LIPOTOX/ XS - Page 82
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 82 of 115 FirstFirst ... 3272808182838492 ... LastLast
Results 1,216 to 1,230 of 1713

Thread: LIPOTOX/ XS

Senior Member
    αρχιζω λιποτοξ αυριο .
    τελειωσε δεν τα ξαναξεχναω ουφ

Senior Member
    Έχω ακριβώς τα ίδια θέματα...τρώω αργά πρωινό και γενικότερα τα ξεχνάω....πρέπει να τα παίρνουμε μα ώρα πριν, ε;
    Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο....αν τρώω 10 η ώρα το βράδυ, τι ώρα πρέπει να τρώω για να κάνω την IF?

Senior Member
    για 15ωρη νηστεια 1 το μεσημερι.
    εγω αν πεινασω ή αν πρεπει να φαω νωριτερα απο τις 15 ωρες γιατι μετα ισως να μη μπορω, κανω 14ωρη.
    αστα παλι δεν καταφερα να παρω τα λιποτοξ,
    ειναι δυνατον να ξεχναω χαπια? δηλάδη ααμα εχω πιεση στο μελλον τι θα κανω χαχαχαχαχ
    κ κρεμες ξεχνω να βαζω...

Senior Member
    καλά τα ίδια ακριβώς...ούτε χάπια, ούτε κρέμες τι π ο τε!!!!!!Κατάντια!!!!!!!

Senior Member
    ισως ο οργανισμος μας απο μονος του μας λει οτι δεν κανουν τιποτε,
    δες το κι ετσι,
    γιατι τα αγοραζω ομως δεν καταλαβαινω αφου δεν τα βαζω... αυτο ναι ειναι καταντια!

Senior Member
    ΚΑΛΑ άκου, ξενικάλ, ρεντουκτίλ, ανανά βλακείες, εξ εσ, λιποτόξ, λεκθίνες και εγώ τίποτε....

Senior Member
    εσύ όμως έχεις χάσει...εγώ πάιρνω μόνο!!!Ξεκίνησα να κάνω δίαιτες όταν έφτασα 65 μετά από εγγυμοσύνη και κοίτα πού βρέθηκα....

Senior Member
    α καλα τα αλλα ρε συ δεν ειναι χαπια, ειναι ελα να σου μπιπ το σωμα...
    ξεχασες το alli ομως,
    η μονη λεει παρενεργεια ειναι η ακρατεια,
    κατα ταλλα τι ειναι λιγο σκατο στο βρακι αν ειναι ναδυνατισεις τρωγοντας!
    θα τρελαθουμε τελειως δηλαδη με ποσα χαπια βλακειες κυκλοφορουν!
    η λεκιθινη παρεπιπτοντως ειναι "καλο" χαπι, φυσικο συστατικο του οργανισμου.
    Σκεφτομαι αφου δεν αξιωνομαι να κανω τα λιποτοξ που ειναι κ αμφιβολου ποιοτητας,
    να παιρνω καμια λεκιθινη οποτε θυμαμαι...

Senior Member
    ΣΙΓΑ μη με πιάσει το αλί....εγώ δεν είχα καμιά ενέργεια από κανένα αλλα ούτε και παρενέργεια...που λένε για το ξενικάλ ότι τρέχεις...τίποτε! Το ρεντουκτίλ, λέει, φέρνει, διάφορα, εμένα καμία παρενέργεια...ή τόσο βόδι είμαι και δεν καταλαβαίνω!!!

Senior Member
    Ο μόνος τρόπος να τα χάσω είναι να αρχίσω πάλι το τσιγάρο...το σκεφτόμουν μέχρι πρότινος...

Senior Member
    απλα εισαι τυχερη γιατι αλλοι τρεχουν κ δε φτανουν μαυτα τα χαπια...
    να κανεις τον σταυρο σου, δεν εισαι κ απειρα κιλα βρε κουκλα μου, απλα δεν χανεις ενω προσπαθεις,
    γνωμη μου ειναι να πας σε διαιτολογο αντι να πειραματιζεσαι με διαιτες αλλες,
    μολις παρει μπρος το σωμα κ χανει θα χανεις ο,τι κι αν κανεις...
    επισης δεν παχαινεις, μη το λες αυτο, σε παρακολουθω καιρο (διακριτικα)
    απλα χανεις ελαχιστο κ το ξαναπαιρνεις...

Senior Member
    ΒΡΕ, μπιγκ μπρόδερ....μου άρεσε αυτό το...παρακολουθώ, γι'αυτό το νικ-νέιμ σου...
    Μπιγκ ΜΠΡΌΔΕΡ ΜΟΥ λοιπόν.....4....4 διαιτολόγους και στο καπάκι 4 ενδοκρινολόγους γιατί αυτοί έβλεπαν ότι κάτι δενπάει καλά που οι ενδοκρινολόγοι δεν το έβλεπαν όμως...τελευταίος πέρισυ τέτοια εποχή αφού είχε πεισμώσει και έκανε ό,τι ήξερε ή δοκίμαζε πάνω μου (θυμάμαι μια Κυριακή μου είχε βάλει να φάω 450 γραμμάρια πανσέτες...για να σοκάρω τον οργανισμό και να ξεκινήσει....γιατί είχε κάνει αυτό το γνωστό σταμάτημα μετά από 1,5 κιλό απώλειας όλο κι όλο)
    ε,,,είδα κι απόειδα κι εγώ! Και όντως ήμουν 65 όταν ξεκίνησα τις διαιτοιστορίες...και μετά από κα΄θε διαιτολόγο φόρτωνα κι ένα δίκιλο...τώρα μου έκατσε ένα δίκιλο από τΑ Χριστούγεννα...θα αρχίσω τώρα τα κιλοκίλερ(αν και μου φαίνεται γελοία η λέξη...) τεσπα...έκανα και τη δική σου για μια εβδομάδα, έχασα 2100΄πήρα το 1, πάλι όφελος είχα! ΑΥΤΑ καλοκακοκόριτσο και ξενύχτικο, επίσης!

ΥΓ. το ότι με παρακολουθεί ο κόσμος τώρα μου έβαλε στο μυαλό τι θα σκέφτονται οι υπόλοιποι που δεν κινείται το τίκερ μου....μάλλον θα το βγάλω!

Senior Member
    ma to θεμα δεν ειναι τι σκεφτονται οι υπολοιποι που δεν κινειται το τικερ σου αλλα εσυ.
    οκ την προιστορια σου την ξερεις, το θεμα ειναι τι κανεις γιαυτο?
    πρεπει να βρεις τι παιζει...
    το να πειραματιζεσαι μονη δεν εχει νοημα...
    επισης να μη πειραματιζεσαι με χαπια βρε καλο μου...

Member
    καλημερά κορίτσια, εγώ επιτέλους ξεκολλησα και τα 2 κιλά μου εφυγαν σε 1 ημερα!!! Λοιπον επιεδή βλεπω μια κουβεντουλα για τα χάπια, να σας πω τι κατάλαβα: τα χαπια είναι μονο για να σε βοηθήσουν στην αρχή να παρεις μπρος και να μπεις στον ρυθμό της συγκράτησης. Εγω πηρα 2 κουτια λιποτοξ τα οποια με βοήθησαν παρα πολυ, ξεκίνησα δυναμικά, δεν πεινουσα και εχασα τα πρωτα κιλα. Μετά συνεχίσω μονη μου κα παω καλα.

Senior Member
    καλημερα εχεις δικιο, το θεμα ειναι οτι τα ξεχναω ουφ

Page 82 of 115 FirstFirst ... 3272808182838492 ... LastLast