Results 721 to 735 of 1713
Thread: LIPOTOX/ XS
-
11-10-2009, 21:36 #721
γεια σας συναγωνιστες και συναγωνιστριες! νεα κι εγω στο φορουμ αποφασισα να γραφτω και να συνομιλησω περι διαιτας! ειμαι 21 εχω υψος 1,60 και ζυγιζω 78 κιλα! πως θα ξεφορτοθω αυτα τα 15 περιπου κιλακια που θελω? αποφασισα να παρω τα λιποτοξ, χαπια και φακελακια! ακολουθω το προγραμμα για απωλεια 20 κιλων, το θεμα ειναι ομως, οτι ενω χανω ποντους δεν χανω κιλα! δλδ εχω καταφερει να χασω μολις 1 κιλο σχεδον εδω και 1,5 εβδομαδα που τα παιρνω.. διαβαζω απο εσας εδω οτι πολλοι χασατε αμεσα ομως εμενα η ζυγαρια μου μερες τωρα εχει κολλησει! τι κανω λαθος? τοσο κοιμηση μεταβολισμο εχω βρε παιδια? επιπλεον ποιος ειναι ο εκρηκτικος υποτιθεμενος συνδυασμος? εγω παιρνω το χαπι μια ωρα πριν και μετα φακελακι και λαχανικα! αλλιως παιρνω χαπι με λαχανικα και καποια πρωτεινη αν δεν παρω φακελακι! χμ μηπως τα χω μπερδεψει λιγακι γι αυτο κολλησε η ζυγαρια?
- 06-12-2009, 14:52 #722
καλησπερα
Καλησπερα σε ολους. Ειμαι νεο μελος και θα ηθελα να σας ευχαριστησω γιατι ενημερωθηκα για διαφοραθεματα που με απασχολουσαν και γιατι δυοημερες τωρα σας παρακολουθω και μου κρατατε συντροφια. Θα σας παραθεσω το προβλημα μου και αν ξερει καποιος αςαπαντησει. Ξεκινησα μια διαιτα πριν 15 ημερες και πηγε πολλη καλα. Σε 10 ημερες ειχα χασει 5 κιλα. Μετα για 3 ημερες κολλησα στα ιδια κιλα και αυτο ηταν κατι που το περιμενα(αμυνα του οργανισμου λογω αποτομης μειωσης θερμιδων).Πριν 4 ημερες ξεκινησα το lipotox (φακελακι).Ενα το μεσημερι και μιση δοσολογια το βραδυ. Δηλαδη περιπου 350 θερμιδες την ημερα. Σημερα ξεκινησα και τα χαπια γιατι μου ειπαν οτι πρεπει να τα παιρνω σε συνδυασμο.(φακελακια και χαπια).Σε αυτες τις 4 ημερες εχω χασει μονο μισο κιλο. Να σημειωσω οτι δεν τρωω τιποτα αλλο. Μονο τα φακελακια. Μηπως ξερει καποιος να μου πει μετα απο ποσσες μερες αρχιζεις να εχεις αποτελεσματα? Μου φαινεται οτι με την διαιτα που εκανα πριν εχανα πιο γρηγορα.Θελω να χασω 8-9 κιλα σε δυο εβδομαδες.Ειναι εφικτο?Ξερω οτι ειναι πολλη δυσκολο και οτι δεν ειναι και υγειεινο ομως υπαρχει πολλη σοβαρος λογοςπου με αναγκαζει να χασω αυτα τα κιλα παρα πολλη γρηγορα.(Σε λιγες εβδομαδες θα δωσω εξετασεις για αεροσυνοδος και πρεπει να ειμαι στις ιδανικες αναλογιες).Σας ευχαριστω για το χρονο σας. Καλες γιορτες σε ολους. Υ.Γ Καποιος που το εχει δοκιμασει μπορει να μου πει σε ποσο καιρο εχασε 9 κιλα?Ξερετε κατι πιο γρηγορο που μπορω να κανω?Οχι ενγχειρηση η κατι τετοιο!!
06-12-2009, 20:13 #723irenepGuest5 κιλα σε 10 ημέρες; για αυτο βρε κοριτσι μου δεν πεφτει η ζυγαρια. μην συνεχισεις αυτο το προγραμμα γιατι το μονο που θα καταφερεις ειναι να μλοκαρεις περισσοτερο τον οργανισμο σου. τωρα αν θες στις εξετασεις σου να εισαι στις τελειες αναλογιες και ξαφνικα να ξαναπαρεις τα ''χαμενα'' κιλα οκ. παντως το site αυτο αναφέρεται στις διαταραχες προσληψης τροφης και οχι σε γρηγορη απωλεια κιλων- μαγικες διαιτες......
07-12-2009, 01:15 #724
καλησπερα σας!!
αποφασισα απο αυριο,παραλληλα με τη διατροφη και τη γυμναστικη μου, να παρω και τα χαπακια που μου ειχαν μεινει και τα φακελακια...
τα χαπια ειναι για 4 μερες και μετα σκοπευω να συνεχισω τα φακελακια που ειναι για ακομα 4 μερες. θα ακολουθησω το προγραμμα για απωλεια 5 κιλων και βλεπουμε. Αν εχω παλι καλο αποτελεσμα, θα συνεχισω....
θα ενημερωσω για νεοτερα
13-01-2010, 16:43 #725
LIPOTOX 7DAYS
geia sou!! exw agorasei k egw ta lipotox pou einai se rofhma,alla dn exw katalavei akoma kati.prepei na to pairnw k na trww meta auto pou exei dipla sto programma h na mhn trww ka8olou? epeidh esy ta exeis parei isws exeis katalavei kalytera!! eyxaristwwww...
epishs skeftomai na agorasw k ta xapia gia kalytera apotelesmata!!
Originally posted by sofiak
na sas pw k egw ti 3erw gia ta lipotox...gnwrizw kopela i opoia mesa se 4 mines enw itan xontri..exei ginei agnwristii!!!!tis exei pesei i koilia k ta kreata tis exoun fugei!!se sundiasmo me gumnastiki tin exoun voithisei para polu k exei ginei allos anthropws!!!! to mono einai ta neura pou exei alla itan neuriki apo panta,den nomizw na ftaiei auto!!!k oso gia tis zugaries min dinetai simasia... metrithite me mia mezoura k an xanetai pontous ti sas noiazoun ta kila...oi pontoi metrane.. gw einai i deuteri mera pou pernw ta lipotox alla se skoni me geusi sokolata.. i alithia einai oti mou kovoun tin ore3i k kanw to programma pou exei mesa mporeis na xaseis se duo mines mexri 10 kila.. auto to rofima se krataei oli mera sxedon k exei apisteuti geusi...twra gia to an tha adynatisw...tha sas pw.....oti alli erwtisi exete peite mou...
13-01-2010, 17:43 #726
kalhspera!!! auto apo pou to ema8es? einai egkyrh phgh? gt agorasa ta lipotox k aurio ta ksekinaw. alla exw k upo8yroeidismo!!!
pes mou se parakalw!!
Originally posted by lola
καλησπερα!!μετα απο ερευνα που εκανα εμαθα οτι το lipotox δεν πρεπει να λαμβανεται απο ατομα τα οποια εχουν προβληματα με τον θυρεοειδη!!!!
οποτε προσοχη!!! για το XS δεν γνωριζω.
13-01-2010, 17:52 #727
καλησπερα παιδια, παλευουμε ολοι να γραφουμε Ελληνικα στο site αυτο. Παρακαλω καντε το ιδιο.
Οσο για τα λιποτοξ κ το θυροειδη που ανεφερε καποιος αν ισχυει μην κανετε χαζομαρες διοτι ο εαν κατι επηρεαζει την λειτουργια του θυροειδους σας τοτε κλαψτε τα! Εκτος κι αν θελετε να χασετε κιλα αλλα να ειστε χαλια ψυχολογικα, σωματικα, πνευματικα, αισθηματικα. Με την ιδια λογικη εγω που εχω υπερθυρεοειδισμο θα επρεπε να μη κανω αγωγη ωστε να αδυνατιζω, αλλα μετα θα κατεληγα στο δαφνη. φιλικα
α να σας πω κατι εγγυημενα για τα χαπακια λιποτοξ: δεν επηαρεαζουν σε τιποτε τον οργανισμο
Για την σκονη δεν γνωριζω.
14-01-2010, 16:20 #728
egw exw arxisei to lipotox 7 mazi me ta lipotox xapia....hmoun 90 kila k exei perasei 1 xronos k exasa 23 kila parolo pou to ekova kata kairous logo giortwn dld dthn ousia ekana kanonika 5 me 6 mhnes alla den to afhsa katholou kai den xanw katholou efkola ta kila giati se mikrh hlhkia ekana mia para poly steritikh diaita k mou kostise thn miwsh tou metavolismou....loipon otan arxhsa ta lipotox dialeksa to programma pou xaneis 20 kila se 2 mhnes....h alhtheia einai oti den exasa se 2 mhnes alla me ypomonh k thelish ta exasa se 5 me 6 mhnes,to thema panw apo ola einai h thelish k h ypomonh.kai me ta polla afou exasa ta 23 kila twra pou eimai 67 exw arxisei ena programma gymnastikhs to opoio perilamvanei diadromo step varakia k kati alla akoma
arxizeis 5 lepta zestama se mikrh taxythta meta to pas enalax 1 lepto elafru treksimo 2 lepta perpathma molis paei sto 15lepto kaneis grhgoro treksimo gia 30defterolepta k 1 me 1,5 lepto ksekourash molis ftaseis sto 20lepto kaneis pali to to 1 lepto elafru treximo k 2 lepta perpathma k molis ftaseis sto 25lepto kaneis apla 5 lepta perpathma...aftos o syndiasmos perpathmatos k treximo afxanei thn kafsh tou lipous k step 20 lepta einai arketa k mporeite na to kanete k se skalopatia an den exete spiti h den pate gymnasthrio....to lipotox pantws to akolouthw kata gramma gia tis wres tou faghtou giati an arghsw na to parw me pianei to stomaxi mou.
to vasiko einai arketa frouta kias leei mono 4 an peinas parapanw kalo einai na fas frouta kai afta ta mavromatika fasolia me exoun swsei apthn peina!
14-01-2010, 16:23 #729
ʼντε πάλι! Ελληνικά γράφετε είπαμε!
14-01-2010, 16:27 #730
opoia morfh thyroeidh kian exeis kalytera na rwthseis ton giatro sou giati ta lipotox anevazoun kapoia epipeda sto aima k ton metavolismo sou k den theleis na yparksei kapoio provlhma me thn ygeia sou!kalytera rwthse prwta prin ta pareis an kanoun gia esena
14-01-2010, 16:31 #731
Και τα χαπια κ η σκονη εχουν καποιες ουσιες μεσα που ανεβαζουν καποια επιπεδα στο αιμα οποτε καλο ειναι να ρωτησει πρωτα οποιος θελει να το κανει...
14-01-2010, 18:54 #732
Καλησπέρα!Είμαι νέα στην παρέα! Είμαι 88 κιλά και 1,60............Έχω ξεκινήσει διατροφή εδώ και μια εβδομάδα αλλά σήμερα αυριο θα ξεκινήσω τα λιποτόξ.Καλή αρχή.
14-01-2010, 19:00 #733
14-01-2010, 19:02 #734
Προσπαθώ να φτιάξω το τικερ μου αλλα κάτι δεν πάει καλά
14-01-2010, 19:14 #735
καλως ηρθες! δες εδω http://www.eatingdisorders.gr/forum/...age=1#pid52669
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....