Results 736 to 750 of 1713
Thread: LIPOTOX/ XS
-
15-01-2010, 13:34 #736
Ευχαριστώ πολύ <<badgirl>>, για να δούμε τι έκανα...
- 15-01-2010, 13:35 #737
Μπραβο μου!!!(ξανθια κι εγω)
15-01-2010, 13:36 #738
Να κάνω μια ερώτηση σοβαρή τώρα. Ξεκίνησα σήμερα τα lipotox αλλα μόνο τα χάπια γιατί με τις σκόνες δεν τα πάω πολύ καλά. Θα έχω αποτελέσματα ή θα πρέπει να τα συνδιάσω?
15-01-2010, 13:51 #739
το κανες ειδες?
εμενα τα χαπια δε με βοηθησαν, μονο ειχα την εντυπωση οτι μου εκοβαν την ορεξη οταν ημουν 10 κιλα πανω κ οπως καταλαβαινεις πεινουσα υπερβολικα...
15-01-2010, 16:29 #740
εγω αγορασα τωρα και τα χαπια για να τα παρω μαζι με την σκονη. θα ξεκινησω το προγραμμα με τα 20 κιλα σε 2 μηνες και θα δουμε τι θα γινει!!
τα φακελακια οταν τα παιρνεις μετα τρως κ αυτο που γραφει διπλα στο προγραμμα? δηλαδη 1 μεριδα λαχανικων η φρουτα κ τετοια? η μονο το φακελακι κ τιποτα αλλο???
Originally posted by anastasiaae
egw exw arxisei to lipotox 7 mazi me ta lipotox xapia....hmoun 90 kila k exei perasei 1 xronos k exasa 23 kila parolo pou to ekova kata kairous logo giortwn dld dthn ousia ekana kanonika 5 me 6 mhnes alla den to afhsa katholou kai den xanw katholou efkola ta kila giati se mikrh hlhkia ekana mia para poly steritikh diaita k mou kostise thn miwsh tou metavolismou....loipon otan arxhsa ta lipotox dialeksa to programma pou xaneis 20 kila se 2 mhnes....h alhtheia einai oti den exasa se 2 mhnes alla me ypomonh k thelish ta exasa se 5 me 6 mhnes,to thema panw apo ola einai h thelish k h ypomonh.kai me ta polla afou exasa ta 23 kila twra pou eimai 67 exw arxisei ena programma gymnastikhs to opoio perilamvanei diadromo step varakia k kati alla akoma
arxizeis 5 lepta zestama se mikrh taxythta meta to pas enalax 1 lepto elafru treksimo 2 lepta perpathma molis paei sto 15lepto kaneis grhgoro treksimo gia 30defterolepta k 1 me 1,5 lepto ksekourash molis ftaseis sto 20lepto kaneis pali to to 1 lepto elafru treximo k 2 lepta perpathma k molis ftaseis sto 25lepto kaneis apla 5 lepta perpathma...aftos o syndiasmos perpathmatos k treximo afxanei thn kafsh tou lipous k step 20 lepta einai arketa k mporeite na to kanete k se skalopatia an den exete spiti h den pate gymnasthrio....to lipotox pantws to akolouthw kata gramma gia tis wres tou faghtou giati an arghsw na to parw me pianei to stomaxi mou.
to vasiko einai arketa frouta kias leei mono 4 an peinas parapanw kalo einai na fas frouta kai afta ta mavromatika fasolia me exoun swsei apthn peina!
15-01-2010, 16:58 #741
και το δικο μου tickeraki...!!
18-01-2010, 11:35 #742irenepGuestσυζητουσα με μια φιλη μου που σπουδαζει φαρμακευτικη και μου το ειπε ξεκαθαρα. ολα αυτα τα χαπια-ροφηματα-κρεμες κλπ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. μονο κανα-δυο χαπια που θεωρουνται φαρμακα και τα συνταγογραφουν γιατροι. δεν συμφερει τις φαρμακευτικες-καλλυντικες εταιριες να αδυνατισουμε. υπαρχουν ενδειξεις πως βοηθουν απο μελετες που εκανα οι ιδιες οι εταιριες αρα δεν ειναι αντικειμενικες. εν ολιγοις πουλουν φυκια για μεταξωτες κορδελες. μονο οπως ειπε και η Destinity22 σαν placebo μπορουμε να τα αντιμετωπιζουμε.
18-01-2010, 11:52 #743irenepGuestOriginally posted by Destinity22
λογικο να μη θελουν........... τι θαπογινουν ολοι αυτοι μετα???
ινστιτουτα αδυνατισματος, διαιτολογοι, φαρμακευτικες-καλλυντικες εταιριες,???
γιαυτην κ μονο την εμμεση εκμεταλλευση κ εκταμιευση χρηματων βασιζομενοι στο πονο μας κ κοροιδευοντας μας θα επρεπε να ηταν ακομα ενα κινητρο για να προσπαθησουμε παραπανω!!!!
αλλα επανερχομαι στο θεμα placebo
κακα τα ψεματα μονο με διατροφη κ γυμναστικη για οποιον εχει χρονο δεν εχουν παντα το πειθυμητο αποτελεσμα
μετα απο λιγο κουραζομαστε κ θελουμε μια αλλαγη κατι που θα νιωσουμε κ οτι μας σπρωχνει πιο κοντα στο στοχο μας
οποτε αν με πιανουν πεινες κ το ψ ροφημα μου κοβει την ορεξη χωρις να υπαρχουν παρενεργειες οσο γινεται γαιτι οχι?
γιατι οχι κ σε μια κρεμα οπου μονο που θα κανεις μασαζ στο ποδι ισως μακροπροθεσμα σε βοηθησει να χασεις αλλον ενα ποντο???
φασουλι φασουλι....χαχχαχα
εν κατακλειδι νομιζω πως ολοι καταβαθος ξερουμε πως ολα αυτα δεν πολυδεουλευουν
κ ολα ειναι θεμα οργανισμου μεταβολισμου αλλα κ μυαλλου
ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ 10 Κ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ 1 ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ 2 με τη προσωπικη μας προσπαθεια
γιαυτο θελω τη γνωμη σας σε κατι που εχουν δοκιμασει πολλοι κ ψιλοεχει αποτελεσμα χωρις παρενεργεις κ ειναι κ οικονομικο χχαχαχα ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ...
στο μονο που θα διαφωνησω ειναι για τους διαιτολογους και τους διατροφολογους! οι ανθρωποι εχουν σπουδασει αει-τει. η διατροφη πλεον εχει γινει επιστημη και δεν νομιζω το ελληνικο πανεπιστημιο να παρεχει γνωσεις μαιμου! τωρα για ολα τα υπολοιπα λεω οχι γιατι ειναι χασιμο χρονου και χρηματος. σκεψου ΟΟΛΛΑ αυτα τα χρηματα να τα μαζευες? ανετα πηγαινες μια μονοημερη εκδρομη και ειμαι σιγουρη πως θα αισθανοσουν πολυ καλυτερα απ'οτι να εβαζες την κρεμουλα! οσον αφορα το ροφημα γιατι να το χρυσοπληρωσεις οταν στην θεση του μπορεις να πιεις μια κουπα ζεστο τσαι με λεμονι που και την πεινα θα σου κοψει και εχει και κατεχινες και ειναι φυσικο προιον?
19-01-2010, 19:23 #744
γεια σας παιδια,μολις εκανα εγγραφη!σημερα κι ολλας πηρα το lipotox with lipolysix Accelerate x 4!!!!αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι τι τρωω που θα παιρνω και τα χαπια.σας παρακαλω καποιος να με βοηθησει!!!!σας στελνω και το mail μου[email protected]
19-01-2010, 19:25 #745
γεια σας παιδια,μολις εκανα εγγραφη!σημερα κι ολλας πηρα το lipotox with lipolysix Accelerate x 4!!!!αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι τι τρωω που θα παιρνω και τα χαπια.σας παρακαλω καποιος να με βοηθησει!!!!σας στελνω και το mail μου[email protected]
19-01-2010, 19:28 #746
lipotox
19-01-2010, 19:36 #747
παιδια συγνωμη που εστειλα 3 φορες το ιδιο μηνυμα αλλα ειχε κολλησει το ιντερνετ νομιζα οτι δε πηγαινε και το ξανα εστελνα!!!!loool
22-01-2010, 15:44 #748
εγω αρχισα την Δευτερα με τα φακελακια και τα χαπια lipotox. Η αληθεια ειναι πως το ροφημα με φουσκωνει οποτε καταφερνω κανονικα να τρωω μονο οτι λεει μεσα και τιποτα παραπανω. σε 4 μερες εχασα ενα κιλο..ειναι καλο αυτο η οχι?
24-01-2010, 12:19 #749
ειμαι καινούριο μέλος δεν ήξερα ότι υπήρχε τέτοιο forum είναι λίγο λυπηρό να βλέπω πόσες γυναίκες υπάρχουν με προβλήματα παχυσαρκίας και σε συνεχή διαμάχη με τον εαυτό τους. έψαχνα πληροφορίες για το λίποτοξ και μπήκα εδώ. λοιπόν να σας πώ κι εγώ την εμπειρία μου. πρώτον το αγόρασα από το φαρμακείο σαν μία ακόμη απόπειρα να βρω μία λύση για τα παραπανίσια κιλά που έχω (1,63-79 κιλά) τα οποία έχουν μείνει από τις εγκυμοσύνες από το 2002 (ήμουνα 58 με 61 κιλά και τα τελευταία δύο χρόνια περίπου με βουλιμικά επεισόδια τα οποία συνεχίζονται μέχρι και σήμερα μόνο που τώρα είμαι πολύ παραπάνω από τότε - και σε κιλά και σε ηλικία). λοιπόν με χάλασε ότι δεν έλεγε πουθενά για παρενεργειες, αν και εδώ στο φόρουμ με τις εμπειρίες που μοιραζόμαστε είναι σαν να πραγματοποιούμε έρευνα που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει και η εταιρία... Το ξεκίνησα και το βράδυ της πρώτης μέρας πλακώθηκα και έφαγα. αποτέλεσμα; την άλλη μέρα τρομερός πονοκέφαλος και εμετός όλη μέρα. οπότε φοβήθηκα και το σταμάτησα. σημειωτέον ότι έχω ένα πρόβλημα με το στομάχι μου δηλ. που και που και μετά από στρες κάνω εμετούς, συγγνώμη κιόλας. Τώρα έχω ξεκινήσει δίαιτα από την Δευτέρα και την Παρασκευή έκανα βουλιμικό (το τι απίθανους συνδυασμούς και ποσότητες δε λέγεται) και είπα δεν παίρνω το λιποτοξ αφού αν ξεφύγω ξέρω τι θα πάθω οπότε και το έκανα. ε, το μεσημέρι στη σαλάτα που έφαγα ήταν λίγο κρεμυδάκι φρέσκο (ήταν από τις έτοιμες και δεν μπόρεσα να το βγάλω) μιλάμε για λίγο και ήταν αρκετό να μου προκαλέσει τέτοια αναγούλα που ξάπλωσα για κανένα μισάωρο και μου πέρασε. εννοείται ότι το βράδυ πρόσεξα παρα πολύ τι έφαγα και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα όπως και στο πρωινό, κανένα πρόβλημα απολύτως. Επειδή με φοβίζει όμως λέω να το χρησιμοποιώ μόνο για δύο μέρες την εβδομάδα ή για μία σαν αποτοξίνωση και να συνεχίζω το πρόγραμμά της δίαιτας κανονικά. Θέλω να ρωτήσω όμως, επειδή βλέπω ότι τρώτε και ψωμί και διάφορα άλλα και είναι στα τρόφιμα προς αποφυγή, δεν έχει προκαλέσει σε καμία άλλη πρόβλημα;
24-01-2010, 14:40 #750irenepGuesta1971 μου καλως ηρθες. νομιζω πως οσο χαπακια και αν παρεις αν δεν σταματησεις τα βουλιμικα δεν θα δεις αποτελεσμα.μαλλον θα κανεις χειροτερα το στομαχι σου. οι μονες παρενεργειες που ειχα οταν το χρησιμοποιουσα ηταν λιγη ναυτια αλλα μεχρι να φαω μετα μου περναγε.προσπαθησε να ισορροπησεις πρωτα ποσοτητες και μετα ξεκινας τα χαπια.
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία