LIPOTOX/ XS - Page 72
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 72 of 115 FirstFirst ... 2262707172737482 ... LastLast
Results 1,066 to 1,080 of 1713

Thread: LIPOTOX/ XS

Senior Member
    FOFOKA. σ΄ευχαριστώ για τη συμβουλή...έτσι έκανα γιατί φοβήθηκα...
    ΜΠΛΟΥΜΠΛΟΥ έτσι και εγώ...κάνω μόνο με τα χάπια αλλά όχι τη διατροφή που γραφει το εσώκλειστο χαρτί...νομίζω ότι αυτή η διατροφή είναι μόνο για τα φακελάκια...έτσι δεν έιναι κορίτσια που ...φακελώνεστε;

Senior Member
    προς mploumplou
    ακολούθησα την διατροφή τη πρώτη βδομάδα σχεδόν κατα γράμμα, και επειδή μου τελειώνουν τώρα+τα φακελακια+τα χαπια, παιρνω 3χάπια τη μέρα και φακελάκι μερα παρα μέρα.8α συνεχίζω την διατροφή για αυτή τη βδομάδα,από την επόμενη όμως θα προσέχω με τον δικό μου τρόπο... ο καθένας κάνει ότι μπορεί,πιστευω πως αφου προσέχεις θα βοηθήσουν.

Junior Member
    ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις πληροφοριες...tidekpe εσυ ποσο καιρο το κανεις και τι αποτελεσματα εχεις δει? συγγνωμη αν σε ζαλιζω!

Senior Member
    κι εγώ τώρα τα ξεκίνησα...πριν τρεις μέρες με συγκρατημένη διατροφή αλλά δεν περιμένω θαύματα...

Junior Member
    kalhmera se oloys...........mporei kapoios na m pei poio einai to kalytero anamesa se lipotox k ex eimai 167 k 82 kila

Member
    Καλημερα. Τι να πω βρε κορίτσια εγω πάντως ειμαι στην 12 ημερα, φακελάκια και χάπια απο την 3η ημέρα κανονικά, τρωω λίγο αλλά δεν βλέπω τα αποτελέσματα που υπόσχονται. Το μόνο καλό είναι ότι δεν πεινάω(πολύ!). Θα συνεχίσω βέβαια αλλά είμαι στην φάση των 6 χαπιων την ημέρα και μου φαινονται πολλά.....Μεταβολισμός κλειδωμένος ή τζάμπα χαλαμε τα στομάχια μας? Αντε υπομονή...

Member
    αλήθεια να ρωτήσω μηπως ξέρει καμία αν ο καφες (κανονικος οχι νετκαφεινε) δεν επιτρεπεται γιατι μπλοκάρει μεταβολισμό ή καποιο άλλο λόγο?

Junior Member
    XAAXAXA .............TO XERETE OTI SHMERA EINAI H HMERA KATA THS DIAITAS!!!!!!!!...........

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 4Η ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΑΠΙΑ LIPOTOX ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΤΩΡΑ ΣΥΝΗΘΗΣΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΙΓΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΖΗΛΕΨΩ ΚΑΤΙ , ΠΧ ΤΟΣΤ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ ...ΤΡΩΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΠΟΥΚΙΑ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ...ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΠΕΣΑ 1,5 ΜΟΝΑΔΑ ΛΙΠΟΥΣ ΚΑΙ 3,5 ΚΙΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ....ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ "ΓΙΑ ΤΟ ΨΙΛΟ "...ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΥΓΡΑ ΦΕΥΓΟΥΝ Η ΚΑΙ ΛΙΠΟΣ..ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΒΔΟΜΑΔΑ...ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΚΥΛΑΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ Η ΔΙΑΙΤΑ...ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.
    ..ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ..ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ..ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΠΤΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ...ΚΑΜΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!!ΘΑ ΔΟΥΜΕ.....ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η 1Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..........

Member
    κατα της δίαιτας ε! γι αυτο απέναντι μου τρώει ο συνάδελφος μου σάντουιτς με τεεεεεεεεελεια μυρωδια, θα τον σκοτώσω και μετα θα λιποθυμίσω!!!!!!! Α, ρε τι τραβάμε....

Senior Member
    Originally posted by eva34
    ..ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΠΕΣΑ 1,5 ΜΟΝΑΔΑ ΛΙΠΟΥΣ ΚΑΙ 3,5 ΚΙΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ....
    πως μετράς τις μονάδες λίπους??
    θέλω κι εγώ να μάθω τα δικά μου, αν και πιστευω πως στην περιπτωση μου,επειδη εχω ανομοιομορφα κατανεμημένο λίπος, υπολογισμένο από κάποια εξίσωση με τα κιλά δε θα βγεί σωστό...

Senior Member
    πρεπει να κανεις λιπομετρηση για να δεις τι ποσοστο λιπους εχεις σιγουρα.

Senior Member
    Originally posted by penelope1985
    πρεπει να κανεις λιπομετρηση για να δεις τι ποσοστο λιπους εχεις σιγουρα.
    είχα κάνει το καλοκαίρι,οταν με μετρησαν σε ενα ινστιτουτο που είχα κερδίσει ένα δωρο. καλό νούμερο είχε βγει,συνολικά στο σώμα ίσως δεν έχω πολυ λίπος,αλλά δε θα επρεπε να μετρούν τις προβληματικές περιοχές ξεχωριστά??

Junior Member
    κοριτσαι τι να πω...εγω τα ξεκινησα εχθες τα χαπια μονο αλλα δυστυχως δεν θυμαμαι να τα παιρνω παντα! κ ετσι σημερα το μεσημερι δεν τα πηρα κ θα παρς τωρα μονο το βραδυ.το κακο ειναι οτι δεν ειναι παντα συγκεκριμενες οι ωρες που τρωω.απο εδω κ περα ομως θα προσπαθησω να το τηρησω σωστα.γνωριζει καποια να μου πει αν εχουν καποια παρενεργεια με το αλκοολ? μην τα παρω κ βγω εξω κ πιω καμια μπυρα κ μετα τεζα..!!

Senior Member
    μπορεις να βαλεις μια υπενθυμιση στο κινητο...

Junior Member
    σωστα penelope εχεις δικιο αλλα ακομα κι αυτο με την αφηρημαδα που με δερνει πολυ αμφιβαλλω αν θα βοηθησει!
    χεχεχεχε!!!

Page 72 of 115 FirstFirst ... 2262707172737482 ... LastLast