Results 1,246 to 1,260 of 1713
Thread: LIPOTOX/ XS
-
09-06-2010, 10:34 #1246
Θα συμφωνήσω εν μέρη μαζί σου για τη γρήγορη απώλεια κιλών και τα υγρά, αφορά όμως περιπτώσεις απώλειας λίγων κιλών (συνολικά) σε σύντομο χρονικό διάστημα., για παράδειγμα αν πρέπει να χάσεις 5 κιλά συνολικά και τα χάσεις σε μια εβδομάδα είναι αδύνατο αυτό να έχει γίνει σωστά,
Μας μπερδεύεις...ή εσύ δεν τα έχεις ξεκάθαρα καθώς σε άλλο τόπικ καλωσορίζοντας μια κοπέλα μίλαγες για απώλεια 5 κιλών την εβδομάδα!!!!!!!!Και μάλιστα σου έγραψα για το παράλογο του πράγματος αλλά δεν απάντησες!
- 09-06-2010, 10:37 #1247
Για σου ρε Ντίνακι, 13 κιλά γλυκιά μου είναι μια "απλή" διαδικασία, αν ζοριστείς πολύ μία μόνο εβδομάδα μπορείς να χάσεις και 5 με 7 κιλά δηλαδή τα μισά. και μετά τα υπόλοιπα τα έχεις για πλάκα. ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ και ΠΑΘΟΣ για το αποτέλεσμα και το έχεις
Δεν μας είπες όμως πώς σκέπτεσαι να τα χάσεις ;
09-06-2010, 10:38 #1248
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΧΕς ΓΡΑΨΕΙ BATIDA ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΑΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΞΙΣΤΑΜΑΙ...
09-06-2010, 11:21 #1249
Καλημερίζω την παρέα. Να μαι πάλι εδώ. Με έχει πιάσει απελπισία. 4 κιλάκια μόνο θέλω να χάσω αλλά ρε παιδιά σχεδόν λιμοκτονώ και αποτέλεσμα μηδέν. Τα λιποτόξ δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. Τηρώντας πιστά το πρόγραμμα δεν έχασα ούτε μισό γραμμάριο. Επειδή εγώ στο πέρασμα του χρόνου είχα μεγάλη απώλεια κιλών κοντά 50 πλεον δεν χάνω εύκολα όμως η κατάσταση πλέον έχει παραγίνει γιατί όχι απλά δε χάνω αλλά ο μεταβολισμός μου έχει τρελαθεί και παχαίνω με τον αέρα. Θα με πείτε τρελή το ξέρω αλλά σας ορκίζομαι ότι έτσι είναι. Ήπια μισό ποτηράκι λεμονάδα, και μετά έτυχε να ζυγιστώ και βρέθηκα με 400 γραμμάρια παραπάνω. Εντάξει τα αναψυκτικά παχαίνουν αλλά συγνώμη ρε παιδιά 400 γραμμάρια ούτε σουβλάκι να τρωγα. Το ίδιο παθαίνω ακόμα και με το νερό. Ξέρω ίσως αυτά που σας γράφω σας φαίνονται αστεία και ότι γράφω βλακείες αλλά πιστέψτε με αυτό γίνεται. Δηλαδή τι θα γίνει τώρα θα παχαίνω και μετα υγρά? Επειδή θα με ρωτήσετε μίλησα και με διαιτολόγο και με άλλους γιατρούς που μου είπαν ότι μπορεί να πρόκειται για σοκ του οργανισμού μου αλλά επειδή το σοκ το δικό μου είναι μεγαλύτερο έχει κανείς καμιά καλή συμβουλή να μου δώσει να ξυπνήσουμε λίγο το μεταβολισμό? Μέχρι και γυμναστήριο πάω κάθε μέρα δύο ώρες που σιχαίνομαι τη γυμναστική και τίποτα.
Επίσης καμιά πρόταση για χάπια αδυνατίσματος εκτός απο λιποτόξ υπάρχει?
Το alli το χει δοκιμάσει κανείς? Δίνεται χωρίς συνταγή γιατρού? Σκέφτομαι εδώ και μέρες να το δοκιμάσω αλλά οι παρενέργειες με έχουν φοβίσει και επιπλέον την μια φορά που χαπακώθηκα προκοπή δεν είδα.
Περιμένω γνώμες και συγχωρείστε με αν σας φαίνομαι υπερβολική. Έχω περάσει πλέον απο όλα τα στάδια, αδυνατής, πολυ χοντρής κτλ και πραγματικά αυτός ο αγώνας για διατήρηση είναι τόσο βάναυσος. Το φαγητό θα πρεπε να ναι απόλαυση και στο μεταξύ βλέπω κάτι φίλες μου που πλακώνονται στα φαγητά και τα γλυκά και τις βλέπεις συλφίδες και τρελαίνομαι.
09-06-2010, 11:30 #1250
το Αlli ειναι για ανθρωπους παχυσαρκους... οχι για καποιον με φυσιολογικο βαρος π θελει να χασει 2-3 κιλα...
Εχεις σκεφτει την περιπτωση να εχεις χασει τοσα πολλα κιλα π να μη μπορεις αλλο? Στο λεω αυτο γιατι δεν μας εχεις γραψει ποσα κιλα εισαι και με τι υψος.
09-06-2010, 15:45 #1251
@tidekpe γλυκιά μου μην εξάπτεσαι δεν κάνει. Θυμάμαι τι έχω γράψει αλλά το
"Λήψη email για νέα μηνύματα;" αν και το έχω τσεκάρει δε λειτουργεί!! και δυστυχώς δεν είδα την απάντηση, συγνώμη!!!
Λοιπόν να ξεκαθαρίσω ότι ΔΕΝ είμαι διαιτολόγος και ΔΕΝ συμβουλεύω κανέναν να κάνει ότι εγώ, απλά αναφέρω τις δικές μου απόψεις και εμπειρίες. Στο τοπικ που αναφέρεις η κοπέλα μιλάει για 13 κιλά τα οποία προσωπικά μου φαίνονται "εύκολα" σε σχέση φυσικά με το δικό μου πρόβλημα των 24+και υπάρχουν ναι μεν δύσκολες λύσεις αλλά σε αυτά τα κιλά αν είσαι διατεθειμένος να τις ακολουθήσεις θα χάσεις 5-7 κιλά σε μία εβδομάδα. (η λαχανόσουπα είναι μια δοκιμασμένη λύση ας πούμε) για τέτοια αποτελέσματα. Την έχω κάνει και εγώ προσωπικά με θεαματικά αποτελέσματα!! Αλλά δυστυχώς δεν πρόσεξα κα σε ένα χρόνο ξαναβρέθηκα στα ίδια. Ο λόγος που δεν την κάνω τώρα είναι ότι πραγματικά την έχω σιχαθεί... (είπαμε είναι δύσκολη αλλά θαυματουργή)
Δεν την ποσταρω γιατί είναι offtopic αλλά αν τη θέλετε ευχαρίστως.
Αν την κάνεις μια εβομάδα ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ και δεν χάσεις 5 με 7 κιλά τότε μπορείς να με διαψέυσεις. ΑΛΛΑ κατα γράμμα είπαμε.
Τώρα για τα μικρά παιδιά.... ούτε νηπιαγωγός είμαι.
09-06-2010, 15:50 #1252
Originally posted by badgirl11
Originally posted by penelope1985
Originally posted by badgirl11
ειμαι στην πρωτη μερα κ νιωθω τελεια!
το μεσηριανο αναβραζον εχει απαισια γευση ομως μπλιαχ
!
χαχαχαχ
οχι μονο δε μαρεσει αλλα εχω κ το γιαννη να φωναζει οσο το πινω "ναι ναι ναι ναι" λες κ πινω μπυρα!
μπλιαχ, κλεινω κ την μυτη!
σκεψου οτι πλεον οταν εχω ορεξη κ για δευτερη μεριδα θα το πινω να αηδιαζω κ θα τελειωνει το θεμα!
09-06-2010, 21:27 #1253
ax εμενα με αηδιαζουν...αλλα δεν μπορω ναπαιρνω κατι να με αηδιαζει για να μη φαω...
ευχαριστω ειιδα το μηνυμα σου κ θυμηθηκα οτι δεν πηρα το βραδυνο ΧΣ
απο αυριο αρχιζω κ διαιτα γιατι προς το παρον τρωω σαν το ζωον.
οταν τελειωσουν τα χαπια θα σας ωπ απωλεια, αν κ θα χασω πολλα κιλα απτη διαιτα...κ μονο (εχω καιρο να κανω)
09-06-2010, 22:18 #1254
Originally posted by Batidas
@tidekpe γλυκιά μου μην εξάπτεσαι δεν κάνει. Θυμάμαι τι έχω γράψει αλλά το
"Λήψη email για νέα μηνύματα;" αν και το έχω τσεκάρει δε λειτουργεί!! και δυστυχώς δεν είδα την απάντηση, συγνώμη!!!
Λοιπόν να ξεκαθαρίσω ότι ΔΕΝ είμαι διαιτολόγος και ΔΕΝ συμβουλεύω κανέναν να κάνει ότι εγώ, απλά αναφέρω τις δικές μου απόψεις και εμπειρίες. Στο τοπικ που αναφέρεις η κοπέλα μιλάει για 13 κιλά τα οποία προσωπικά μου φαίνονται "εύκολα" σε σχέση φυσικά με το δικό μου πρόβλημα των 24+και υπάρχουν ναι μεν δύσκολες λύσεις αλλά σε αυτά τα κιλά αν είσαι διατεθειμένος να τις ακολουθήσεις θα χάσεις 5-7 κιλά σε μία εβδομάδα. (η λαχανόσουπα είναι μια δοκιμασμένη λύση ας πούμε) για τέτοια αποτελέσματα. Την έχω κάνει και εγώ προσωπικά με θεαματικά αποτελέσματα!! Αλλά δυστυχώς δεν πρόσεξα κα σε ένα χρόνο ξαναβρέθηκα στα ίδια. Ο λόγος που δεν την κάνω τώρα είναι ότι πραγματικά την έχω σιχαθεί... (είπαμε είναι δύσκολη αλλά θαυματουργή)
Δεν την ποσταρω γιατί είναι offtopic αλλά αν τη θέλετε ευχαρίστως.
Αν την κάνεις μια εβομάδα ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ και δεν χάσεις 5 με 7 κιλά τότε μπορείς να με διαψέυσεις. ΑΛΛΑ κατα γράμμα είπαμε.
Τώρα για τα μικρά παιδιά.... ούτε νηπιαγωγός είμαι.
H ευθύνη του τι λέμε πρέπει να μας ακολουθεί γενικότερα είτε είμαστε είτε όχι νηπιαγωγοί και, φυσικά, επιμένω πως είναι τουλάχιστον απερισκεπτο να μιλάμε με ευκολία για απώλεια 5-7 κιλών εβδομαδιαίως χωρίς να επισημαίνουμε τους όποιους κινδύνους. Από εκεί και πέρα τα συμπεράσματα αφορούν στους μετέχοντες του φόρουμ....
10-06-2010, 12:16 #1255
καλημερα σε ολους.. ειμαι νεο μελος και θα ηθελα και εγω να παραθεσω την εμπειρια μου στο Lipotox..
ειμαι στην τέταρτη μερα λήψης μονο των χαπιων και ακολουθω μια κανονικη διατροφη θα ελεγα... προσεχω λιγο τα λιπαρα και πολυ οτιδηποτε εχει ζαχαρη.....
δεν μπορεσα φυσικα να διαβασω όλα τα ποστς, ειναι απειρα μαλλον, αλλα αυτο που εχω να πω ειναι οτι η ζυγαρια σημερα το πρωι εδειξε -2 κιλα... σε 3 μερες.... απλα αναρωτιεμαι αν πρεπει να μειωσω τα 5 χαπια ημερησιως... μηπως ειναι πολλα? τα 3 θα μπορουσαν να κανουν δουλεια?
Υποψην οτι ειμαι 43 ετων 1,66 και 77 κιλα... πηρα πολλα στην εγκυμοσυνη (25) οπου και τα περισσοτερα τα χασα σε 1,5 χρονο, αλλα τον τελευταιο χρονο πηρα 7 κιλα γιατι 1) ειμαι πολυ Ορεξατη και 2) γιατι τρωω οτι δεν τρωει το παιδι (3 ετων)..
σας χαιρετω
10-06-2010, 12:26 #1256
επίσης να σας πω οτι ειχα δοκιμασει και τα XS πριν 2 χρονια.. ειχα παρει σχεδον 2 κουτια με χαπια, αλλα δεν ειδα καμμια διαφορα....
15-06-2010, 08:26 #1257
καλημερα σε ολους...ισως η ερωτηση μου ειναι λιγο ασχετη μιας και δν αναφερομαι σε Lipotox αλλα ειμαι και καινουρια και δν βρηκα καπου αλλου να την ποσταρω...εχει ακουσει-χρησιμοποιησει καμια απο σας το elancyl global silhouette? γιατι ειδα καποιες διαφημισεις και μου φανηκε ενδιαφερον ...και παλι καλημερα και ευχαριστω
15-06-2010, 13:18 #1258
16-06-2010, 10:57 #1259
γεια σας κοριτσια! εγω παντως ειμαι σε πολυ καλή φάση, δεν ξέρω αν με βοήθησαν ή οχι τα λιποτοξ αλλα έχασα 10 κιλά με ένα μηνα λιποτοξ και μισο μήνα χωρις αυτα. Διατροφή σωστή και μικρές ποσότητες και πολύ νερό, και περιπου 3 φορές την εβδομαδα διαδρομο. Αυτά. Παντως είμαι και σε ποντους λιγότερο και νιωθω ήδη παρα πολύ καλα. Εχω δρομο ακόμα αλλα νιωθω αδύνατη!!! Αυριο παω για ψωνια να μπω επιτελους σε κανενα μικρο-στενο-κοντό.....Θελει υπομονή, καλη επιτυχια στις νέες.
16-06-2010, 12:25 #1260
να ρωτήσω κάτι έσάς που πέρνετε τα lipotox;;;;
τι ακριβως διατροφή προτείνουν για 10 κιλά πχ;
γιατι απο οτι διαβασα σε αυτο το topic, προτείνονται
3 διαφορετικά προγράμματα διατροφής ανάλογα με
την επιθυμητη απώλεια.
αν μπορεί κάποιος και έχει χρόνο, ας μου απαντήσει....ευχαριστώ
φιλιά!!!!
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....