Results 1,141 to 1,155 of 1713
Thread: LIPOTOX/ XS
-
14-05-2010, 11:13 #1141
- Join Date
- May 2010
- Posts
- 1
Χαιρετώ τα πλήθη! Φρέσκια στο φόρουμ, το οποίο μου έδωσε αρκετή δύναμη αυτές τις ημέρες.
Μην τα πολυλογώ σήμερα το πρωί άρχισα τα λιποτόξ, μόνο τα χάπια όμως, είπα να μην υπερβάλλω και με τα φακελάκια.
Ήπια ένα χάπι το πρωί και έφαγα ενα βραστό αυγό και τώρα που έχουν περάσει κάποιες ώρες, νιώθω το στόμα μου πολύ ξηρό... σαν τσαρούχι. Και ένα φούσκωμα, λες και έφαγα καμιά κότα ολάκερη! Δυσφορία όμως, ελπίζω να φταίει το σοκ στον οργανισμό! Πο πο έχω και ταξίδι μπροστα μου, τι τραβαμε!!!
Στόχος μου είναι τα 12 κιλά. Είμαι 1.64 με βάρος 67 κιλά και όλα μαζεμένα σε προβληματικα σημεια (ε που θα μαζευόντουσαν? στον εγκέφαλο?)
Αυτά απο εμένα, καλη επιτυχία σε όλους και όλες, καλη συνέχεια και κουράγιο! Θα σας ενημερώσω για τα αποτελεσμάτα και τις παρενεργειες άμεσα!
- 16-05-2010, 21:05 #1142
- Join Date
- May 2010
- Posts
- 17
μετα απο 14 μερες εχασα 3 κιλα-2 ποντους απο την κοιλια κ ενα απο γοφους.πολυ καλα θα ελεγα αν σκεφτεις οτι εκανα κ 2 υπερφαγιες τις ημερες χαριτος...συνεχιζω με killokiller κ τα ξανα λεμε...καλη μας συνεχεια.
16-05-2010, 22:11 #1143
- Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 2,389
πολυ καλα κατερινα.με killokiller ή lipotox αυτα?
16-05-2010, 23:14 #1144
- Join Date
- May 2010
- Posts
- 17
με το lipotox απο αυριο ξεκιναω κιλοκιλερ γιατι ακριβα πολυ τα lipotox αλλα αν δω οτι δεν μειωνονται ποντοι με τα κιλερ θα ξαναγυριω στα lipotox,εσυ που τα πηρες εμεινες ευχαριστημενη?ειδα οτι εχασες κ με αυτα.κ ρωταω αν εμεινες ςυχαριστημενη αναλογικα με την τιμη τους.
16-05-2010, 23:22 #1145
- Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 2,389
συμπαθητικα ηταν...
16-05-2010, 23:26 #1146
- Join Date
- May 2010
- Posts
- 17
δεν σε βλεπω ζωηρη..χαχαχα!θα δοκιμασω κ γω κ θα το γραψω στο αντιστοιχο τοπικ.αφου αρχισε η κατω βολτα κ το πηρα αποφαση θα τα χασω τα ρημαδια οπωσ κ να εχει...απλα για αρχη θελω βοηθεια να μου κοπουν οι λαιμαργιες.60 κιλα ε?πως ειναι εκει κατου????????
16-05-2010, 23:31 #1147
- Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 2,389
καλα ειναι σας περιμενουμε...
16-05-2010, 23:35 #1148
- Join Date
- May 2010
- Posts
- 17
που θα παει θα ερθουμε κ μεις αργα ή γρηγορα....θα ερθουμε ομως.
17-05-2010, 00:19 #1149
- Join Date
- May 2010
- Posts
- 11
καλησπερα κοριτσια!! τελειωσε η 2η εβδομαδα μου και ειπα να δωσω την αναφορα μου :P λοιπον μετα απο 4 κιλα που εχασα την 1η εβδομαδα, την 2η εχασα 1 χωρις ομως να την κανω σωστα οπως την προηγουμενη. οχι οτι εφαγα περισσοτερα αλλα δεν την τηρησα ακριβως, καποιες μερες δεν εφαγα σχεδον τιποτα! θελω ομως να σημειωσω οτι ειδα ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ διαφορα στην κυτταριτιδα (παράλληλα χρησιμοποιω και κρεμα) κι επισης το λιπος μου απο 32 την προηγουμενη εβδομαδα (αρχικα ηταν 34,8) επεσε για πρωτη φορα στο 29!!! αυτα απο εμενα! ελπιζω ολες να τα πατε πολυ καλα κ καλο κουραγιο
ioulia μου δεν μπορεσα να επικοινωνησω νωριτερα!! πως εισαι εσυ, πως πηγες τελικα αυτη τη βδομαδα;; ελπιζω τελεια, περιμενω νεα, φιλακια
18-05-2010, 10:51 #1150
- Join Date
- May 2010
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 57
γεια σας κορίτσια, εγώ ξεκίνησα σήμερα την 4η εβδομάδα, αλλά από την προηγούμενη δεν συνέχισα τα φακελάκια, μόνο τα χάπια. Ψιλοβαρέθηκα. Έχασα συνολικά 5 κιλάκια συνολικά και νομίζω πόντους αν κρινω απο τα ρουχα μου. Τις 2 πρωτες εβδομάδες ετρωγα λίγο και τήρησα το πρόγραμμα του lipotox, τωρα κάνω καλή διατροφή απλά με λίγη ποσότητα. Παω θεωρω καλα, αλλά να εχανα αλλα 4 κιλακια αυτη την εβδομαδα δεν θα με χαλουσε!!!
Πάντως θεωρω οτι δεν τα χανουμε με το λιποτοξ απλά μπηκαμε στη διαδικασια διαιτας-διατροφής-περιορισμου. Νομίζω οτι ειναι καθαρα εγκεφαλικό το θέμα, αλλά εστω και ετσι εχει αποτελεσμα. Καλο κουραγιο σε όλες!
19-05-2010, 11:08 #1151
- Join Date
- May 2010
- Posts
- 5
Καλημερίζω την παρέα. Πρώτο μηνυματάκι στο φόρουμ.
Λοιπόν ας καταθέσω και εγώ την δική μου ιστορία. Εγώ τα τελευταάι χρόνια με δίαιτα και μόνο κατάφερα να χάσω 50 ολόκληρα κιλά. Δεν είχα ποτέ κόμπλεξ με το βάρος μου αλλά ξεκίνησα την προσπάθεια λόγω κάποιου προβλήματος στη μέση. Φυσικά βλέποντας τα πρώτα κιλά να φεύγουν γλυκάθηκα και συνέχισα με αποτέλεσμα τώρα λιγάκι ο έλεγχοσ του βάρους μου να μου έχει γίνει λιγάκι ψύχωση. Μέχρι πρότινος δεν έκανα δίαιτα είχα καταφέρει για πάνω από ένα χρόνο να διατηρούμαι στα κιλά μου. Πριν από το Πάσχα όμως έπαθα το σοκ της ζωής μου όταν μέσα σε δέκα μέρες έβαλα στο ξεκάρφωτο 6 ολόκληρα κιλά!! Και μη βιαστείτε να με ρωτήσετε τι έτρωγα. Κορίτσια σας το ορκίζομαι καμία παρασπονδία άντε ψιλοπράγματα μόνο που σε καμία περίπτωση δε δικαιολογούν αύξηση τόσο μεγάλη. Αφήστε που ήταν περίοδο νηστείας και τρώγαμε μόνο βραστα χόρτα και τέτοια.
Που λέτε όταν είδα την ζυγαριά κόντεψα να πεθάνω από τη στενοχώρια μου γιατί φοβήθηκα. Αν πήρα 6 κιλά με χόρτα δηλαδή συγνώμη τι θα γίνει αν θα αφεθώ? Η αλήθεια είναι πως με τόση απώλεια κιλών ο μεταβολισμός μου έχει καταστραφεί και πλέον δε χάνω ούτε γραμμάριο και όχι μόνο αλλά παχαίνω ακόμα και με το νερό όσο υπερβολή και να σας ακούγετε αυτό που λέω.
Δεν΄ξέρω πλέον τι να κάνω. Γράφτηκα στο γυμναστήριο που εγώ η μόνη άσκηση που έκανα ήταν να κρατάω το πληκτρολόγιο του υπολογιστή, τι διατροφή προσεγμένη έκανα αλλά τίποτα. Ούτε γραμμάριο δεν έχω χάσει ενώ αντίθετα μου έχει αυξηθεί και η όρεξη. Ονειρεύομαι γλυκά και φαγητά που δεν έτρωγα ούτε χοντρή.
Γράφω λοιπόν εδώ στο φόρουμ γιατί με έπιασε τέτοια απελπισία που αποφάσισα να καταφύγω και εγώ στα χάπια. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να επιβαρύνω και άλλο τον οργανισμό μου αλλα τελικά υπέκυψα στον πειρασμό να κάνω μια δοκιμή.
Γι αυτό ήθελα να σας ρωτήσω. Απο ποια μέρα αρχίσατε να βλέπετε διαφορά στη ζυγαριά? Σήμερα είναι η τέταρτη μέρα που τα παίρνω αλλά δεν έχω δει καμιά διαφορά και ενδεχομένως και να μην δω λόγω κατεστραμμένου μεταβολισμού αλλά τουλάχιστον να μην χαπακώνομαι τσάμπα. Επιπλέον εγώ πχ κάποια πρωινά δε θέλω να φάω τίποτα. Αν πάρω τα χάπια χωρίς φαγητό γίνεται κάτι θέλω να πω έχει αρνητικές επιπτώσεις στην επίδραση του φαρμάκου?
Και τέλος αυτό με το νερό το τηρείται? Εγώ αν πιω δυο λίτρα την ημέρα την επόμενη είμαι ένα κιλό πιο πάνω τουλάχιστον.
19-05-2010, 12:31 #1152
- Join Date
- May 2010
- Posts
- 3
καινούργια και εγώ εδώ! Σήμερα ειναι η πρώτη μου μέρα στο forum σας και η μέρα που
ξεκινάω τα lipotox. Να δω τι θα γίνει και με άυτά. Από τότε που με θυμάμαι τρέχω σε
κέντρα αδυνατίσματος και διαιτολόγους. Να μην πω για το πόσες διαίτες έχω μαζέψει...
από φίλους και γνωστούς !!! Από την Α Γυμνασίου αυτό κάνω ...ξεκινάω δίαιτες ...
και σταματάω δίαιτες...Εφόσον,βλέπω οτι δεν έχουν και πολλά αποτελέσματα ,σταματάω...Και
ξανα κυλάω στο φαγητό! Μια φορά μια φίλη μου με ρώτησε "Καλά δεν βαρέθηκες να
είσαι έτσι? σε αυτά τα κιλά ? Κανε επιτέλους κάτι !!! " ..Τι να της πεις τώρα!! Βασικά και
η οικογένειά μου,οι συγγενείς και άλλοι φίλοι τα ίδια λένε ...Αλλά πιο ευγενικά! Ή μάνα μου
βεβαια τα λέει εξω από τα δοντια! Για αυτό τωρα τους λέω οτι δεν κάνω διαιτα ...οτι απλά
"προσέχω" ...Δεν τους λέω για τα χάπια...Γιατί θα αρχίσουν πάλι να ρωτάνε ..."πώς πάει? έχασες ?"
.. και δεν το αντέχω....
(νομίζω οτι ξέφυγα λίγο απο το θέμα) ...αλλά τελος πάντων...
Ξεκινάω τα lipotox και τα λέμε σύντομα !!!
19-05-2010, 13:05 #1153
- Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 2,389
Δεν μας λες ομως ποσα κιλα εισαι και σε τι υψος... Καλως ηρθες!
19-05-2010, 14:15 #1154
- Join Date
- May 2010
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 57
κοριτσια καλως ήρθατε! και εγω το ιδιο προβλημα είχα (και εχω δηλ) με τα κιλά, παχαινω με το λιγο, μαλλον συμαινει οτι απο τις πολλες διαιτες τα επαιξε και ο δικος μου μεταβολισμος. Εγω παντως που χανω αργα, εχασα 5 κιλα σε τρεις εβδομαδες αλλά περιορισα πολυ την ποσοτητα του φαγητου μου χωρις τιποτα εξτρα. Το θα γινει αργοτερα δεν ξερω, αλλα προσπαθω να μην μεινω πολυ στην αφαγια αλλα να κανω σωστη διατροφή. Καλη συνεχεια!
19-05-2010, 16:27 #1155
- Join Date
- May 2010
- Posts
- 3
Ειμαι 111 κιλά και έχω ύψος 1,68...
Καλώς σας βρήκα !!!
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....