Results 1,051 to 1,065 of 1713
Thread: LIPOTOX/ XS
-
03-05-2010, 21:26 #1051
εν πασει περιπτωσει νομιζω οτι οταν εισαι εξω και διασκεδαζεις δεν μενει αυτο που τρως γιατι δεν ριχνεις την προσοχη σου στο φαι.... ενω στο σπιτι το φαι γινεται εμμονη ιδεα...
- 03-05-2010, 21:28 #1052
πω πω τωρα που το λες εγω πρεπει να μαι οντως περιεργη.οταν βγαινω εξω σκεφτομαι μηπως να παμε να φαμε αυτο η το αλλο η να παρω κανα γλυκο η πατατουλες.ενω στο σπιτι κρατιεμαι κ δεν σκεφτομαι ποτε να αγορασω κατι για να το φαω σπιτι!για αυτο κ οταν το απογευμα δεν βγω παω πολύ καλα ενω αν παω εξω συνηθως θα ειμαι στα ορια θερμίδων.αναποδος ανθρωπος ειμαι τελικα!
03-05-2010, 21:31 #1053
Κοιτα εγω παλια θα ειχα τουλαχιστον 3 σοκολατες να φαω σπιτι μου... και θα τις ετρωγα και τις 3... καθε μερα... ενω τωρα μπορω να φαω και 2 πλακακια σοκολατα υγειας και να πω και ευχαριστω... η να φαω ενα ζελε και να μην θελω αλλο γλυκο...
04-05-2010, 09:07 #1054
καλημέρα κορίτσια κ μπράβο σας που χάσατε τόοοοοσαααα κιλά.μπήκα κ γω σε προγραμμα με το lipotox φακελακια κ χαπια κ ελπιζω να τα καταφερω να χασω αρκετααααααα κιλαααααα.φτιαχνω το τικερακι μου τωρα ηδη με μια μερα αποτοξινωσης εφυγε 1 κιλο αλλα ξερω ειναι πλασματικο λογο υγρων....καλη μας επιτυχιαααααα
04-05-2010, 09:20 #1055
τικερ?οκ μπηκε
04-05-2010, 11:29 #1056
Γεια σας κορίτσια! Απορώ πραγματικά που κάποιες έχετε γρηγορα αποτελέσματα. Εγώ σήμερα μπήκα στο πρόγραμμα της 2ης εβδομάδας και έχω χάσει μόνο 1-1,5 κιλο. Γενικώς βεβαια χάνω πολύ αργά κιλα και ξεκίνησα για γρήγορα αποτελεσματα (χε! όλες βιαζόμαστε πριν το καλοκαιρι!!!). Ψιλοαπογοητεύτηκα βεβαια αλλα συνεχίζω, χαπια και φακελακια.
Ελπίζω να ξεμπλοκαρω, καλη συνεχεια σε όλες....Αντε και με φιδίσια κορμια στις παραλιες.....
04-05-2010, 12:19 #1057
ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΡΕΧΩ ΣΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥΣ......ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟ-ΓΙΟ 20 ΚΙΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΧΩ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ..ΠΗΡΑ ΤΟ LIPOTOX KAI ΤΑ ΧΑΠΙΑ...ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 2Η ΜΕΡΑ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΕΝΑ ΚΑΨΙΜΟ ΣΤΟ ΟΙΣΟΦΑΓΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΑΡΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΨΑ.... ΤΙΣ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΦΕΣΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ 0% ΠΡΩΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ LIPOTOX ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΑΛΑΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ....ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ.
ΠΕΙΝΑΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!!!!ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ (ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΧΑΣΙΜΟ ΚΙΛΩΝ)...ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΛΛΗ.......ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΙΝΑ!!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ ΑΝ ΘΑ ΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΠΕΙΝΑ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ!!!!!!!!ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΦΕΙΝΗ!!!!!!ΟΛΑ ΔΗΛΑΔΗ...ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΟ...ΔΗΛΑΔΗ ΤΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΙΝΗ ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ ΦΡΟΥΚΤΟΖΗ Ή ΜΕΛΙ;;;;;ΝΑΙ ΚΑΛΑ..............ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΕΡΟ!!!!!!ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ...ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ HERBAL LIFE ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ!!!!!!!!ΞΕΚΙΝΑΩ ΜΕ 93,100 ΚΑΙ 42% ΛΙΠΟΣ..ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ!!!!!
04-05-2010, 12:28 #1058
ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ 3 ΧΑΠΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ....ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΚΡΙΒΩΩΩΩΣΣΣΣΣ...ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΕΙ..ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝ ΒΟΗΘΑΕΙ Η ΟΧΙ!!!!!!!!!ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΚΤΗ ΓΕΥΣΗ!!!!!!!ΑΛΛΑ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΑΠΟ 93-75 ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΚΙΛΑ ΤΑ ΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ!!!!!!!ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ............ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΤΡΩΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!!!!!!!!!!!;;;;;
04-05-2010, 12:59 #1059
κοριτσια κι εώ έχω ξεκινήσει τα lipotox και διανύω τη 2η βδομαδα.. η αλήθεια είναι ότι έχω απογοητεθτεί λίγο γιατι έχασα 1 κιλό κι έχω κολλησει και μπορώ να πω ότι την κάνω αρκετά καλά, εννοω δεν την χαλάω και πολύ, άντε να φάω περισσότερη πρωτεϊνη απ'οτι λέει..
Μήπως όντως φταίει ο καφές που δεν μπορώ βέβαια να τον κόψω με τίποτα??
τι μπορω να κάνω για να ξεκολλήσω λίγάκι, για να πάρω και τα πάνω μου δηλαδη και να μην τη σταματήσω πάλι όπως τοσες και τόσες δίαιτες..
04-05-2010, 13:15 #1060
Originally posted by ELENA.10
λοιπον κοριτσια...ξεκινησα κ εγω με τα φακελακια σημερα ( 1η μερα αποτοξινωσης)
επειδη νιωθω αρκετα καλα δηλ. δεν πειναω πολυ κ σκεφτομαι να συνεχισω με την 1η εβδομαδα του διαιτολογιου που προτεινουν ( 2
φακελακια τη μερα) ηθελα να ρωτησω οσες την εκαναν αν ενιωσαν καθολου αδυναμια, εξαντληση κτλ κατα τη διαρκεια του προγραμματος ?
θα σας κρατω ενημερες για τ΄αποτελεσματα...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΕΙΝΑΙ Η 2Η ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΥΠΝΗΛΙΑ.!!!!ΧΘΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ 14 ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΥΠΝΟΣ!!!ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΚΑΟΥΡΑ ΟΤΑΝ ΠΙΝΩ ΤΑ ΧΑΠΙΑ..!!!!!ΩΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΡΟΦΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΟ...ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ..........ΡΕ ΣΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΑΛΑΤΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΜΕΡΑ;;;;ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΙΑ ΚΙΛΑ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΩ........ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.........
04-05-2010, 13:37 #1061
τωρα που το λες και εγω ενω πριν δεν μπορουσα να κοιμηθω τωρα πεφτω σαν στοκος! λες να ειναι απο τα χαπια ή επειδή κόπηκε ο καφες? Και εγω σαν την mitsik κόλλησα στο 1 ,5 κιλακι στην 2η εβδομαδα και δεν πινω και καφε. Ηπια λιγο προχθες, μια φορα στις 7 ημερες, και πονεσε το στομαχι μου!!
Τελος παντων, υπομονη και βλεπουμε, ο καθε οργανισμος είναι διαφορετικος.
04-05-2010, 13:40 #1062
εγώ ξέχασα να πάρω τα μεσημεριανά χάπια...κι έφαγα κυρίως γεύμα...να τα πάρω τώρα; τι λέτε;
04-05-2010, 13:57 #1063
νομιζω οχι, γιατι και εγω το εκανα προχθες και πονεσε το στομαχι και ήμουν ετοιμη να τα βγαλω ολα! προχωρα κανονικά στο βραδυνο σου, δεν ειναι πια και αντιβιωση!
04-05-2010, 14:21 #1064
παρεπιπτοντως να κανω μια λιγο ...χαζη ερωτηση: στην 2η εβδομαδα οταν λεει το φακελακι να το παρουμε καθε δευτερη μερα εννοει μερα παρα μερα (δηλ.3 φορες στην εβδομαδα)?
04-05-2010, 14:48 #1065
καλησπερα κοριτσια...ειμαι καινουριο μελος και εχω καποιες απορειες.σημερα ξεκινησα τα lipotox αλλα μονο τα χαπια λογω οικονομικης κρισης!!! θελω να χασω γυρω στα 7 κιλα αλλα δεν εκανα ουτε τις πρωτες δυο μερες αποτοξινωσης και δεν σκοπευω να ακολουθησω την διατροφη που προτεινει γτ εδω κ ενα μηνα περιπου κανω μια αλλη απο διαιτολογο των 1200 θερμιδων. προκειται να δω αποτελεσματα συντομα η τζαμπα τα παιρνω? και επισης ειναι τοσο λαθος να μην παιρνεις τα φακελακια? συγγνωμη για τις τις τοσες ερςτησεις αλλα θελω να ειμαι σιγουρη για το τι παω να κανω! ευχαριστω εκ των προταιρων!
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή