LIPOTOX/ XS - Page 61
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 61 of 115 FirstFirst ... 1151596061626371111 ... LastLast
Results 901 to 915 of 1713

Thread: LIPOTOX/ XS

Senior Member
    εγω επαιρνα 4 στην αρχη τωρα παιρνω 3 νομιζω οτι 4 για αρχή ειναι οκ.παρενεργειες δεν ειχα,καμια σχεση με εντερο κλπ ισα ισα που ειμαι δυσκοιλια κ δεν αλλαξε τπτ απολυτως.απλα αν το παρω κ ξεχασω να φαω μπορει να ενοιωθα λιγο αδυναμη,αλλα αυτο μονο αν αργουσα πολύ να φαω.

Junior Member
    Brazil kalispera.Και εγω ξεκινησα τα lipotox και η ορεξη μου μειωθηκε κατα πολυ...παρενεργειες δεν εχω (ακομα τουλαχιστον..)

semie kalispera και σε σενα.Εσυ ποσο καιρο τα παιρνεις?

annita25 πηρα κ εγω τα φακελακια για να αντικαταστησω κανα γευμα οταν ειμαι στη δουλεια καμμια φορα..βλεπω εσυ λες να κανεις το

προγραμμα των 20 κιλων με τα φακελακια...δεν ειναι πολυ δυσκολο βρε κοριτσι μου? και ειναι σιγουρα τοσο ασφαλες?

Senior Member
    εγω απο 15 Μαρτίου.αν δεις το τικερακι μου λεει ποσα κιλα εχασα κλπ.αρχισα με λιποτοξ και μ αυτα συνεχίζω.α και αντικαθιστώ 3 φορες το βραδυνο με φακελακι και τρωω μαζι κανα φρουτο ή σαλατα.

Junior Member
    σε βοηθησαν δηλ semie μου...κ ποσο καιρο σκοπευεις να τα συνεχισεις? μεχρι να χασεις ολα τα κιλα?

Senior Member
    βασικα κανα μηνα ακομα σίγουρα!τωρα τα χω ελαττώσει παιρνω 3 ε σιγα σιγα αφου πεσω κατω απο τα 58 κιλά!

Senior Member
    α εμενα τα φακελακια ισα ισα που μου κοβουν παρα πολύ την ορεξη!

Senior Member
    Εγω ξαναρχισα σημερα lipotox. Θα το παρω για κανα δυο μερες...

Junior Member
    Καλημέρα σε όλες τις φίλες {αφού κατά κύριο λόγο γυναίκες είμαστε εδω μέσα :-)}.

Ανακάλυψα τυχαία το forum καθώς έψαχνα να βρω πληροφορίες για το Lipotox και μπορώ να πω πως με βοήθησε πάρα πολύ να πάρω την απόφαση να ξεκινήσω μια προσπάθεια για δίαιτα.
    Ξεκίνησα τα χάπια και τα φακελάκια πριν 1,5 εβδομάδα περίπου και έχασα 3,5 κιλά και το χάρηκα πάρα πολύ όπως είναι φυσικό :-)
    Το Σάββατο που ήταν η μέρα χάριτος μου είπα να κάνω δώρο στον εαυτό μου ένα γεύμα σε κινέζικο εστιατόριο. Μη φανταστείτε πως έκανα "γουρουνιές" που λέει και μια φίλη μου. Το αποτέλεσμα? Την Κυριακή είχα πάρει 2 κιλά!!! Στεναχωρήθηκα αρκετα γιατί σκέφτηκα πως πήγε στράφι η δίαιτα όλης της εβδομάδας αλλά δεν το βάζω κάτω..

Ο αρχικός μου στόχος είναι να χάσω 10 κιλά και από τα 86 που ξεκίνησα να φτάσω γύρω στα 75 αν και θα ήθελα πολύ να φτάσω τα 65. Σκέφτηκα όμως ας μη βάλω τόσο μεγάλο στόχο και να ξεκινήσω σιγά σιγά την προσπάθεια.

Να ευχηθώ σε όλες μας καλή επιτυχία.

Φιλιά

Junior Member
    Καλημέρα κορίτσια!

Κι εγώ όπως η bouklitsa βρήκα το forum τυχαία ψάχνοντας για τα xs. Χαίρομαι πολύ που σας βρήκα κι ελπίζω να έχω αποτελέσματα όπως πολλές από εσάς.
    Ήμουν κι εγώ κάποτε 65 κιλά (τι ωραία!!!) και τώρα είμαι 92 (χάλια!!!)

Ουφ! Δεν θέλω να πάω για ψώνια γιατί δεν βρίσκω τίποτα.
    Τα γλυκά δυστυχώς είναι η αδυναμία μου...

Senior Member
    Καλημερα!τα πηρες τελικα το ΧS?
    καλη αρχη σου ευχομαι μην ανησυχεις μια αποφαση ειναι ολα...

Junior Member
    ...Πρώτη φορά γράφω σε forum και δεν τα ξέρω καλά. Πάτησα κάτι καταλάθως και έστειλα το ανόλοκλήρωτο μήνυμα.

Επειδή είμαι στη δουλειά δεν θα σας ζαλίσω πολύ.
    Εγώ - ο άντρας μου δηλαδή- πήρα τα xs. Όταν τα ξεκίνησα πριν 5 ημέρες ήμουν 90 κιλά.
    Μαζί με την αγωγή διόρθωσα και την διατροφή μου.
    Δηλαδή γιαουρτάκια, σαλάτες και μια μπαρίτσα σοκολάτα καθημερινά.
    Ξέρω πρέπει να κάνω κι άλλη προσπάθεια.
    Το τρελό είναι ότι παρ΄ότι έκοψα από το φαγητό πήρα 2 κιλά στις 3 πρώτες μέρες!!!!

Έχει πάθει καμμιά σας κάτι ανάλογο?

Α! έχω και θυρεοειδή...

Να μείνω σταθερή το καταλαβαίνω, αλλά όχι και να πάρω (κλαψ)....

Senior Member
    Kalimera geozort!

Min anusixeis, oles apo ta idia monopatia exoume perasei. Ki egw kapote imoun 62 kila, gia polla xronia 69-72 kai ta teleutaia 4-5 xronia eimai 80-85. Diladi twra eimai sta xeirotera mou...

PREPEI NA KANOUME KATI NA FEROUME TOUS PALIOUS MAS EAUTOUS PISW!

Kali arxi kai tha milame!

Junior Member
    semie μου σ' ευχαριστώ πολύ!!!
    Όπως είδες τα πήρα και πάλι χάλια...

Senior Member
    Originally posted by geozort
    ...Πρώτη φορά γράφω σε forum και δεν τα ξέρω καλά. Πάτησα κάτι καταλάθως και έστειλα το ανόλοκλήρωτο μήνυμα.

Επειδή είμαι στη δουλειά δεν θα σας ζαλίσω πολύ.
    Εγώ - ο άντρας μου δηλαδή- πήρα τα xs. Όταν τα ξεκίνησα πριν 5 ημέρες ήμουν 90 κιλά.
    Μαζί με την αγωγή διόρθωσα και την διατροφή μου.
    Δηλαδή γιαουρτάκια, σαλάτες και μια μπαρίτσα σοκολάτα καθημερινά.
    Ξέρω πρέπει να κάνω κι άλλη προσπάθεια.
    Το τρελό είναι ότι παρ΄ότι έκοψα από το φαγητό πήρα 2 κιλά στις 3 πρώτες μέρες!!!!

Έχει πάθει καμμιά σας κάτι ανάλογο?

Α! έχω και θυρεοειδή...

Να μείνω σταθερή το καταλαβαίνω, αλλά όχι και να πάρω (κλαψ)....
    αν κανεις λαθος μπορεις να πας πισω στο μην σου και να πατησεις δεξια to edit και να το διορθώσεις.
    παντως εγω για το xs δεν εχω ακουσει καλα λογια,δλδ οι περισσοτεροι λενε οτι δν εχει αποτελεσμα.εφοσον εχεις θυροειδη πρεπει να κανεις μια διατροφη μαζι με διαιτολογο που θα σε συμβουλευσει καλυτερα νομιζω.σου ευχομαι τα καλυτερα!

Junior Member
    Ευχαριστώ brazil!!!

Και σίγουρα θα τα λέμε, και να πέρνω κουράγιο από τις προσπάθειές σας.