Results 1,276 to 1,290 of 1713
Thread: LIPOTOX/ XS
-
22-06-2010, 09:11 #1276
καλημερα, προσπαθω να τρωω καποιες μερες της εβδομαδος πολυ νωρις το βραδυνο μου, πχ 8 απογευμα,
κ μετα δεν τρωω τιποτε να αποτοξινωθω ως το πρωι μετρωντας 15 ωρες απο το τελευταιο γευμα.
παραλληλα ακολουθω το προγραμμα του διαιτολογου μου οταν εχω διαθεση....
εσυ τι κανεις? απο κιλα τι στοχο εχεις? καλωσηρθες!
- 22-06-2010, 13:04 #1277
Originally posted by koralaki
sory to 1% δηλαδη εγω που ειμαι 80+ ειναι 800 γραμμαρια...
1 με 1,5 κιλο την εβδομαδα μου φαινεται ικανοποιητικο!!!
Συνεχιζω να περνω τα λιποτοξ οχι οπως λενε τα προγραμματα, προσαρμοζομαι στο περιβαλλον στις συνθηκες και στην ορεξη, η οποια ευτυχως ειναι μειωμένη και εχω φτασει στα 73,5..... Οι υδατανθρακες μου ειναι πολυ μειωμενοι όπως και τα λιπαρα......
22-06-2010, 14:14 #1278
γεια σας κοριτσια, μετά από μια απουσία ημερών.
Σε προηγούμενη ερώτηση τι ετρωγα με τα λιποτοξ, για απώλεια 10 κιλών σε 1,5 μήνα, απαντώ τα εξής:
στην αρχή το πήρα πολύ προσωπικά και έτρωγα ελάχιστα, μετά όμως από μια εβδομάδα κατάλαβα οτι κανω βλακεία και ετσι ξεκίνησα από μονη μου να κανω μια καλή διατροφή με μικρή ποσότητα, δηλ πρωι κουλουρι ή γιαούρτι με δημητριακα , μεσημέρι μαρουλοσαλατα (μεριδα οχι 1 κουπα!!) και κοτοπουλο ή κρέας ή όσπρια ή λαχανικά (μικρή μερίδα) απόγευμα-βραδυ φρουτο ή γιαούρτι.
Παντως νομιζω οτι τελικα με βοήθησε το λιποτοξ πολύ. Δεν πεινουσα και εχασα γρηγορα. Τα εκοψα μετα απο 2 κουτια γιατι δεν ήθελα να χασω πολλά κιλά αποτομα! το σακούλιασμα....καταλαβαινετ ε!!! αλλά η διατροφή ειναι ίδια.Τώρα χωρίς τα λιποτοξ δεν φευγουν κιλα κολλησα πολύ καιρο τωρα στα ιδια κιλα, αλλά συνεχίζω. Ισως αργοτερα να τα ξαναξεκινήσω
22-06-2010, 16:04 #1279
καταρχήν fofoka σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.......
Originally posted by fofoka
ενημερωση..
μετα απο 9 μερες λιποτοξ χαπια και σχετικά συγκρατημενη διατροφη εχασα μονο 2 κιλα.. περιμενα περισσοτερα!!!
απο χθες ξεκινησα το προγραμμα με χαπια και σκονη για το προγραμμα απωλειας 10 κιλων.... αν και δεν πιστευω να το ολοκληρωσω.... δηλαδη να το ακολουθησω 4 εβδομαδες............... η σκονη ειναι λιγο μπλιαχ, αλλα πολυ χορταστική......
υγ. μιλησα με μια κοπελα (φιλη φιλης) στο τηλεφωνο και αυτη μου ειπε οτι γιατρος της συνεστησε το προγραμμα λιποτοξ μονο με σκονες χωρις χαπια, το οποιο και εφαρμοσε μονο 2 εβδομαδες με θεαματικα αποτελεσματα .....
τωρα με τις σκόνες τι ακριβώς τρώς;
22-06-2010, 17:47 #1280
Originally posted by fofoka
γεια σας κοριτσια, μετά από μια απουσία ημερών.
Σε προηγούμενη ερώτηση τι ετρωγα με τα λιποτοξ, για απώλεια 10 κιλών σε 1,5 μήνα, απαντώ τα εξής:
στην αρχή το πήρα πολύ προσωπικά και έτρωγα ελάχιστα, μετά όμως από μια εβδομάδα κατάλαβα οτι κανω βλακεία και ετσι ξεκίνησα από μονη μου να κανω μια καλή διατροφή με μικρή ποσότητα, δηλ πρωι κουλουρι ή γιαούρτι με δημητριακα , μεσημέρι μαρουλοσαλατα (μεριδα οχι 1 κουπα!!) και κοτοπουλο ή κρέας ή όσπρια ή λαχανικά (μικρή μερίδα) απόγευμα-βραδυ φρουτο ή γιαούρτι.
Παντως νομιζω οτι τελικα με βοήθησε το λιποτοξ πολύ. Δεν πεινουσα και εχασα γρηγορα. Τα εκοψα μετα απο 2 κουτια γιατι δεν ήθελα να χασω πολλά κιλά αποτομα! το σακούλιασμα....καταλαβαινετ ε!!! αλλά η διατροφή ειναι ίδια.Τώρα χωρίς τα λιποτοξ δεν φευγουν κιλα κολλησα πολύ καιρο τωρα στα ιδια κιλα, αλλά συνεχίζω. Ισως αργοτερα να τα ξαναξεκινήσω
ολα αυτα με τα χαπακια τα εχασες?
η διατροφη που ειπες ειναι πολυ αυστηρη βεβαια, πιστευω κ χωρις τα χαπια θα τα εχανες...
το θεμα ειναι τελικα κανουν τιποτε?
μονο αυτα κ τα ΧΣ θεωρω φυσικα κ δεν τολμω να δοκιμασω τιποτε αλλο.
Τα ΧΣ με αηδιαζε το μεσημεριανο αναβραζον αλλα επειδη ετρωγα κιολα πολυ ακομα τοτε δεν ειδα κ κανενα αποτελεσα.
Το θεμα ειναι οτι τα λιποτοξ νομιζω βοηθουσαν με την πεινα,εφερναν ενα φουσκωμα
εσυ τι λες?
δεν θυμαμαι καν γιατι τα εκοψα, παιζει επειδη δεν εκανα παλι διαιτα κ δεν ηθελα να χαπακωνομαι...
22-06-2010, 17:49 #1281
Καλησπερα κοριτσια ειμαι καινουρια στην παρεα σας και θελω να αγορασω τα lipotox αλλα φοβαμαι τυχον παρενεργειες και θελω να ρωτησω την fofoka αν καποιος ειδικος σου ειπε να παρεις τα lipotox επισης τι ουσιες ειναι αυτες που μπορει να περιεχει και να σου κοβουν την ορεξη , ξερω θα μου πειτε ειναι φυτικα τωρα το κατα ποσο φυτικα ειναι ενας θεος ξερει fofoka και οποιος αλλος τα εχει παρει περιμενω απαντηση ευχαριστω κοριτσια
22-06-2010, 17:53 #1282
Επισης θα ηθελα να μου πει καποια αν εχει παρει υποκαταστατο γευματος με γευσεις σοκολατα
βανιλια κτλ Διαβαζω καπου οτι σε καποιους κανουν δουλεια αλλοι παλι λενε τα αντιθετα .
22-06-2010, 18:29 #1283
anna καλησπέρα και καλωσήρθες! εμένα τα lipotox μου τα πρότεινε φίλος φαρμακοποιός που έμεινε πολύ ευχαριστημένος από αυτά...ΞΕΡΩ ότι αν τα θεωρούσε επικίνδυνα για το οτιδήποτε δεν θα τα έπαιρνε και όυτε θα μου τα πρότεινε....αν μπορεί να χαρακτηριστεί παρενέργεια εμένα τουλάχιστον μου φέρνουν πολύ ζαλάδα αν δε φάω ακριβώς μια ώρα μετά που θα πάρω τα χάπια...αυτά...κατά τα άλλα τις πρώτες μέρες τα φακελάκια κυρίως μου προκαλούσαν ένα δυσάρεστο αίσθημα φουσκώματος...από άποψη παρενεργειών στα προτείνω,από άποψη απώλειας κιλών δεν θα σου τα πρότεινα καθώς έχω χάσει μόνο 6 κιλά σε 2 μήνες χωρίς να έχω ξεφύγει και ιδιαίτερα από τη δίαιτα..αυτά τα ολίγα
22-06-2010, 18:31 #1284
ααα..τα φακελάκια έχουν γεύση σοκολάτας...στην αρχή μου άρεσε, τώρα όμως το έχω βαρεθεί και επειδή το βρίσκω παχύρευστο το διαλύω σε 2 ποτήρια γάλα και όχι ένα
22-06-2010, 21:48 #1285
anastasia _m Καλησπερα και σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου.Διευκρινησε μου κατι ομως
τα φακελακια lipotox τι γευση εχουν πικρη??? Σκεφτομαι να αγορασω μονο τα φακελακια ποσα φακελακια την ημερα πρεπει να παιρνω και ποτε??? Και τι γευματα θα τρωω ανα ημερα σε ευχαριστω και συγνωμη αν εγινα κουραστικη.
22-06-2010, 22:06 #1286
anna μου γι αυτό είμαστε εδώ, για να ανταλλάζουμε απόψεις και εμπειρίες...!
τα φακελάκια έχουν γεύση σοκολάτας...δεν υπάρχει άλλη γεύση π.χ. βανίλια...γλυκιά είναι η γεύση τους φυσικά, απλά πρέπει να το διαλύεις σε 1 ποτήρι γάλα, και εμένα μου φαίνεται αρκετά πιχτό οπότε το διαλύω σε 2 ποτήρια και το πίνω άνετα..σαν μιλκσέικ είναι βασικά! και εγώ μόνο με τα φακελάκια ξεκίνησα και επειδή δεν είδα φως στο τούνελ είπα να πάρω και τα χάπια για πιο ολοκληρωμένη "αγωγή"....το φακελάκι απλά θα σου γεμίζει το στομάχι, και είναι για να αντικαθιστάς ένα γεύμα σου...δεν γίνεται δλδ να το πάρεις και για μεσημεριανό και για βραδυνό, θα πέσεις κάτω στις 2 μέρες!
από εκεί και πέρα το lipotox λέει ότι τα γεύματα πρέπει να είναι πολύ μικρά στο μέγεθος της παλάμης σου χωρίς τα δάχτυλα, και σου αποκλειει πολλές τροφές όπως ψωμί ακόμα και μαύρο, ρύζι, μακαρόνι, καλαμπόκι, δημητριακά...οι περισσότερες από όσο έχω καταλάβει δεν ακολουθούμε τη "δίαιτα" που προτείνει καθώς η ποσότητα είναι πολύ μικρή, αλλά τα παίρνουμε στα πλαίσια κάποιας άλλης δίαιτας...εγώ πάντως όπως είπα δν είμαι ευχαριστημένη..
22-06-2010, 22:14 #1287
Δεν εισαι ευχαριστημενη θα μου προτεινες τα υποκαταστατα με βανιλια σοκολατα ???slim&natural? η τα προιοντα prevent? Εχεις παρει ποτε καποια απο αυτα και αν ναι εχεις δει αποτελεσμα?
22-06-2010, 22:16 #1288
Τι προτεινεις ??? Γυμναστικη δεν μπορω να κανω την απεχθανομαι.
22-06-2010, 22:17 #1289
δεν έχω πάρει κάποιο άλλο σκεύασμα οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω...και η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά κάνω δίαιτα στη ζωή μου...το ξεκινάω Δευτέρα και σταμάταω τετάρτη δεν το μετράω εννοείται...ίσως για αυτό δεν είμαι ευχαριστημένη,λόγω των μεγάλων προσδοκιών μου
22-06-2010, 22:20 #1290
Originally posted by anna99
Τι προτεινεις ??? Γυμναστικη δεν μπορω να κανω την απεχθανομαι.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....