Results 436 to 450 of 1713
Thread: LIPOTOX/ XS
-
16-04-2009, 15:07 #436
μπεμπακι νιώθω ακριβως το ίδιο... περισσοτερη πείνα απο πριν, κιλά τα ίδια και μερικά σκαμπανευασματα προς τα πάνω, από πόντους έχω μια απώλεια, αλλά..... Αλλά!!! μου μένει ακόμα 1 βδομάδα εμένα, θα τα συνεχίσω και στη συνέχεια θα πάρω πάλι τα Lipotox και τα φακελάκια και τις ταμπλέτες μαζι που γράφει το κουτι.
Τουλάχιστον, με τις ταμπλέτες lipotx, που τις πήρα 15 μέρες, είδα και τα κιάκια να πεφτουν (βασικά εκείνη την περίοδο ήταν και η μόνη που έφυγαν κιλά από πάνω μου τελικα!!) και φούσκωνα με μια μπουκιά φαί....
- 16-04-2009, 18:12 #437
Τα XS τα χρησιμοποίησα κι εγώ. Δεν μου έδιναν την αίσθηση κορεσμού αλλά ούτε και μου έκοβαν την πείνα. Με βοήθησαν στο να φύγει λίπος και να μου κόψουν την λιγούρα για γλυκά.
Κάθε χάπι βοηθά σε κάτι όχι όμως να σε αδυνατίσει αν δεν κάνεις σωστή διατροφή.
16-04-2009, 22:29 #438
Originally posted by mtsek85
μπεμπακι νιώθω ακριβως το ίδιο... περισσοτερη πείνα απο πριν, κιλά τα ίδια και μερικά σκαμπανευασματα προς τα πάνω, από πόντους έχω μια απώλεια, αλλά..... Αλλά!!! μου μένει ακόμα 1 βδομάδα εμένα, θα τα συνεχίσω και στη συνέχεια θα πάρω πάλι τα Lipotox και τα φακελάκια και τις ταμπλέτες μαζι που γράφει το κουτι.
Τουλάχιστον, με τις ταμπλέτες lipotx, που τις πήρα 15 μέρες, είδα και τα κιάκια να πεφτουν (βασικά εκείνη την περίοδο ήταν και η μόνη που έφυγαν κιλά από πάνω μου τελικα!!) και φούσκωνα με μια μπουκιά φαί....
Για πες μου λίγο. Τα Lipotox μαζί και τα χάπια και τα φακελάκια πόσο κοστίζουν(όλα μαζί)?
Μήπως είναι lipotox τα σκέτα χάπια και Lipotox 7 days τα φακελάκια?
16-04-2009, 22:31 #439
Originally posted by mtsek85
Για πες μου λίγο. Τα Lipotox μαζί και τα χάπια και τα φακελάκια πόσο κοστίζουν(όλα μαζί)?
Μήπως είναι lipotox τα σκέτα χάπια και Lipotox 7 days τα φακελάκια?
17-04-2009, 01:46 #440
Γεια σας κοριτσιακαι αγορια!
2 μηνες μετα την πτυχωση τις τελευταιες 3-4 εβδομαδες εχει κολλησει η ζυγαρια μου πεισματικα και με εχουν πιασει απιστευτες λιγουρες, εαν και δεν μπορω να φαω ποσοτητα ηθελα παρολα αυτα να φαω τα παντα δεδομενου οτι ειναι και οι δυσκολες μερες του μηνα.
Εφοσον ειδα και αποειδα ειπα να δοκιμασω μαζι με μια φιλη τα lipotox,
για να ξεκολλησω τη ρυμαδα τη ζυγαρια.
τα παιρνω εδω και τρεις μερες και παρατηρησα αισθητα μεγαλη μειωση της πεινας που για να καταλαβετε οταν πεινουσα αρκετα με πονουσε το στομαχι πριν και μετα τη πτυχωση και οταν πεινουσα ακομα πιο πολυ εφτανα ακομα και στο σημειο να κανω εμετο απο το πονο στο στομαχι και την αναγουλα που ενιωθα απο τη πεινα.
Τωρα δεν πειναω και δεν με ποναει καθολου το στομαχι, μου ειναι πολυ πιο ευκολο λοιπον να καταναλωνω φρουτα και λαχανικα και γενικοτερα να μην ξεφευγω, αφηστε που μου ελατωσε και την επιθημια για γλυκα.
Παλαιοτερα επερνα και τα reductil τα lipotox ομως κανουν πιο καλη δουλεια με το θεμα της αισθησης της πεινας.
Περιμενω λοιπον να δω στην εβδομαδα τι διαφορα θα εχω στη ζυγαρια!!
Φιλακια
17-04-2009, 02:01 #441
Originally posted by Katherine
2 μηνες μετα την πτυχωση τις τελευταιες 3-4 εβδομαδες εχει κολλησει η ζυγαρια μου πεισματικα και με εχουν πιασει απιστευτες λιγουρες, εαν και δεν μπορω να φαω ποσοτητα ηθελα παρολα αυτα να φαω τα παντα δεδομενου οτι ειναι και οι δυσκολες μερες του μηνα.
τα παιρνω εδω και τρεις μερες και παρατηρησα αισθητα μεγαλη μειωση της πεινας που για να καταλαβετε οταν πεινουσα αρκετα με πονουσε το στομαχι πριν και μετα τη πτυχωση και οταν πεινουσα ακομα πιο πολυ εφτανα ακομα και στο σημειο να κανω εμετο απο το πονο στο στομαχι και την αναγουλα που ενιωθα απο τη πεινα.
Μου ειναι πολυ πιο ευκολο λοιπον να καταναλωνω φρουτα και laλαχανικα και γενικοτερα να μην ξεφευγω, αφηστε που μου ελατνσε και την επιθημια για γλυκα.
Φιλακια
Καλή επιτυχία!!!
17-04-2009, 13:12 #442
Originally posted by Katherine
Μου ειναι πολυ πιο ευκολο λοιπον να καταναλωνω φρουτα και λαχανικα και γενικοτερα να μην ξεφευγω, αφηστε που μου ελατωσε και την επιθημια για γλυκα.
Φιλακια
βρε Katherine μου μπηκες στη διαδικασια του χειρουργειου για να παρεις μετα τα lipotox?? μακαρι να σε βοηθησουν βεβαια αλλα δεν χρειαζεται να αποθαρρυνεσαι επειδη δεν χανεις τοσο γρηγορα οσο στην αρχη..(γιατι εχεις χασει ηδη πολλα κιλα σε μικρο χρονικο διαστημα κ μπραβο!!)
μην αγχωνεσαι καλη μου..δεν γινονται αυτα απο τη μια μερα στην αλλη
Καλη επιτυχια παντως κ να μας ενημερωνεις για την προοδο σου!!!
Καλο Πασχα...
21-04-2009, 08:58 #443
Καλημερα και απο εμενα
παιρνω τα χαπια λιποτοξ εδω και 1 εβδομαδα
ειμαι 178 118 κιλα 31 χρονων
αποτελεσματα
γλυκο κοπηκε
λαιμαργια κοπηκε
καρδια καλυτερη λειτουργια με τις ταχυπαλμιες
διαδρομος καλυτερη αισθηση του σωματος και φυσικα λιγοτερη παλμοι
διατροφη βαση του φυλλαδιου
κιλα ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ
τωρα νοιωθω πιο δυσκινητος στα ρουχα μου σημερα
χωρις να μπορω να προσδιορησω αν εχω χασει ποντους και εχω πρηξιμο περισσοτερο στην κοιλια.
περισσοτερα την αλλη εβδομαδα καιως θεωρω οτι θα αργηση λιγο ο μεταβολλισμος μου να λειτουργει αριστα.
21-04-2009, 08:59 #444
Καλημερα και απο εμενα
παιρνω τα χαπια λιποτοξ εδω και 1 εβδομαδα
ειμαι 178 118 κιλα 31 χρονων
αποτελεσματα
γλυκο κοπηκε
λαιμαργια κοπηκε
καρδια καλυτερη λειτουργια με τις ταχυπαλμιες
διαδρομος καλυτερη αισθηση του σωματος και φυσικα λιγοτερη παλμοι
διατροφη βαση του φυλλαδιου
κιλα ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ
τωρα νοιωθω πιο δυσκινητος στα ρουχα μου σημερα
χωρις να μπορω να προσδιορησω αν εχω χασει ποντους και εχω πρηξιμο περισσοτερο στην κοιλια.
περισσοτερα την αλλη εβδομαδα καιως θεωρω οτι θα αργηση λιγο ο μεταβολλισμος μου να λειτουργει αριστα.
21-04-2009, 19:26 #445
KALHSPERA. SHMERA TA XEKINO KAI EGO! LIPOTOX MAZI ME THN EXTREME 7DAY FORMULA!!!
ANTE NA DOUME...KILA 85!
21-04-2009, 19:32 #446
KALH SYNEXEIA KAI DYNAMH PAIDIA
21-04-2009, 19:46 #447
Καλησπέρα σε όλους!
εγώ σήμερα ξεκίνησα με το XS και διατροφή ταυτόχρονα...ελπίζω να έχω αποτελέσματα....
21-04-2009, 23:01 #448
Αχ παιδάκια έγω σήμερα παρείγγειλα από το φαρμακείο τα lipotox. Είπε θα μου τα φέρει αύριο το μεσημέρι. ʼντε να δούμε τι ποίημα θα μου πουν κι αυτά!!! Πάντως σήμερα ξεπάστρεψα ό,τι μπιχλιμπίδι υπήρχε στο σπίτι για να μην έχω από αύριο να τσιμπολογώ. Έδωσα μια τελευταία μέρα περιόδου χάριτος και από αύριο πολύ δυναμικά ξεκινώ(πρώτα Ο Θεός)!!! Καλή μου επιτυχία και σε όλους σας!
21-04-2009, 23:38 #449
καλη επιτυχια mpempa μου!!! να μας ανημερωνεις για την προοδο σου!!
α! στα νεα μας μελη καλη επιτυχια κ καλωσηρθατε!!!!
22-04-2009, 00:33 #450
kalispera kai apo mena!eimai 22 xronwn,1.69 upsos kai 100 kila pleon dustuxws..exw valei 8(!) kila apo to kalokairi xwris kapoia tromeri allagi sti diatrofi mou kai psaxnw pleon tropous na ta ksefortwthw...kai auta kai ola ta parapanw pou exw.apo paidi eixa parapanw kila kai mia tasi na pairnw kila eukola kai na xanw me megali duskolia.otan imoun 16 eixa ftasei ta 93 kila,rekor mexri prosfata,kai apofasisa na paw se diaitologo.itan mesa fevrouariou,mexri ton ioulio eixa ftasei ta 72 kila,sta opoia imoun kanoniki.oute kokkalo oute xontroula.mia xara.den ekana omws kamia paraspondia sto programma,eixa ftasei sto simeio na fwnazw sti mana m an to mpifteki itan 130 anti gia 125 grammaria..ekana suntirisi pio xalara olo to kalokairi kai mexri to dekemvri imoun akrivws sta idia kila.meta etuxe ena thema ugeias tou mpampa mou,irthan kai oi panellinies kai anevika sta 80.kai meta siga siga eftasa sta 100 pou eimai twra.pleon de niwthw kala..niwthw asxima me ton eauto mou,den mou aresei auto pou vlepw sto kathrefti.akoma kai sta 92 kila pou imoun mexri to kalokairi eniwtha omorfa,eixa autopepoithisi...twra xalia maura.eida kapou to lipotox kai psaxnontas gia perissoteres plirofories epesa sto forum.vrika sumparastasi kai eipa na graftw
..diavasa diafora apla an kapoios-a eixe empeiria me to lipotox i me kapoio paromoi skeuasma as me diafwtisei kapws please..episis eida kai ta excellence duo kai 4321 Fitness Σύστημα 3 ta opoia akougontai kala,eidika to teleutaio.an uparxoun plirofories kai gia auta kalodexoumenes..kalws sas vrika
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....