LIPOTOX/ XS - Page 70
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 70 of 115 FirstFirst ... 2060686970717280 ... LastLast
Results 1,036 to 1,050 of 1713

Thread: LIPOTOX/ XS

Member
    semi, αν καταλαβαίνω καλά το καρτουνάκι σου, έχασες 6,5 σε ένα μήνα και 7 μέρες? μπορείς να μας δώσεις κάποια παραπάνω πληροφορία?πχ τι έτρωγες για πρωινό?γιατί είμαι στα κιλά σου και έχουμε τον ίδιο στόχο όπως βλέπω...

Senior Member
    φατε δημητριακα για πρωινο
    ενα κανονικο μεσημεριανο με πρωτεινη και λαχανικα
    και ενα πολυ μικρο βραδυνο.
    Και τα χαπια οπως τα γραφει. Εγω επαιρνα 5 χαπια (1-2-2)

Senior Member
    βασικα εγω τρωω τα ιδια συνεχεια εκτος απ οταν ξεφευγω.ειναι επειδη ειμαι ιδιοτροπη κ δε μ αρεσουν πολλα πολλα.
    πχ πρωι ενα αυγο,μετα φρουτο
    μεσημερι κοτοπουλο με σαλατα
    κανα κομματακι τυρακι αν πεινασω ή φρυγανια.
    απογευμα φρουτακι
    βραδυ η το λιποτοξ η σαλατα ή φρουτα.

πανω κατω αυτο ειναι το προγραμμα μου.τα παιρνω ολο αυτο το διαστημα που κανω διαιτα απλα τα χαπια μου τελειωνουν ( το δευτερο πακετο)τα φακελακια τα χω παραμελησει λιγο τωρα τελευταια κ εχω ακομα.

Senior Member
    και τρως τα ιδια καθε μερα?

Member
    ωραία...μακάρι βρε κορίτσια να δούμε τα αποτελέσματα σας...!πηνελόπη εσύ πόσο καιρό το παίρνεις?

Senior Member
    οχι καλε.απλα εννοω οτι δεν εχω μεγαλη πρωτοτυπια στο φαγητο μου.δεν εχω πολλες εναλλακτικες.καθε μου μερα περιλαμβανει πάντα σαλατα,φρουτα κ πολύ νερο.κ απο κει κ περα για μεσημερι θ φαω κοτοπουλο,η μπιφτεκι η κανα καλαμακι κ για βραδυ λιποτοξ,γιαουρτι η μικροτερο κομματι κρεας.ενδιαμεσα τρωω μονο φρουτα,φρυγανια ή τυρακι ή κανα τοστ.βασικα αυτα μ αρεσουν!αν εχω ελευθερη μερα τρωω καμια κρεπα ή τηγ.πατατες.

Junior Member
    κορίτσια ήθελα να ρωτήσω για την ελεύθερη μέρα!! ξέρω πως πρέπει να την κάνουμε για να μην κολλάει ο μεταβολισμός κι έτσι κι αλλιώς δεν είχα σκοπό να την παραλείψω! απλά ήθελα να μου πείτε τι τρώτε πάνω κάτω! σίγουρα δεν έχω σκοπό να σκάσω κίολας :P αλλά παρατηρήσατε εσείς να βάζετε κιλά ή κάτι τέτοιο;;

Senior Member
    Originally posted by anastasia_m
    ωραία...μακάρι βρε κορίτσια να δούμε τα αποτελέσματα σας...!πηνελόπη εσύ πόσο καιρό το παίρνεις?

εγω τωρα παιρνω kilokiller αλλα πηρα 2 κουτια λιποτοξ σε περιπου 2 μηνες... θεωρω οτι λειτουργουν αλλα θεαματικα αποτελεσματα εχουν μονο στην αρχη... τωρα θελω να εχω ενα κουτι λιποτοξ σπιτι για να παιρνω την επομενη απο τις μερες που το παρακανω... παντως θεωρω οτι βοηθανε...

Senior Member
    Και τι αποτελεσματα σε κιλα ειχατε περιπου κοριτσια και σε ποσο διαστημα?

Senior Member
    Originally posted by eirini7
    κορίτσια ήθελα να ρωτήσω για την ελεύθερη μέρα!! ξέρω πως πρέπει να την κάνουμε για να μην κολλάει ο μεταβολισμός κι έτσι κι αλλιώς δεν είχα σκοπό να την παραλείψω! απλά ήθελα να μου πείτε τι τρώτε πάνω κάτω! σίγουρα δεν έχω σκοπό να σκάσω κίολας :P αλλά παρατηρήσατε εσείς να βάζετε κιλά ή κάτι τέτοιο;;
    εγω οχι... εκτος και αν πας να φας ενα βρωμικο στις 5 το πρωι οπου σιγουρα θα βαλεις... εγω αμα θελω να φαω κατι απ'εξω κοιταω απλα να το τρωω μεσημερι και οχι βραδυ ωστε να εχω τη δυνατοτητα να το καψω...

Senior Member
    εγώ δεν την έκανα την ελεύθερη μέρα,απλώς δεν πήρα το φακελάκι.
    δεν ήξερα πως κολλάει ο μεταβολισμός τόσο εύκολα.
    την επόμενη κυριακή πάντως λέω να φτιάξω σπανακόρυζο που μου χει λείψει,αφού δεν επιτρέπεται το ρύζι.

Senior Member
    ωραιο το σπανακορυζο

Senior Member
    εγω παντως απο τον εναμιση μηνα που κανω διαιτα εφαγα παρα πολύ περιπου 6-7 μερες (εκτος απο τις ελευθερες μερες οπου απλα εφαγα πχ ενα σουβλακι).οταν λεμε πολύ εφαγα παγωτα,φουλ τηγανιτες πατατες κ δεν μπορω να πω οτι πηρα πανω απο μισο κιλο.ενω νομιζω υπο αλλες συνθηκες θα χα βαλει παραπανω.

Senior Member
    και εγω εχω φαει απ'ολα. Πολλα delivery και εξοδους για φαγητο. Δεν ειναι αυτα που πειραζουν ομως θεωρω εγω... Το τσιμπολογημα στο σπιτι σε κανει να βαζεις κιλα... Το να φας ενα παγωτο οταν εισαι εξω και κανεις βολτα δεν ειναι το ιδιο με το να εισαι στον καναπε και να τρως βουλιμικα σοκολατα...

Senior Member
    εγω δεν το παθαινω αυτο σπιτι.εχω πολύ καιρο ν αγορασω καμια βλακεια να φαω,βασικα νομιζω οτι ποτε δε το παρακανω σπιτι.μονο οταν βγαινω εξω μπορει να παρω κατι παραπανω να φαω.

Page 70 of 115 FirstFirst ... 2060686970717280 ... LastLast