Results 421 to 435 of 1713
Thread: LIPOTOX/ XS
-
10-04-2009, 21:25 #421
ΤΑ LIPOTOX ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ
Παιδια για μενα προσωπικα τα Lipotox κανανε πολυ καλη δουλεια. Σοβαρα. Σας αναφερω εξαρχής οτι δεν ειμαι παχυσαρκη ουτε καν υπερβαρη απλα ηθελα να μοιραστω την εμπειρια μου. Και πιστευω προσωπικά για να δουλεψει σε μενα που δεν εχω αρκετά να χασω ισως ειναι και πιο αποτελεσματικο σε ατομα με λιγα περισσοτερα κιλακια.
Ειμαι 22 χρονων και υψος 1.59. Δεν ειχα ποτε προβλημα με το βαρος μου, ημουν παντα γυρω στα 52. Περσυ ειχα πολυ πιεση με την σχολη και μεσα σε ενα χρονο εγινα 62, εβαλα δηλαδή 10 κιλα. Δεν ειχα κανενα κομπλεχ, το μονο προβλημα -ειλικρινα- ηταν οτι δε με χωρουσαν τα ρουχα μου.
Ετσι λοιπόν πήρα τα Lipotox. Τον Αυγουστο που ξεκινησα ημουν 62 και μεσα σε 2 μηνες ημουν 56. 6 κιλα σε 2 μηνες για τα κιλα μου πιστευω ηταν υπερβολικα καλα. Αυτο σε συνδιασμο με 30'-45' περπατημα καθε μερα στο διαδρομο και διατροφη με σαλατες κρεατακι φιλετο γιαουρτακι all bran τετοια πραγματα. Επισης, ME TA LIPOTOX ΔΕΝ ΕΝΝΟΙΩΘΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΙΝΑ!!! Το αναγκαιο κακο που νομιζω οτι συνεπαγοταν ήταν οτι δεν ενοιωθα και την γευση του φαγητου τοσο καλα. Παρολα αυτα εκανα απο καμια παρασπονδια καμια κρεπα κανα γαριδακι κλπ αλλα γενικα προσεχα με τους υδατανθρακες. Περιπου 1000 θερμιδες την ημερα ετρωγα.
ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: οταν σταματησα τον Οκτωβριο την διαιτα και τα Lipotox και τον διαδρομο γιατι ξαναπλακωσε το διαβασμα και το αγχος, μεχρι τον Μαρτιο ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΚΙΛΟ ΠΙΣΩ τρωγοντας κανονικοτατα. Οποτε οντως πρεπει να καηκε λιπος και οχι απλα αποβολή υγρών.
Τον Μαρτιο ξαναξεκινησα το ιδιο προγραμμα με τα 56 που ημουν, και μεσα σε ενα μηνα εχω χασει αλλα 2 κιλα και ειμαι 54.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επειδη με 1000 θερμιδες δε ζει ανθρωπος παιρνω καθημερινα 6 σπιρουλινες χαπακια και 1 φιαλιδιο λ-καρνιτινη, minartine λεγεται, και εχω δυναμη, βοηθαν πολύ ιδιαιτερα στην γυμναστική, οταν τα παραλειπω ειμαι χωμα.
Τα παιρνω στην εξης σειρα και ποσότητα μεσα στην ημερα
Πρωι: 1 Lipotox, 3 σπιρουλινες, 1/2 φιαλη καρνιτινη
Μεσημερη 1 ωρα πριν φαγητο: 2 Lipotox
Απογευμα: 3 σπιρουλινες και την αλλη 1/2 καρνιτινη
Βραδυ 1 ωρα πριν φαγητο: 1 Lipotox γιατι με 2 δε μπορω να κοιμηθω με αναστατωνει.
Γυμναστικη κανω μια ωρα μετα τα πρωινα η απογευματινα φαρμακα :P.
Εγω ενοιωσα τα Lipotox και τα αλλα συμπληρώματα πολυ ανακουφιστηκα για την διαιτα καθως δεν ενοιωθα πεινα και μου διναν και ενεργεια να κινουμε και να εχω καλη διαθεση. 8 κιλα εχασα χωρις πονο που ειναι γυρω στο 15% του αρχικου μου βαρους... ελπιζω να πηγαινει αναλογα για περισσοτερα κιλακια!
Αυτη ηταν η εμπειρια μου παιδια απο τα Lipotox, αν και δεν ειμαι το πλεον αντιπροσωπευτικο παραδειγμα.. Ευχομαι κοριτσια και αγορια να δουλεψει ακομα καλυτερα για οποιον τα δοκιμασει!!! Αποφασιστηκοτητα και ολα γινονται
- 10-04-2009, 21:26 #422
ΤΑ LIPOTOX ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ
Παιδια για μενα προσωπικα τα Lipotox κανανε πολυ καλη δουλεια. Σοβαρα. Σας αναφερω εξαρχής οτι δεν ειμαι παχυσαρκη ουτε καν υπερβαρη απλα ηθελα να μοιραστω την εμπειρια μου. Και πιστευω προσωπικά για να δουλεψει σε μενα που δεν εχω αρκετά να χασω ισως ειναι και πιο αποτελεσματικο σε ατομα με λιγα περισσοτερα κιλακια.
Ειμαι 22 χρονων και υψος 1.59. Δεν ειχα ποτε προβλημα με το βαρος μου, ημουν παντα γυρω στα 52. Περσυ ειχα πολυ πιεση με την σχολη και μεσα σε ενα χρονο εγινα 62, εβαλα δηλαδή 10 κιλα. Δεν ειχα κανενα κομπλεχ, το μονο προβλημα -ειλικρινα- ηταν οτι δε με χωρουσαν τα ρουχα μου.
Ετσι λοιπόν πήρα τα Lipotox. Τον Αυγουστο που ξεκινησα ημουν 62 και μεσα σε 2 μηνες ημουν 56. 6 κιλα σε 2 μηνες για τα κιλα μου πιστευω ηταν υπερβολικα καλα. Αυτο σε συνδιασμο με 30'-45' περπατημα καθε μερα στο διαδρομο και διατροφη με σαλατες κρεατακι φιλετο γιαουρτακι all bran τετοια πραγματα. Επισης, ME TA LIPOTOX ΔΕΝ ΕΝΝΟΙΩΘΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΙΝΑ!!! Το αναγκαιο κακο που νομιζω οτι συνεπαγοταν ήταν οτι δεν ενοιωθα και την γευση του φαγητου τοσο καλα. Παρολα αυτα εκανα απο καμια παρασπονδια καμια κρεπα κανα γαριδακι κλπ αλλα γενικα προσεχα με τους υδατανθρακες. Περιπου 1000 θερμιδες την ημερα ετρωγα.
ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: οταν σταματησα τον Οκτωβριο την διαιτα και τα Lipotox και τον διαδρομο γιατι ξαναπλακωσε το διαβασμα και το αγχος, μεχρι τον Μαρτιο ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΚΙΛΟ ΠΙΣΩ τρωγοντας κανονικοτατα. Οποτε οντως πρεπει να καηκε λιπος και οχι απλα αποβολή υγρών.
Τον Μαρτιο ξαναξεκινησα το ιδιο προγραμμα με τα 56 που ημουν, και μεσα σε ενα μηνα εχω χασει αλλα 2 κιλα και ειμαι 54.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επειδη με 1000 θερμιδες δε ζει ανθρωπος παιρνω καθημερινα 6 σπιρουλινες χαπακια και 1 φιαλιδιο λ-καρνιτινη, minartine λεγεται, και εχω δυναμη, βοηθαν πολύ ιδιαιτερα στην γυμναστική, οταν τα παραλειπω ειμαι χωμα.
Βραδυ 1 ωρα πριν φαγητο: 1 Lipotox γιατι με 2 δε μπορω να κοιμηθω με αναστατωνει.
Εγω ενοιωσα τα Lipotox και τα αλλα συμπληρώματα πολυ ανακουφιστηκα για την διαιτα καθως δεν ενοιωθα πεινα και μου διναν και ενεργεια να κινουμε και να εχω καλη διαθεση. 8 κιλα εχασα χωρις πονο που ειναι γυρω στο 15% του αρχικου μου βαρους... ελπιζω να πηγαινει αναλογα για περισσοτερα κιλακια!
Αυτη ηταν η εμπειρια μου παιδια απο τα Lipotox, αν και δεν ειμαι το πλεον αντιπροσωπευτικο παραδειγμα.. Ευχομαι κοριτσια και αγορια να δουλεψει ακομα καλυτερα για οποιον τα δοκιμασει!!! Αποφασιστηκοτητα και ολα γινονται
10-04-2009, 21:27 #423
ΤΑ LIPOTOX ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ
10-04-2009, 22:07 #424
καλησπερα σε όλους!!!!
Σήμερα έκανα την αρχη επιτέλους..!! (δεν αντεχα αλλη αναμονη...!)
xs την τριπλή μέθοδο.... 15 μερες είναι για αρχη και βλέπουμε...!
αυταααααααααααα!!! θα σας πω συντομα αποτελέσματα
10-04-2009, 22:53 #425
Γεια σου miu!!Και εγω τα εχω σκεφτει αυτα τα χαπια για καποια ενισχυση στην προσπαθεια,αλλα δεν εχω πειστει πολυ μεχρι τωρα,αν και δεν το εχω ψαξει πολυ..Απο τη δικη σου εμπειρια ετσι οπως τα περιγραφεις εγω συμπεραινω πως δεν ηταν τα χαπια αυτα που σε βοηθησαν,αλλα οι χαμηλες θερμιδες που επαιρνες και η γυμναστικη που εκανες.Πολυ λογικα κιλα εχασες σε 2 μηνες με τοση προσπαθεια που κατεβαλες,ο καθε υγειης οργανισμος με το προγραμμα αυτο και με εναν καλο μεταβολισμο μη σου πω θα εχανε και παραπανω...Μονο στο κατα ποσο σου κοβουν την ορεξη δεν ξερω,απ οτι λες σε βοηθησαν σε αυτο.Γενικα με αυτα που ετρωγες υπο αλλες συνθηκες θα πεινουσες πολυ και με τα lipotox μειωθηκε το αισθημα της πεινας?Ειδες εκει καποια αξιοσημειωτη αλλαγη η γενικα δεν εισαι ανθρωπος που πειναει ευκολα?Να εισαι καλα!!
11-04-2009, 10:56 #426
Καλημέρα Ιωάννα,
Ίσως να ήταν όντως η μείωση της πείνας στο οποίο να με βοήθησε το lipotox, αλλά έστω και έτσι με έκανε να μην λιμοκτονώ στην χαμηλή πάροχή θερμίδων. Είμαι άνθρωπος που είχε συνηθήσει στις 2000++ kcal λογω αθλητισμού για χρόνια οπότε έχω μάθει να τρώω πολύ και έχω εξασκήσει καλά το αίσθημα της πείνας
Παρόλα αυτά μια σημείωση που με έκανε να αμφιβάλλω κάποια στιγμή για το φάρμακο είναι ότι ανέβαζε λιγο την θερμοκρασία του σώματος, δλδ για όσο το έπαιρνα είχα παρατηρήσει οτι το πρωί είχα γύρω στους 37.0' και το βραδυ 37.2'... Εντωμεταξύ το lipotox κάνει στις οδηγίες νύξη για θερμογένεση, θυροειδή κλπ. Απότι το έψαξα τα λίγα δέκατα σαν αυτά που είχα εγώ μπορεί να οφείλονται σε υπερλειτουργία του θυροειδή η απλά λόγω της κακουχίας που υποβαλλόταν το σώμα απαντούσε έτσι στην κούραση? δεν ξέρω δεν είμαι ειδικός για να κρίνω.
Γι' αυτό θέλει λίγο προσοχή σε αυτά τα πράγματα, just in case.
13-04-2009, 11:37 #427
Σήμερα 4η μέρα με τα xs 3 σε 1.... αναμένουμε να έρθει η Παρασκευη να δούμε αποτέλεσμα!!! Πάντως, έχω την αίσθηση χόρτασης και ας μην τρώω πολύ... Καλό θεωρώ...!!!
13-04-2009, 14:40 #428
Σήμερα αγόρασα το lipotox, πριν κανένα 10 λεπτο πήρα τις δύο κάψουλες, και νομίζω ότι φούσκωσα μόνο και μόνο επειδή ήπια 2 πητήρια νερό..
Τι να πω, ίδωμεν..
13-04-2009, 14:43 #429
εγώ έχω πάρει, εκτός των xs 3 σε 1 και τα Lipotox τα φακελάκια, αλλά θα τα αρχίσω σε 15 μέρες που θα τελειώσω τα xs. Αυτή τη μέθοδο μου την πρότεινε ο φαρμακοποιός μου και μου είπε ως το έχουν δοκιμάσει γνωστοί του και είχε κάνει δουλειά!!!
13-04-2009, 16:28 #430
geia sas,
kai apo mena eimai foithtria kai eimai 3o etos apo to 1o etos exw parei 13 kg .Hmoun 55 kg kai ekana ka8e mera aerovikh gymnastikh mexri pou arxise h sxolh kai dn prolavaina pleon.Dystyxws dn ginetai na zeis eukola foithtikh zwh xwris na paraggeileis oute mia fora apo exw mesa sthn vdomada.Sto parel8on ekana kapoia diaita kai eftasa apo 66 kg sta 62 me ypcos 1.60.Twra exw ftasei sta 68
Diavasa gia ta lipotox kai en8ousiasthka kai eipa na xekinhsw apo shmera austhrh diaita!Opote tha sas grafw kai egw tis empeiries mou.Eyxomai se oles mas grhgora apotelesmata kai kalo kouragio!
16-04-2009, 10:29 #431
αχ βρε κοριτσια μου ελπιζω να δειτε ολες τ αποτελεσματα που θελετε!! εγω παντως τα lipotox τα κοψα γτ δν μου εκοβαν την ορεξη κ μ επιανε κ μια ναυτια το πρωι συνηθως απ την απαισια γευση!! μονο που τα σκεφτομαι τωρα αναγουλα με πιανει...!! αντε να μας πεις αποτελεσματα με το xs μπας κ κανει τπτ καλυτερο να το δοκιμασουμε κι αυτο!
16-04-2009, 10:40 #432
σημερα κλείνω μια βδομαδα με τα xs 3 σε 1... δε μπορώ να πω πως μου έχουν κόψει την πείνα, αλλά πάντως στο θέμα των πόντων σίγουρα έχω αποτέλεσμα! από κιλά παραμένω στα ίδια ποτ ήμουν για την ώρα (αν και περιμένω περίεργες μέρες οπότε δεν είναι και τόσο σωστό το αποτέλεσμα)
για σωστά αποτελέσμα θα δώσω αναφορά την άλλη Κυριακή που θα είμαι οκ και με τα γυναικολογικά, αλλά και θα έχει περάσει πλέον και η 2η βδομάδα αγωγής... Αλλά, αν το σκεφτούμε πιο καλά... Θα πέσει μέσα το Πάσχα που σίγουρα όλοι θα χάσουμε το πρόγραμμά μας...
Το μόνο που έχω να αναφέρω, είναι πως με τα Lipotox τις ταμπλέτες, μου κοβόταν μαχαίρι η όρεξη και ένιωθα τρελές χορτασίλες!!! Αλλά φυσικά μετά από τις 3 πρώτες μέρες αγωγής!!!
Καλά αποτελεσματα σε όλους μας και Καλή Ανάσταση!!!!
φιλιά πολλά
16-04-2009, 14:39 #433
Εγώ τα xs τα τελειώνω σε 3 μέρες. Το μόνο που έχω να πω είναο οτι όσο τα παιρνα μου αύξαναν περισσότερο την όρεξη από ποτέ και όταν καθόμουν πάνω από το πιάτο μου ήθελα να το κάνω όλο μια μπουκιά με τη μία από την πείνα!!! Και μάλιστα πεινούσα τρελα μετά από τις ταμπλέτες παρότι είχα ήδη φάει.
Σε κιλά δεν έχασα ούτε γραμμάριο, μπορώ να πω μάλιστα οτι πήρα κιολας μισό κιλάκι και δεν τσιμπολογούσα παρα μόνο τις πρώτες 2 μέρες!!!
Από πόντους όμως είδα μια διαφορά στα ρούχα μου. Τώρα δεν ξέρω, έπαιρνα και xenical παράλληλα.
Θα ξεκινήσω τα lipotox κι εγώ σε 3 μέρες.
16-04-2009, 15:05 #434
μπεμπακι νιώθω ακριβως το ίδιο... περισσοτερη πείνα απο πριν, κιλά τα ίδια και μερικά σκαμπανευασματα προς τα πάνω, από πόντους έχω μια απώλεια, αλλά..... Αλλά!!! μου μένει ακόμα 1 βδομάδα εμένα, θα τα συνεχίσω και στη συνέχεια θα πάρω πάλι τα Lipotox και τα φακελάκια και τις ταμπλέτες μαζι που γράφει το κουτι.
Τουλάχιστον, με τις ταμπλέτες lipotx, που τις πήρα 15 μέρες, είδα και τα κιάκια να πεφτουν (βασικά εκείνη την περίοδο ήταν και η μόνη που έφυγαν κιλά από πάνω μου τελικα!!) και φούσκωνα με μια μπουκιά φαί....
16-04-2009, 15:06 #435
μπεμπακι νιώθω ακριβως το ίδιο... περισσοτερη πείνα απο πριν, κιλά τα ίδια και μερικά σκαμπανευασματα προς τα πάνω, από πόντους έχω μια απώλεια, αλλά..... Αλλά!!! μου μένει ακόμα 1 βδομάδα εμένα, θα τα συνεχίσω και στη συνέχεια θα πάρω πάλι τα Lipotox και τα φακελάκια και τις ταμπλέτες μαζι που γράφει το κουτι.
Τουλάχιστον, με τις ταμπλέτες lipotx, που τις πήρα 15 μέρες, είδα και τα κιάκια να πεφτουν (βασικά εκείνη την περίοδο ήταν και η μόνη που έφυγαν κιλά από πάνω μου τελικα!!) και φούσκωνα με μια μπουκιά φαί....
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....