LIPOTOX/ XS - Page 53
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 53 of 115 FirstFirst ... 343515253545563103 ... LastLast
Results 781 to 795 of 1713

Thread: LIPOTOX/ XS

Senior Member
    Γιατι δεν ρωτας στο φαρμακειο? Παντως το Λιποτοξ ειναι φυτικο

Senior Member
    εγω επαιρνα προ καιρου και τα χαπια και τα φακελακια μαζι και τα εχω παρει και ξεχωριστα... Αυτο που εχω να πω, ειναι πως γενικα το συστημα ειναι πολυ αποτελεσματικο, αλλα θα πρεπει να κανει ακριβως οοοοοοτι λενε οι οδηγιες...

οχι πως αν δεν το κανεις δε χανεις, θα χασεις σιγουρα, απλα ειναι κριμα τοσα λεφτα να πανε αδικα (στο λεω γιατι εγω εκανα δικι μου διατροφη, εχασα μεν αλλα οχι οσα περιμενα)

και φυσικα να μη ξεχασουμε το σταδιο της συντηρησης, ειναι απαραιτητο... εγω δε το ακολουθησα και μεσα σε 4 μηνες τα 10 κιλακια που ειχα χασει (πριν απο 6 μηνες..) τα πηρα και παλι.....

υπομονη και επιμονη και οοοολα θα στρωσουν και θα γινουν!!! Οτι θες στη διαθεση σου

Originally posted by joval
    Καλησπερα ηθελα να κανω μια ερωτηση μια και μιλαμε για τα lopotox.Εχει παρει κανεις τα φακελακια η μονο τα χαπια παιρνετε;Γιατι ακουσα οτι και τα φακελακια κανουν δουλεια.Θα ηθελα να μαθω μηπως τα ξεκινησω

Junior Member
    Ευχαριστώ Penelope ρώτησα και όντως δεν έχει καμμία παρενέργεια.

Junior Member
    1η ημέρα Lipotox -600gr πρωινό ζύγισμα... χμμμ... καλά είναι.

Senior Member
    Λοιπον μετα απο μια βδομαδα λιποτοξ ειμαι κατω 2,4 κιλα... Ανησυχητικα καλα θα ελεγα

Senior Member
    ΔΏΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΡΕΝΤΟΥΚΤΙΛ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΡΕΛΑ Η ΠΙΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟ

Senior Member
    Το ρεωτουκτιλ δεν εχει αποσυρθει? 30 ευρω τα 70 χαπια

Senior Member
    σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΝΑΙ, ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑ, ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ....ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟΤΕ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ALLI KAI TO...ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΝΟΜΑ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ....

Senior Member
    sos sos
    ακουσα οτι το lipotox μπλοκαρει το μεταβολισμο κ μετα αφου σταματησεις να το παιρνεις δεν χανεις κιλα με φυσιολογικο τροπο.
    ξερετε κατι?

Senior Member
    οχι δεν ξερω κατι τετοιο. ποιος στο ειπε?

Senior Member
    ενας φιλος που εχει πολλες ιατρικες γνωσεις.
    Για να ειμαι ειλικρινης ειπε οτι μπορει να συμβει αυτο κι οχι σιγουρα.
    Αλλα φοβαμαι...κι αν αλλαξει ο μεταβολισμος?

Junior Member
    Καλημέρα παιδιά, έχω πολύ καιρό να μπω? είχε χαλάσει το laptop μου, αλλά τώρα είναι εντάξει.
    Να σας ρωτήσω, σκέφτομαι να πάρω τα XS-XPREES τα έχει δοκιμάσει κάποιος από εσάς; Έχω χάσει από μόνη μου 13 κιλά, ήμουν 86 και τώρα έφτασα τα 73, αλλά θέλω και ένα βοήθημα από κάπου γιατί κουράστηκα και κόλλησα κιόλας τον τελευταίο καιρό.
    Τα XS-XPREES κάνουν δουλειά μαζί με σωστή διατροφή;

Senior Member
    Originally posted by gianna266
    Καλημέρα παιδιά, έχω πολύ καιρό να μπω? είχε χαλάσει το laptop μου, αλλά τώρα είναι εντάξει.
    Να σας ρωτήσω, σκέφτομαι να πάρω τα XS-XPREES τα έχει δοκιμάσει κάποιος από εσάς; Έχω χάσει από μόνη μου 13 κιλά, ήμουν 86 και τώρα έφτασα τα 73, αλλά θέλω και ένα βοήθημα από κάπου γιατί κουράστηκα και κόλλησα κιόλας τον τελευταίο καιρό.
    Τα XS-XPREES κάνουν δουλειά μαζί με σωστή διατροφή;

Ακου Γιαννα! Επειδη εχουμε χασει τα ιδια κιλα και ειμαστε στο ιδιο βαρος περιπου... Εγω εχω παρει XS-XPRESS τουλαχιστον 2 φορες. Περισσοτερο αποτοξινωνει και χαριζει ευεξια παρα καιει λιπος. Στην αρχη εχει εντυπωσιακα αποτελεσματα γιατι σε αποτοξινωνει και χανεις υγρα... Εμενα περισσοτερο επειδη μου αρεσει η διαλυωμενη ταμπλετα με το τσαι το εχω ξαναπαρει...

Senior Member
    αυριο θα αγορασω τα χαπακια λιποτοξ-τα φακελακια που αντικαθιστουν τα γευματα τα θεωρω βλακεια.....
    για να δουμε τι θα δουμε....

Senior Member
    λοιπον τα πηρα κι εγω!!!!
    πρωτη εντυπωση ολη μερα ειχα πιει μονο καφε κι ενα πρωτεινουχο ροφημα με απαχο γαλα,πηγα στο φαρμακειο πριν λιγο κ πηρα ενα χαπι με ενα μπουκαλακι νερο(18.15)στις 19.10 ετοιμασα ενα τοστ με μαρουλι μιλνερ και μιγμα απαχης μαγιονεζας και τονο νερου(οχι ολον τον τονο μια μιαμισι κουταλια σουπας) και λιγο μπροκολο.
    δεν καταλαβα να μου κοψει την ορεξη αλλα ουτε και φουσκωμα...
    λετε να μην λειτουργουν σε μενα?κριμα τα 32 ευρω......