LIPOTOX/ XS - Page 55
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 55 of 115 FirstFirst ... 545535455565765105 ... LastLast
Results 811 to 825 of 1713

Thread: LIPOTOX/ XS

Junior Member
    Καλησπερα κι απο εμένα. Αχ παιρνω κουράγιο που υπάρχει ένα προιον "βοηθητικό" στον αγώνα μας. Θα το δοκιμάσω κι εγώ και θα σας πώ αποτελέσματα.

Junior Member
    mag εγω μπορω να πω πως προς το παρων ειμαι αρκετα ικανοποιημενη αν και το περνω μονο στις 10 μερες. Ειμαι σιγουρη οτι χωρις το λιποτοξ θα ειχα χασει σχεδον τα μισα. επισης αυτο που εχω παρατηρησει ειναι μια ευεξια και ζωντανια για την οποια μαλλον ευθυνονται οι βιταμινες που το προιον εχει. Το μονο ανησυχητικο ειναι για μενα οτι δεν βρηκα τιποτα στο ιντερνετ για το προιον αυτο παρα μονο σε ελληνικες σελιδες. Ισως πωλειται στο εξωτερικο με αλλο ονομα, τι να πω?

οι οδηγιες στην συσκευασια σου προτεινουν να κανεις μια συγκεκριμενη διατροφη η οποια δεν διαφερει και πολυ με την μεσογειακη διαιτα αποφευγοντας τους πολλους υδατανθρακες. Επισης σου επιτρεπουν μια φορα την εβδομαδα μια μερα bonus οπου μπορεις να φας φυσιολογικα.

Επισης σου προτεινουν να ακολουθησεις το δικο σου διαιτολογιο απλα ισως να μην εχει το ιδιο γρηγορο αποτελεσμα.

Senior Member
    κ εγω οσο επερνα το Lipotox ειχα χασει αρκετα γρηγορα κ ας μην ακολουθουσα τα γευματα που εχει κατα γραμμα.

Member
    sophela, μήπως θα μπορούσες να γράψεις την διτροφή που προτείνει το lipotox να την δούμε? είναι πολύ αυστηρή?

Junior Member
    ναι βεβαια kate,

Για τις πρωτες δυο μερες σου λεει να κανεις αποτοξινωση δηλαδη
    ΠΡΩΙΝΟ ¨μια μεριδα λαχανικων ή φρουτα
    ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ μια μεριδα φρουτο ( μηλο, πορτοκαλι κτλ)
    ΜΕΣΗΜΕΡΙ μια μεριδα λαχανικων
    ΒΡΑΔΥ μια μεριδα λαχανικων

Η λιστα με τα λαχανικα ειναι ειτε βραστα ειτε ωμα επισης επιτρεπονται τα οσπρια.

μετα τις δυο μερες σου προτεινουν

ΠΡΩΙΝΟ μια μεριδα πρωτεινης ( αυγα, καθαρο ζαμπον, κοτοπουλο, κτλ)
    ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ μια μεριδα φρουτο
    ΜΕΣΗΜΕΡΙ μια μεριδα λαχανικων ( μπροκολο, φακες, φασολια, χορτα με 1-2 κουταλιες σουπας λαδι μετα το μαγειρεμα)
    ΒΡΑΔΥ μια μεριδα λαχανικων
    τα παραπανω εινια για την πρωτη εβδομαδα.
    την δευτερη εβδομαδα στο μεσημεριανο προσθετεις και μια μεριδα πρωτεινης.

Εγω στην παραπανω διατροφη με μηδεν γυμναστικη εχω προσθεσει καθε δυο μερες με το πρωινο το οποιο εινια ασπραδια αυγου στο αντικολλητικο μια φετα ψωμι ολικης αλεσεως.
    τον καφε μου δεν τον εχω κοψει , πινω ανετα δυο τρεις την ημερα με μια κουταλια ζαχαρη. ( ειναι η αμαρτια μου)
    Το μεσημερι τρωω ψαρι με σαλατα ή βραστα λαχανικα με μια κουταλια λαδι, επισης εφτιαξα φασολαδα στην οποια προσθεσα εναν κυβο κοτοπουλου για πιο νοστιμα και λαδακι εβαλα στο πιατο μου. Μαλιστα το αγορι μου ειπε οτι πιο ωραια δεν ειχα ξαναφτιαξει.χεχε.
    Το βραδακι λιγο πειναω γιατι τα βραστα λαχανικα δεν με κρατανε για πολυ ωρα αλλα εχω παρει απο το σουπερ μαρκετ τις ετοιμες κομμενες σαλατες μαρουλιου και το τσιμπολογαω που και που.

Ειμαι στην δουλεια τωρα δεν εχω το χαρτακι του λιποτοξ μαζι μου αλλα καπως ετσι ειναι οι οδηγιες.

Σου γραφουν και απαγορευμενες τροφες. ( μακαρονια, πατατες, αναψυκτικα και τα γνωστα σε ολες μας. )
    και ξεχασα επισης οτι μια μερα της εβδομαδας ειναι μερα χαριτος..τρως οτι θες στα λογικα βεβαια πλαισια. αλλα πιστεψε με φοβομουν να μην τα παρω ολα τα κιλα μου πισω ετσι κρατηθηκα και εφαγα φυσιολογικα.
    αυτα

Member
    sophela μου σ'ευχαριστώ πολύ...για τον κόπο που έκανες να τα γράψεις.. οι δύο πρώτες είναι λίγο ζόρι απ'ότι βλέπω αλλά παλεύεται.. Σκέφτομαι να το πάρω κι εγώ μπας και μέχρι το καλοκαιράκι έχω ξεφορτωθεί 5-6 κιλάκια που με ταλαιπωρούν καιρό τώρα... εσύ μετά τις 2 εβδομάδες συνεχίζεις αυτή τη διατροφή?

Junior Member
    κατε μου, αυτο εδω το φορουμ με εχει βοηθησει πολυ τις τελευταιες δυο εβδομαδες στην προσπαθεια μου αυτη και προσπαθω να το ανταποδωσω οπως μπορω.
    Στην ερωτηση σου αν συνεχιζω αυτη την διατροφη ναι και μου φαινετε πια πολυ φυσιολογικη. σαν να συνηθισα. ξυπνησα τα πρωι εφαγα τα ασπραδια μου ( τα οποια ειναι πολυ καλη μορφη πρωτεινης και εχει και ασβεστιο που το εχουμε αναγκη εμεις οι γυναικες) το μεσημερακι θα παω σπιτι να φτιαξω τα μπεργκερακια που υποσχεθηκα στον συντροφο μου γιατι κατα βαθος εινα ακομα παιδι και θελει το μπεργκερακι του αλλα εγω θα φαω το υπεροχο ψαρακι μου με βραστο μπροκολακι. το βραδυ μια απο τα ιδια.

παντως το κοστος του ειναι μια μπλουζα και κανει οτι υποσχεται

Senior Member
    σκεφτομαι κ εγω να ξεκινησω παλι απο τον Απριλη, που θα ειμαι κ πιο ανετα οικονομικα... Ειχα χασει τα πρωτα κιλα κ δεν εκανα σωστα τη διατροφη... να σας πω, περνετε και τα χαπια και το φακελιακι? εγω τοτε επαιρνα και τα 2...

Senior Member
    sophela θα ηθελα να μας πεις την δοσολογια που παιρνεις απο τα Lipotox.

Junior Member
    Γεια σας!! laklelia τι ειναι το σφενδανοζουμο, και που το βρισκεις?

Junior Member
    κοριτσια περνω μονο τα χαπια..την πρωτη εβδομαδα συμφωνα με τις οδηγιες πρεπει να παρεις και περνω 2 15 λεπτα πριν το πρωινο, 1 μια ωρα πριν το μεσημεριανο και αλλο ενα 1 ωρα πριν το βραδυνο. Τωρα που μπηκα στην δευτερη εβδομαδα παλι συμφωνα με τις οδηγιες περνω 1 το πρωι 15 λεπτα πριν το πρωινο και 2 χαπια 1 ωρα πριν το μεσημεριανο και αλλα 2 παλι πριν το βραδυνο. ακολουθεις αυτο το προγραμμα με τα χαπια καθε δυο εβδομαδες δηλαδη την επομενη εβδομαδα που ειναι η τριτη θα ξαναρχισω παλι με 2-1-1 χαπια.
    υπ οψιν την πρωτη φορα που πηρα το πρωτο μετα απο 10 λεπτα με ηρθε εμετος. ενας συναδελφος μου ειπε οτι μαλλον επειδη ειχα ανγχος για το πως θα αντιδρασει ο οργανισμος μου. το μεσημερι συνεχισα κανονικα και χωρις κανενα προβλημα.

Junior Member
    να δω εφτιαξα και εγω τικετακι

Junior Member
    geia sou angel83...to sfendanozoumo einai mia polu gnwsth apotoxinwtikh diaita sto exwteriko(maple syrup diet)...einai h diaita pou ekane h beyonce k exase 12 kila se 14 meres....apla h diata auth leei oti den prepei na trws tpt para mono na pineis auto mazi me aperioristo tsai k nero...egw to thewrhsa akraio kai dn to ekana etsi ...apla mazi me thn austhrh diatrofh mou kai ta lipotox epina kai apo auto to ugro....kai mporw na sou pw oti me bohthhse para polu...oti aporia exeis pes mou. ..filia

Junior Member
    Γεια σας! Laklelia σε ευχαριστω για την απαντηση. Καλα κ εγω δν υπαρχει περιπτωση να πινω μονο αυτο!!Αυτο που θα το βρω εδω? Παρατηρησες καμια παρενεργεια? Ποιες ηταν οι ημερισιες δοσολογιες? Αυτες τις λιγες ερωτησεις για αρχη! (",) Φιλια!

Senior Member
    koritsia egw pira ta lipotox k exw arxisei dinamika mporw na pw!me kanei na min peinaw poli,trww poli ligotero k kanw k to programma pou grafei gia na xasw 20 kila.bebaia k me 15 tha moun ikanopoihmenh!
    pros to paron mesa se 6 meres eimai apo 71 sta 68.7 k malista simera pou itan i mera xaritos den tin ekana giati eipa na tin afisw gia kapoia alli mera pou tha thelw na bgw. se sxesi me ta reductil pou xa dokimasei gia mia bdomada mporw na pw oti k tote mou kobane tin oreksi alla me kanane na noiwthw kommatia enw twra noiwthw oti exw energeia k malista arxisa k gimnastiki!

siggnwmi gia ta greeklish!ksexastika!

filakia se oles!!!!!!!