο εχω συχνοουρια ...η ορεξη μου δεν ανοιξε αλλα νιωθω οτι κοβεται αλλα μεχρι ενα οριο ετσι?και κατεβηκα στη ζυγαρια μισο κιλο...περιπου...ειμαι 60 κ κατι γραμμαρια...αναλογα την ωρα που θα ζυγιστω.... βασικα περιμενα να αδιαθετησω και επαιξε ρολο πιστευω οπως μου ειπε κ η γιατρος μου...Α! και μη ζυγιζεστε καθημερινα!!! 1 φορα την εβδομαδα!!
θα περιμενω να δω σε λιγες μερες να τελειωσει και το ''γραμμα''!!
συνταγες???? και βεβαια..
μια πολυ χορταστικη σαλατα που μπορει να γινει και κυριως γευμα:
στηθος απο κοτοπουλο(ολο το στηθος!!!) βρασμενο (οχι να στεγνωσει εντελως!)
μαρουλι , λαχανο, πιπερια κοκκινη,κιτρινη,πορτοκαλι, λιγα κρουτον ολικης αλεσης,
κοβουμε το στηθος σε κομματια(οχι πολυ μεγαλα!) το ανακατευουμε με τα λαχανικα (μια σαλατερια γεματη λαχανικα),και τα κρουτον!
παιρνουμε ενα ποτηρι βαζουμε μεσα 2 κουτ.σουπας ελαιολαδο 1 κουτ.σουπας ξυδι μπαλσαμικο και 1 κουτ.γλυκου μελι. τα χτυπαμε στο μιξερ η με το κουταλι καλα και τα περιχυνουμε στη σαλατα μας!!!!στοχος ειναι το μιγμα να εχει γλυκοξινη γευση ποτε δοκιμαζουμε και αν θελει λιγο ξυδι παραπαναω η λιγο μελι βαζουμε!
καλη ορεξη με περιπου 500 θερμιδες κυριως γευμα!!!!!!!!!!
16-03-2009, 21:05 #369
Rose γειαααααααα!!!! Σε ευχαριστω πολυ πολυ για τις συμβουλες! Εχεις απολυτο δικιο και οντως δεν αγχωνομαι, απλα αδημονω να δω τα πρωτα αποτελεσματα! Οσο για τα προτυπα των περιοδικων και των λοιπων μεσων, ξερω...δεν επεσα ουτε θα πεσω ποτε στην παγιδα της μιμησης. Εξαλλου ειμαι πλεον συνειδητοποιημενη για το τι πρεπει να κανω και για ποιο λογο πρεπει να το κανω, αναφερομενη στην απωλεια κιλων. Ειμαι αρκετα μεγαλο...κοριτσι! Χεχε!
Η συνταγη για τη σαλατα ειναι σουπερ και χορταστικη! Χορταινεις και μονο απο τα χρωματα που θα εχει! Ευχαριστω , λιαν συντομως θα την δοκιμασω!
Αχ...αντε να δουμε τι θα δουμε!
Πολλα φιλια! Thanks one more time!
16-03-2009, 21:08 #370
A αααααα!!! Ευχαριστω για τις πληγροφοριες για το λιποτοξ.. να μου λες πως τα πας, αν εχεις δηλαδη αξιολογη προοδο. Παιρνεις και τα χαπακια και το ροφημα ειπαμε??
17-03-2009, 13:57 #371
Kαλησπέρα κ απο εμένα κ καλώς σας βρήκα!
Σας βρήκα πριν 2 μέρες ψάχνοντας πληροφορίες για αδυνατιστικά χάπια κ έχω δεί πολλά θεματάκια κ πραγματικά βρίσκω πολύ χρήσιμα όλα αυτά που λέτε!
Πήρα το θάρρος να γράψω εδώ για να ρωτήσω κ εγώ αν αξίζει να πάρω τα lipotox.
Tα κιλά που θέλω να χάσω δεν είναι πάρα πολλά,είναι 10 κ έχω αρχίσει εδώ κ μια βδομάδα να προσέχω την διατροφή μου.
Θα ήθελα ν ακούσω γνώμες κ απόψεις για τα lipotox!
17-03-2009, 14:03 #372
Καλησπέρα!
Σας βρήκα πριν 2 μέρες ψαχνοντας για αδυνατιστικα χαπια!
Βρήσκω καταπληκτικό το forum κ πολύ χρήσιμα όλα αυτα που λέτε!
Θα ήθελα να ρωτήσω κ εγώ βάση της εμπειρίας σας αν αξίζει να πάρω τα lipotox!Αν είδατε όντως αποτέλεσμα!
Θέλω να χάσω 10 κιλα.
17-03-2009, 14:04 #373
Καλησπέρα!
Θα ήθελα να ρωτήσω κ εγώ βάση της εμπειρίας σας αν αξίζει να πάρω τα lipotox!Αν είδατε όντως αποτέλεσμα!
Θέλω να χάσω 10 κιλα.
17-03-2009, 14:08 #374
Καλησπέρα!
Θέλω να χάσω 10 κιλα
17-03-2009, 15:17 #375
καλησπέρα!!!!
προσωπικά εμενα δε μου εκαναν τιποτα τα χαπακια αυτα.....
τα επερνα κανονικα 20 μερες, αλλα κανοντας τη διατροφη που χρειάζεται μαζί με γυμναστήριο, εχεις το ιδιο αποτελεσμα! Οπότε κ εγώ τα σταμάτισα να μην πέρνω άδικα χάπια....
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....