Results 406 to 420 of 1713
Thread: LIPOTOX/ XS
-
03-04-2009, 08:02 #406
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ CΑRBOSLIM ΤΗΣ HEALTH AID ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΙΤΑ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΣ ΦΑΓΗΤΑ Κ ΓΛΥΚΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΙΝ.ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΤΟ ΑΜΥΛΟ.ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ XS ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΩ.ΧΑΧΑ!!!
- 03-04-2009, 08:03 #407
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ CΑRBOSLIM ΤΗΣ HEALTH AID ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΙΤΑ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΣ ΦΑΓΗΤΑ Κ ΓΛΥΚΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΙΝ.ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΤΟ ΑΜΥΛΟ.ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ XS ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΩ.ΧΑΧΑ!!!
03-04-2009, 12:41 #408
τηλεφώνησα στον αριθμο που αναγραφεται στο κουτι του Lipotox για τις απορίες που έχω.
1. μπορεις να πάρεις το χάπι και σε λιγότερη ώρα απο τη μια που αναγράφεται στίς οδηγίες
2. και μπορεις να πίεις 1 ποτήρι νερό αντί για 2 αν δεν μπορείς να πίεις παραπάνω
04-04-2009, 09:48 #409
Ακόμα μια αφίσα εδώ...Ήλιε μου,ήλιε μου,πρώην βασιλιά μου κι εσύ Θεσ/νίκη δε ζεις,πουλάκι μου;
Λοιπόν : Οργανώνουμε συνάντηση στη Θεσ/νίκη την Παρασκευή 10/4/09 γύρω στις 16:00' με 17:00'
Αν κάποιος άλλος βορειοελλαδίτης ενδιαφέρεται,ας έρθει στα γραφεία μας --->ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
για να καταλήξουμε στις λεπτομέρειες(μέρας,ώρας,τό� �ου κλπ)Ευχαριστώ!
Καλή LIPOTOX/XS-λιποδιάλυση,συμπάσχοντες!
04-04-2009, 12:13 #410
καλημερα και παλι καλη επιτυχια σε ολους!! δεν ξερω βρε παιδια εγω δε νομιζω να δω παραπανω απο 1-2 κιλα διαφορα με τα lipotox...και σκεφτομαι το carboslim η το xs express αν και ειναι μεγαλο απ οτι διαβασα lol τι να κανουμε χιχι...και δυστυχως δεν μου φτανουν τα ευρω να τα παρω να τα πιω ολα να ησυχασω χαχα μ εφαγε η ανεργια οποτε ποιο μου προτεινετε εσεις??
06-04-2009, 17:10 #411
κοριτσάκια οσες πέρνετε ή εχετε πάρει lipotox είχατε πρόβλημα με την τουαλέτα?(συνεχείς επισκεψεις σαν δηλστηρίαση?)
06-04-2009, 21:41 #412
'Ηλιε μου,δε φαντάζομαι να έκανες κάτι επικίνδυνο στον εαυτό σου,επειδή τελευταία περνάει κρίση η σχέση μας
και σου είπα πως πια δεν είσαι ο βασιλιάς μου!Μ'εκβιάζεις βέβαια με τον τρόπο σου αυτό,αλλά έλα τέλος πάντων...
Παρεμπιπτόντως,γιατί δε δίνεις σημεία ενδιαφέροντος για τη συνάντηση μας;Δε θέλεις να γνωρίσεις το λαό σου;
06-04-2009, 23:39 #413
porki αχχ τι επαθες????? εγω μπα......καμια φορα μονο με πιανει καπως περιεργα, αποτομα θα ελεγα αλλα τπτ παραπανω!
08-04-2009, 11:02 #414
αποτομα δελες τιποτα αλλα ευτυχως μονο ενα βραδυ εγινε αυτο και ημουν σπιτι....
08-04-2009, 12:07 #415
καλημέρα σε όλους!!!
Λοιπόν, αποφάσισα, μετά από συμβουλή της φαρμακοπειού μου, να ξεκινήσω τα LIPOTOX 7 (τα φακελάκια) για αρχή, γιατί μου είπε πως βοηθάνε αρκετά το μεταβολισμό και στη συνέχεια θα πάρω (μετά από 1-2 βδομαδες) ta xs..... ξεκινάμε απο βδομάδα όμως!!!
08-04-2009, 20:23 #416
PORKI η φαρμακοποιός μου είπε ότι αν κάνεις λιπαρή διατροφή έχεις θεματάκι στην τουαλέτα. μου το σύγκρινε με το xenical.
επίσης μου είπε ότι αν τρως πολλά λιπαρά μπορει κ να μην προλάβεις (γιαυτό κ εγώ όταν ξέρω ότι θα παω κάπου που μπορει να φάω κάτι που δεν θα ξέρω πως φτιάχτηκε δεν το παίρνω. Μην πάθω κανα ατύχημα... σκιάχτηκα όπως μου το παρουσίασε...χαχαχαα)
09-04-2009, 12:43 #417
αν πέρνεις αντιβίωση 1000mg το lipotox το σταματάς?
09-04-2009, 14:21 #418
ας μας πει καποιος τι αποτελεσματα εχει δει μεχρι τωρα..να ξερω αν αξιζει να το προσπαθησω.... :-/
10-04-2009, 21:22 #419
ΤΑ LIPOTOX ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ
Παιδια για μενα προσωπικα τα Lipotox κανανε πολυ καλη δουλεια. Σοβαρα. Σας αναφερω εξαρχής οτι δεν ειμαι παχυσαρκη ουτε καν υπερβαρη απλα ηθελα να μοιραστω την εμπειρια μου. Και πιστευω προσωπικά για να δουλεψει σε μενα που δεν εχω αρκετά να χασω ισως ειναι και πιο αποτελεσματικο σε ατομα με λιγα περισσοτερα κιλακια.
Ειμαι 22 χρονων και υψος 1.59. Δεν ειχα ποτε προβλημα με το βαρος μου, ημουν παντα γυρω στα 52. Περσυ ειχα πολυ πιεση με την σχολη και μεσα σε ενα χρονο εγινα 62, εβαλα δηλαδή 10 κιλα. Δεν ειχα κανενα κομπλεχ, το μονο προβλημα -ειλικρινα- ηταν οτι δε με χωρουσαν τα ρουχα μου.
Ετσι λοιπόν πήρα τα Lipotox. Τον Αυγουστο που ξεκινησα ημουν 62 και μεσα σε 2 μηνες ημουν 56. 6 κιλα σε 2 μηνες για τα κιλα μου πιστευω ηταν υπερβολικα καλα. Αυτο σε συνδιασμο με 30'-45' περπατημα καθε μερα στο διαδρομο και διατροφη με σαλατες κρεατακι φιλετο γιαουρτακι all bran τετοια πραγματα. Επισης, ME TA LIPOTOX ΔΕΝ ΕΝΝΟΙΩΘΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΙΝΑ!!! Το αναγκαιο κακο που νομιζω οτι συνεπαγοταν ήταν οτι δεν ενοιωθα και την γευση του φαγητου τοσο καλα. Παρολα αυτα εκανα απο καμια παρασπονδια καμια κρεπα κανα γαριδακι κλπ αλλα γενικα προσεχα με τους υδατανθρακες. Περιπου 1000 θερμιδες την ημερα ετρωγα.
ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: οταν σταματησα τον Οκτωβριο την διαιτα και τα Lipotox και τον διαδρομο γιατι ξαναπλακωσε το διαβασμα και το αγχος, μεχρι τον Μαρτιο ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΚΙΛΟ ΠΙΣΩ τρωγοντας κανονικοτατα. Οποτε οντως πρεπει να καηκε λιπος και οχι απλα αποβολή υγρών.
Τον Μαρτιο ξαναξεκινησα το ιδιο προγραμμα με τα 56 που ημουν, και μεσα σε ενα μηνα εχω χασει αλλα 2 κιλα και ειμαι 54.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επειδη με 1000 θερμιδες δε ζει ανθρωπος παιρνω καθημερινα 6 σπιρουλινες χαπακια και 1 φιαλιδιο λ-καρνιτινη, minartine λεγεται, και εχω δυναμη, βοηθαν πολύ ιδιαιτερα στην γυμναστική, οταν τα παραλειπω ειμαι χωμα.
Τα παιρνω στην εξης σειρα και ποσότητα μεσα στην ημερα
Πρωι: 1 Lipotox, 3 σπιρουλινες, 1/2 φιαλη καρνιτινη
Μεσημερη 1 ωρα πριν φαγητο: 2 Lipotox
Απογευμα: 3 σπιρουλινες και την αλλη 1/2 καρνιτινη
Βραδυ 1 ωρα πριν φαγητο: 1 Lipotox γιατι με 2 δε μπορω να κοιμηθω με αναστατωνει.
Γυμναστικη κανω μια ωρα μετα τα πρωινα η απογευματινα φαρμακα :P.
Εγω ενοιωσα τα Lipotox και τα αλλα συμπληρώματα πολυ ανακουφιστηκα για την διαιτα καθως δεν ενοιωθα πεινα και μου διναν και ενεργεια να κινουμε και να εχω καλη διαθεση. 8 κιλα εχασα χωρις πονο που ειναι γυρω στο 15% του αρχικου μου βαρους... ελπιζω να πηγαινει αναλογα για περισσοτερα κιλακια!
Αυτη ηταν η εμπειρια μου παιδια απο τα Lipotox, αν και δεν ειμαι το πλεον αντιπροσωπευτικο παραδειγμα.. Ευχομαι κοριτσια και αγορια να δουλεψει ακομα καλυτερα για οποιον τα δοκιμασει!!! Αποφασιστηκοτητα και ολα γινονται
10-04-2009, 21:24 #420
ΤΑ LIPOTOX ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ
Παιδια για μενα προσωπικα τα Lipotox κανανε πολυ καλη δουλεια. Σοβαρα. Σας αναφερω εξαρχής οτι δεν ειμαι παχυσαρκη ουτε καν υπερβαρη απλα ηθελα να μοιραστω την εμπειρια μου. Και πιστευω προσωπικά για να δουλεψει σε μενα που δεν εχω αρκετά να χασω ισως ειναι και πιο αποτελεσματικο σε ατομα με λιγα περισσοτερα κιλακια.
Ειμαι 22 χρονων και υψος 1.59. Δεν ειχα ποτε προβλημα με το βαρος μου, ημουν παντα γυρω στα 52. Περσυ ειχα πολυ πιεση με την σχολη και μεσα σε ενα χρονο εγινα 62, εβαλα δηλαδή 10 κιλα. Δεν ειχα κανενα κομπλεχ, το μονο προβλημα -ειλικρινα- ηταν οτι δε με χωρουσαν τα ρουχα μου.
Ετσι λοιπόν πήρα τα Lipotox. Τον Αυγουστο που ξεκινησα ημουν 62 και μεσα σε 2 μηνες ημουν 56. 6 κιλα σε 2 μηνες για τα κιλα μου πιστευω ηταν υπερβολικα καλα. Αυτο σε συνδιασμο με 30'-45' περπατημα καθε μερα στο διαδρομο και διατροφη με σαλατες κρεατακι φιλετο γιαουρτακι all bran τετοια πραγματα. Επισης, ME TA LIPOTOX ΔΕΝ ΕΝΝΟΙΩΘΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΙΝΑ!!! Το αναγκαιο κακο που νομιζω οτι συνεπαγοταν ήταν οτι δεν ενοιωθα και την γευση του φαγητου τοσο καλα. Παρολα αυτα εκανα απο καμια παρασπονδια καμια κρεπα κανα γαριδακι κλπ αλλα γενικα προσεχα με τους υδατανθρακες. Περιπου 1000 θερμιδες την ημερα ετρωγα.
ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: οταν σταματησα τον Οκτωβριο την διαιτα και τα Lipotox και τον διαδρομο γιατι ξαναπλακωσε το διαβασμα και το αγχος, μεχρι τον Μαρτιο ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΚΙΛΟ ΠΙΣΩ τρωγοντας κανονικοτατα. Οποτε οντως πρεπει να καηκε λιπος και οχι απλα αποβολή υγρών.
Τον Μαρτιο ξαναξεκινησα το ιδιο προγραμμα με τα 56 που ημουν, και μεσα σε ενα μηνα εχω χασει αλλα 2 κιλα και ειμαι 54.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επειδη με 1000 θερμιδες δε ζει ανθρωπος παιρνω καθημερινα 6 σπιρουλινες χαπακια και 1 φιαλιδιο λ-καρνιτινη, minartine λεγεται, και εχω δυναμη, βοηθαν πολύ ιδιαιτερα στην γυμναστική, οταν τα παραλειπω ειμαι χωμα.
Τα παιρνω στην εξης σειρα και ποσότητα μεσα στην ημερα
Πρωι: 1 Lipotox, 3 σπιρουλινες, 1/2 φιαλη καρνιτινη
Μεσημερη 1 ωρα πριν φαγητο: 2 Lipotox
Απογευμα: 3 σπιρουλινες και την αλλη 1/2 καρνιτινη
Βραδυ 1 ωρα πριν φαγητο: 1 Lipotox γιατι με 2 δε μπορω να κοιμηθω με αναστατωνει.
Γυμναστικη κανω μια ωρα μετα τα πρωινα η απογευματινα φαρμακα :P.
Εγω ενοιωσα τα Lipotox και τα αλλα συμπληρώματα πολυ ανακουφιστηκα για την διαιτα καθως δεν ενοιωθα πεινα και μου διναν και ενεργεια να κινουμε και να εχω καλη διαθεση. 8 κιλα εχασα χωρις πονο που ειναι γυρω στο 15% του αρχικου μου βαρους... ελπιζω να πηγαινει αναλογα για περισσοτερα κιλακια!
Αυτη ηταν η εμπειρια μου παιδια απο τα Lipotox, αν και δεν ειμαι το πλεον αντιπροσωπευτικο παραδειγμα.. Ευχομαι κοριτσια και αγορια να δουλεψει ακομα καλυτερα για οποιον τα δοκιμασει!!! Αποφασιστηκοτητα και ολα γινονται
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....