Results 751 to 765 of 1713
Thread: LIPOTOX/ XS
-
24-01-2010, 17:11 #751
λοιπον irenep, δεν έχω μεγάλη πείρα από φόρουμ δεν συμμετέχω γενικά και, να σου πω την αλήθεια, με τρομάζει αυτό το απρόσωπο. με τρόμαξε επίσης ότι μία τόσο φιλική κουβέντα και μία συμβουλή ήρθε από το διαδίκτυο από μία γυναίκα που με καταλαβαίνει ίσως καλύτερα από όλους όσους περιβάλλομαι και που δεν ξέρουν την πάλη που κάνω για να βγει στην επιφάνεια ο "καλός" εαυτός μου που έχει κρυφτεί και εγω τον πνίγω κάτω από τόνους φαγητού. ευχαριστώ, μπορεί να σου ακούγονται λίγο "περίεργα" όλα αυτά αλλά δεν μπορώ να σου εξηγήσω πως αισθάνομαι.
- 24-01-2010, 18:33 #752irenepGuestOriginally posted by a1971
λοιπον irenep, δεν έχω μεγάλη πείρα από φόρουμ δεν συμμετέχω γενικά και, να σου πω την αλήθεια, με τρομάζει αυτό το απρόσωπο. με τρόμαξε επίσης ότι μία τόσο φιλική κουβέντα και μία συμβουλή ήρθε από το διαδίκτυο από μία γυναίκα που με καταλαβαίνει ίσως καλύτερα από όλους όσους περιβάλλομαι και που δεν ξέρουν την πάλη που κάνω για να βγει στην επιφάνεια ο "καλός" εαυτός μου που έχει κρυφτεί και εγω τον πνίγω κάτω από τόνους φαγητού. ευχαριστώ, μπορεί να σου ακούγονται λίγο "περίεργα" όλα αυτά αλλά δεν μπορώ να σου εξηγήσω πως αισθάνομαι.
25-01-2010, 20:20 #753
αρχίζω και αισθάνομαι λίγο σαν ψυχικά ασθενής. μπήκα σε ένα ξένο site και διάβασα ιστορίες ανθρώπων που έχουν πολυφαγία και πάρα πολλές από αυτές με έκαναν να νιώσω ότι υποφέρουμε από το ίδιο πράγμα. το πιο τρομακτικό ήταν στα συμπτώματα που έλεγε ότι το να σου πει κάποιος "ξεκίνα δίαιτα"είναι το ίδιο σαν να πεις σε κάποιον με νευρική ανορεξία "μην τρως". ξέρεις τη σκηνή στο matrix όπου ο keanu reeves τρελαίνεται όταν του δείχνουν τον πραγματικό κόσμο πίσω από τη βιτρίνα; κάπως έτσι αισθάνομαι, ότι βλέπω τι γίνεται στο μυαλό μου και τι μηχανισμοί υπάρχουν πίσω από αυτά τα επεισόδια. μήπως είμαι λίγο εκτός θέματος; και μήπως γίνομαι λίγο παρανοϊκή; είμαι σίγουρη πως αφού τα επεξεργαστώ λίγο στο μυαλό μου όλα αυτά θα καταλάβω πως δεν έιναι τόσο τραγικά τα πράγματα..... ή μήπως είναι;
28-01-2010, 13:07 #754
απο 90 είμαστε τώρα στα 80...άντε πάμε για τα 75!!!!!!!!! Καλό κουράγιο σε όλες!!!!!
28-01-2010, 18:31 #755
καλησπερα παιδια...
καλωσ σασ βρηκα...
εγω μονο 5 κιλακια προσπαθω να χασω..μιασ και μου εχουν μεινει απο την γεννα..πριν 7 μηνεσ...
και μαζι με αυτα τα επιπλεον 5 κιλακια..και πολλοι ποντοι δυστυχωσ...με την καμια δεν χωραω στα παντελονια μου..και πραγματικα τρελαινομαι...στεναχωριεμα� � παρα πολυ.
Εχοντασ συνηθισει να ειμαι ομορφη και λεπτη, μου κακοφενεται πολυ.
Κανω γυμναστικη, δεν τρωω πολυ..και ειμαι χορτοφαγοσ εδω και 10 χρονια περιπου...ετσι αδυνατω να κανω ακομη πιο αυστηρη διαιτα..
εδω και 5 μηνεσ εχω κολησει στα ιδια κιλα...ειχα παρει 15 κιλα...τους πρωτους 2 μηνεσ εχασα 12 κιλα.και τερμα...αυτο ηταν..
ενδιαφερομαι κι εγω για το λιποτοξ αλλα και το xs δεν εχω αποφασισει ακομη...
αυτο που θελω να μου πειτε βρε κοριτσια ειναι...
μαζι με το λιπος χασατε και στηθος?
γιατι ειδη μετα τον θηλασμο μου εμεινε μισο..και ηταν ειδη μικρο....
αν χασω και αυτο..παει...θα ειμαι σαν 12 χρονο....
???
Φιλια πολλα!.
28-01-2010, 22:33 #756
mpla mpla Pes mas pos pas me te XS????
29-01-2010, 04:41 #757
βοηθηστε με να επιλεξω
γεια σας-ευτυχως που σας βρηκα!!!!!
εχω βαρεθει τον εαυτον μου με περιττα κιλα και θελω να κανω κατι.
εχω υψος 1.71 και βαρος 75 κιλα.
πειτε τη γνωμη σας, ποσα κιλα να χασω?σκεφτομαι να παω 65,εσεις τι αποψη εχετε?
επισης εδω κ 2 βδομαδες προσεχω τη διατροφη μου κι εχασα 1.5 κιλο,στοχος μου ειναι να κοψω το βραδυνο κ να τρωω ενα απλο γιαουρτι.
Εχω σκοπο να συνεχισω την διατροφη αλλα χρειαζομαι και μια επιπλεον βοηθεια μιας κ δεν γυμναζομαι.
θα παρω σιγουρα σπιρουλινα που ενεργοποιει το μεταβολισμο και επιπλεον σκεφτομαι τα XS η LIPOTOX.
επαναλαμβανω δεν θα τρωω λιπαρες τροφες εκτος ισως απο μια η δυο φορες την εβδομαδα.
εσεις τι μου προτεινετε?
εχουν αποτελεσμα τα παραπανω?
ειναι 100% ασφαλη?
ευχαριστω προκαταβολικα!!!!!!
29-01-2010, 10:22 #758
LaLuna καλώς ήρθες κοπέλα μου.
Νομίζω στα 65 θα είσαι μια κορμάρα, μιας και είσαι και ψηλή.
Νομίζω το κόλπο με το γιαουρτάκι το βράδυ θα δουλέψει.
Τώρα για το XS εμένα δεν μου έκανε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ και το LIPOTOX πολύ πολύ λίγα πράγματα!
Θα έλεγα να μην τα πάρεις.
29-01-2010, 11:35 #759
Laluna να καταθέσω κι εγώ την άποψή μου, δεδομένου ότι έχουμε τις ίδιες περίπου αναλογίες (ύψος 1.74 και 72kg).
Μη σκορπίσεις άδικα λεφτά για την αγορά του Lipotox-xs. Δεν κάνει απολύτως τίποτε, όπως και το XS-XPRESS (με τριπλή, τάχα δράση, σε κιλά, θερμίδες και πόντους). Έχω δοκιμάσει άπειρα συμπληρώματα διατροφής, χάπια αδυνατίσματος και έχω καταλήξει σε ένα συμπέρασμα:
Αν καταφέρεις να ελέγξεις τον εγκέφαλό σου, αν του "εμφυτεύσεις" την επιθυμία να χάσεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τα "χ" κιλά που θέλεις, αν απομακρυνθείς από ντουλάπια, ψυγείο, τραπέζι και ο,τιδήποτε σχετίζεται με το φαγητό, τότε να ξέρεις ότι θα έχεις αποτελέσματα...
29-01-2010, 14:50 #760
αρα 10 κιλακια!!!!!!ωραια!!!!!και πως τα χανω?λολ
προσπαθω,προσπαθω αλλα εχω και τις αδυναμες στιγμες μου....λολ.
δηλαδη λετε να μη δωσω ενα σκασμο λεφτα?ειναι αδικος κοπος?
παντως δεν περιμενω θαυματα οπως πχ να τρωω κανονικα και χαπακονονομαι και περιμενω να χασω.
εχω τη διαθεση αλλα θελω και λιγη βοηθεια....
δεν εχουν παρενεργειες τελικα?για το proactol τι αποψη εχετε?ειναι αποτελεσματικο?εχει παρενεργειες?
σημιοτεων δεν θελω να παρω κανενα χαπι πανω απο 1 το πολυ 2 μηνες.
επιπλεον αναφερω οτι παιρνω και αντισυλλιπτικα,επιρρεαζει?
29-01-2010, 16:35 #761
λιντα να σε ρωτησω,οταν τα επαιρνες προσεχες τη διατροφη σου η ετρωγες κανονικα?
29-01-2010, 21:36 #762
πηρα το xs το απλο... δεν κρατηθηκα..μεσ την εβδομαδα θα τα εχω μια και τα πηρα μεσω ιντερνετ...θα σας πω αποτελεσματα..
ειπαμε θελω μονο 5 κιλακια...για να δουμε...
01-02-2010, 22:32 #763
Καλησπέρα κοριτσια και αγορια,
διαβαζω απο τις 8.30 ολα τα σχολια σε αυτην την ενοτητα και τελικα το πηρα αποφαση!
Θα παρω Lipotox και χαπια και φακελακια και ο,τι γινε ειναι να γίνει θα γινει..
Θα σας κρατάω ενήμερους για τα αποτελεσματα!!!
Ξεκιναω και διαιτα παραλληλα μη νομιζετε οτι θα κάνω μισες δουλειες!:-)
Ξεκινάμε 74.5!!Πάμε για 60kg..
Κουραγιο σε ολους!!!!!!
10-02-2010, 13:41 #764
kalimera sas eimai 33 etwn kai prin 1,5 mines 100kg kai 1.70h arxisa ta lipotox kai exw xasei 10 kila se enamisi mina eimai poly euxaristimeni kai den exw kamia parenergeia imoun a8litria arxisa na askoume pali kai exw kai to proellixe platforma donisis poy se syndiasmo vevaiws me ta lipotox einai oti kalytero gia poso kairo 8a sinexisw na pairnw ta lipotox???
10-02-2010, 14:25 #765
Originally posted by LaLuna
λιντα να σε ρωτησω,οταν τα επαιρνες προσεχες τη διατροφη σου η ετρωγες κανονικα?
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....